Dacia Duster Kullanıcı Yorumları



Dacia Duster Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %71 (61) >Hayır: %29 (25)


İlyas <11.11.2013>: 1.6 lpg lisinden aldım, performansından, çekişinden ve yakıtından memnunum, ses yalıtımı da fena değil. Orta sınıf için çok ideal.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <27.11.2013>: Dizelini kullanıyorum, almadan önce çok düşündüm, baya çekiniyordum ama iyiki almışım, yakıtı tüketimi çok iyi, performansından da memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ağa <03.12.2013>: Bir kaç ay önce satın aldım, yakıtı ve performansı aracın olumlu yanları, onun dışında aklınıza gelebilecek herşey olumsuz. Araba plastikten yapılmış sanki, malzeme kalitesi sıfır, içi dışı plastik, bir gün elimde kalacak diye korkuyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Olgun <31.12.2013>: Bizim insanımızda marka, amblem takıntısı var, dacia olunca kötü renault olunca iyi, duster zaten renault altyapısıyla yapılıyor ve gayet güzel bir araç, kimse ezbere yorum yapmamalı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmed <06.01.2014>: Aracımdan gayet memnunum, yakıtı, performansı, fiyatı çk iyi, kötü diyen kullanmadan yorum yapıyordur bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ömer <20.01.2014>: Kimse kusura bakmasın ama bu aracın övülecek bir yanını bulamadım, yakıt kesinlikle az değil, malzeme kalitesi içler acısı, içine oturunca bunaltıyor resmen.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Tnt <29.01.2014>: Aracın görünüşü hoşuma gidiyor, fiyatı da uygun bence ama içi, kullanılan malzemesi eski kasalarda gerçekten çok kötü, yeni gelenler bu konuda biraz daha iyi. Yeni kasa tavsiye edilir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Rüçhan ONUR <07.02.2014>: YENİ KASA DUSTER 1.5 dci 110 HP 4x2 EN FULÜNÜ ALDIM. 1976 DAN BERİ ARABA KULLANIYORUM VE BU GÜNE KADAR DEGİŞİK MARKA 16 ARABA KULLANDIM. ALDIĞIM SON ARAÇ DUSTER OLDU. LASTİKLERİNE BAKIN... EMNİYET İÇİNDE GİTTİĞİNİZİ ANLIYACAKSINIZ... ŞİKAYET EDİLEN TÜM EKSİKLER GİDERİLMİŞ... SAYGILARIMLA.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Orhan Bursa <17.03.2014>: ARKADAŞLAR YAZDIKLARIMI LÜTFEN CİDDİYE ALIN VE HEPSİNİ OKUYUN BEN 2013/9.AYDA 1,6 16W 105 BG FABRİKA ÇIKIŞLI L.P.G Lİ ARACI BAYİDEN ALDIM VE BİN PİŞMAN OLDUM O ARACA O PARAYI VERDİĞİME ALDIĞIM İLK GÜNDEN BERİ ZERRE KADAR MEMNUN KALMADIM 3 AYDA NERDEYSE 10 DEFA SERVİSE GİTTİ VE ÇÖZEMEDİLER O KADAR BASİT VE SAMAN BİR ARAÇ ZATEN ŞU ANDA DA BURSA RENAULT MAİS BAYİSİYLE MAHKEMEMİZ SÜRÜYOR SONUNA KADAR HAKKIMI ARIYCAM GEREKİRSE AKRABAMIZ OLAN Bİ GAZETE SAHİBİNDEN RİCADA BULUNUP ARACIN ARZALARINI GÖSTEREN BELGELER İLE ARACI BASIN YOLUYLA TANITICAM.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yasemin Akar <02.06.2014>: 2011 model Duster, Garanti kapsamındaki Duster ile yolculuk yaparken motordan çıkan duman ve is kokusuyla durmak zorunda kaldık. Hemen servise haber verdik çekici ile Ermata getirilen arabamızın su kaçağı nedeni ile motorunun yandığını ve kullanıcı hatası olduğunu belirttiler...

Bizden motor için para istediler garanti kapsamındaki aracı kullanıcı hatası diyerek hurdaya çıkardılar....

Daha sonra öğrendik ki bizim gibi mağdurlar var yolda giderken çıkan duman ve is kokusuyla motor yanması

Onun için Dacia Duster kullanıcılarına dikkat etmelerini, her kullandıklarında su kontrolü yapmalarını çünkü su kaçağını kullanıcının farketmesi gerekiyormuş....
Dacia Duster alacaklara da asla önermiyorum.... üfürük araç bizim gibi çok mağdur olduğunu da ayrıca belirtiyorum.....
Asla Dacia Duster ALMAYINIZ:::::::::::::: KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM::::

Araştırsınlar
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İhsan <29.07.2014>: 2013 90BG dizel aldım. Makyajlı kasa. Çok şık ve donanımlı.ekonomik. Kullanılan malzeme iyi. Fiyat uygun.geniş. Konforlu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Faruk <11.08.2014>: Duster 4w, 2014 duster 110 hp 4+4 aracim var. Gayet güzel, yokuşlarda fena ne kadar basarsan o kadar istiyor kesilde çekmiyorum yok. Israrla tavsiye ederim.. Yakıt güzel. Vergisi otomobil geçiyor, daha ne olsun..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Özkan <18.08.2014>: 45 yaşındayım hayatımda bindiğim en adi araba, sanki kartondan yapma oyuncak araba bu kadar adi mazeme kullanılmış, direksiyonu o kadar sert ki 90 model şahinin direksiyonu daha yumuşak rezalet, hele 90 km surati geçince içeriye aldığı ses rezalet benim kullandığım 2012 model araba kullanma zevkimi elimden aldı.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yalniz Kurt <25.08.2014>: At sahibine gore kisner, 2014 model 4×2 dacia dizel sahibiyim performansi yakiti cok cok iyi bu fiyata gore suv modelleri icinde fiyati dusuk, yalniz navigasyon cihazinin yeri iyi degil, navigasyon cihazi göz hizasinda olabilirdi, geri gorus kamerasi standart olobilirdi. Arka tarafta da sogutma isitma sistemi olmali, alalim mi diye sorarsaniz evet derim aylik geliriniz 10 bin ise daha iyi modeli zaten alirsin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şeyhmus <05.09.2014>: 2013 model filo kiralamadan kiraladık şantiye için 1.5 90 bg. Şantiye için çok iyi ama konfor namına hiçbirşey yok. Arabanın direksiyon sertliği Yada yumaşaklıgı 20 km hızla gidincede aynı 180 km hızla gidincede aynı. Heleki 140 dan sonraki rüzgar sesi ve savurması..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


1. Sayfa  --  2. Sayfa




Siz de Dacia Duster kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Dacia Duster Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

28 yorum:

  1. hiç bir yoldan korkmayan,(ki siz korkarsınız! ) o yolları aştıkça sizi şaşırtıp hayretler içinde bırakan bir araç. her seferinde kendini ispatlayıp takdiri hakkediyor.Bu kadar dağ yolu ki dik rampalar çamurlar kanallar hendekler ve çukurlar tümsekler kasisler gitmediğim yol kalmadı daha bir kere bile yolda kalmadı kalmıyor, ben bu yoldan gitmem demiyor. her yolun sonuna mutlaka ulaşıyor yeterki yol kapalı olmasın .4x4 yeteneği mukemmel insanı kendine hayran bırakıyor Yola tutunma şeline göre sesgisel 4x4 sitemi var

    YanıtlaSil
  2. daha türkiyeye yeni girmesine ramen kendini sevdirdi 2014 odd verilerine göre yılın en çok satan 4x4 modeli oldu bu araçın bizim ilçemizde son 3 yılda %60 kullanıcı sayısı artı hatta akrabalarımızda dacıa duster aldlar çok memnunlar 1 km de 25kr yakıyor dağ bayır kar çamur dinlemiyor bizim köyde bile kullanıcı sayısı çok hepsi memnun bu araçlarda lpg iyi olmaz çünkü hp gücü arttıkça lpgde yakar dizel en uygunu eğer 10_20.bin tl fazla verin fullünü alın onlar çok güzel hem yakıt hem kalite hem performans açısından çok şahane bu yıl karar verdik nasipse en kısa zamanda dacıa duster 4x4 110 hp 1.5 dci language 2015 modelini almayı düşünüyoruz saygılarımla

    YanıtlaSil
  3. Akli olan almasin.sandoro aldim yakitina eyvallah.serviside maiside berbat.dikkatli olun arabayi serviste kapiyi indirdiler kimse olgilenmedi.bir filitreye abc servisi 38000 istedi.aman kardeslerim dikkat 34 jv 4904

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3800 diycektim millet.aman benim dilom yandi sizin yanmasin ...servet zeren

      Sil
    2. katılmıyorum, yıllarca reno servisine gittim hiç böyle bir şey yaşamadım, sonuçta hepsi insan senin suratın asıksa herkesin suratı asık olur. Gülen yüzünle evrene mutlu mesaj yayıyorsan ne kapın düşer ne de bir filtreye 3800 lira isterler (ne filtresi ki bu havadan yakıt mı üretiyor). Gülen yüzünüz eksik olmasın her zaman...

      Sil
  4. UZUN ZAMANDAN BERİDİR ALTI YERE DEĞMEYECEK BİR ARABA HASRETİ ÇEKİYORUM.KESEME GÖRE OLANI DA BU DUSTER MARKA OLANI. FAKAT NE VAR Kİ ÖYLE VEYA BÖYLE ÖNEMLİ SAYILABİLECEK BİR PARA ÖDEMEK DURUMU SÖZ KONUSU OLDUĞU İÇİN, BAKAYIM BU ARABA HAKKINDA NELER YAZILMIŞ DİYE. ARABADAN EN AZ %80 OLUMLU YORUMLAR OKUDUM. NE VAR Kİ ÖYLE OLUMSUZ YORUMLAR DA VAR Kİ , İNSANI BAYAĞI ENDİŞELENDİRİYOR. ÖRNEĞİN ARABADAKİ TEKNİK BİR ARIZADAN DOLAYI SERVİSİNİN "KULLANIM HATASIDIR" DİYE ARABAYI TAMİR ETMEKTEN KAÇINMASI SON DERECE EDEPSİZLİK VE KALLEŞLİKTİR. EN ANLAMADIĞIM VE DE EN ÇOK KORKTUĞUM BENİM DIŞIMDA OLAN BU TEKNİK ARIZALARDIR. BUNA HİÇ UTANMADAN "SEN YAPTIN, CEREMESİNİ SEN ÇEKECEKSİN" DEMELERİ SON DERECE AHLAKSIZ BİR TUTUMDUR. AYRICA;İFADELERİNDEN "ADETA TARAFLI" YORUMLAR YAPANLAR DA SIRITIYOR. KİME GÜVENECEĞİMİZİ, İŞİMİZİN TAMAMEN ŞANSA KALDIĞINI GÖRMEM BENİ BAYAĞI BİR ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRÜYOR. KEŞKE ADAM GİBİ BİRİ OLSA DA İŞİN GERÇEĞİNİ BURADA PAYLAŞSA DİYE HAYIFLANIYORUM.SAYGILAR..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BANA BİR SERVİS GÖSTER Kİ, SENİN DÜRÜSTÇE İSTEDİKLERİNİ YAPSIN. BEN DE ARACIMI BAKIMA GÖTÜRÜYORUM. SERVİSİN İSTEDİĞİ FİYAT 600 TL CİVARI (YAPACAĞI İŞ POLEN FİLTRESİ, HAVA FİLTRESİ, YAKIT FİLTRESİ, YAĞ DEĞİŞİMİ) AYNI İŞİ PARÇALARI KENDİM ALIYORUM 180 TL

      Sil
    2. Çok güzel bir yorum yapmışsınız tebrikler.Şahsımda uzun yıllardır değişik marka Alman arabası kullanmıştır,şu andada 2008 model VW JETTA kullanıyorum Alman arabaları ile hiçbir problemim olmadı.Alman araba fiyatları yüksek olduğu için DUSTER fiyatı uygun geldi VW muadili TİGUAN 140.000.-civarı iken DUSTER 90--100.000 gibi bir fiyat arzediyor.
      DUSTER almayı düşünüyordum ve bu yorumlardan sonra çok korktum.
      Gelde işin içinden çık??
      Yorum yapan dostlardan bir ricam var.!!!!!
      Lütfen VİCDANLI yorum yapınız,ne tüketici nede satıcı madur olmasın.!!!!!

      Sil
  5. Renault mais yetkili servisde 7 sene musteri temsilciligi yaptim.Kullanici hatasi olanda oldu kullanicisi hatasi olmayanda.Periyodik bakimlarini duzenli yaptirdigin surece araclarinin arkasindalar.Ne guzel araca bakim yaptirma yagini suyunu kontrol ettirme ondan sonra motor kitledi kullanici hatasi dediler diye camur at.Birak garantilileri periyodik bakimlari duzenli servis musterilerine bile mais olanak sagliyor onarimi bile karsilar.Bizzat kendim yaptigim icin bukadar emin konusuyorum.Renault olsun Dacia olaun mais araclarinjn arkasindadir yeterki duzenli bakimini yaptirin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum, serviste düzenli bakım yaptırınca, garantisi bitmiş parçayı bile garantiden değiştiriyorlar (sinyal kolu)

      Sil
    2. tabi düzenli olarak servise gi,dip her yağ değişiminde 600 tl verirsen elbette bakarlar..:))))

      Sil
    3. Benim Toyota aracım var ve bu aralar SUV araştırıyorum aracımın yağını suyunu koyuyorum 8 yıldır aynı aracı kullanıyorum (2005 model sedan) arızadan dolayı sanayiye gitmedim. Motorun su sızıntısının kullanıcı hatası olduğuna katılmıyorum olaki şoför düzenli kontrol etti ve eksildikçe su ekledi bu eklemeler nereye kadar bence sorunun araçtaki malzemenin ve işçiliğin kalitesiz olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum.

      Sil
  6. Lan kafamız çorbaya döndü.
    Son sözü söyleyin.
    Duster 2016 iyi mi kötü mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar yarın üçüncü dusterimi alacagım ilki lpg liydi kalkışlarda sorunluydu ve firma şu anda üretimi durdurdi ve reklalardakigibi çok kolaysatılıyor 2014 de 51 aldıgım aracımı bugün 52 ye satım 12 üste koydum sıfır aldım eminim ikiyıl sonra aynı fiyata satarım bindigim karkalıyor aynızamanda param birikiyor konforarayanlar aynı kosepte 130 verecek bi kazada oturup aglıyacak yarıfiyatına aynırahatlık artı 4x4 okadar paglıaraçlarda bileyo ALINIRMI TABİKİ

      Sil
  7. İşte aradığınız samimi yorum: 3 ay önce aldım Duster 1.5 Dci 4x4 laurette 2016. sadece navigasyon yok onun dışında full. ben de almadan önce çok araştırdım ve abuk subuk bir sürü yorum okudum sizin gibi. sıkıntınızı çok iyi anlıyorum :)

    Öncelikle arabaya kendi içindeki özellikleriyle bakmayın, forumlardan birinde okumuştum, işte bilmemne özelliği buysa, giderim volvo alırım vs diyor. be insanfız benim cebimde 2. el 200.000 kmde arabaya vercek nakit 70.000'im varsa bu forumlarda ne işim var, zaten paraya para demiyorum demekki :D bu mantıksız yorumlara kulak asmayın.

    işim gereği çok fazla il gezdim ve bu sırada da çok fazla tipte, modelde, sınıfta türde araç kullandım, hem kışın en soğuğunda hem de yazın sıcağında. o yüzden olabilecek en objektif şekilde yazıyorum:

    öncelikle araç yerden yüksek ve sarsıntıları gerçekten iyi absorbe ediyor. son bir ay içinde, ford focus, fiesta, citroen celyyse, egea vb 10'a yakın araca binme şansım oldu. hepsinde en ufak bir engeli kalçanızda hissediyorsunuz. Duster bu olayı çok iyi dağıtıyor, yine hissediliyor elbette, ama sanki hemen arkanızda olmuş gibi değil en azında. bu gerçekten her yolda çok önemli bir olay.

    İkincisi araç arazıde (en azından benim modelim) gerçekten çok çok iyi. araca 7 kişi bindik, tamamen toprak ve taştan oluşan dik bir yokuşta şakır şakır çıktı. Bilen bilir, uludağa çıkarken araç solladık bu ağırlıkla. Yokuşlarda ve arazide fazlasıyla hissediyorsunuz gücünü.

    Dusterı şehir araçlarıyla karşılaştırmak da son derece yanlış olur. Bu aracın üretim gayelerinden biri araziye de çıkabilmeniz, bunu unutmayın. duster almadaki tek gayeniz "yerden yüksek olsun" ise, başka araçlar bakın bence, kapasitesine hakaret etmeyin arabanın.

    aracın içi çok rahat geniş ferah. hiç takılmayın yorumlara. dusterımı havalimanı otoparkında bırakıp, gittiğim ilde bir egea bir de c-elysse kiraladım iki gün. bunalıma girdim.

    malzeme kalitesinden çok eleştiri alıyor bu araba insanlardan. arkadaşlar evet qashqai daha iyi bir iç donanıma sahip olabilir ama zaten fiyatı da iki katı. 65.000 TLye 4x4 dizel bir araç aldığınızı unutmayın.

    şu an 16.000 kmdeyiz. yaz boyu gezdik. dağa çıktığımızda, vadilere indiğimizde, kısaca beygir gücünü tam performans kullandığımızda ortalama 6.6 lt / 100 km yaktı. şehir içi hafif tempoda ise 5.5 lt şu an için. daha da düşeceğine inanıyorum ileride.

    aracı iki defa servise götürdüm. İkisi de gelen bazı seslerin kaynağını merak ettiğim içindi. birinin sebebi lastiği tam oturtmayışımızdanmış (tatilde çivinin üzerinden geçtik, değiştirdik), diğeri de cam önünde sıkışan bir taş. yine arazide olmamızdan ötürü yani.

    Servislerden biri muğlada, diğeri izmirde idi. ikisinde de saatinde gittik, son derece kibar bir şekilde ilgilendiler, her şeyine baktılar, bazı sıvılarını arazide onca sallantıdan sonra biraz azalmış, onları ücretsiz doldurdular vs. daha olsun dedik çıktık. hatta muğlada yol sehayatinde olduğumuzu öğrenince, servis şefi gelip bizzat cep numarasını bıraktı. kafanıza birşey takılırsa çekinmeyin arayın diye. yani bu servis eleştirilerine de bu yüzden anlam veremiyorum.

    büyükşehirlerdeki düşük zekalı, saygısız, insan görmeye tahammülü kalmamış bazı insanlar yüzünden bütün markayı öldürmeye gerek yok. En llüks restoranda da, en klas mağazada da oluyor bu insanlar. milyon kişinin yaşadığı şehirlerde bunlar olacak, alışın.

    kısaca son 3 yılda en az 25-30 model araba kullanmış, son 6 ayda da ne alsam diye didik didik araştıran biri olarak söylüyorum, eğer fiyat artırma gibi lüksleriniz yoksa, yani 60 bin değil de 90 bin de veririm nolcakki gibisinden bir rahatlık içinde değilseniz, 55-60-65 bin seviyelerinde fiyat/performans oranı açısından kesinlikle en doğru karar.

    YanıtlaSil
  8. yeni duster 4*4 alıcaktım kafam oldukça karıştı

    YanıtlaSil
  9. kafanız karışmasın Duster LPG harici iyi kardeşim.Ne sesinden bahsediyorsunuz? İstanbulun her tarafı çukur içinde zaten.Alman otobanında mı gidiyorsun da sesi kafana takacaksın? Bu kadar hassas isen git mercedes al ver 350 000 TL.Hem önde oturayım hemde 25 kuruş vereyim yok.60-70 bin TL aralığında zaten alternatif yok.Bence segmentinde fiyatXperformans oranı çok iyi.Arabana bakacaksın kardeşim suyuna yağına bakacaksın.silikon cilasını senende 2 kez bezle al eline yap ne pas ne kabarma olur.2000 model megan sattım 1 adet pas göremezsiniz.göktn asit yağmuru yağan büyükşehirde oturuyorsan veya kışın sert geçtiği memlekette tuzlu yollarda gidiyorsan aracına haftada 1 kez su tutup yıka kardeşim. Araba alacaklara kesin tavsiye ederim. İç malzeme sert plastik evet ama verdiğin parada altın değil plastik para olan kredi kartı değil mi????

    YanıtlaSil
  10. Yorumlardan anladığım bu paraya sıfır suv alıyon q7 mi bekliyon servisi var parçası var arkasında dev reno var. Param bu kadar alacam galiba

    YanıtlaSil
  11. EVET O KADAR YORUM OKUDUM Kİ HERKES BİR ŞEY SÖYLÜYOR,HANGİ ARACI ALIRSANIZ ALIN TEKNİK ARIZA ÇIKA BİLİYOR BEN 2012 TDİ MODEL SKODA YETİ ALMIŞTIM ARAÇ DA İKİ AY İÇERİSİNDE TURBO DA ARIZA ÇIKTI 3 VE 4 DEFA ANKARA SERVİSE GÖTÜRDÜM SONRA TURBOYU DEĞİŞTİRDİLER GARANTİDEN AMA UĞRAŞTIM.YUKARIDAKİ BAZI YORUMLAR YANLIŞ AMA UNWANTED MESSENGER14 BU ARKADAŞIN YORUMU EN DOĞRU OLANI ÇOKDA MARKA ARABAYA BİNMİŞ BİR KİŞİ KATILIYORUM.BEN ŞUNU SÖYLEYEYİM BİNDİĞİM SKODA YETİ 1.6 TDİ 4X2 ARACIMDAN ÇOKDA MENMUNDUM FAKAT BİR DAĞ YOLLARINA ZORLU KAR KIŞ DA ÇOK ARAŞTIRDIM DACİA DUSTER 4X4 LAUREATE ÜZERİNE EN O PAHALI ARAÇLAR BUNUNLA ÖLÇÜŞEMİYOR.ÇOK VİDEO IZLEDİM HİÇ BİRİ BUNUN ÇIKTIĞI YOL VE AĞIR KAR KIŞ ŞARTLARINDA Kİ BAŞARISI YOK.ARACIMI NİSAN 2017 SATTIM YİNE SKODA KODİAG ALACAKTIM FAKAT 1.4 TSİ 4X4 155.000TL VE170.000TL ÜSTELİK YAKITLARI ÇOK FAZLA TUSCON BAKTIM 4X4 1.6 BENZİNLİ YAKITI KM DE ŞEHİR İÇİ 600 KURUŞ BUNA GÖRE HESAP ORTADA BEN DUSTER LAUREATE 4X4 DÜ OFF ROAD FULL PAKETİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİATİ 87.000 TL İNŞALLAH ALIRIM VAZ GEÇMEM.

    YanıtlaSil
  12. Duster lpg harici iyi demiş arkadaş . Ben 2014 ten beri lpg li duster kullanıyorum ve bu güne kadar da ne çekişte nede performansta gözle görülür sıkıntı yaşamadım.Servis konusuna gelince avcılar bika servisinde yaptırıyorum bakımları bu güne kadar extra masraf çıkarmadılar hatta. malzemenin daha iş göreceğini şimdiden değiştirmenin cebinize yük olacağı şeklinde uyarıları bile oldu.

    YanıtlaSil
  13. Bende aynı duygular içindeyim, temmuz gibi alıcam umarım vazgeçmem. 81 bin tl look 4*4 en fulü

    YanıtlaSil
  14. Merhaba, 2012 model izmir mais'den aldığım dacia duster 1.6 16v 105 bg benzin-lpg'li araçtan hiç memnun değilim.Kimseyede tavsiye etmiyorum.Nedenleri ise şöyle: 1.) Araç bakımlı bir araç olmasına rağmen sürekli tekleme ve stop etme problemi vardır.Sürekli bir sebepten dolayı birçok yetkili servise gitmesine rağmen çözüm olmamıştır. 2.) Klima açarken devir kendini toparlayamadığı için yine stop etmektedir. 3.) Klima açıkken kırmızı ışıkta veya herhangi bir sebeple bile dursan araba stop etmektedir. 3.) Rampada çekiş yetersiz kalmaktadır. Ve gaz yemediği için stop etmektedir. // Bu sorunlardan dolayı mais izmir şubede aracım 6 gün yattı.Servis'in dediği ise gizli bir sorun var çözemiyoruz oldu.Gizli bir sorun varsa bunu merkeze bildirin değiştirin dedik.Yok renault izin vermemektedir.Sadece onarın dediğini belirtmiştir.Ve renault öyle böyle geçiştire geçiştire garantimide bitirmişlerdir.6 günün sonunda sadece lpg enjektörlerini değiştirdiler ve sorunun düzeldiğini belirttiler.Fakat sorun aynı şekilde devam etmektedir.Benim büyük bir yeminim var o günden bu yana köpeği koyarım evin önüne renault - dacia markası adı altında olan hiç aracı koymam kapının önüne (nokta'dan sonra ilk harf büyük yazılır ama benim gözümde renault markası hep küçüldüğü için küçük yazıyorum). renault - dacia müşterisine sahip çıkmayan bir firmadır.Marka olamamıştır.En azından başkaları yanmasın bu yorumlarımı dikkat almanız sizlerin faydasına olacaktır.İyi günler.Son olarak geri vites'e geçmiyor araba servis bunun çözümü yok.Bu böyledir demektedir.SAKIN ALMAYIN.!!!!

    YanıtlaSil
  15. 2017 4wd look paketli en full modelin sahibiyim.6000 km yi geçtim özellik ve performans açısından tatmin edici ic kalite algısı ses şikayeti malzeme kalitesi yükseltilmiş tabii fiyatları ile beraber parelel yuksemis tum ab güvenlik özellikle ri mevcut yol tutuş çok iyi otobanda 170 km gördüm rüzgar sesi normal yol tutuş çok iyi idi 6.1 civarı ortalama tüketim

    YanıtlaSil
  16. HASAN; TÜM OKUYUCULARA MERHABA BEN 2004 TEN BERİ TOROS STW KULLANIYORORUM.KONFOR YOK AMA MEKANIK ŞU AN 370 BIN KM DAĞ TAŞ İNŞAAT MALZEMESİ DAHİL KULLANDIM HİÇ YOLDA BIRAKMADI VERDİĞİM PARA HELEL OLSUN SATMADIM DURUYOR GENÇLER İLLAHİ YENİ ARABA İSTEYİNCE ÇOK ARAŞTIRDIM VE ÇOK BAYİİDE İNCELEDİM EKONOMİK SAĞLAM KÖY VE ŞEHİR YÜK VE YOLCU TAŞIRKEN YOKUŞTA BAYILMIYACAK SERVİSE GİDİNCE HER DEFA MOTOSİKLET PARASI KADAR MASRAF YAPMIYACAK ARABA OLARAK TÜM 4*4 ARABALARDA DACIA 4*4,İX35,KIA SORENTO,QASGAİ,HONDA CRV,TUSKON,CAPTIVA GİBİ ARABALAR HARİKA AMA İŞ PARA OLUNCA BANA GÖRE AYAK YORGAN DENKLEMİNDEN 2017 MODEL 4*4 DACIA DUSTER 1.5 110BG LAURETE LUK PAKETİYLE MULTIMEDYA SABİT HIZ,YAN KORUMA ÖN ARKA KROM KORKULUK VS OLANINI ALDIM YAPTIRDIM.ALDIĞIM FİYATA DİĞERLERİNİ ALMAK ZATEN MÜMKÜN DEĞİLDİ.İYİKİDE DASTIRI ALDIM KİM NE DERSE DESİN DASTIR 15 GÜNDÜR KULLANIYORUM ON NUMARA VERDİĞİM PARA HELAL OLSUN HEM 4*2 KULLAN HEM 4*4 KULLAN MUTLAKA BİR GÜN KARDA VE KÖYDE İŞİN OLACAK KARI ÇAMURU BANAMISIN DEMEZ. GÖSTERİŞ DEĞİL EKONOMİK OLANI SEÇMEK LAZIM KİŞİSEL FİKRİM KİMSEYİ ETKİLEMEK İÇİN YAZMADIM DACIA DA BEGENMEDİĞİM TEK YERİ EGZOZ BORUSU ÇIKIŞI SIRADAN VASAT KARA BORU 95 BİNE ARABA SATIYORSUN KROM BİR BORU KOYSANIZ BATARMISIN ALLAH HEPİMİZİ KAZA BELADAN KORUSUN AMİN SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  17. Sayın yetkililer aracın Çamurlukları dar olmuş çamurlu yollarda kapı ve yanların tamamı çamur oluyor, bide ayna dizaynı yalnış olmuş ölü alan vazla söyleyeceklerim bu kadar

    YanıtlaSil
  18. üç yıldır dacia 4*4 kullanıyorum.bu fiyata bu araba süper .çok memnunum.

    YanıtlaSil