Makyajlı Chevrolet Cruze Ortaya Çıktı

Chevrolet'in makyajlanan ve 2014 sonbaharında piyasaya sürülecek olan modeli Cruze sedan, New York Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.


Batı Avrupa'daki faaliyetlerine son verileceği açıklanan Chevrolet, Amerika'da satışta olan modeli Cruze'un sedan versiyonunu güncelledi.

Makyajlanan Cruze sedanı 2014 sonbaharında Amerikan pazarına sunmayı hedefleyen Chevrolet, aracın tanıtımını New York Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirecek.

Yenilenen ön farları, ledlerin eklendiği, farklı bir yapıya kavuşan tamponları ve yenilenen çiftli tasarıma sahip ızgarası ile ön bölümde farklı bir yüze sahip olan Cruze'un iç mekanında da küçük değişikliklere gidilmiş. Bardaklı sistemi yeniden düzenlenen araçta Siri Eyes adı verilen Multimedya sistemi de sunulmaya başlanıyor.

Amerika pazarında satılan araçların motor gamında bir değişikliğe gitmeyen Chevrolet, Cruze'u, 140 hp güç üreten 1.4 litrelik turbo benzinli, yine 140 hp güç üreten 1.8 litrelik atmosferik benzinli ve 150 hp güç üreten 2.0 litrelik dizel motorlar ile satışa sunmaya devam edecek. Yeni jant ve renk seçeneklerine de kavuşan aracın satışına ise bu yılın sonbahar aylarında başlanacak.

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder