Honda Civic Kullanıcı Yorumları



Honda Civic Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet:%71 (25)   >Hayır:%29 (10)


Güven <11.12.2013>: 1.6 Premium Eco, aracımı bir ay önce aldım. Yokuşlarda çok iyi bir performans sergilediği söylenemez, ben alırken lpg taktırmıştım. Çok keyifli bir sürüşü var. Yol tutuşu başarılı. Tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Rıfat <02.01.2014>: 2012 Civic Elegance Otm Lpg, Yakıt tüketimim şehir içi 7-8 litre, şehirlerarası 5-6 litre civarında. Sessiz bir araba, yol tutuşu başarılı, marka algısı da iyi zaten, sorunsuz bir marka, memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sezgin <15.01.2014>: Honda Civic 1.6 Premium Eco, aracın en beğendiğim yönü yakıt tüketimi, gerçekten oldukça ekonomik bir araç. Ses yalıtımı başarılı olmuş. Aracın içi, oluşturulan o ambians gerçekten çok güzel.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serhat <10.02.2014>: Civic 1.6 premium eco, rahat, konforlu, sürüşü keyifli bir araba. Araçtan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


DadaşlarDiyarı <04.03.2014>: Ben de 2013 Honda civic premium eco sahibiyim, Hem iç hem de dış tasarımı on numara, performansı yeterince tatmin edici, lpgli olduğu için yakıtı ekonomik, keyifli... Daha ne olsun ;)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Oktay <09.05.2014>: Civic 1.6 Premium Eco Otomatik Vites kullanıcısıyım. Konforlu bir araba, yol tutuşu iyi. Servisin taktığı navigasyon kelimenin tam anlamıyla çöp, tavsiye etmem. Aracı biraz agresif kullandığım için yakıt tüketimi de orta seviyede.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erdinç_41 <01.06.2014>: 1.6 Premium Eco Otomatik Vites, kısa bir süre önce bu aracı aldım. Keyifli bir sürüşü var ancak donanımları yetersiz, özellikle park sensörünün olmaması kötü. Yokuşlarda performansta düşüş oluyor, çekmiyor araç. Arka koltuk diz mesafesi yeterli değil.
 Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Turgutreis <08.06.2014>: Honda Civic 1.6 Premium Eco Otomatik Vites kullanıcısıyım, aracım benzinli, şehiriçi 8 - 8.5 litre arası, şehirlerarası 6 litre/100 km yakıt tüketimim var. Aracımdan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Uğur_izmir <21.06.2014>: Aracı alalı kısa bir süre oldu. Rahat bir araba, tasarımı hoşuma gidiyor. Ses yalıtımı başarılı sayılır. Yol tutuşu iyi, iç hacmi yeterli, aile için uygun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Taner <28.06.2014>: Civic 1.6 Premium Eco aracımı bir buçuk ay önce aldım. Yokuşlarda uçup kaçmıyor aşırı bir performans beklemeyin. Yakıt sarfiyatı konusunda ekonomik bir araç. Yol tutuşu başarılı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Çizgi <02.07.2014>: Aracım elegance eco, araçta yol bilgisayarı var ama lpg olduğu için yakıtı hesaplamıyor, benzin göstergesi var ama lpg olduğu için yakıtı hesaplamıyor, şaka gibi gerçekten. Deponuzda ne kadar benzin veya lpg olursa olsun öğrenemiyorsunuz, araç lpg'de gitmesine rağmen benzin göstergesi düşüyor, aracı aldığım için pişmanım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Gökhan <10.07.2014>: Ses yalıtımı başarısız, motor ve yol sesi olduğu gibi içeride. Yokuşlarda performans zayıf kalıyor. Malzeme kalitesi inanılmaz derecede kötü.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Deniz <16.07.2014>: Merhaba, aracın performansında herhangi bir şikayetim yok, yolda giderken gerçekten güven veriyor. Sessiz bir motoru var. Belki bir yarış arabası değil ama güçlü bir araba, kullanırken bunu hissediyorsunuz. Yakıt tüketimi de beklentilerimi karşıladı, bu arada aracım 1.6 elegance otm vites, memnunum ve tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Onur <21.07.2014>: 1.6 Elegance otomatik vites kullanıcısıyım, aracımı alalı neredeyse iki hafta olacak. Performans konusunda çok büyük beklentileriniz olmasın, yolun sağından rahat ve güvenli bir şekilde gidebileceğiniz bir araba. Hoş ve dikkat çekici bir tasarımı var.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Adsız <22.08.2014>: Yaklaşık altı aydır 2013 honda civic elegance eco kullanıyorum. Aracın performansından oldukça memnunum bunun sebebi aracı olabildiğince düşük viteste kullanmam. Malum Hondanın bir nevi turbosu olan vtec teknolojisi 5000 devirden sonra açılıyor. Eğer sizde aracı yüksek devirlerde kullanırsanız performansın tadına varabilirsiniz. Yokuşlar dahil oldukça tatmin edici. Lpgde yazın klima ile 22 kuruş kışın 20 kuruş civarı yakıyor. Bu da oldukça iyi rakam. Eğer motor sesi sizi rahatsız etmiyor aksine keyif veriyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Aracın Lpg kullanılmasına rağmen benzin göstergesi düşüyor fakat aracı her kapatıp açtığınızda, doğru benzin değerini öğrenebiliyorsunuz. İç kalitesine değinecek olursak, bir alman arabası kadar kaliteli değil ve olabildiğince iç malzemeden çalınmış. İmid ekranı bu açığı biraz kapatsa da belli başlı her arabada olan kapının otomatik kilitlenmesi, camların otomatik tek dokunuşla açılıp kapanması(sürücü koltuğu haric), arabanın kapatılması sonucu yan aynaları kapatma veya açık camların kapatılması gibi özellikler insanın canını sıkmıyor değil. Bunların aksine otomatik cam silecekleri, otomatik yanan xenon farlar(Onlar bir harika), ön koltuk ısıtıcı gibi özellikler aracın donanımlarını yeterli düzeye yaklaştırıyor. Virajlarda arac yeterince güven veriyor. Frenlerin tutuşuda gayet yeterli. İİHS şirketinin yaptığı kaza testindede sınıfının en başarılı aracı seçiliyor: https://www.youtube.com/watch?v=ihMV9UZPNbY . Son olarak arabanın gerçek hakkı 45000 tl olmalıyken rakiplerinin fiyatlarının bu araçtan daha uygun olduğunu düşünmüyorum. Honda motorunun sorunsuzluğunada güvenerek şüphesiz tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Davut <15.10.2014>: Premium, 1 aydir kullanıyorum tek kelime ile mukemmel.
Tavsiye eder misiniz?: Evet 


Grs <03.03.2015>: 2014 yilinda cok begenerek aldim ama tek kelimeyle hayal kirikligi yasadim, honda ismine guvenerek donanimlari incelemedim on tamponda park sensoru yok 2 kere kaldirima carptim. Aynalar katlanmiyo, camlar kumandadan kapanmiyo... Rakiplerine ve fiyatina gore 10 uzerinden sifir.
En buyuk sıkıntı rampalarda tam bir sutcu beygiri, 1995 model tofas sahin bile daha performansli, diyolarki 5000 devirde vtek turbo falan hikaye arkadaslar inanin erciyes dagina cikarken araci yakasim geliyo uzuluyom verdigim paraya, bağıriyo sesi kamyon sesi gibi rampada sakin arac sollamaya kalkma canindan olursun.
Isin ozu hala kullaniyorum ama asla tavsiye etmem. 1.2 jetta 55.000 tl bence daha iyi performansi bu benim bildigim gerisi size kalmis.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mesut <03.06.2015>: Civic elegan eco lpg 2014. Dikkat çekici arac. performansı 80 lik dedem gibi. bi alan pişman bi almayan. otomatik vites beş para etmez düşük hızda aracı tutamıyorsunuz. tutmaya çalışırsan kendisi kesik kesik vites hareketleri yapıyor. rahatsız edici bir durum. aynı şekilde yüksek hıza ulaştığında sabit 90 yada 100 km. hızda tutmak istediğinde kesiklik yapıyor. bu sorun her km.sabit işleminde oluyor. sinir bozucu. dışı sizi yakar içi bizi. otomatik asla beş para etmez. motor turbosuz olduğu için serilik arama. yaşlı isen aheste aheste gezeceksen al. dedelere tavsiye edilir. gençler görünüşüne aldanıp hayal kırıklığı yaşamayın.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mert <04.01.2016>: Honda civic elagance 1.6 i-vtech 2015. Arac cok yakiyor dinyenler. Gayet normal bir yakit perfonmansi var otomatik sanzimani bmw veya audiyle kiyaslamayin. Orta gelirli araclarla kiyaslayalim wolswagenden bile kat kat iyi. Aracta sikayetim tek ic malzemesi asiri kotu degil fakat %70 guzel diyebilirim, arac bayirda veya baska biyerde en ufak zorlanma yasatmiyor bagaz 300 310 diyenler 410 lt bagaja sahip ve arka koltuklar oldukca rahat on koltuklarda rahat ve plastiklerin fazlaligina aldiris etmezsek on taraf bi ucak kotpiti gibi. Arac kesiciye giriyor bunu soranlar cok. Ortalama 9-10 sn. de 100 km yapilabiliyor. iceri asiri bir sekilde yol motor ruzgar sesi aliyor diyenler var arabanin motorunda ses dahi cikmiyor desek yeridir. ruzgar abartilacak kadar iceri vurmuyor yol sesi ise kullandiginiz aracin lastik izi 544 mm yani yol tutusu mukemmel ki o seste iceri asiri sekilde vurmuyor ayni duzey arabalardan cok cok az vuruyor. direksiyon aksami hosuma gitti gerektigince soforu yoldan ayirmayan bi direksiyon her islemi yapabilirsiniz. Arac 160 km den sonra guvenli vpi sistemini devreye aliyor ve yere hafif basiyor yani deyim yerindeyse yere dahada yapisiyor fren sistemi asiri derece guzel. Alana satana hayirli olur insallah kazasiz belasiz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet 


Adsız <27.01.2016>: 2015 elegance eco otomatik kullanıyorum. İlk önce karşılaştırır iken aynı segmentteki araçları karşılaştırmak gerekir. Civic in sınıfında olan focus, fluence ve jettayı kullandım bu araçtan önce. Civic ten aldığım tadı hiçbirinden almadım. Performansı sınıfına göre gayet yeterli. Yokuşta kullanmayı bilmek lazım çünkü asla kağnı gibi değil. Sadece çok çabuk vites yükseltiyor. İsterseniz spor moda alabilirsiniz. Yol sesinden şikayetim olmadı hiç. Konforu ise bence tatminkar. Hele o koltuk ısıtması sınıfındaki lüx almanlar hariç hangisinde var acaba?? Yakıt meselesine gelince şehir içi azami 230 kuruş şehirler arası ise 90 km de giderseniz 128 kuruş,140 km ve üzeri giderseniz 160 kuruş yakıyor. Velhasıl aşırı derecede memnunum. Sınıfına göre gayet makul ve mantıklı. O parayı hak ediyor mu derseniz,malum vergi yükü çok vergiler olmasa o paraya lux almanlara binerdik
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Coşkun <20.08.2016>: 2013 aralık ayında sıfır aldım. Birkaç ay sonrasında direksiyon soyuldu kapı döşemeleri ve koltuklar deforme oldu şöför kapısı camı açıp kapattıkça kapı içi şişip iniyor yokuşta 1. Vitesle gidiyor dış boyası çok zayıf küçük bir çakıl değmeye görsün boya direk kalkıyor. Yazık oldu parama. Honda'ya hiç yakışmadı bu araba bu kasa. İç aksamı Çin oyuncak plastiği gibi. Yazık satıp kurtulacak
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Recep <30.10.2016>: Civic sedan 2013. Sıfır aldım oldukça menmunum turkiye şartlarinda guzel yakit normal baska arac kullanan farki göre biliyor konforu cok rahat tek sıkıntı yokuslarda zorlaniyor duzde mukemmel
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Okan <08.12.2016>: Guzel bir araba donanimlarI iyi. Yokuslarda ve kavsaklarda iyi gidiyor. Cok lpg tukenmez. Herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet 


Bekir <21.12.2016>: Sıfır aldım arabayı 2 ay sonra arabanın camı kalorifer açınca sağdan soldan 2 parça çatladı. servise götürdüm 1001 türlü bahanelerle camı değiştiremeyeceklerini söylediler. O kadar yüzsüzlerki kaskonuz var bedava değiştiriyor dediler.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali <24.12.2016>: Honda civic 2013 model kullanıyorum. çok konforlu rahat bir araba, her şeyden onemlisi sağlam bir araba çok memnunum
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erka <23.04.2017>: 2012. Arkadaşlar Honda abartılı kötü değildir ama iyi de değil ben aldım iç malzeme ona göre dış sürtmeye gelmiyor ben bu zamana kadar wosvagene bindim onların yanında anadol gibi. araç en fulü ama sınıfındaki araçlara göre en boşu servis sıfır sadece motor Allah'tan sağlam gerisi yaramaz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Aysel <01.05.2017>: Civic.sedan.elegance. Arabamdam.çok.memnunum.her.hali.güzel.tavsiye.ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Furkan <12.05.2017>: Honda civic fb7 2015. Araci 1 ay once aldim yokuslarda zorlandigi dogrudur ama ankaranin en dik yokusunda bile kalmadim yine cikti arac yokusta hiz yapanlar varsa baska en full modelini aldim yol bilgisayari lpg yi hesaplasa cok guzel.olurmus evet ama cok da sıkıntı degil depoyu 1 kere fulleyip kac km gittigine bakinca artik alisiyosunuz yol tutusu iyi hizlanmasi 50 ile 80 arasi yavas ama daha sonra ucuyor gidiyor arac cok memnun kaldim yakit ise 70 tl ile 280 km gittim hizim 140-160 oldu biraz hizli kullandim sakin bir kullanimda daha az yakicagindan eminim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


ONUR TUNÇ <01.09.2017>: Honda civic 1.6 i-vtec 2015. Arabaya 3.5 ay bindim geçen hafta sattım.almaz olaydım! Arkadaşlar arabanın performansı 10 üzerinden 1. Dış görünüşü felan güzel olabilir fakat araba gitmeyince gerçekten moraliniz bozuluyor. Sizi rezil eder yolda araba sollayamazsınız sollamayında zaten hayatınızı riske sokmayın. Yokuş kalkış desteği var diyorlar o özelliğide çalışmıyor(araç sürekli bakım görmüş bir araçtı 20bin km de). Araçlarda tork olayı vardır bu aracın Torku 150nm dir ve çok düşük denilebilecek seviyededir 125bg olduğunu göstermez. Almayan pişman alan binbir pişman!!
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ramazan <05.09.2017>: Honda civic 2013. Arkadaslarin olumlu olumsuz yorumlarinin hepsi dogru fakat guzel taraflari yogunlukta oldugu icin ben memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hoca <20.09.2017>: Aracım 2013 elegance otomatik konfor olarak oldukça güzel sürüş keyfi veren ve ön taraftaki uzun tasarıma ilk başta garip gelme birlikte alışınca vazgeçilmez birşey oluyor.yakıt tüketimi oldukça iyi eco modundan 1lt lpg ile 12 km gidiyorsunuz.performans istiyorsanız eco dan çıkın ve spor modunda oldukça iyi bir performans sergiliyor.sonuçta LPG'li bir araçtan dizel performansı beklemeyin.bir tuşla benzine geçip istediğiniz performansta kullanın.ses geliyor diyen arakadşlar bence ustaya gitsin ben göstergeye bakmadan aracın çalıştığını bile anlamıyorum.donanım eksikleri var en full olmasına rağmen katlanan ayna,anahtarlıktan kapanan camlar hissettiğim eksiklik.orjinal geri görüş,koltuk ısıtma ve klima performansı harika.dış tasarım tartışmasız zaten dikkat çekici bir araç.eğer tercihiniz lpg ki bir araçsa kesinlikle önerilirim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Atila <13.11.2017>: Arkadaşlar aracı 2015 mart ayında aldım. Kullanım çok güzel direksiyonu iç göstergeleri dizaynı mųkemmel benim aracım manuel kalkışlarda ve rampalarda gayet iyi 2.viteste 90 km hıza rahat çıkıyor aracı yüksek devirde kullanır 30000 devrin altına düşürmesseniz canavara dönüşür 100 km hıza 10 saniyenin altında ulaşan araca nasıl kağnı gibi diyolar anlamıyorum youtube videolarına bakın lpg de benzinke aynı performansı gösteriyor yakıt çok iyi boyası çok zayıf biraz ses alıyor bagaj yeterli değil iç malzenesi plastik aksamında kalite düşük oda benim için sorun değil fiyatına göre donanım iyi denilebilir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serdar <17.04.2018>: Merhabalar aracım 2014 model elegance paket almadan önce corolla mı civic mi diye çok düşündüm kısmet işte bunu aldım ama bu araba için az yakıyor diyemiyorum şehir içi gösterge 12 litrenin altına bir türlü düşmüyor 20 000 km de servise götürdüm yine aynı direksiyonu allah göstermesin 10saniye bıraksam yolda sekiz çiziyor bu nasıl bir 125 beygir anlamış değilim kötü clio bana toz yutturuyor elegance pakette camlar nasıl otomatik olmaz aynası katlanmıyor el ile manuel katılıyorum içeri inanılmaz bir şekilde ses alıyor ya gürültüsüne göre gidiyor desem yok kardeşim ben arabayı sakin kullanan birisiyim allah etmeye hızlı kullansam birde petrol istasyonu alırım heralde corolla içimde kaldı valla koltuk ısıtma koymuş elegance demiş kim bu özelliği nekadar kullanıyor bilmiyorum neyse yaa şu ev işini bir çözeyim satıp bir şahin alırım sen gör performansı ozaman hadi hayırlı günler.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ankaralı idris <22.07.2018>: eco elegance 2014. 35 yıllık profosyonel sürücüyüm,binmegim araç kalmamıştır, milyonlarca km yaptım. 1 ay önce araştırdım bu hondayı aldım, ben alınca iyi bir lastik aldım. bakımlarını yaptırdım. ses felan kalmadı burda hondayı şahinle, clio ile kıyaslıyor, zorlandıgını araçları geçemedigini içine ses aldıgını, uzun yolda geçişlerde korkugunu yazan arkadaşlara hayret ettim. kendinizi geliştirin biraz, o zaman dizel 3,000 quatro alın, sizi tatmin eder. bindigin arabanın dilinden anlayacaksın. ben de söylediginiz arabalarla kedi fare oynu oynuyorum, nasıl olacak, eco kapat sür, olmadı,S modunda sür, gülü seven dikenine katlanır, yakıtına bakmayacaksın o zaman, yakmasın ama 300 bg olsun olmuyor işte sayın arkadaşlar ,taş gibi araba ön tablaları rotilleri bile 100 bin km bozmuyor .arıza vermiyor, klıma açınca bg gücün düşmüyor, kısaca şürücü var, sürücü var, sınıfının en iyisi. altın gibi de deger kazanıyor. daha ne isterdiniz kii
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İlker ersin <10.02.2020>: Alt devirlerde çok canlı olmasada 200 üstü süratlere rahatlıkla çıkabilen, otm cam (şoför tarafı hariç) olmasada benim aracım elegance sunroof, bixenon, geri görüş kamerası, koltuk ısıtma gibi sürücü odaklı özellikleri standart sunan ve bana göre en önemlisi periyodik bakım harici sizi masrafa sokmayan sürpriz arıza çıkartmayan, 2. Elde her zaman değerini bulan, kullanımı zevkli nir otomobil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Honda Civic kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

55 yorum:

  1. Hondayı cok keyifle kullaniyorum, seri rahat benzinle kullaniyorum gaz taktirmaya gerek duymadim, daha once golf vardi ondan once toyota vardi en iyisi honda, simdi 2015 almayi dusunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşıldı hiç Forda binmemişssin ;)

      Sil
    2. Araba da doğru dürüst ne turbo desteği var ne de adam gibi otomatik şanzıman. Elbette bu araba yokuşta çekmeyecek, basınca da motor sesi kucağında anlata biliyormuyum. Ömer sen şu denediğin arabaları bir daha dene istersen pek birşey anlamamışsın anlaşılan.

      Sil
    3. Arkadaslar rica ediyorum hepinizden bana 130 tl den ucuz 4000 devir uzeri ciglik atmayan bi arada gosterin ") hondanin sanzimanina ve yol tutusuna laf edenler hoc kullanmmais ") ic malzemesi dandik de anlarim dogrudur yalitim yeterli degil de anlarim dogrudur ") ama bi gidin sanayiye sorun sanziman ustalarina kac keser sanzimani indiren honda gormusler ")

      Sil
    4. Yıllardır ford kullanıyorum oda çok keyifliydi hondada güzel bir araç

      Sil
  2. 2013 model elegance otomatik sahibiyim.Aracı kötüleyenler galiba 2.000 cc lik motorlarla kıyaslamışlar.Otomatik şanzımanda üzerine yok.Yakıt desen 35 litre ile 400 km gidiyorum.70 TL ye 400 km.Km'de 20 kuruş gibi bir rakam üstelik otomatik vites ve klima yaz boyu açık.Aracın otomatik cam kapatması yada kapı kilitleme özelliği yokmuş ne büyük kayıp!Koltuk ısıtma geri görüş kamerası 2013 diğer markalarda ekstra para ile alınırken Civic bunu standart olarak verdi.Turbo patlama derdi yok,motor evladiyelik taş gibi,turbo bakımı ile mi uğraşacaksın 100.000 den sonra arabanın turbo+motorunu mu düşüneceksin hiç sıkıntı değil atmosferik 1600 cc lik motor lpg de 210 km hız yapıyor yeter de artar.Neticede araç aile aracı hız isteseydim gider Type-R ,Evo yada subaru alırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. turbo patlayacak diye hep sağdan mı gideceğiz efendi. Dizel araçların tümü turbo, hepsi yolda mı kalıyor. Honda ve toyota gibi avanak firmalar turbo benzinliye geçmedikleri için, geride kaldılar. Araba dediğin basınca gidecek basınca duracak, öyle kağnı gibi gittikten sonra ne işime yarar.

      Sil
    2. Basınca gideceksen 300 bin 500 bin 1 milyon verip malum markaları alacaksın .70-80 bin verip ferrare performansı beklemeyeceksin.su yorumdan araçtan anlamadığın belli

      Sil
    3. Ben de 2015 eco black edition var focus dediniz jetta dediniz araçlar benim tozumu yutuyor bide sanziman en iyi otomatik sanziman hondada yani en kaliteli sansizaman hondada var ayrıca toyotada kullanıyorum toyotayada laf ettirmem

      Sil
  3. 2013 honda civic premium eco.Dış ve iç dizayn, ses yalıtımı, yakıt tüketimi, konfor süper. ANCAK şehir içinde yaptığım basit bir kazada araba nerdeyse pert oldu. (Çarpan araç çok döküntü eski bir ladaydı). Şase eğildi. Motor dahi çatladı. Ama hava yastığı açmadı. Anladımki kağıt gibi arabaymış.Kalıbına bakan sağlam zanneder Kaza yapıncaya kadar hayrandım arabama, şimdi çok pişmanım aldığıma, çünkü daha önce de ismini vermeyeceğim alt marka araç da kullandım, jaza da yaptım. Bu kadar hasar almamıştı. Yazıklar olsun HONDAya, ve haram olsun o kadar verdiğim paraya.Kaza yapmayacagınıza garanti veriyorsanız alın. Yoksaki adi bir araba.Tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
  4. 2015 model honda civic 1.6 elegance otomatik vites aracımı dün bayiden aldım.yaklaşık 100 km kullandım.ses olarak sadece lastik sesi duyuluyor onun haricinde ses yok.ön sağ sol cam yukarı kapanırken kapı yüzüne doğru basınç uyguluyor ve kapı yüzünde kasma oluyor.servisi aradım sordum fabrika bu şekilde üretti dediler.Navigasyon+eğlence paketi CYCLONE marka dokunmatik ekranı berbat,radyo hiç çekmiyor,32 GB usb diski okumadı.4 gb usb taktım okudu. ben memnun kalmadım.Navigasyonu idare eder.Aracın arka tarafı çok yüksek virajlarda savrulma yapıyor.şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.

    YanıtlaSil
  5. 2012 eski kasa lpgli civic sahibiyim.Performansı süper.Yakıtıda ekonomik. Hiç pişman olmadığım bi araç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alternatiflerine bakın derim. Alacaklar hemen karar vermesin.
      Performans olarak
      civic
      jetta
      Focus aynı ayardalar. 0-100 değerleri civic in iyi olsa da ara hızlanmalarda Focus ikisinden de önde bir araç.
      Malzeme kalitesi konfor olarak jetta önde bir araç
      Güvenlik ve YOL tutuş ayrıca sürüş dinamiği olarak Focus zaten tekdir.
      Honda da sağlamdır.Motoru çok iyidir. Ne aradığına göre karar vermeli insan.

      Sil
  6. Selam arkadaşlar araba işi kişiye göre değişir sizlere google ye en sorunsuz arabalar yazıp incelemenizi tavziye ederim..100 araçta ilk 4 te honda civic..bendede 2014 premiyum otomatik var.at sahibine göre kişner..araba çekmiyor diyenler acabahiç 2.ci viteste 130 km re yaptılarmı yada 8 km relik rampayı 178 km hızla çıktılarmı vtec açtırdılarmı yada direksiyondan kulakçıklarla vites küçülttülrmi bu söylediklerimi honda sahipleri 1 kez yapınız jetta passat opel astra vw cc yolda onlarla fark atmazsanız yazın bana..honda gönlüm onda)) sonderece memnunum birmilyon km yol yapan motor hangi araçta var araştırın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin saydıklarını yapmayan araba var mı. 2000 model opel astrayla bile yaptım onları. Bu hondacıları anlamak mümkün değil. Başka araba bilmiyorlar yıllarca şahine binmişler vtec görünce ne oldum delisi oluyorlar. Bütün arabalar basınca devir çeviriyor emin olabilirsin. Ayrıca focus ile çok vtec honda canını yaktım. Şu marka fanatikliğini bırakın her arabanın iyi yönleri var. Hondadan çok daha iyi bi milyon araba var. Uzun bi süre Honda civicle hemde 3 ayrı kasa ile içli dışlı olmuş birisi olarak söylüyorum bunları.

      Sil
    2. Alma ozaman kardeşim ..fokus al tutanmı var seni

      Sil
    3. Peh peh astra ile yapmış .motor kışında astra ile Honda kıyaslama sı yaptığından belli ne kadar HONDA kullandigin

      Sil
  7. Mühendisliktan yoksun arkadaşlar. Bi araç yol tutması için bu kadar yere yakın yapılır mı? Her yere altı vuruyor Hondaların klasik sorunu. Vtec desen tarihe karıştı. Basınca 2000 model opel bile devir eviriyor Bunu yapmayan araba yok ki artık. O 2000 lerin başının espirisi olarak kaldı. Piyasada şahin reno varken vtec ayrı bişeydi. Ama şimdi hepsi öyle. Bunun yerine Ford Focus çok daha mantıklı ya da Jetta. Performans olarak da daha iyiler.

    YanıtlaSil
  8. arkadaş o kadar para veriyorsun tamam da ne için?
    Performans mı?
    Rakiplerinden performans olarak daha iyi mi ?
    Hayır değil. Emin olun değil.
    Yol tutuş ve güvenlil mi?
    Hayır değil.
    Konfor mu ?
    O zaten değil.
    Kalite mi ? Malzeme kalitesi mi?
    Hayır değil.
    Bu arabayı alacaksan sebebi şudur.
    Klasik olarak japonların Motor ömrü uzundur.
    Kalitelidir.
    Honda civic alacaksan aradığın kriterde bu ise al.
    Yoksa Hondacıların yorumları iyidir çünkü sadece bu arabanın hızlı gittiğini sanarlar :)

    YanıtlaSil
  9. Honda nın o eski şaşaalı günleri geride kaldı. Adam gibi bir otomatik ve turbo benzinli motor yapmadıkları için, rakipleri kat kat geçtiler. Honda ve toyota yı nasıl bilirdiniz, gömün gitsin.

    YanıtlaSil
  10. jetta veya golf ten inip te civiği beğenenleri hayretler içinde okuyorum.2010 da focus 1imi satıp civic premium aldım,bana focustan sonra motor takılmış at arabası gibi veya ne bilim işte,birileri bi yerden araba motoru bulup 4 tarafını kartonla çevirip üzerini pastel boyayla boyayıp araba yapmaya çalışmışlar gibi bi his vermişti...şu anki aracım focus2 tdci hamdolsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bu arkadasın bence arabası bıle yoktur.hatta ve hatta 8 10 yasında babasınn arabasını oven bı erkek cocugudur

      Sil
  11. İsmail Yetenek6 Mayıs 2016 11:23

    2010da focus1 imi satıp sıfır civic premium almıştım.hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biriydi.focustan sonra civic bana,otomobil değil de motor takılmış at arabası gibi gelmişti,sattım kurtuldum..

    YanıtlaSil
  12. Arkadaşlar klimayı actiginda bir vites düşen alman arabalarımı iyi. Çok biliyorlarsa bu işi bir elektrikli motor entegre etsinler araca. Sene 2016 hala klima gücün tamamını motordan aliyor

    YanıtlaSil
  13. Otomatik vites 2012 benim yeni aldım, sanki vitesi d ye alıp kalkerken irkilme yapıo gibi nedendir acaba

    YanıtlaSil
  14. Honda civic 1.6 düz veya ford focus 1.6 trend x 2016 ikisinden biri ve kararsizim tavsiyeniz ne olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Honda civic 1.6 kullanıcısı olarak söylüyorum sürücü koltuğunda pilot gibi hissediyorsun araç hareket edince öncesinde sattığım puntoyu arıyorsun.. Donanım zenginliği olarak yol tutuş olarak focus.. Ama havaya gireceğim ben dersen honda....

      Sil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Honda elegance otomatik.LPG li serisini kullanıyorum. Araçtan çok memnunum.bu yokuşta çekmiyor diyenler eco modunu kapatsa uçacaktır.Ayrıca araç ile 206 km hızı gördüm.ses dahi yok.Araç sollarkende artistlik yapacaksan S modunu al araç uçsun
    .aracım kötü diyenler servise götürsün.benimki yer uçağı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hic 1.4 tsi 122bg jetta kullanmamissin ki buna araba diyosn.

      Sil
  17. bende 2010 i vitec otm vites Honda ve 2008 focus tdci 110 beygirlik Ford var honda görüntü olarak yakıt olarak çok az tasarruflu kısa mesafede kullanmak için iyi sessiz ama performans olarak yolda focusun tozunu dahi göremez bu kadar net konuşuyorum saygılar

    YanıtlaSil
  18. Clio 4 1.5 DCİ aracım var rampalarda özellikle Honda,cıları kolluyorum rampalarda onlarla oynamak hoşuma gidiyor yoksa yollarda zaman geçmiyor rampada nerede bir Honda görsem hemen ben ordayım fırsatçıyım ben yıllarca atıp tutan HONDA,cı arkadaşları dinledik birtanede rampada adam akılllı benide geçen bir honda göremiyecekmiyim ben yahu HONDA araçlarını met ede ede bitiremeyen arkadaşlar hayatı boyunda günümüz tejnolojisi Dizel araçlardan bir haber olan arkadaşlar birde Dizel direksyonuna geçinde araba nasıl gidermiş görün RAMPANIN ATMACASI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renault da honda dan iyi yaptın ya hakikaten araçtan iyi anlıyorsun 160 binde turbonu 200 binde motoru kucağına alırsın arkandan Buharlı tren gibi duman tute tute

      Sil
  19. Honda civic 2015 Elegance .
    Bende 2008 premium vardı. 2008 i verip 2015 aldım. Resmen attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.

    Hondaya bu hiç yakışmadı. Teneke gibi araba. 1 haftada zararına sattım.

    Hemen 2016 aldım. Hatalarını anlamış olacaklar ki 2016 Hondaya yakışır bir araba olmuş.

    Sakın ola 2015 almayın.

    Ha daha önceden honda kullanmadıysanız size yinede iyi gelebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2015 LPG li 1,6 FB7 HONDA CİVİC 2 EL ARAÇ ALDIM BU KADAR ABARTILI KÖTÜLENEN BİR ARAÇ DEĞİL. KONFORLU,RAHAT YOL TUTUŞU İYİ MOTOR SESİ YOK YOKUŞLARDA FİŞEK GİBİ. BEN DE BİRÇOK ARACA BİNDİM BU RAHATLIĞI BULAMADIM. KONFORLU GİBİ GÖZÜKEN ARAÇLARIN SERVİSLERİ HER YERDE VAR. AMA JAPON ARAÇLARININ SERVİSLERİ İSE SAADECE YETKİLİ. BUNUN NEDENİNİ SORDUNUZ MU. EN AZ ARIZA VEREN ARAÇLAR SINIFINDA HONDA İLK SIRAYI ALMAKTADIR. HEM FİYAT UYGUN HEM E EKEONOMİK VE SAĞLAM ARAÇLAR, AMERİKADA BİLE KENDİ ARACINI ÜRETMESİNE RAĞMEN HONDA NIN ÇOK TUTULDUĞU BELİRDİLMEKTEDİR. JAPONLAR HATALARINI DÜZELTİR VE KUSURLARINDAN DOLAYI KUSURLARINI GİDERİR. HAVA YASTIKLARINDA OLDUĞU GİBİ 5 YIL VEYA 10 YIL ÖNCEKİ ARAÇLARINI BİLE ÇAĞIRINP HAVA YASTIK PROBLEMİNİ ÇÖZMEKTEDİRLER. ANCAK BAZİ BAYİLERİN ÇALIŞMASINI BİLMİYORUM. ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM.

      Sil
    2. YALNIZ ORJİNAL PASPASLARI LASTİK DEĞİL. YAĞMURLU HAVALARDA PASPASLARIN ALTINDAKİ HALI ZEMİN ISLANIYOR. BUNUN ÇARESİ VAR MI ACABA. ARABA MÜKEMMEL ÖTESİ. ARAÇ ALIRKEN ÖNCE ARIZA VERMESİ DDURUMUNA,PARFORMANSINA,KONFORUNA,ÖZELLİKLERİNE,YOL TUTUŞUNA,EN ÖNMLİSİ DE YAKIT VEYA EKONOMİK OLMASINA BAKARIM. HONDA CİVİC PREMİUM 2015 FB7 TÜPLÜ ARACIM VAR. UZUN YOL DA YAPTIM. GAYET GÜZEL BİR ARAÇ 3 AYDIR KULLANIYORUM. BAKIMLARINI YETKİLİ SERVİİSTE YAPTRDIM. BANA HONDA CİVİC ARACINI ÖZEL SERVİS SAHİBİ ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ. TEK SORUNU PASPASLARININ LASTİK OLMAMASI.

      Sil
  20. s.a bi sorum olacaktı cevaplarsanız cok sevinirim.
    2013 dream eco sahibiyim orjinal fabrika cıkışı lpg takılı fakat lpg li olmasına rağman benzin uyarısı veriyor ne den bu şekilde acaba

    YanıtlaSil
  21. honda civic 1.6 i es. otomatik 1.6 i es 98 model 205 binde Otomatik leri nasıldır tavsiye edermisiniz?

    YanıtlaSil
  22. 2013 honda premium manuel aracımız yeni aldık aile için sınıfının 1 numarası bana gore performans arayan piste cıksın sacma sapan yorumlar gordum yok bayırda cekmıyormus yok efendım ıcı cok kalitesizmiş ben aracta motor saglamlıgına yol tutusuna konfora bakarım 3 u de 10 üzerinden en az 8 benım ıcın. Alacak olana sımdıden hayırlı olsun guzel tercih <3

    YanıtlaSil
  23. bu segmentte araba bakıyorum ama toyota-renault-focus ve honda civic arasında araştırıyorum ama yorumlar farklı farklı kafam karıştı.Daha önce toyota corolla kullandım ama yere çok yakın honda civic te yakınsa düşüneceğim ama civic te özellik çookk deneme sürüşlerine bakacağım artık.

    YanıtlaSil
  24. 2007. Tek kelimeyle mükemmel

    YanıtlaSil
  25. Honda civic rs aldım.harika ötesi bir arac

    YanıtlaSil
  26. ERDOGAN KAYA28 Mart 2017 22:51

    2011 ELEGANS, GAYET MEMNUNUM,ARACIN ILK SAHIBIYIM, BENZIN DE KULLANIYORUM ,BUGUNE KAADAR HIÇBIR SIKINTI YAŞAMADIM,YAKIT OLARAKSA 6 LITRE DEGERDE 100 KM DE,DAHA IYISINE GUCUM YETENE KADAR BENIM IÇIN EN IYISI HONDA ,,,,

    YanıtlaSil
  27. ismail yetenek18 Kasım 2017 13:31

    2010 da sıfır civic premium 1 yıl kullandım.Focus astra golf v.s ye göre civic otomobil değil de,tekerlekli süs eşyası gibi gelmişti bana.Sattım kurtuldum şükür.

    YanıtlaSil
  28. Arkadaslar öncelikle sunu söylemek isteri. Aldıgınız honda 125 hp 1.6 motara sahip bi arac arac sansuzman konusunda problemsimsiz ve dısardan baktıgınızdada göze hos gelen bi arac performansına gelince arac kendi fiyatına göre gayet basarılı bi araç bu aracta dizel kullananlar için söylüyorum turbo dizel performansı bekleme ha şu da bi gercek gitmiyor diyen arkadaslara sesleniyorum lpg oldugu zaman arac performansı ister istemez düşer fakat yokustada öle aşırı ölü problemi yok cokmu zorladı al benzine cık yokusu aga gitmesini istiosan alıcan benzine bas bakim gidiomu gitmıomu bu para ya ne almayı duşunuyorsunuz bastımmı gidicek diosan verceksin 140 -150 bin tl alcan bmw 320 ona bincen bu aractan yarıs arabası performansı bekleme millet passat dio sizce passat türkiyede o parayı cokmu hak eden bi araba honda gercekten müthiş bi araba alcaklar önce bi kullansın sonra konusssun burda herkes yarıs arabası performansı beklıo sanırım...

    YanıtlaSil
  29. ARKADAŞLAR Yorumları okudum kafam çok karıştı .. Honda civic 2009 model otomatik vites araba almayı düşünüyoruz ilk araba kullanacak bayana tavsiye ediyor musunuz büyük değil mi sizce kullanabilir miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha küçük hacimde bir araba tavsiye ederdim..

      Sil
  30. 2012 civic elegant bir yıldır biniyorum. İlk dikkatimi çeken yol sesini içeriye alması oldu. Benzinli kullanım biraz masraflı fakat lpg li olanlar gayet normal. Keyifli sürüşü var. Motor ve şanzıman herkesin bildiği gibi güzel. 3000 devirde 145-150km/h bence güzel bi değer. 2005 marea excl.dan civic e binince eski arabamı biraz aradım. Fakat sağlam ve sorunu az bir araba. Hayırlı kazasız sürüşler...

    YanıtlaSil
  31. 2016 dream, Beğenerek aldım test ediyorum ilk test lpg ekon acık 250 km 2inci test ekon kapalı 290 km sıra benzinde .Bakalım 100 km ne yakacak

    YanıtlaSil
  32. Opel astra 1.3 dizel sahibiydim. Şimdi araç araştırması yapıyorum 2014 2015 honda bakıyorum. Kasa olarak lpg uyumu ve şanzıman dolayı ile hoşuma gitti. Fakat kafam karıştı yorumlardan

    YanıtlaSil
  33. Honda 2006 ve 2013 iki araç kullandım.Ne motor ne şanjuman sorunu ile karşılaşmadım.Motor yağ ve suyunu bile hiç kontrol etmedim.Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  34. Honda civic 2016 excutive kullaniyorum şimdi. Vw ford grubu vs asagi yukari tüm araclari kullandım. Alip satıyorum zaten devamli. Bundan önce tsi motorlu arac kullandim evet tsi motorlara göre hantaldır ama tsi motorlarda bedavaya hızlı değiller. Ayrica ille perfonmans diyosaniz S ye alin vitesi de kendiniz değiştirin daha perfonmans alirsiniz.. 110 dan sonra felanda güzel hızlanıyor yokuşlarda hantal oldugu dogrudur. görünüş olarak emsallerinden iyi oldugu tartismasizdir.
    Konsol görüntü olarak harika malzeme kalitesi olarak düşüktür. Konfor ve sürüş zevki olarak emsallerinden 1 puan öndedir. Donanim olarak yine emsallerinden (jetta focus corolla vs) bence daha öndedir. Kaporta aksami ve şase vw grubu jetta vs kadar kaliteli değildir. Yakit olarak perfomanssina göre idealdir. Yol tutusu ve uzun yolu tatmin edici düzeydedir. Jetta focusda kullandim uzun yolda onlarla ayni guveni veriyor yolda.. daha ust sekmentteki araclarla zaten kiyaslamayin.. poloyla kiyaslayanlar olmuş onlar poloya binsinler. Benim icin; butun kriterleri irdeledigimizde ayni model jetta focus honda puanlarsak jetta 75 focus 70 honda 78 puan alır

    YanıtlaSil
  35. Merhaba çok bilgim olmamakla birlikte birşey sormak istiyorum geçen sen honda 2014 i vitec eco aldım haberlere göre honda türkiyeden çekilmesi ile ilgili haberler var bu olay honda kullanıcılarını nasıl etkiler aracı elden çıkarmak gerekirmi teşekkürler...

    YanıtlaSil