Volkswagen Tiguan Kullanıcı Yorumları

Volkswagen Tiguan Resimleri
Volkswagen Tiguan Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı:  >Evet:%62 (5)     >Hayır:%38 (3) 


Y. Yararlı <16.01.2014>: 1.4 chrome edition kullanıcısıyım. Benzinli araçlarla karşılaştırırsak yakıtı gayet iyi, her yönüyle memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serveti <09.02.2014>: Kısa bir süre önce aldım aracım 1.4 Chrome Edition 122 beygir. Araç son derece seri, performans konusunda yeterince tatmin ediyor, kemerlerinizi bağlayın yeter :) Sürüşü oldukça keyifli bir araç. Yakıt tüketimi şehiriçi 11 litre şehirlerarası 8.5 litre/100 km cşvarında. Bazı donanım eksiklikleri var, onun dışında her şeyiyle harika, alınır binilir keyfe bakılır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fatih <08.04.2014>: Aracın test sürüşünü yaptım, 1.4 122 hp motor araç için yeterli ancak yakıt tüketimi çok fazla, fabrika verisiyle uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca onca para vereceğimiz araçta en basit donanımlar bile yok.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Fuat E. <07.06.2014>: Yaklaşık 6 ay önce 1.4 Sport Style DSG 160 hp aracımı aldım. Almadan önce sınıfındaki diğer araçları çokça araştırdım aldığıma pişman değilim. Yol tutuşu gerçekten harika, performans on numara oldukça seri ve oldukça konforlu, ayrıca kaliteli bir araç. Yakıt tüketimi ise tamamen kullanım şeklinize bağlı olarak değişiyor, agresif kullanımda tüketim doğal olarak artıyor. Tavsiye edilir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emre <29.06.2014>: Aracı uzunca bir süre inceledim, öncelikle bayiler çok ilgisiz. Yakıt sarfiyatı oldukça fazla, ve hepsinden önemlisi, bu kadar paralar istenilen araç bomboş, en basit hatta standart olması gereken donanımlar yok, hatta bazıları opsiyon olarak bile yok. Sınıfının en boşu ama en pahalısı. Daha uygun fiyata daha donanımlı ve daha gösterişli birçok araç var. Alman arabası iyidir diye diye bu markaları bu hale getirdik, daha güvenlikli, daha donanımlı ve daha ucuz araçları tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


S. Arslan <22.07.2014>: Aracım 1.4 TSI Tren Fun, aracı alalı çok olmadı. Hill holder yani kalkış destek asistanı çok iyi, performansı oldukça başarılı. Yakıt tüketimi hepimizin de bildiği gibi kullanımımıza bağlı, start stopun olması da özellikle şehir içinde çok büyük bir avantaj ekonomi konusunda. Yakıt tüketimim şuan şehirdışında ortalama 7 litre, şehiriçinde ise 9 litre. Tasarımı çok iyi bence, benim hoşuma gidiyor. Gerçekten çok kaliteli bir araç,
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serdar <01.10.2016>: 2011. Çok rakipleri var ama en yakını mazda 3 onunda fiyati belli, tiguan süper tavsiye ederim akdaslar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit Türkoğlu <28.04.2017>: 2012 Tiguan White Night 1.4 tsı 122 araç sahibiyim. 5 yılda okuldan eve giden bir araç ve 5 yilda 12500km yaptım. Arac boşta calışırken şanzumandan tuk tuk çok hafif ses geliyor, dikkatli dinlemek gerekiyor. 12500km olan aracin şanzumanda ses mi olur mu? Wosvagen diye aldık ama boş, kesinlikle Wosvagen TİGUAN almayın.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Volkswagen Tiguan kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

6 yorum:

  1. Arkadaslar bu saatden sonra woswagen araclarini yani alman araclarini bedava verseler almam cunku bunlar islam dusmani benim paramla beni tehdit edecek ben ona para kazandiracam gidin honda crv alin paraniz turk dostu japonlara gitsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O Türk dostu japonlara söyleyin de, fiyatlarını makul seviyeye getirsinler o halde.

      Sil
  2. Arkadaslar bu saatden sonra woswagen araclarini yani alman araclarini bedava verseler almam cunku bunlar islam dusmani benim paramla beni tehdit edecek ben ona para kazandiracam gidin honda crv alin paraniz turk dostu japonlara gitsin

    YanıtlaSil
  3. Reisiniz barışır boşa cephe almayın.Cola dökerdiniz,reisiniz açılışına gider apışıp kalırsınız.

    YanıtlaSil
  4. Araba yorumuna bile siyasi dusunceyle cevap... akil basta olmayinca yasinda bi onemi olmazmis.

    YanıtlaSil
  5. VW sıfır faizli kredi kullandırdığında DİKKAT, kredi kullandırım şartı Kaskonun Kendisi tarafından düzenlenmesi kaydı ile yani. Hasar durumunda VW yetkili servisleri dışında tamir yapılır ise % 30 luk kısmı sigortalı tarafından ödenecektir ibaresi koyuyor. O zaman Allah korusun hasar oluşur ise yetkili servislerin şişirilmiş hasar bedelleri araç üzerinde hasar kaydı olarak görünmesi kaçınılmaz olacak. Bu şartın masum bir yanını göremedim.

    YanıtlaSil