Kia Sportage Kullanıcı Yorumları - 2.Sayfa

Kia Sportage Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-2

Mehmet <16.11.2014>: Kia Sportage 2014. Aracım şu an 1000 km de, yakıt 8.8 lt şehir içi, konforuna zaten söz yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yanyalı Mehmet <17.11.2014>: KIA SPORTAGE 1.6 PREMIUM A/T. İyi veya kötü hiçbir söz söylemeye gerek yok. Eğer yeterli paranız varsa ve bir SUV almak istiyorsanız; gideceğiniz sadece bir yer var. O da bir yetkili KIA satıcısı. Yaklaşık altı aydır çok severek kullandığım, kullanmadığım zamanlarda da kullanmayı özlediğim bir araç. Tek kullanamadığım özelliği kendi kendine park düzeneği. Çok verimli bir sistem değil. Önerir miyim? EVET..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gökhan <22.12.2014>: Sportage 1.6 otomatik renk pegasus gri. Herkese merhaba; Öncelik sunu belirtmek isterim. Ben de kia sportage otomatik 1.6 concept plus kullanıcısıyım renk pegasus gri. Aracımı alalı 3 gün oluyor ve hala görüşlerim aynı ilk olarak bu aracı kullanırken insanlar gaz pedalına nasıl basıyor anlamadım... Ben bu arabayı alırken 12 litreyi gözden çıkardım çünkü yazılanlar öyleydi. 3 gündür kullanıyorum ve yakıttan memnun durumdayım. Sehir içi ortalamam 8.4 - 9 uzun yol yapmadım ama uzun yol sehir içi bu şekilde ise iyidir diye dusunuyorum. Yokuslara gelince arabanın hantal kalmasını anlamadım 60 km hızla beylikdüzü innovia 1 onundeki yokustan cok rahat çıktım 100 km ile girsem gene çıkardım. Daha önce 3000-4000 bin motor araba kullandıysanız bu size yetmez tabiki..! Birde bu arabayı alırken hayalleriniz uçar giderim ise almayın ne aldıgınız veya almak istediginiz bilerek alın kesinlikler üzülmezsiniz emin olun. Otomatik kendi kendini park etmesi kliması necvox multimedya ekranı sanroof vs.vs. bir çok özellik var ve hepsi iyi çalışıyor. Ben 74.000 TL aldım bir çok hediye ile alacaklara sonuna kadar tavsiye ederim. Burda millete sportage aldırmak icin yazmıyorum gercek kullanıcıyım ve yasadıklarımı yazıyorum sonucta Kia babamın yeri degil..! Son olarak bu verileri rodaj dönemi bitmeden aldım rodaj dan sonra daha iyi olur veya aynı kalır hiç farketmez. Sonucta rodaj da iken araba cok yakar bunuda herkez bilir demek istedigimi anlatabildim mi? Sormak istediginiz birşey var ise burdan sorun arada bir bakıyorum cevaplarım.
Herkeze saygılar mutlu sürüsler.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit Elibol <14.01.2015>: Sportage 2014. Konforlu ve mükemmel bir araç, kullanırken zevk alıyorum. Donanımlı bir araç yapmışlar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Alihan <16.01.2015>: Sportage 1.6 benzinli manuel. Mrb arkadaşlar arabayı almadan önce çok site gezdim kötü yorumlar çoktu, arabayı alalı 8 gün oldu araba hakkında yapılan kötü yorumların hepsi hikaye. Araba gayet seri yokuşlarda felan boğulma kesinlikle yok. 135 bglik gücü arabayı çalıştırdığınız an anlıyorsunuz. İç kısımdaki işçilik çok üst düzey ww jetta felan halt etmiş, yakıt tüketimide 7,5-8 lt civarı eğer sürat yaparsanız tabikide yükseliyor her arabada olduğu gibi. Gelelim görünüşüne, araba özelikle gece fena şekilde yakışıklı duruyor, arabaya herkes hayran bi şekilde bakıyor! Kesinlikle paranız varsa veya kredi çekip alacaksanız kaçırmayın derim ! saygılarımla.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <17.01.2015>: 2014. Yakıt cok fazla, rampalar da en fazla 60 70 hiz yapar cok sınir bozucu.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Burak Macit <17.01.2015>: Kia Sportage 2.0 crdi. Araç bir crossover kulanıcısını herşeyiyle fazlasıyla tatmin ediyor. 4x4 versiyonunu kullanıyorum, kar performansı çok iyi. araçda dif. kilidi olması da ayrı bi avantaj.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit Elibol <02.02.2015>: Sportage 2014. Arkadaşlar bu benim ikinci memnuniyet yorumum ayrıca çok yakıyor diyen arkadaşlar araç vites değiştirme uyarısını dikkate al araba şehir içi 7.5 şehir dışı 6 yakıyor ben bunu denedim, kia benim şirketim değil ayrıca süper donanımlı araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet   (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır.)


İbrahim <06.02.2015>: Kia sportage consept plus. 1 Aralik 2014 de aldim. kotu yorumlara aldanmayin. arac bana gore mukemmel. arac cok az hantal ama abartilacak kadar degil. abartanlar kesinlikle arac surmeyi bilmiyorlar ve bu araci normal binek araclarla kiyasliyorlar. nissani ovuyorlar. gorunus crossover la alakasi yok. ozellik kia ya gore mukayese bile edilemez. 120 bin tl lik nissan qq yerine daha fazla ozellikle 72 bin tl ye spo kia tam bir jeep havasinda. yakita gelince, bir uzun yola çıkın ve araci gorun. yaktigi kadar yaksin. sonuna kadar hakediyor. 8-9 krs.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fattas <10.02.2015>: Bende premium paket var. Fiyatını öğrenince şaşırdım ve hemen ilk tercihim haline geldi. Emsalleri içerisinde aynı fiyata aynı donanımı bulmak imkansız. Arabanın her şeyi otomatik, malzeme kalitesi iyi ve yok yok. Fiesta, linea gibi bir arabadan inip buna binecekseniz elbette yakıtı fazla yakıyor dersiniz ancak sınıfı için tüketimi makul. Her şeyden önemlisi yeni çıkan ara bir model değil, 20 yıllık geçmişe sahip, her zaman para eder. Görüntüsü de çok şık. Zevkler tartışılır ama bence bu açıdan da sınıfının en dikkat çekeni. Farkını hissettiriyor. Düşünmeden alın derim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İdris <18.02.2015>: Aracımı 3 yıldır kullanıyorum ve bu aracı almak isteyen kişilere yol göstermesi amacıyla tecrübelerimi paylaşmak isterim, artı ve eksi yönleri ile.
Öncelikle yakıt konusu, benim ortalamam 21000 km'de 8.3 lt. bence bu değer c segmenti bir suv için gayet normal. Daha önceki aracım 1.6 dizel sedan focus'tu 40000 km civarı kullandım. Ortalamam 5.8 lt di. bu rakamlar araclarımın yol bilgisayarlarının gösterdiği ortalama tüketim değerleridir. şartlar aynı, kullanıcı aynı, değerlendirmek size kalmış. bu arada uzun yolda 5 kez istanbul, antalya arasında ortalama 90 ile 140 km hız arlığında,1 depo benzin ile 700 km yol katedebiliyor.(merak edenler için)
araç donanım ve konfor olarak çok iyi. Düşük hızlarda yani şehir içi akıcı yollarda çok sessiz bir araç, ama fark ettiğim bir dezavantajı var o da; 3000 devirde 6. viteste kilometre ibresi 98 km'yi gösteriyor ki bu değer normal otomobillerde 110 ile 130 km dir. son hız olarak otoyolda gördüğüm rakam ise 180 km.(son hızda içeride hissettiğim ses ise daha önce kullanmış olduğum d sınıfı 2.0 benzinli araçlar a yakın bir sessiziği var .buda çok ilginç geldi bana. izolasyon konusunda iyi çalışılmış olduğunu hissettirdi.
Amortisörlere gelirsek bir miktar sesli çalıştıklarını düşünüyorum. yol tutuş konusunda focustan sonra beklentilerim çok yükselmişti fakat nasıl başardılarsa bu araç ne kadar sert viraja girersem gireyin beni hiç endişelendirmedi. Yol tutuşu bence bu araçtan beklentilerimin çok üzerinde çıktı, bravo kia ya. Şu ana kadar araçla ilgili bir arızaya raslamadım, bu konuda uzakdoğulu sorunsuz araç üretir tabirini kia'nın hak ettiğini düşünüyorum.
Şimdilik izlenimlerim doğrultusunda aklıma gelenler bunlar, ilerki günlerde aklıma gelenleri vakit buldukca yazmaya çalışacağım. Almayı düşünen kişilere kriterlerini dizelden sonra benzinli ve suv bir araca geçerken dizel ve c sınıfı binek araçlarla kıyaslamadan suv araçların amaçlarına ne kadar hizmet etme potansiyeli olup olmadığına ve avantajlarını göz önüne alıp, öyle karar vermelerini diliyorum. dip not:(bu tür araçların genç ve performans beklentisi olan arkadaşlara pekte uygun olmadığını, zira bu tip araçların daha çok 25 ile 50 yaş ortalamasındaki aile aracı kullanımına daha uygun olduğunu düşünüyorum.)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <27.02.2015>: Arac kamyon gibi yakiyor 13-14 lt. Tasarimi guzel ama motoru yetersiz performans dusuk ve cok fazla yakiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hasan <15.03.2015>: 2014. Aracı alalı 1 ay oldu içine girince farkı anlıyorsunuz, kardeşimde i35 var fakat donanım olarak onunla mukayese kabul etmez.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sezgin <16.03.2015>: 2014 araci test ettim 3 aydir arastiriyorum, bu aracdan populer markalari da inceledim armaya para verilmez bence arabaya para verilir, çok da yaksa kia sportage derim nasip olursa nisan ayinda alacagim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Zemen <21.03.2015>: Aracım 2014 model 4-4 lük araba yakıtı da o kadar çok değil, tek sıkıntım servis başka da sıkıntım yok.
Tavsiye eder misiniz?: -


Ali <25.03.2015>: Aracı test ettim super kampanya bekliyorum kısmetse alacagım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Afacan <26.03.2015>: Spoyu gecen hafta test ettim içinden inmek istemiyorsun, test ettigim arac otomatikti karma 8.2 gosteriyordu bence uygun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gürcan Barın <28.03.2015>: Bu paraya bundan iyisi olmaz, donanım olarak çok çok iyi, malzeme de kötü değil daha ne olacak.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hakan Özer <12.04.2015>: Ben de 2013 model sportage aracımı sıfır aldım. görüntü donanım fiyat açısından alınabilecek en güzel suv. benim için yakıtı bu kalıba göre çok iyi... tavsiye ederim...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sırmasaclı <16.04.2015>: Arkadaşlar ben iki senedir kullanıyorum, ben aracımdan çok ama çok memnunum, ben fazla kullanmadığım için yakıttan da şikayetçi değilim neticede suva biniyorsunuz. HA birde 1600 dizeli olsa tabiki daha mükemmel olurdu saygılarımla.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Recep <27.04.2015>: 15 yıllık ehliyetim var hiç araba ihtiyacım olmadıgı ıcın almadım. araçlardan hiç anlamam. acemıyım. arkadaşın galerisinde gördüm 2009 model 2000 motor dizel otomatık sportage gördüm bi deneme sürüşü yaptım kafa gitti noldu bilmiyorum şu an araç evin önünde duruyor. ayda yapacağım 250 km. hala bi tedirginlik var.umarım büyük lokma yememişimdir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa  4. Sayfa
 5. Sayfa      


Siz de Kia Sportage kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

25 yorum:

  1. Kulanan arkadaşlara soruyom benzinlim iyi yoksa dizelmi ne tavsiye edersiniz

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar arkadaş eski bi kia modeli(1998) arazi arabaya binmekdeyim adamlar yapmışlar ne deyeyim diyer emsalleri Yalan beyanlara devam etsinker sindiren sindirir sindiremeyenlerde fiyatını ve kalitesine bakıp alsınlar

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle tavsiye ediyoruz...çok başarılı bir araç.fiyat ve özellik tam uyuşmuş.sadece amblem için gereksiz para ödemeyin. sportage alıp keyfi yaşayın anlarsınız. https://www.facebook.com/groups/1656181204621643/

    YanıtlaSil
  4. slm arkadaşlar 2013 sportage kullanıyorum radyo ekranında battery discharge start the engine yazdı bilgisi olan varmı

    YanıtlaSil
  5. Yılmaz sargın11 Aralık 2015 21:47

    öncelikle araç güzel herkesin almasını tavsiye ederim sürdügünde yolun bitmesini istemeyeceksiniz yakıtı uygun içeride motorun çalışıp çalışmadıgı belli bile degil mükemmel bir araç

    YanıtlaSil
  6. Kianın en konforlu arabası.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar sizlerede rampa tırmanırken aynı yük yüklü kamyonlar gibi araba hanttallaşiyor mu? teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kasa agir cevdet bey doğrudur bıldiğin eşşek ölüsü bındım 2012 s vardı bende onları geçtim çekişi falan yakıtı 38 bınde garj arabası cok bınmıyordum araba sanzıman yaktı götürdüm fabrıka hatası 6 yıl garantı dediler 5 ayı vardı sanzımanı değiştiler bele bişey yokk dıyor fabruıka hatası ya garntısı bıtmiş olsa idi 20 milyar orjınalı zararın asattım hevesim kaçtı gözümü bile kırpmadım vllahi böyle

      Sil
    2. Aracınızın motoru 1.6 benzinli mi. Bende 2.0 Dizel 2014 var ama yokuş yukarı Yerine göre yani yolun eğimine Göre 140-160 hızla Çıkabiliyorum. Aracım gerçekten iyi bir yol canavarı. Ben çok memnunum. Aşırı dik yokuşlar da bile hız 110 dan aşağı düşmüyor. Uzun Yolculuklarda dik bir yokuş olsa da etrafımda yokuş çıkamayan sözüm ona araçlara hava atsam diye hevesleniyorum. Bu Araç bu yokuşu nasıl oluyorda böyle hızlı çıkıyor diyenleri duyar gibi oluyorum.

      Sil
  8. Selam ben Kenan,
    Arkadaşlar 2016 Kia sportage prestige GT-Line yeni kullanıcısıyım,degerleri sizinle paylaşmak istedim.
    Öncelikle muhteşem bir araba her türlü konfor ve özellik bir arada,aracım su anda 170KM de yakıt olarak benzinli otomatik,dur kalkta 12 litre yakıyor ,ancak gecen gün vatan caddesinde trafik olmadan 7.5 litreyi gördüm,sanırım rodaj olduktan sonra bayağı iyi olacak, fena gözükmüyor bu değerler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kenan bey racın hayırlı olsun 2012 full modelı vardı bende cuval la para verdim sevdim aldım bındım garntılı idi 38 bınde araba şanzıman yaktı bele birsey varmı 15 yıl şahin bindim teneke bildiğin bele bır arıza görmedim allahtan garantıden değiştirdim 20 mılyar şanzıman 4 bın lıra zararına hemen sattım ona göre bunların alayında var bu sorun benımkı bır uyarı allah için

      Sil
    2. Sen kullanmayı bilmiyosundur muhtemelen o yüzden yanmıştır.
      Ki senin aracın başına böyle bişey geldi diye tüm sportage lerde böyle sorun olur diye genellemen çok yanlış..
      KİA kalitesiyle kendini dünyaya kanıtlamış bir firmadır.
      Bilginle değil hırsınla ve boş konuşuyosun.

      Sil
    3. Wolsgwagen 2017 aralik ayanda 100 bin aracini geri cagirdi, simdi şanzimani yakan arkadas almanlarin bu markasida mi kotu, akilli olmak gerek, bos bos konusarak insanlarin aklina ve cebine zarar vermeyin. Kia dunyanin en buyuk oto ureticilerindendir.

      Sil
  9. Konforlu ve bir o kadarda çekici bir araç.

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar uzun bir araştırma sonucunda 2013 kia sportage ecodynamicks sls plus 1,6 lpg li araç aldım. suv araçların içinde en konforlu en fulü en donanımlısı . 25 ila 30 krş arası yakıyor. ama hiç göze gelmiyor lüks araç.

    YanıtlaSil
  11. İyi akşamlar kolay gelsin benim bi sorum olucak şimdi 2012-2013 ün en dolu 1.6 otomatik model kia sportage modelinden almak istiyorum fakat bir çok çeşit aşşağıda sıraladığım gibi mevcut ,hangi model bu kriterlere uyuyor bilgi verirseniz sevinirim çok kafam karıştı şimdiden teşekkürler.

    GDI Comfort
    GDI Concept
    GDI Concept Plus
    GDI Plus
    GDI Premium
    GSL
    GSL Comfort
    GSL Plus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. GDİ Concept Plus 2013 Full Olanı

      Sil
    2. 2013 21000 de hatasiz sıfır ayarında Concept plus beyaz tüm bakımları yapılmış 92000 TL

      Sil
  12. öncelikle herkese hülmetler ya bende sportage gürünümüne hastayim amma daha önce hiç binmedim kolanmadım artık almaya karar verdim 2014 yada 2015 almak istiyorum amma herkes ayrı bişey diyor kimi yukuş çıkmiyor diyo kimi çok yakiyor diyo benimde iyice kafam karıştı allah için bi yardımcı olun beni aydınltın beni özelikle kulanmiş kişiler beni bi bilgilendirin

    YanıtlaSil
  13. HAYIRCILARA REDDIÝEDIR,
    Kiymetli kullanicilar yahut iskembeden sallayarak fikir beyan edip kafa karistiranlar honda civic coralla ve /veya 1.6 benzinli araclar ne yakiyor 8.5 -9 10 hatta 11 lt peki size istanbul trafiginde ne veriyor ?performans! guven hangisi bence hicbiri marka algisi falan kisi almis piyasada cok var meselesi ne markalari ziyan zebil ettik biz senelerce coralla dizel kullandim yag yakma sorunu gecmedi gitti araci degistiler yine ayni yenisinin motor degisti karter cubugu elimden dusmedi yetkili servisin defansi,toyata musterilerine deger verir haaaa deger mi aracin motoru degisti diye 10.000 tl altina verdim degerden bahsediyo ...Neyse kisa bir ozetle kia iyi marka alin kullanin sportage şahsiyetli araba varsin 1.5lt fazla yaksin vermissin bilmem ne kadar para 3 krs yakita mi bu kadar veryansin ...

    YanıtlaSil
  14. 2015 gdi comfort önerir misiniz?

    YanıtlaSil
  15. 2011 gdi mi 2012 gls mi fark nedr tavsiye.

    YanıtlaSil
  16. Ustalar la görüştüm fazla pahalı lpg ihtiyaç yok en iyisi atiger role taktırmayı unutmayın yeni çıktı.hemen fark edeceksiniz.

    YanıtlaSil
  17. ARKADAŞLAR BEN 2012 MODEL GSL PLUS ALDIM ARAÇ 145 BİNDE VE GÜVENİP BAKTIRNADAN ALDIM GEREK FORMLAR GEREKSE İNTERNET ARAŞTIRMALARI SONUCU ALINMASI GEREKEN SUV LARDAN EN MAKULU OLDUĞUNA KARAR VERDİM VERGİ YAKIT MASRAF VS.FAKAT ARAÇTA LPĞ ARIZASI VAR DENİLDİ BAŞKA BİRŞEY YOK FELAN ARACI LPĞ TAMİRİNE GÖTÜRDÜĞÜMÜZDE ARACIN SİPBOP YANIGINDAN DOLAYI BU ARIZAYA DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLE SONUÇ OLARAK ARACIN ÜST KAPAĞI AÇILIP SUBAPLAT CONTA TAKIMI KAPAK AYARI DERKEN 10 BİN LİRALIK OLDUK SEVEREK VE İSTEYEREK ALDIĞIM ARAÇ O ŞEKİLDE BANA İSTANBULDAN SİVASA KADAR GELDİ DİYECEĞİM ŞUDURKİ ARAÇ İYİ 50 BİNDEDE OLSA 300 BİNDEDE OLSA BİNEN ÖNEMLİ OLAN ARAÇ SORUNSUZ SUVLAR KATAGORİSİNDE İLK SIRADA AMA BÖYLE BİRŞEY BAŞIMIZA GELDİ DONANIM VE RAHATLIĞA DİYECEK YOK...

    YanıtlaSil