Opel Insignia Kullanıcı Yorumları



Opel Insignia Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %100   >Hayır: %0


Atilla Bilgiç <06.05.2014>: 1.4 Edition Elegance. Rakip markaların aynı ve farklı sınıftaki modellerine sahip olmuş biri olarak yapıyorum bu yorumu. Herkesin en büyük çekincesi performans, motorun kasaya yetmediğini söyleyen birçok yorum var ancak kesinlikle aynı fikirde değilim. Artık araçlarda 1.0, 1.2 litrelik motorlar var, 1.4 litrenin yeterliliğinden kimse şüphe duymasın. Bence sınıfının en iyilerinden biri bu araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


A. Yasin <15.07.2014>: Araçla test sürüşü yaptım. Premium markalardan sonra bence sınıfının en iyisi. Sürüşü olsun, performansı olsun, konforu olsun, kesinlikle başarılı. Tüketim ortalama 8 litre.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


M. Akgün <03.08.2014>: Aracımı yaklaşık bir sene önce aldım. Uzun yolda ortalama 6 litre tüketimi var. Şehiriçinde yoğun trafikte 10 litrelere kadar çıkabiliyor, fazla yoğun olmayan şehiriçi trafiğinde 7.5 litre civarında. Yeni kasanın tüketiminin daha az olduğu söyleniyor. Çok fazla kullanmayanlar için tavsiye edilir. 2. eli ve yakıtını düşünmeyenler tercih etmeli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ferhat <20.11.2014>: Insignia 1.6 Cosmo AT. Aracımı birkaç hafta önce aldım. Ortalama tüketim 7,5-8 litre arasında, ilerleyen vakitlerde düşeceğini düşünüyorum. Ses yalıtımı başarılı, süspansiyonları sayesinde araç oldukça konforlu, yol şartlarını içeri de en az seviyede hissediyorsunuz. Tasarımı zaten on numara, oldukça ilgi çekiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selçuk <27.12.2014>: 1.6 Cosmo AT. Aynı sınıfta başka bir model kullanmıştım, hangisi olduğunu tahmin edersiniz herhalde, Alman diyeyim sadece ;) Araç oldukça kaliteli, performansı çok iyi. Gören dönüp bir kez daha bakıyor. Oldukça memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Opel Insignia kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

7 yorum:

  1. 2010 yılından bu yana aracımı kullanıyorum ve lpg performansı olsun çok başarılı. Sınıfının bence en karizmatik aracı.Araç uzun yolda sarsınmalarda asla etkilenmiyor. Aracımı seviyorum

    YanıtlaSil
  2. passat 2011 dizelimden inip opel insigna binince, hem ayaklarım rahatlıyor hem kulaklarım ,hemde kollarım...Opel çok çok çok daha yumuşak sessiz, ve suspansıyonu yumuşak bir araç ...kesinlikle opel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle doğru passatın adı çıkmış ama opel kadar kalite konfor yok.

      Sil
  3. 2015/2017 arasıİnsignia 1.6 disel almak istiyorum bu araç hakkında hiç bilgim yok bu araca sahip olan ve kullanan arkadaşlardan aracın iyi veya kötü yönlerini hangi serisinin tutulan olduğunu yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar 2011 passat mi alsam yoksa 2013 opel insigna mi alsam karasız kaldım insignia nın tutulmayani varmi

    YanıtlaSil
  5. 16 turbo 180 beygirlik insagna çekişi LPG uyumlu kullanan arkadaşlardan bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar opel insignia hakkında bilgi verirseniz sevinirim 2012 olabilir arıza ve yakıt konusunda teşekkür ederim

    YanıtlaSil