Dacia Duster Kullanıcı Yorumları - 2.Sayfa

Dacia Duster Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-2


Adsız <06.10.2014>: 2011 4x4 Dacia Duster Laurate sahibiyim. 4 yıl içinde girmediğim yol kalmadı, en ufak bir mekanik arıza bile olmadı. Özellikle hafif engebeli toprak yollarda asfalt yolda gider gibi konforlu bir şekilde gidebiliyorsunuz. Ağır yollarda da 4x4'ü Auto mode'dan lock mode'a (gücü %50-%50 ön ve arkaya dağıtıyor) geçirip engelleri aşabiliyorsunuz. Off-road yarış parkuru gibi olmasa bile dere içinden de geçtim, çamurlu yollarda da sürdüm. Nissan'dan alınan 4x4 sistemi gayet başarılı. Yerden yüksek olmasına rağmen otobanda düz bir çizgide ilerleyebiliyor. Yol tutuşu beklediğimden iyi çıktı ama sonuçta yüksek bir araç. Çokta zorlamadım. Dizel yakışı ortalama 7.2lt/100 km civarı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet Tellioğlu <16.10.2014>:2012 Dacia Duster Laurate 4x4 Şehir içi kullanımı vites aralıkları kısa oldugu için iyi degil, içeriye rüzgar sesi uğultu alması rahatsız edici, motor ve geriye kalanlar güzel, yakıt iyi bir de yakıt deposunda fuul dolumlarda sıkıntı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Faruk <17.10.2014>: 2013 Duster. Arkadaslar öncelikle bu yorumu çok dikkatli okuyun. Bende beyaz duster var full olanı, bi hevesle aldık bin pişman olduk. Özellikle beyaz araçlarda iğne ucu kadar kaportanın heryeri küf sardı. 20lik arac ustasiyim sayisizca araç aldim kullandim ilk defa kaportasi böyle olan araç gördüm, beyaz araci olanlar yakindan iyice inceleme yapsin göreceksiniz bu araclar kusurlu, boyle araci olanlar cevap yazsin, ben bu konuda bütün hukuk yollarina baş vuracam, servis rapor tuttu sonucu bekliyoruz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Fikret <27.10.2014>: Duster 4x4 110 hp 2011. Şeyhmuz'a cevap, dusterleri en süratlisi 110 hp 4x2 nin bile azami hızı 172 km, 180 km ye nasıl çıktınız da direksiyon hassasiyetini ölçtünüz, bence direksiyon tepkileri çok iyi.  FARUK'a cevap,  araç kaportasında küflenme olmaz (İĞNE ucu) küf bakteri ve mantardan oluşur. Kaportada pas olabilir biraz gerçekçi yazalım atmayalım. 110 hp dci lerde motor çok harika, gücü bu araç için fevkalade, konfor olarak da üst versiyonda olmazsa olmazları karşılıyor. 150 km hız a kadar çok güven verici sürüşü var, arazi aracı için bu hız çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


m.kpln <09.12.2014>: duster lauretea 4x2 90. Ayın besi itibariyle 4*2 90 lik siparisimi verdim. Insallah on güne gelecek, belki şimdilik kendi aracim yani 2014 modeli icin yorum yapamayacam ama daha önceden akrabamin arabası olan 2011 modelin kullanımı hakkında kullanıcı yorumu yazacağım, öncelikle kullanmadan yorum yapan arkadaşlar var once binip asfaltta sonra köy yayla ve uzun cikisli yollarda kullandıktan sonra yorum yapsınlar inanın ki o yollarda kullandıktan sonra hepsi gidip kendileri sizden once alacaklardir niye mi...
ilk olarak yüksek, biner binmez diger binek araçlardan bir basamak ondesiniz, yuksektesiniz, trafik akışını daha ıyi gorebiliyosunuz, araciniz alti degermi korkusunu unutuyosunuz.
ikinci olarakta yokuş çıkarken vites dusurme gibi bir sorununuz olmuyo, ozelliklede yayla yollarında resmen topraga yapisiyo ben bura icin yaratildim diyo trmaniyo.
üçüncü olarakta servis bakim ucreti, bu segmentdeki butun araçlardan ucuz ve kolay ulasilabiliyo.
dorduncu olarakta yakıt konusu, arabayı bir kez aliyon ama yakıtı surekli koyuyosun arac alırken dikkat edeceğimiz en onemli özelliktir o... ve o özellik dusterde var fabrika verilerini kesinlikle yakaliyo.
Tabi benim icin tek kotu veya az eksik yani iç malzeme, o da bu paraya bu kadari olur fazlasını bekleyen arkadaşlar 20.000 fazla para verip diger modellere baksinlar.
son olarakta sunu diyeyim hem asfaltta hem yayla yollarında sürecek arkadaslar icin kesinlikle evet diyorum sadece asfaltta kullanacak arkadaslar içinde evet diyorum...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erol <13.12.2014>: Duster 2013. 1.5 tdi 110 bg 4x4 Laurate sahibiyim. 1 yıldır kullanıyorum. Yakıt olarak çok ekonomik. Yol tutuşu iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <30.12.2014>: Duster 2014. Arkadaşlar kendi aracım değil bi arkadaşımın aracı taksi 2 tane Duster dan geçen öyle bi rampada bi başka araca yol vermem gerekti ki ben nasıl kalksam diye düşünürken Yokuş Kalkış desteği sayesinde 1 milim geri birakmadan kalktım, sonra acil müşteriye gitmem gerekti HIZLA giderken önüme araç çıktı duramayacağımı düşünürken ABS'si sayesinde imkansızı başardı, konfor desen on numara, yani diyeceğim o ki ben taksiciyim her arazı koşulunda aracın bütün imkanlarını zorluyoruz, motor su kaçırmış yok pas varmış bunlar benim başıma gelmedi yani ama böyle şeyleri abartıp genelleme yapmaya gerek yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <12.01.2015>: Laureate 90. 2014 6.ayda sıfır aldım. Bu aracı 32 bin tl iken alamadım. 57 bin tl olunca aldım. ARACA laf söyleyecekler gelsinler başka araçlarla her türlü yol şartlarında görüşürüz. Şehirde binenler araziye çıkınca anlarlar farkı, ben de farklı araçlara bindim her yönden ortalama en iyi araç, şimdi arkadaşlar bu aracın ablemi reno olsa 75 bin tl, herkese hayırlı olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <17.01.2015>: Renaultun kendisi neki yan sanayisinden hayır bekliyoruz... Arkadaşlar geçen hafta şirketin dusteriyla acele bir yere ulaşmamız gerekiyordu, 60 km hızla viraja girince araç resmen sağa sola sola savrulmaya başladı... suv segmenti diye bize yutturulan ancak güvenlik açısından en alt segment araçtan bile güvensiz olduğunu gözümle gördüğüm dusterı kimseye tavsiye etmiyorum.. Az yakabilir her insan tasarrufu sever ama dört tekeri ustune teneke monte edilmiş tabut gibi araclar sahsen bana göre degil... Ayrıca ruzgar sesi, motor sesi reesmen oldugu gibi icerde... Aracın icine biniyorsunuz sert ve kalitesiz plastikten baska hicbir sey yok... Malzemeden Çalınan ve kalitesiz cok arac gördüm ama daciayı bu konuda zirveye yazıyorum.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ahmet <18.01.2015>: Duster 2014. On gün önce aldık çok memnunuz, 90 lık dizel yakıt çok iyi rampalarda bayılmıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Barış <21.01.2015>: 2014 Duster. Yeni aldım 4x4 8 gün oldu bin pişman oldum teneke bu araç. konfor yok, fren mesafesi yok, havada uçan teneke 60 bin verdim simdi satıyorum 55 bin istiyorum bakan yok. ben bmw honda ford kullandım süperdi.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


M.kpln <24.01.2015>: Duster 1.5 90 hp Laureate. 12.01.2015'de aracı teslim aldim. Sürüşü çok keyifli şimdiden yani on iki günde 1000 km yaptim. Kalkisi çekişi cok guzel genelde eko modda sürüyorum, Elazig-Malatya arasinda 130-175 arasında geldim ve bunu eko modda yaptim aracı bir kez beşinci vitese düşürdum genelde altiyla geldim araç savrulmuyor, azcik rüzgar sesi oluyor, gerçekten olumsuz yorum yazan arkadaslar kullanmadan yazmışlar benim çevremdeki arkadaşlarım ailem herkes beğendi hem görüntüyü hem de cekisini filan, içi de makyajdan sonra bayağı guzel olmuş ben coooook cooook begendim bu kadarını beklemiyodum alacak arkadaşlara tavsiye ederim...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Alper <27.01.2015>: Duster 2013. Arkadaşlar herkes ayrı telden çalıyor, karşılaştırmalar hep karışık, elma ile armudu karıştırmayın. Ben de yıllardır otomobil sekröründe hizmet veriyorum, bu aracı kıyas yaparken 300 binlik BMW, Audi, Range beklemeyin, motoru yürüyen aksamı güzel bu aracın. Türkiye şartlarına uymak acısından gerek maddi gerek coğrafi olarak tabi ki araçtan çalınan malzemeler var. Herkesin ortak sorunu konfor, bu paraya bu kadar, almayın 2013 Duster o zaman 2008 vitara alın, daha ben uzun yolda kaza yapıp içinden sağlam çıkılan Duster görmedim, 0 güvenlik, ailesini nasıl bindiriyor insanlar bu arabaya nasıl uzun yola gidiyor anlam veremedim saygılar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Can <31.01.2015>: Babamı ne kadar vazgeçirmeye çalıştıysak da vazgeçiremedik, bir kaç hafta öncesinde 2015 model 1.5 motor 110 BG lik Dacia Duster'ı 54 bin liraya almış olduk. Tabi insan bir arabaya 54 bin lira para bağlayınca ister istemez bir konfor, kalite, yol tutuşu, güvenlik bekliyor ama araçta tam tersine en adisinden plastikler kullanılmış. Geçenlerde tem yolunda giderken 130-140'a çıktım araçta titremeler oldu korkumdan frenleyip 90'da seyrettim yolu açıkçası frenlerde pek güven vermiyor. Bazı arkadaşlar seriliğinden bahsetmiş ama ben o seriliği hiç yakalayamadım. He bu aracın sıfırı 20-25 bin lira olsaydı alınır mıydı? Alınırdı. Ama gidipte böyle bir arabaya 50-60 bin verilmez. Uzun lafın kısası ailesini seven bu arabayı almasın.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


M.kpln <09.02.2015>: Duster 1.5 90 hp Laureate. Can bey size 170 ile giderken kendim çektiğim videoyu atabilirim, eğer dediğiniz kadar savursaydi ki siz bunu 130 la yaptığını demissiniz ben 170 le telefonumun kamerasını açıp hızını videoya aldim yani dediğiniz gibi titrese korkutsa bunları yapamazdim. Bir de diger konu çekiş sizinki 110 luk benimki 90 lik, bunu eco modda yaptim, eco mod virajlı uzun yokuslarda bazen düsüyo cekisten onu da normal moda alınca 110-130 la yine cikiyo yani biz galiba farkli araçlardan bahsediyoz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır.)


Turgay <03.03.2015>: 2014 duster kullanıcısı olarak yorum yazıyorum. Aracın eksileri mutlaka var ama satarken de çok lüks diye satmıyorlar. Ama orta sınıf bir arazi aracı olarak kendinden beklenenin çok üstü ben bir avcı olarak hem uzun yol hem arazı için aldım. Arac hakkını kesinlikle veriyor. Bursada oturuyorum. aracı alalı 4 ay oldu cok karlı zamanlarda uludağa çıktım, bir kac kez yollar zincirsiz çıkılmayacak kadar karlı ve kaygan ben sadece aracı denemek amacıyla ve bir sürü jip benzeri aracların yollarda neler yaşadığını gördüm. O kadar para verip 3 cm karda geri dönmek zorunda kaldılar. Tekerleri kapatırcasına çamur ve bataktan gectim gömüldüm ama yolda bırakmadı arac çok lüks olmasa da normal bir aractan cok üstün. Deneyen arkadaşlar vardır ama avcılık yapan daha iyi anlar. Kötü havada dışarıda değilsen iyi havada hiç ava gitme. Herkese saygılar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozczan <10.03.2015>: Sevgili duster kullanıcıları ben araba hastası bir adamım, benım kullanacagım arabada sagından solundan ses gelmeyecek bu ses yuzunden en az 10 tane araba aldım sattım, 2012 bir dastır aldım inanın arabada ses denilen bırsey yok cunku heryerinden ses geliyor, ben omrumde boyle adi boyle kalitesiz boyle tırıt araba ne kullandım ne de gordum dusmanın varsa dastır aldır olene kadar onunla ugrrasır, sakına bu arabayı almaya kalkmayın yanarsınız.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ozczan <11.03.2015>: Merhaba arkadaslar bır onceki yorumumda dastır hakkında bazı yorumu yanlıs aksettirdim, oncelikle araba cumlesi kullandım ozur dilerim zeytinyağı tenekesi diyecektim, arkadas aldıgım adam arabanın arka kapagının en altını kapatırken 5 parmagın izi cıkmıs bu nasıl sac mikronu kac ben de anlamadım ama zeytin yağı tenekesi alınca anladım, arabanın arka kapılarına bakın mukavva gibi sakına hızlı acmayın menteselerin dibi bukulur tavana elinizle bastırmayın cokebilir yani heryer olumsuz bence bu araba seri olarak imalat hatası. durusu goreni içi alanı yakıyor, sakına yanmayın arkadaslar git doblo al opel al 131 al hatta murat 124 al ama duster alma mutlulugunuza golge duser aile duzeniniz bozuluur benden soylemesi dost acı soyler ben acı değil gercegi soyluyorum para kolay kazanılmıyor aklınızı basınıza devsirin.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır.)


Arman Boyacı <16.03.2015>: 2012 model aracımı sıfır aldım şu an 110 binde ve hala ilk günkü gibi kullanıyorum hiçbir şikayetim yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yavaş <03.04.2015>: Duster 1.5 dci 110 hp. Yorumlarda çok olumsuz yazanlar sanırım bu araca sahip değiller ve kafadan sallamışlar. Bu benim 7. aracım genel olarak araç fiyat ve donanımına göre çok iyi, motor çok harika, arazi için gayet iyi, donanım olarak olmazsa olmazlar tamam. sunroof, otomatik klima gibi opsiyonları yok, motor renaulttan, arazi sistemi nissandan bunlar çok önemli. Çok daha iyisini isteyenler 100.000-130.000 tl verecekler, yorum buna göre yapılır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aliriza <15.04.2015>:- İlk olarak araçtan ekstra konfor beklenmemeli.
- Klasik bir SUV araç kullanıyorum havası beklenmemeli.
- Malzeme kalitesi düşük. Ama bu kalite düşüklüğü çok göze batacak şekilde değil. Aracın yürüyeni ve motoru sağlam. Ayrıca yakıt tüketimi/performans ikilisi gayet başarılı. Malzeme kalitesinin düşük olduğu yerler genelde konfora ve kullanım kolaylığına yönelik malzemelerde. Ses yalıtımı, araç içindeki donanımın kullanım kolaylıkları ve birbiri ile uyumlarından kaynaklan kalitesizlikler. Aracın içindeki kokudan bile malzeme farkı diğer araçlarla farkediyor.
- Aracın içi ve sürüş keyfi, dışına baktığınızda beklentinizin altında kalabilir. İçine göre dıştan bakınca daha heybetli duruyor.
- Araç için birçok kişi şikayet yazmışlar. Aslında bu şikayetlerin çoğu araçtan dolayı değilde, renault tun politikasından dolayıdır. Aslında verdiğimiz para bunu da kapsamaktadır. Yani mercedes e verilen para sadece aracın kalitesini değil, hizmetin kalitesinide kapsamaktadır. Yani sıfır araçların hepsinde hata olabilir. Bunun birçok örneği var. Önemli olan buradaki hizmettir ve maalesef renault gibi biraz daha orta sınıf araçlar üreten firmalar bu konuda eksiktir.
- Kalite/Fiyat oranına göre ilk 3 e girebilecek bir araba. Ama konfor ve SUV kalitesi isteyenler için (daha üst model araba kullanmış ve alışmış olanlar) pek iyi olmayabilir. Gösteriş istiyorsanız, ihtiyaç varsa veya fazla beklentili değilseniz en ekonomik ve en iyi SUV modelidir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erman Kaya <06.05.2015>: Duster 2014. 50 BİNE SIFIR ARABA ALIYOSUNUZ HALA OLUMSUZ YORUMLAR ATIYORSUNUZ ARABAYI ALIRKEN SANKİ İÇİ DIŞI ÇELKİK DİYEMİ SATILIYOR KOKUSUNU ŞEKLİNİ GÖRÜP ÖLE ALIYORSUNUZ NEYE PARA VERDİĞİNİZİ BİLEREK ALIYOSUNUZ ÇOK ÇOK İYİLERİ 100 BİN TL YAKIT VE MOTORU SAĞLAM JEEP SEKMETLERİ ARAZİ TAŞITIDIR ASFALT ARABASI İSTİYOSANIZ NEDEN DUSTER VEYE 4X ARAÇ ALIYOSUNUZ RAMPA YUKARI MERCEDESLERİ BKLERİM HENDEKLİ YOLLARA :))
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yavaş <07.05.2015>: duster 1.5 dci 110 hp 4x4 2012. şeyhmuz efendi 1.5 dci 110 hp 4x4 duster azami hızı 168 km dir 180 km zaten yapamaz,kafadan sallamayalım. ÖZKAN efendi hız arttıkça direksiyon sertleşir, bu olumlu dur şahinde yumuşaktır çünki tekn geridir.rastgele yazmayın. her ikinizde acaba dusteri 5 mt yakından gördünüzmü.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <24.05.2015>: duster 4x4 110 hp. 2012 yilinda aldiğim ve 3 sene boyunca kullandiğim aracimi geçen gün 2015 modelini almak için sattım. Şu siralarda en az 1 Ay beklemek gerekiyor.(istediğin Versionu alabilmek için).... Ben ''Suziki-Ford Explorer-Mitsubishi Galoper-ve Hyundai Galloper kullanmiş ve arkamda remork ile Tekne çeken bir deniz tutkunu bir kişiyim. Olumsuz yorum yapanlari kiniyorum. Ya başka bir firmanin gerçek olmayan kötüleme politakisidir veya araç tan anlamiyan-kullanmasini bilmeyen kişilerin yorumlaridir.... Kesinlikle inanmayiniz... 4x4 laurete modeli (110 HP) Süper bir SUV / Arazi aracidir.. Ben sabirla yeni aracimi bekliyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Levent <29.05.2015>: Eğer dacia duster alacaksanız kırsal bir yerde veya köyde yaşıyor olmalısınız. Dacia duster uzun yol aracı değildir. Bir arazi aracıdır. Kasası zayıf olduğu için herhangi bir kazada sağ çıkamazsınız. Konfor ve sağlamlık gibi şeyler aramayınız. Hele benim gibi vw passattan sonra dacia binmek zor gelse de arabayı çiftliğime gitmek için aldım. Tabiki bu fiyata böyle araba alınır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <08.06.2015>: Dacia 2012 kullanıyorum... bu araçla 3 defa kaza yaptım... ilkinde yolcu otobusu arkadan çarptı... otobus mercedes ti... inanın sadece bagaj açma düğmesi içe göçtü.. otobusun motoru yerdeydi... ikinci kazada tiguan a arkadan çarptım çarpma oncesinden sağ cıkmam diye duşunuyordum... dacia cok sağlam cıktı.... hızla çarpmama rağmen sadece on tanpon kabardı... aracın yakıtı cok duşuk... konfor beklemeyin... kangonun konforuyla aynıdır.... araç bir aile arabasıdır... uzun yolda kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım yol tutuşu cok iyi... şuan bu aracı satıyorum yerine 2015 model alacam...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


MUHARREM ÇINAR <12.10.2015>: 2013 model duster 1,5 dizel 90 lık sıfır aldım 2000 km de debriyaj yukardan kavramaya başladı şuan 17000 km de hala yukardan kavrıyor. 3 sefer servise müracaat ettim hidrolik debriyaj böyle olur dediler bu normal mi diye araştırdım normal değilmiş. 4449944 aradım bekliyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Halil <29.10.2015>: Ben 2015 duster laret 110 luk versiyonunu aldım yakıt dışında şikayetim yok, ha malzemede çok iyi deyil varlar bile pilastik ama parasının arabası diyelim. yakıta gelince ne kadar dikkatli kullansan 6.6 nın altına düşmüyor oysa fabrika verilerine ortalaması 4.8 olarak tanıtıllıyor insanları bu konuda yanıltıyorlar yakıt dışında memnunum
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serkan <12.11.2015>: 2014 4×2 110 ps lauratte var bende arac ne iyi ne de kotu. bir kac tecrubemi paylasayım. aracım 24 bin km'de.. arac yakıt olarak ideal. Yol tutusuda guzel on uzerinden 7 derim. yanlız sehir içi için pek verim alamıyosun manevra agır kalıyor. Ilk kalkıs devir dusuk hantal kalıyor. normal yolda viraja girerken yolda kucuk bir bozukluk on takımın zıplattıgını hissettim direksiyona cok tepki veriyor. yolun butun durmunu direksiyondan hissedebiliyosun. malzeme kalitesi para etmez. Evet suan 56 bin lira degmez. pişmanmıyım yuzde 50 evet. yaptık bir cahillik. Bu paraya ikinci el dusuk km de cok daha guzel araba alınabilir.. ben alıcaklara aslaa tavsiye etmiyorum. Zevk ve renk meselesi gorusler farklıdır. bu da hayatın hem guzel hem de acı yanıdır.. kazasız belasız gunler dilerim..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Dersimli <24.12.2015>: Dacia duster 4X2 laurate look paket sahibiyim. Arac gercekten harika motor sesi yok gibi. Yakit cok uygun sehir ici depoyla 1000 km yi geciyor. Yedek parcasi ucuz bakimi uygun, en guzel yani alti traktor gibi her yere giriyor. İci de oldukca ferah ve genis bu fiyata boyle bir arac yok. Marka on yarginizi yikin. Renault uretimi dacia artik herkese israrla tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Uğur <06.01.2016>: Herkese merhabalar. Fazla söze gerek yok. Araçtan bir konfor beklemeyin. Hele hele güven hiiç. E6 'da 140 la giderken şeritten atıyor seni. Çok rüzgar alıyor altı.. arkadaş yaktığı yakıti hiç söylemiyorun. BMW 3.20 bile bu kadar yakmiyor. 8.3 nedir arkadas!!! Benzinli arac mi bu allah askina. Tamam karda kışta tak kış lastigini aç 4×4 ünü her yerden iner çıkar ama cebinden çok şey götürür. Genis diye aile arabasi diye aldanmayin. Ama arazi icin uygun bir arac. Sehir icinde kullanilacak arac degil. Ve son olarak 2014 model araba üretiyorsun direksiyonun 99 model şahinden daha sert. Biraz degil çok geriden geliyor dacia.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Nazım Uzunoğlu <18.01.2016>: 2015 duster ambians 4x4 kullanıyorum çok memnunum, caddi den sonra bu aracı aldım benim ihtiyaçlarımı karşılıyor bu paralara alınabilecek en iyi araba, ben arazide de kullanıyorum çok memnunum tavsiye EDERİM.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Melfe <20.01.2016>: dacia Duster Laureate 4x2 2015. arkadaşlar aracın artıları var eksilerde var.. yol tutuş 10 numara , arac kalkiş 10 numara güven veriyor mu veriyor, koltuklar rahat ama direksiyon tam bir rezalet, icine ruzgar alıyor, ekran cok kotu eskı modellerin ekranı daha iyi, hararet göstergesi yok bu benım icin cok yonlu eksi alinir mi orta.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muzaffer <07.02.2016>: Duster 2014. Araç her vites değiştirme ve gaz verme gazdan ayağını çektiğinde motor vuruyor, servis hata yok diyor yan motorlu bu araçlar bunu yapar diyor kaç sefer gittim aynı servis yetersiz ilgisiz çok pişmanın.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mustafa <12.02.2016>: Duster 4x2 110 ps. Arkadaş şu 8 litre yakan arkadaşlara sesleniyorum. Gidin ileri düzey araç sürüş kurslarına katılın. Araba kullanmayı yeniden öğrenin.. Gerekirse psikoloğa felan gidin.
Bende aynı aracı kullanıyorum uzun yolda hava yol şartlarına göre bazen 4,8 , bazen 5,3 oluyor.
Şu an şehir içi kullanıyorum kış ayı havalar soğuk 5,5 litre gösteriyor. Siz nasıl araç kullanıyorsunuz anlamıyorum? Herhalde hayallerinizde 735 BMW var ve bilinç alında araç ile kalkarken bu ataklığı seriliği yakalamaya çalışıyorsunuz.
Arkadaşlar araç Duster. Şu an 63 bin lira... Neyi neyle kıyaslıyorsun.. Yok 140 ile savuruyormuş yok malzeme plastik miş... Kardeşim bas o zaman 150 bini git qaşkai al.. Bu kadar basit. 60 bin verip 150 binlik performans konfor bekliyorlar.. Adamı sinir ediyorlar yaa..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hastasiyiz dede <10.03.2016>: Arkadaslar oncelikle duster modellerini 4x4 olan toureg, 3008, x3, nissan, range rover, jeep ve diger marka araclarla kiyaslamaniz ya da o araclari ornek gostermeniz mantiksiz cunku duster en fulunun sifir fiyati bile digerlerinden cok daha uygun ayni zamanda aracin hafif olmasindan dolayi yillik vergisi suv modellerinden daha dusuk yani sunu soyluyorum verilen paraya alinan konfor ancak bu kadar olur.. Bu arac daha cok reno toros tarzi arac kullanan ve tarim ile ilgilenen arkadaslarimiza hitaben yapilmis bi aractir o yuzden de 60 bin liraya daha yuksek konfor, daha guclu bir yol tutus beklemeyin.. Not: Dusterin yakit tüketimi düşük ama araçtaki malzemelerin kaliteside düşük sonuç olarak duster hem sehir ici hemde arazi kosullarinda bu da yeter diyebilen mutavazi kullanicilarini bekliyor.. Bu arada bende 2014 model honda crv var ama düşük gelirli arkadaşlarimiza dusteri tavsiye ediyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tahir <05.04.2016>: 2014. Çok ekonomik ve rahat emsallarina göre fiyatina göre çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Max_power35 <12.05.2016>: Duster ı almadan önce bende çok araştırdım. Şu an 90 Bg laurette modelini aldım. İkinci el mi 0 mı derken (bu arada ikinci el piyasası gayet yüksek 56-57 bin 2015 model yerine 62 bine, 2016 model, KAZASIZ BELASIZ sıfır kokulu araç aldım). Bir kere aracı kıyaslarken daha önce kullandığınız araç ve bütçe önemli. Daha önce ilk çıkan symbol, ilk çıkan megane2 hb, fiorino, uno, mazda121, chevrolet aveo kullandıysanız, 0 araç için bence mükemmel. Yerden yüksek, forumlarda bahsedildiği gibi yok rüzgar sesi, yok motor sesi hepsi hikaye. Alın binin bence. Direksiyon ilk başta biraz ağır geliyor ama kesinlikle alışıyorsunuz. Diğer özellikleri tüm kusurlarını örtüyor, şiddetle tavsiye ediyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Enemes <22.05.2016>: Arkadaşlar 2012 dusterim vardı sattım 2012 1.4 tsi jetta aldım, 4 ay sonra jetta yı satıp tekrar 2015 duster aldım. 55-60 bin tl ye alınabilecek harika bir araba, yol tutuşu güzel, yakıt güzel, fiyat güzel, otomobil geçiyor saatte 170 km hız yapmıyacaksan 80-90 bin liralık araçlardaki konforu aramıyacaksanız fiyatına göre artısı daha ağır basıyor. ben kesinlikle tavsiye ederim (birde şunu söyleyeyim araca sahip olmadan sürmeden yorum yapmayın)(karşılaştırma yaparken dizel 55 bin liralık, 2014 ve üzeri suv tarzı araçlarla kıyaslayınca harika bir araba
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Klass yurt <14.07.2016>: Duster 2013. En ucuz 4x4 ler bu kategoride olanlar 200 bin tl den fiyatlar ile başlıyorsa oturup düşünmek lazım bu araç alınırmı diye.. Başka bir yoruma gerek duymuyorum..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali Tüfekçi <15.07.2016>: Aracı bir ay önce aldım, önceki kullandıgım araç da dacia dı, yeni aracımda büyük ilerlemeler var 6 ileri şanzımanla hem sürüş keyfi hemde yakıtta çok mükemmel malzeme olarakta gayet iyi orta sınıf için yapılabilecek en iyi araba
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <15.09.2016>: Duster 2016 4wd. Filo kiralama ile şirketimize alınan dusterı epeyce arazide ve otoyolda test etme imkanım oldu, öncelikle araç kiralık olduğu için taraflı ve duygusal bir yorum yapmayacağım. duster içi geniş bagaj kapasitesi iyi amortisörleri iyi yol tutuşu tasarımı gereği otoyolda 150 km ye kadar iyi üstünde sıkıntılı olabilir. frenleri ön disk arka kampana güven vermiyor, motor performansı 110 ps iyi ancak 90 km den sonra çok yakıyor ekonomi istiyorsanız 90 ı geçmemenizi öneririm, araçta kullanılan malzeme ve işçilik vasat fakat arazide gayet iyi ve yeterli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ersin PALA <17.10.2016>: Laurate 4x4 110 bg Araci 2016 Ocak ayindan beri kullaniyorum. Bugun tam 50000 km oldu. Araci offroad donanimiyla birlikte 59000 Tl ye aldim. Malzeme kalitesi berbat. Konfor evet dusuk. 170 km hizla 2 saate yakin ve surekli ayni hizda otobanda bircok kez surdum. Virajlarda tedirgin hissettirse de hic yolundan sapmadi. Arkadaslar titreme falan ddiye bahsetmisler. Ya aracin fabrika cikis arizasi mevcut ya da can korkusuyla araci karalamislar. Arac arazide Range ile boy olcusecek bir aractir. Inanmayan youtube da arastirip bakabilir. Araci 80 km surekli ayni hizla ve eco modda 1000 km ye yakin kullandim yakit 4.3 lt yakti ve depoda hala 250 km menzil vardi . 6-7 litrelerden asagi dusuremeyenler bu surus sekliyle ayni guzergahta gidip geri donsunler yapabilirler. Tabii sabirli olmak lazim. Surekli 170 km hizla gidince 13.4 lt yakti. Bu aracla 85 km gecince yakit ortalamasi yukseliyor. 130 km hizla ise 7.3 km yakiyor. Arac arazide ilerlerken her yerinden ses geliyor bu dogru. Yuksek hizda giderken emsallerine kiyasla yalitimi zayif kaliyor. Ic mekan plastik kalitesi vasatin altinda. Bunlarin disinda araca kusur bulmaya calismak art niyete girer. Mantikli dusunen insan sunu gozden gecirmelidir. 60000-65000 araliginda (2016- 11. ay itibariyle) 0 km Dizel araziye uygun bir 4x4 aliyorsunuz. Az yakmasini, servis bakim maliyetlerinin dusuk olmasini, vergisinin dusuk olmasini ikinci elinde guclu olmasini - zarar etmemesini ve ucuz bir arac olmasini istiyorsunuz. Ayrica 0 arac almaktaki niyetiniz zaten size ariza gibi sikintilarin uzun sure cikartmamasi. Bu arac saydigim kriterlere uygun piyasadaki tek arac. Vw', nissan, mercedes, bmw, audi vb gibi ile kiyaslamayacaksiniz. Mantik hatasina dusersiniz. Arac parasinin hakkini fazlasiyla veriyor. Ustelik bilinen fabrika cikis genel bir kronik arizasi da yok. Daha cok konfor luks ve gosteris herkesin beklentisi ama bu sefer de iki kati ucret odenmesi gerekiyor ki oyle bir dusunceniz varsa neden dacia markasini telafuz ediyorsunuz. Bu marka alt kesime hitap eden yada fazla para vermemek icin konfordan feragat edenlerin araci. Bu araci alip pisman olan kisi bence araclarin genel ozellilerini tanimadan bilmeden sirf fiyati uygun diye dizel 4x4 arac almis ve fiyati pahali emsal araclarin konforunu beklemistir. Duster da konfor ve ic mekan kalitesi anlaminda beklentiyi karsilamayinca , o kullanicinin gozunde dunyanin en berbat araci unvanini hak etmistir. Alinir mi kesinlikle alinir. Canavar gibi binilir cok zarara girmeden de kolaylikla da satilir. Ama sesini gurultusunu cekmek sartiyla.....
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Süleyman <23.11.2016>: Selamlar 2016 model sifir 4×2 duster aldim, henuz 4 aylik arac ve servis ile ev arasinda mekik dokuyoruz. Klima sorunlari ve arac 120 km hizla iceriye alinan ruzgar sesi ve Klima acikiken ve Camlari kapali iken iceriye aldigi dis ortamdaki kokulari rahatsizliklar veriyor. servise gidince tek yaptiklari dacia uretimden kaynaklandigini soyleyip geri yolluyorlar ve genel mudurlugunu arayinca ilgileneceginden bahsediliyor ve tekrar servise yonlendiriyorlar, ne servis ne de musteri hiz.leri ilgisizlikten dolayi sinif gecemiyor anlayacaginiz dacia almadan once yorumlara ve kullanicilara kulak verin lutfen gerçekten cok sorunlarla karsilacak duruma dusuyorsunuz, ben Almakla en buyuk hata yaptim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet Efe <07.12.2016>: duster 1,5 dci 90. Test sürüşü yaptım alma niyetiyle. öncelikle ne beklediğini bilmeli insan. hangi konforun kendisi için yeterli olacağını bilmeli. abs-ebd-otomatik camlar-klima-yüksek sürüş vs. bunları sunan lüks markaların işletim giderleri sanırım uzun vadede size bir tane daha duster alır... hava ve yağ filitresi değişimli bakımlar için bile uçuk rakamlar duydum lüks araçlar için. bura Türkiye ve gerçekleri var... ben aracın bana yıllık maliyetine bakarım zaten kurallara uygun araç kullanımında ( otobanda bile hız sınırı 120 km.) sadece konfor farkı ortaya çıkar. ha bide araç içinde kaç saat geçirdiğiniz önemli. TIR ların kokpit i çoğu lüks araç dan daha konforludur neden??? yakıt konusunu bilmem. ama yol tutuşu bu kadar yerden yüksek bir araç için çok iyi. bu aracı alıp da viraj da savruldu diyen arkadaşlar, daha önce bu kadar yerden yüksek bir araç kullandılar mı acaba. piyasadaki suv ların çoğu bu kadar yüksek değil!!!! coğusunda arazi ve yol modu var neden??? cünkü araç yolda daha yere yakın olması gerekiyor. e bu da 150 - 200 binden aşağı olmuyor sanırım. 6 ileri vites aralıkları kısa şehir içinde yorar mı, yormaz aksine araç bayılmadan ve 2. vitese düşmeden tafikte rahat seyir sağlar. ses izolasyonu vasat. iç malzeme kalitesi 2016 yılı için vasat ın altında. direksiyon sertliği ni beğenmeyen arkadaşlar, konuyu teknik olarak araştırsınlar. tabi ki konfor olmayacak, ses olacak, yol tutuş eksileri olacak. cünkü aracın sınıfı bu... ben de test aracını 150-160 a kadar çıkardım ve yol tutuşu olması gerektiği gibiydi.. ses izolasyonunu kastetmiyorum... yorum yapanların çoğu zaten güvenli sürücü nasıl olmalı onu bilmiyor. sanki pist ya da parkur yarışçıları. 150 ile viraja girdim diye başlıyor, sanki f1 pilotu... BÜTÜN SÜRÜCÜ ARKADAŞLARA SESLENİYORUM. GÜVENLİ ARAÇ YOKTUR GÜVENLİ SÜRÜCÜ VARDIR... DUSTER MI ?? FİYAT PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ BENİM İÇİN OLUMLU.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <11.12.2016>: Duster 2011. Merhaba aracımı alalı iki ay oldu gayet memnunum. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım hayalimdeki arabaydı elhamdülillah gerçek oldu. yakıtı, yol tutuşu, yol hakimiyeti, sürüş rahatlığı aracın altının yüksek olması çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Memo <11.12.2016>: Selâm arkadaşlar 2 ay oldu. 4×2 110 beygir dci duster en full unü aldım. Aracın malzeme kalitesi fiyatına göre normal. Motor mükemmel, çekişi süper virajlarda savurmak yok. uzun yolda rahat hızı sabitleyici ile 130-150km/hız direksiyon da titreme yok. yokuş kalkış sistemi mevcut. Patinaj önleyici sistem var. lastik basınç göstergesi var. yakıtı Şehir içi önceleri 7.4 idi. şuan 7.1 araç 2500 kmde. arkadaşımda aynı özellikleri olan duster var. özellikle yakıt ortalamasına baktım şehiriçi 6.3 türkiye. araç 42000 km de. benim yakıtın da düşeceğini söyledi. bence fiyatına göre mükemmel bir araç ben çok memnunum. iyiki almışım saygılar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozcan <03.01.2017>: Duster larutte 2016. Saygideger duster kullanicilari 2016 duster 4x4 kullanicisiyim. arkadaslar duster alacak arkadaslara oncelikle 2013 yeni kasalari almayi tavsiye ederim. eski kasa dusterler torpido koltuk cam dugmeleri. izalasyon gercekten cok farkli. 2012 model eski kasa kulllandim ama malesef memnun degildim. simdi yeni 2016 4x4 aldim cok nemnunum arkadaskar dusterin 4x4 unu alacaksin bu arabayi karda, camurda, cimende ve arazide surun, yok plastigiymis yok ruzgar sesiymis hepsi lakirti araba traktor gibi irmaktan 50cm yukseklikten kayalardan kutur kutur gidiyor. parca ucuz motor aygir gibi neymis x5mis 300bin nissanmis 150bin hondaymis 170bin parasini telafuz ettigim araclarla araziye girin duster hepsini bagirtir 70bin duster hem asvaltta gider hem arazide. alin 4x4 duster sonuna kadar binin, bos lafa bakmayin para kolay kazanilmiyor bence evet.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bekri <06.01.2017>: dacia lauret 4*4 110 2015. Herkese merhaba.. öncelikle bu aracı kim alır: 1-şirketler dağ bayır gezen fabrika ve mermer ocakları gibi. bu tip firmalar kar kış bozuk yol gittiği için arıza çıkartmayan az yakan bakım maliyeti düşük araç almak zorunda hiçbir şirket çalışan işçi veye mühendisinw range rover verip dağ bayır gezdirmez genel müdür değilse.. duster tam bunlar için on numara.2-çok parası olan evinin önünde lüks sayılabilecek şehir ve otoban aracı olan(bmw audi merso...) ancak hobisi gereği dağ bayır gezen avcılık veya doğa turu atan kişiler için on numara tabi bu kişilere göre araç konfor ve özellik açısından diğer aracına göre vasat olsa da işini görecektir...3-köyde yaşayan ekonomik durumu orta olan (aylık gelir 4-5 bin civarı) kişiler alır onlar için fiyat performans kullanıma göre son derece iyidir..4-memur ve orta sınıf olan 4*4 ve yüksek araç seven bütçesi ancak 40-60 bin arası araç sahibi olabilecek kişiler için on numaradır.. gerisinin yorumları gereksizdir çamur atmak amacıyladır 150 bin verip 2. el range binenlerin arazi şartlarında aynı performansı sağlayabilen ucuz gösterişli alt orta gelir düzeyine uygun bir araç olan duster hakkında elbette yorumları kötü olacaktır. ben mercedes c 180 k kullanıyorum çoğu insaını imrenerek baktığı bir araç Rabbim herkese daha güzelini nasip etsin inşallah ancak şu sıralar bu aracımı satıp 4*4 dacia alacağım inşallah çünkü mevcut aracım ihtiyacımı karşılamıyor balık avına gideceğim gidemiyorum örneğin. o yüzden dacia duster bütçesi bu civarda olan insanlar için on numara bir araç herkese tavsiye ederim. kardeşim de de stepway var hafta sonu köye onunla gittim çünkü benim araç karda gitmiyor örneğin.. tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cihan Çelikdöven <10.01.2017>: 2016. Mehmet Efe kardeşim ağzına sağlık.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Akif <22.02.2017>: Sayın arkadaşlar ben oğlumun facebookundan size yazıyorum ben bir türk vatandası olarak iğne ile kuyu kazarak para kazanıyorum, çok arabalara bindim ama hepsi de ya 200 bindeydi ya da 10000 kmdeydi alamıyoduk kardeşim bize diyorlardıki sakın 0 alma çünkü 15 gün sonra satarsan 20 bin zararın olur dedikleri zaman gözlerimiz faltaşı gibi açılırdı çünkü o 20 bin lira zarar çok büyüktü bizim için o yüzden 0 araba almak bizim için hayaldi, bizim hangi sınıfda olduğumuza siz karar verin şu anda dünyaya ve türkiye ye damgasını vuran bir marka var o da DACİA DUSTER' dır. çünkü 0 alıyorsun 70 bine 15 gün sonra satıyorsun 75 bine, hangi araba var bu şekilde alınıp satılan, ben o kadar araştırdım hiçbir araba yok çünkü 50 ve 60 veriyorsun aldıgın araba en kötü 80 bin ya da 100 bin ben bu kadar parayı vereceğim bu km de arabaya bineceğim şimdiye kadar yaptıgım salaklıklar eskide kaldı kardeşim Allah bu dusteri türkiye ye getirenden de satandan da bu iş için emek verenlerdende razı olsun, verdıgım her bir kuruş helal olsun eğer o insanlardan birini görsem ellerinden yanaklarından öpecem, türk halkı bilmiyor veya farkında değil bize çok büyük bir iyilik yaptıklarını farkına varanlarda Allah şahid benım gibi düşünecekler. gelelim arabamıza ben az çok mekanıkten anlarım elim anahtar tutar bana göre çok güzel araba yapmıslar araba şaseli kayarladan taslardan gidiyorsun banamısın demıyo ınsana bir güven veriyo, kaportası zayıf diyorlar ya o kaporta çizildikten sonra bir başka araba kaportaya azıcıkta dokunduktan sonra isterse 3 milim sacdan olsun yine eğilir kardeşimm çinliler kağıttan kapılarla odalarında oturuyorlar yırtılmadıktan sonra kapı kapıdır sen buraya meşe ağacından kapı yapsan neye yarar adam şase yapmıs on numara jant lastık koymuş istenilen her şeyi yapmıs on numara motor koymus mercedes bu motoru almıs alman teknolojisi arabasına koymuş ben sana ne anlatıyım, şanzumanı on numara kurban olurum onun 1. vitesine ben en sonra arabam citroen c3 dü bu arabayı aldım ben bu arabayı nasıl kullanacağım dedım ama koltuguna oturdum arabanın heryerıne hakimim her şeyi bırakmıslar bu şöför bu arabayı nasıl rahat kullanabılır diye uğrasmıslar Allah razı olsun. her şeyden önce arabanın öteki arabaların yanına çekiyosun araba kardesim ya arbanın cüssesi görünüşüyle öteki arabalar yanında kayboluyor ve arabaya bakarken göğüsün kabarıyor kardeşim araba her şeyi ile manuel kardesim sanayiye gidip de ufacık bir elektirik arızasından servisi olsun elektirikcisi olsun adamın anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar ama bu arabada korkun yok çünkü araba manuel heryeri manuel farları bile çelik telden hat yapmışlar aşağıya yukarıya oynatıyor tam bir orta sınıf arabası, biz gidipde 1000 lira 2000 verdıgımız zaman evin yolunu bulamayız kardeşim benım insanım, gidin bir saat kullanın gezin beni bile dinlemeden gidip bi duster sahibi olacagınızdan eminim kimseyi dinlemeyin kendiniz bizzat şahit olun ama 2014 6. aydan sonra olan dusterler tüm şikayetleri giderilmiş kendini kanıtlamıs dusterlerdir 2017 yılında inşallah otomatik olanları da gelir. ben bu arabayı 3 yıl arastırdım hepsine de bindim kendimi topladım 2016 - 2017 çıkışlı 4x2 110 bg aldım alırken gözyaşlarımı tutamadım çünkü o showrumlardan araba almak mı ? hayaldi benim için duster bu hayalimi gerçeklestirdi şuanda o kadar memnunumki ne parçası ne de yedek parçası beni korkutmuyor Allah razı olsun Renodan Dusterden Teşekkür ederim söliyeceklediklerim de hiçbir yalan dolan yoktur harbidir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <11.03.2017>: Arkadaşlar bu arabayı yaklaşık 1 sene araştırdım ve bunun sonucunda 2016 kasımda 4x4 aldım. İnanın müthiş bi araba bakmayın eleştirilere bunu yapanlar büyük ihtimal arabayı kullanmayan, ön yargıyla karar veren arkadaşlar tamamen amblem meselesi. Gelelim arabaya 20 senedir araç kullanıyorum bu araba kesinlikle Türkiye standartlarının arabası yakıt çok düşük şu an araba 6000 km de ve ortalama yakıt tüketimi aynen şu ortalama yakıt tüketimi 6.3 ve ortalama hız 24.3 bu hızdaki yakıt aynen bu, siz karar verin tüketimine. uzun yolda yaptım bu arabayla 1200 km de verisi aynen şuydu 4.5 tüketim hız ortalaması 75 bence müthiş ve çok ekonomik... gelelim güvenliğe hangi araç güvenliki o çarpışma testleri 70 km hızda yapılan testler yani kazanın şekli hızınız karşı tarafın hızı vs olunca bütün veriler değişiyor, yani yavaş dikkatli gideceksiniz bunun başka bi yolu yok... alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bu arada arazi performansıda benim diyen arabaları geçer 40 cm karda ben çok şaşırdım sanki hiç kar yokmuş gibi tepki verdi araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <17.03.2017>: 2013. Uzunuzda araba halk tabiriyle kolcikardi yolda kaldık 7000 tl masraf aracım 80000 de ucuz etin yahnisi bu kadar olur tavsiye etmem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ferit kesmiş <31.03.2017>: 2012 model 110 luk 4x4 aldım şu an piyasadaki en ekonomik araba diyebilirim bakımı vergisi yakıtı sağlamlığı çok yönlü kullanım aralığı arazide çok başarılı bir ofroad aracı yolda da bir çok arabaya nal toplatır daha ne olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <21.04.2017>: Duster 1.5 110 beygir 2016. Herkese merhaba arkadaşlar ben köy yerinde oturduğum için özellikle 4 çeker ve Altı yüksek arabaları severim bu arabayı da methettiler özellikle test etmek için kiraladım daha önce 93 reno 21 Concorde bindim şuanda 2004 lada vega biniyorum inanın İkisi de dusterden daha güvenli Mercedes kullansam hadi yadırgadım derim asla alınmaz yemin olsun kötülemek değil asla bir çuval para verim alınmaz yol tutuş malzeme kalitesi sıfır direksiyon çok sert kötü derinlik ayarı bile yok ses yalıtım sıfır tek iyi yönü gaza bastınmı gitmem demiyor dağa bayıra çıkar asla alınmaz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Dc <19.08.2017>: 2012 duster sahibiyim. Bu paralara binilebilecek en güzel suv modelidir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <02.09.2017>: 2017. Adım metin sıfır duster aldım keşke almasaydım sıfır aldım aldığım günden beri sorun bitmiyor, bilgi icin ara sor 05315743752
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ahmet Solmaz <15.09.2017>: 2017 Dacia Duster 4x2. 5/9/2017 tarihinde 4x2 Dacia Duster 110 beygir dizel araç aldım. Katalogunda start stop var demesine karşın arabamda aktif değil. Genel anlamda iyi araç ama katalog ile araçlar örtüşmüyor. ya katalogları her pakete göre hazırlasınlar ya da her paketin kullanma kılavuzu ayrı olsun. İnsanın kafası karışıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ferit <26.09.2017>: 2015. SIFIR OLARAK ALMIŞ OLDUĞUMUZ 2015 MODEL 40.000 KM İKEN DACİA DUSTER ARACIMIZDA KOMPRESÖR SORUNU ŞİKAYETİ İLE YETKİLİ SERVİSE GÖTÜRDÜK GARANTİSİ DEVAM ETMESİNE RAĞMEN GARANTİ KAPSAMINDA YAPAMAYACAKLARINI BUNUN BİR ARIZA OLMADIĞINI BEYAN ETMEKTEDİRLER. RENAULT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ DEFALARCA ARAMAMA RAĞMEN ARACIN ARKASINDA DURMAMAKTADIRLAR. HİÇ KİMSEYE DACİA DUSTER ARAÇLARI TAVSİYE ETMİYORUM. ALMAYIN BAŞINIZA BELA ALIRSINIZ.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ercan <25.12.2017>: Duster Blackshadow 4x2 1.5 dizel otomatik sahibiyim. Herşeyinden çok memnunum diyebilirim. 120 yapınca biraz rüzgar sesi var sadece, bluetooth,hız sabitleyici,start&stop,navigazyon,geri görüş kamerası,yokuş kalkış desteği herşey var. 2 gün önce yağan karda bir kez daha anladım ne kadar doğru karar verdiğimi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Duster Garage TR <04.01.2018>: 2012. Tek kelime ile süper bir suv her ne kadar iç tasarım berbat olsada yakıtı çekişi on numara yeni modelini almayı düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kemal <09.02.2018>: araci 2015 yilinda bayiden satin aldik 4×4 110 hp dizel bir arac. arac arazide standart bir kullanici icin gayet yeterli yaklasma acilari ve cekis sizi magdur etmez ama aracin ic mekanda kullanmis oldugu malzemelerin kalitesi en dusuk seviyede. ses yalitimi olarak alt seviyede zaten arac yerden yuksek oldugu icin yuksek hizlarda hic guven vermiyor . yakit konusunda klasik 1.5 dci ne kadar zorlarsan zorla maksimum 8 litre gordum normal kullanimda 6 - 6.5 litre yakiyor ama daha dikkatli kullanirsaniz ben 4 litreyi de gordum. ben araci yaklasik 20 bin kilometre kullandim ve bu zaman zarfinda lastik basinc sensoru disinda bir ariza lambasiyla karsilasmadim. iyi bir arazi/ kis lastigi kombinasyonuyla karli zeminlerde cok rahat hareket edebilirsiniz. ama ne olursa olsun arabaya cok guvenmeyin sonucta rakiplerine gore hafif ve guvenlik acisinda eksik bir arac. surus ozellikleriyleve yalitimiyla tam bir fransiz oldugunu rahatca hissedebilirsiniz . eger yol tutus konfor ve kalite gibi bir beklentiniz yoksa ve araziyide az cok seviyorsaniz dacia duster az yakit ve iyi performansla sizi hayal kirikligina ugratmayacaktir
Tavsiye eder misiniz?: Evet


YUSUF KAÇMAZ <27.02.2018>: Merhaba Arkadaşlar, çalıştığım şirkette,2017 model sıfır olarak alınan Dacıa/Duster daha 935 km'deyken geri vitese takarken zorlandı. Servisi arayıp, durumu izah ederken servis müdürünün ilk tepkisi siz getirin biz arızayı biliyoruz, getirin bakalım dedi. Aracı servise götürdük, arızanın şanjumandan kaynaklı olduğunu, vitesin altındaki mafsal parçalarının birbiriyle uyumsuz olduğunu söyledi, geçici olarak bişeyler yapıldı ama gerekli işlemler için yeni şanjuman parçası bekliyoruz. Sanırım fabrika üretiminden kaynaklı hatalı bir üretim yapılmış, umarım bu seriden alan diğer arkadaşlarda aynı problemler olmaz....
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Şenol <07.05.2018>: Aracı 2015 aralık ayında aldık 4x4 110 luk iş yerimize araç yakıtı ile sıkıntılarımız oldu eski aracımız kango şehir içinde 700 km ye kadar yol yaparken duster 450 ila 550 km ancak yapa biliyordu servise defalarca başvurmamıza rağman kış şartlarını lastikleri kullanıcı yı sürekli bir mana uydurup durdular aracın şöförü hep aynı idi kangoyu ise 1 den fazla kişinin kullanmasına rağmen yakıtı oldukça azdı 2016 bir tane daha aldık o araçta aynı yakıt fazla yakıyor yaz geldi uzun yola çıktım bir kaç defa 570 üstünü görmedi hız 120 ve 130 km arası gidildi bu araç bir ailenin ocağına incir ağacı diker dacia dan halen dönüş gelmesini bekliyoruz. 2 araçta da aynı sıkıntı olması yakıtın fazla yakması normal değil bence motor sisteminde bir uyumsuzluk söz konusu kapımın önüne dahi yaklaş tırmam soranlara ise uzak durun diyorum yazıktır arızayı sorunu çözemiyorlar hep bir mana uyduruyorlar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Sultan yıldırım <11.05.2018>: 2018 4 4 duster araba aldık alalı bir ay oldu aldığımıza pişman olduk 70km motorda rahatsız edici bir ses geliyor aldığımız yere götürüp sorunu anlatmamız ragmen bir cözüm buluyorlar hepsinde var bu ses diyorlar demekki desteklerin hepsi bozuk sakın almayın kardeşlerim bunlar kadar ilgisiz alakasız bir firma görmedik resmen soyguncular aldıkları paralar haram zıkkım olsun bizim paraları ne zorlukla kazanıyoruzbunlarda insan kandırarak kazanıyorlar onunkini umursamıyormuş artık son caremiz tüketici mahkemelerine vereceğiz sonunda kadar uğraşacağım aldığımız firma reno Mayıs bu firmanın yüzünüze şeytan görsün bi gn olur kapanır inş gece gündüz dua ediyorum ve allaha havale ediyorum onları.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Sadrettin Özsoy <22.06.2018>: Dacia Duster 1.5 4×2 2015. Buradaki yorum yapan arkadaşlar ya duster kullanmamış yada sallamışlar. Araç sınıfına ve fiyatına göre 10 numara. Ortalama yakıt tüketimi 100/6 litre. Bunun üüüstü hiç çıkmadı. Her türlü rampada 5 vites in altına düşmedi. 110-120 km hızda gayet rahat ve sessiz yol alıyor. Süspansiyon lar sert Türkiye şartlarına uygun. Bagaj gayet yeterli...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Adsız <07.07.2018>: Gercekten cok iyi bir arac biz daha 1ay once aldik 2015 1.5dci laurate 49binde 67bin tl ye aldik fiyat gayet uygun babamin bir arkadasi 2014 100 binde araci 65 e almis arac uzerine 3-4bin tl koydu aracimdan memnunum herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serrkab <03.08.2018>: 2011. fıat albea dan sonra bındığım araba ıkıncı el aldın 60 bınde ıdı 5 yıılda 90 bın oldu bu gune kadar on takım değıştırmedım klasık yag su fılıtre değısımı dısında lastık değıstırdım çooook memnunum herturlu yuku ve aılecek gezıyorum nerdeyse bedavaya gezıyorum bın km 235 tl uzun yol daha ne olsun klıma buz dıreksıyondan on goruntu tam puan varsın dandık desınler ama hıcte oyle değıl al bın kardesım hıc sorun yasamazsın haaa hıc suyuna yağına bakmadım sadece bakım zamanı servıse goturdum kısacası satarsanm sıfırını alırım saygılar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muharrem <04.08.2018>: 2012. şikayetim duster 2012 model ön kapılardan su alma nedeninide buldum kapı üstü uzun fitilin arasından sızıyor 4 kapı altında da su birikiyor fitilleri değiştim su alma sorunu kesildi.
Tavsiye eder misiniz?: --


Ercan <15.08.2018>: 2017 Dizel Otomatik Blackshadow. 2017 Aralıkta Blackshadow dizel otomatik 110 HP full+full aldım her şeyinden çok memnunum. Ekstra ses yalıtımı fln da yaptırdım çekişinden vites geçişinden(edc hiç hissettirmiyor) ve yakıtından ve ayrıca konforundan da çok memnunum. Bagajı da çok geniş. Uzun yolda da gayet başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki de bu aracı seçmişim diyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kadir Has <22.08.2018>: 2017 dizel manuel 110 Luk kullanıyorum. Performansı gayet güzel yakıtı çok az. Konfor olarak pek başarılı değil. Performansı güzel ucuz suv.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hayri sinan <25.08.2018>: kendimde yok ama kiraladığım 4*4 2018 boş duster kullanmak 120 km uzun yolda test etme imkanı buldum eski modellere göre görüntü ve aksesuar bakımında olumlu 1 viteste kalkarkan anti patinaj sistemine benzer ani pedal çekişlerinde araç zıplama gibi garip bir hareket yapıyor. düşük hızda belli etmesede 6.viteste difransiyel veya şanzumandan geldiğini düşündüğüm bir inilti varki 2013 model 4*2 lerde var. araştırdığıma göre haziran ayında difransiyeli yurtdışında getirilmeye başlanmış. Arazi de vakit geçirenler, yakıtı düşünenler, parçayı düşünenlere tavsiye ederim. inşallah Allah nasip eder bende Alırım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nazım <06.04.2019>: Duster 2013. Öncelikle merhabalar. sıfır aldık aracı halada kullanmaktayım. uzun yolda çok harika bir araç. Bizde çok araştırdık babamla ve rahmetli babama süpriz yaptık, iyiki yapmışız.. Alacak arkadaşlara tavsiyemdir hiç düşünmeden tavsiye ederim..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sadettin sana <16.07.2019>: Duster 2015 4x4. üç yıllık kullanıcıyım. tamirci yüzü görmedim. fiyatına göre on numara araç. teşekkürler dacia.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Özgür <12.09.2020>: 2016 110 luk 4×2 duster kullanıyorum. Araç bozuk yollarda, stabilize yollarda çok rahat gidiyor ve 4 helezon bagimsız olduğu için sarsmıyor, pek yavaşlamanıza gerek kalmiyor. Rampa çıkarken yüklü olsaniz bile asla bayılmıyor ve her an her şelilde hızlanabiliyorsunuz, motor şahane. Sürekli açık olan esp çok hassas, hemen devreye giriyor.. Daha ne istiyorsunuz...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


1. Sayfa  --  2. Sayfa




Siz de Dacia Duster kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Dacia Duster Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

44 yorum:

  1. Almayin arkadaslar. Su daciaya para kazandirmayin. Hayatimda gordugum en kalitesiz en guvensiz en dandik En cirkin arabalar. Araba resmen ben dandigim diye bangir bangir bagiriyor. Tata bile bu arabadan iyidir. Reno araba degildi yan sanayisi dacia araba olsun. Kazali dacia resmini gordum araba ortadan ikiye ayrilmisti. Euroncaptan aldigi puanlarda malum 1 2 modeli euroncape girebiliyor onlar da 2 3 yildizda kalmis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerde gördün ikiye ayrılmış aracı paylaş ta bizde görelim. İstersen 100 yıldız al kazanın oluş şeklini bilmeden yorum yapmak çok zor. Sen Erman Toroğlumusun kazayı ileri geri yaptırıp yorum yapabiliyorsun. Ben istesem şu an da 5 yıldız almış araçların hepsi için Google amcada ikiye bölünmüş bir sürü video bulabilirim. Haa bu arada senin duster ın var mı (ya da aracın var mı (alın terinle aldığın)) hepsi hikaye...

      Sil
    2. duster boş bi masal hani dusterın lakabına boşuna yürüyen teneke demiyorlar:)) ben araç alıcaktım dusterı çok araştırdım ve konforda sıfır olduğunu öğrenmeme rağmen motoru iyi dediler diye alıcaktım ki ne öğreneyim?? benim 1998 opelimde olan yol bilgisayarı(depodaki benzinle gideceğin kmyi gösteren) dustırlarda yokmuş:)) bi şey daha o ne öyle cam indirme butonları ayaklar altında orta yerde:)) sonunda aynı para yıl modeli düşün qashqai aldım.... 2014 dusterı almaktansa 2007 qashqaiyi tercih ettim

      Sil
  2. çok kötü bir araç sakın almayın kağıt gibi saniyede içeri göçüyor paranızı çöpe atmayın sakın olakide iyi diyenlere inanmayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle bu adam doğru söylüyor beyler

      Sil
    2. En çok saniye de içeri göçüyor lafına gıcık oluyorum. Otomobil üreticileri artıkın yumuşak meyve sert çekirdek mantığında araçlar üretiyorlar, yan, önemli olan şasi (sert çekirdek) diğerleri teferruat. Allah korusun sizi büyük bir kazada dışardaki sac mı koruyacak, ya da şasi airbag ler mi? sac dediğin 3 mm, en fazla 5 mm ya da 2 mm.

      Sil
  3. dacia duster 60 bin para verene kadar 6 7 yaşında dizel bi bmw alın arabaya binin tenekeye deyil saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kerem 6-7 yaş olmaz. Metal yorgunluğu diğer problemler vs. 0 araba en az 3 yıl sorunsuz. 6-7 yaş 4-6 ay sorun tercih senin. (0 -4 yıl-10 yıl-18 yıl kullanan bir olarak) yaş=tamirci sıklığı

      Sil
  4. arkadaşlar,
    su birinkitisinden geçtiğinizde suyu ön cama mı atıyor? yoksa yarıp mı geçiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. su birikintisine bağlı bence, sen azcık tırsmışsın su birikintisinden. Arka cama alıyor bizimki. Yarıp geçemiyor nedense (su birikintisinden kastın nedir kaç cm dir derinliği, kaç kere aynı su birikintisinden geçtin de (bu arada birikintisini yazmak çok zormuş isteyen deneyebilir :))))) çok mu zor çalıştır silecekleri olsun bitsin. 1 saniye sürer en fazla. Sankim tüm yollar sırf su birikintisi.

      Sil
  5. Arkadaşlar dacıa duster4x4 110bg dizel 2016 model aracım 90km ye cıkınca defransiel ağlama sesine benzer bi ses geliyor.Aracım 320 km de siz kullanıcıların araçlarında böyle bir ses var mı?Servisteki görevliler hepsinde bu sorun var diyor.Bilgilerinizi paylaşırmısınız.

    YanıtlaSil
  6. 2016, 4x2 aldım 1 aydır biniyorum 2 kere uzun yol yaptım uzun yolda mutlaka yanınıza birisini alın çünkü uykunuz geliyor araba o kadar rahat yani anlatabildimmi ?

    YanıtlaSil
  7. Sıfırına para vermek mantıklı değilken, 2. elini almak parayı sokağa atmak demektir. Sonuçta, Türkiye de en çok arıza yapan araba firmasıdır dacia. Reno neydi ki dacia dan ne bekliyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalan yalan yalan, ben şunu biliyorum ki hiç bir araca, markası ne olursa olsun harcanan para sokağa atılmaz. Her aracın mutlaka bir alıcısı vardır. Reno neydimi ki; bir kere renonun hertürlü parçasının orijinal vs. yan sanayi parçasaını bulmak mümkündür. Hem de ucuza daha ne olsun. Üretilen arabalar evladiyelik yapılmıyor sonuçta. Her parçanın bir kullanım ömrü aşınması var elbette. Bütçene göre alırsın takarsın, o kadar. Önemli olan aracın arıza yaptığında herhangi bir sanayi ye de gitsen yaptırabileceğin bir ustayı bulmak önemli olan. Bende bilirim servise gidip 15 liralık bir polen filtresini 70 liraya değiştirmeyi (ya da 15 liralık yakıt filtresin 100 liraya, 100 liralık yağı 180 liraya vs. vs.)

      Sil
  8. Arkadaşlar KONUNUN ÖZÜ ŞU iki sayfalık yorumları okudum Dacia-Duster kullanmadım ama anladıgım kadarı ile istikrarlı bir araba değil bazısına iyisi denk gelmiş bazısına kötüsü denk gelmiş şunuda belirteyim arabadan anlayan insanlar tecrübelerini aktarmış zaten çok beklentisi olmayan ve ben çok şanslıyım bana iyisi düşer diyorsan al ama benim fikrim KESİNLİKLE HAYIR almayın derim. Saygılar

    YanıtlaSil
  9. kimse sana zorla satmıyor,karalamayla sana sus diye araba vermezler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAYDARRRRRR hayırdır sana arabamı verdiler de böyle cevap veriyorsun bende zaten bedava verseler almam. Niye zoruna gitti anlamadım yoksa sen bu aracın bayisimisin. Ayrıca ben değil bir çok eleştiren var eleştiriler olacak ki gelişim olsun. Bu anlayışı kabul etmek de akıllı insan işi.

      Sil
  10. Şirket arabası olarak şantiyede kullanıyorum, sıfır olarak verildi bana. Benim düşünceme göre katır gibi bir sağlam araba. Yakıtı iyi, alınır mı alınır, ama konfor ortalama ve zayıf arası bir yerlerde. Hiç sevmediğim özelliği feci savuruyor. Ama resmen bir eşşek.

    YanıtlaSil
  11. Haydar bu eleştirilere sen neden bu kadar bozuldun. İlginç.... Yoksaaaaa

    YanıtlaSil
  12. BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YORUMLARIN BAZILARI OLUMSUZ ANCAK KENDİM BU HAFTA TEST EDECEĞİM ANCAK KONFOR KONUSUNDA SUV BEKLENTİM YOK GÜNLÜK İŞE GİDİŞ GELİŞLERDE HANIM KULLANACAK KÖY YOLU VİRAJ VE RAMPA VAR DOĞAL OLARAK KAR DA OLACAK 4*4 OLABİLİR Mİ BAKALIM HAYIRLISI FİAAT EGEA İLE AYNI PARA

    YanıtlaSil
  13. Cok uygun cok sık kaliteli görünümlü lakin o kadar hayır yorumları yapılmış ki insan almakta tereddüt ediyor. Benim merak ettigij soru kullanan güzel duzgun kullandiktan sonra arabada arıza sıkıntı çıkıyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2015 laurent 4x2 şu an 100.000 de daha tek sıkıntı çıkarmadı dağ tepe kar her yolda gittim. bu aracı kötüleyenler kesinlikle bu araca binmemeişler yada araçtan mercedes bmw kalitesi bekleyenlerdir.

      Sil
  14. 2016, araç hakkında bilgi verirmisiniz?

    YanıtlaSil
  15. duster almaya karar verdim fakat hangi modelini alayım kafam karışık istanbulda şehirde kullanıcam 4×4 e gerek yok diye düşünüyorum dizel 4x2 90 bg mi yoksa 110 bg mi alayım arada çok fark varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Merhaba

    Ya okudukça kahroluyorum reponun yüksek aracı yok dediler gittim 120 kusur kredili bayilik opel m occa aldim
    Yakitinami yanayım paraya mi yanayım vergiyemi yanayım
    Bilemedim

    YanıtlaSil
  17. Ben de Duster 1.5 Dci 4x4 laurette almak istiyorum. Lütfen daha önce araçları kullanan ve deneyimi olanlar deneyimlerini paylaşsınlar. Şu an Şubat başındayız. 2016 sıfır mı 2017 sıfır mı önerirsiniz? Arasında yaklaşık 7.000 TL fark var. Şu an full herşey dahil fiyatı 2017 modeli 82,950 TL. 2016 modeli 76,000 TL. Birde 4x4 mü? 4x2 mi önerirsiniz? Genelde dağlara bayırlara çok sık olmasada giderim. Kışın karlı, bayırlı yollarda hangisi daha başarılı olur? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  18. yaw ben anlamıyom bu ınsanları ben 2. kez 2017 model duster aldım ve cok memnunum kotu yorum yapanlar kullanmayanlarmı acaba kecı gıbı ne ıstersen yap duster ozgurluk demek bence baska arac alıp dunya para verip dısarda aldıgım aracamı dusuneyım bişey olcak dıye ,dusterı ıstedıgın gıbı kullan mal tası ava git piknıge gıt karda buzda gıt az yakıyo daha ne olsun

    YanıtlaSil
  19. ya beyler bazılarınız çok zırvalamış... herhalde onlar ferrariden inmiş.. Ya da sizin yaşınız küçük çocuksunuz.neyini beğenmiosunuz beyler .. ben çocukken araba hayaldi , eşeğe binerdim .. siz heralde eşek taşımacılığı dönemlerini yaşamamış ferrari çocuğusunuz. Allah vermesin birgün o duster ıda bulamayıp , o dusterlar gözünüzde tüter..

    YanıtlaSil
  20. 32 yasindayim 50 ye yakin araba sahibi oldum icinde 3 gun bindigimde var 1 yil bindigimde. Geneli sahin dogan adetler burdan geliyor.ama peugeotta var citroen de mercedes de toyata da reno da passa hyundai kariak yani son 3 aracim duster cok memnun kaldim gecen hafta bir sifir 4x4 a daha aldim kwainlik ulkem kosullarinda on numara mal beklenti meselesi

    YanıtlaSil
  21. Arkadaşlar yakıt hakkinda bilgi verir misiniz ? Km de kac kuruş yakıyor?

    YanıtlaSil
  22. merhaba arkadaşlar 2012duster kullanıyorum arka defransiyelin kavraması çalışmıyor.
    araba zorlanınca 4 çekerden çıkıyor. tamir şansı var mıdır?

    YanıtlaSil
  23. Ben ikinci sıfır Duster aldım.
    2011 yılından buyana kullanıyorum.
    Çok memnunum ne kada ekmek o kadar köfte.
    Az yakıyor.

    YanıtlaSil
  24. reno toros stw var 2000 model bakımlı taş ğibi genler zorladı dacıa duster laurete 4*4 aldım ocak 18 ilk yarısında teslim edecekler. 10000 kampaya fiyatıyla 86600 standart fıyat bazı paketlerle sıfırı 92500 mal oldu taksitli ise 118 bine mal oluyor.bu parayla qaşqai,tucson,ix35, crv,kadjar,kia hangisini alabilirsin tüm yorumları okudum hepsi önemli bilgi tecrübe yazanlara teşekkürler firma yetkilisine dedim boyasıyla beraber kasası çok ince zor beğenen ve ekonomik olması şartıyla bunu aldım kasası 1 veya 1.5 mm olsa alınacak tek araba ama mecbur -- para -- yinede aldım.ALLAH herkese nasip etsin kaza beladan korusun.saygılarımla

    YanıtlaSil
  25. ne kadar para o kadar köfte buparaya bu duster

    YanıtlaSil
  26. Dasterin az salmasi icin ne yapilmali

    YanıtlaSil
  27. İlk çıktıgi yıldan beri kullaniyorum.tek yanıt:Tavsiye etmem!hiç bir artısı yok.yakitta söylendiği gibi 1.5 motora göre aZ degil.daha az yakan 1.5 Lee var.guvenlik konfor sıfır.4tekwr tenekeye binmek isteyen alsın.

    YanıtlaSil
  28. İlk çıktıgi yıldan beri kullaniyorum.tek yanıt:Tavsiye etmem!hiç bir artısı yok.yakitta söylendiği gibi 1.5 motora göre aZ degil.daha az yakan 1.5 Lee var.guvenlik konfor ic dizayn sıfır(resmen atik plastik kullanmislar).4teker tenekeye binmek isteyen alsın..

    YanıtlaSil

    YanıtlaSil
  29. Arkadaslar yeni dacia duster 90 hp prestij olani alan varsa yakiti ve cekisi nasil yorum atsin lutfen

    YanıtlaSil
  30. aracı alalı 2 hafta oldu. şu an yakıt 4.9 litre gösteriyor. arabayı çok beğendim. çekişi de hoşuma gitti. eski kasayı beğeniyordum ama yeni kasa çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  31. 2012 Duster araba aldım.km çalışmıyor birden bire durdu basina gelen varsa bilgi verebilirmi

    YanıtlaSil
  32. Lütfen kullananlar yorum yapsın kuru gürültü kalabalık etmeyelim kapı ağzında beklemeyelim

    YanıtlaSil
  33. dacia 2014 duster niye alınır yüksek arabaya binicem derseniz evet sahilde kumda gez,cem derseniz şehrin yolları avrupa asfaltı gibiyse evet ama diğer türlü yollar hep bozuk sesi duymuyacağım arabada vites geçişleri rüzgar sesi nerden geldiği belli olmayan metal sesleri düşünmek lazım bir arabanın parçası niye herde var servisi var diye burası önemli çünkü bir sene servise uzak durma ihtimaliniz çok az arıza derdi bitmiyor parası olan 3 sene sıfıra biner sonrası muamma ..alınırmı HAYIR..

    YanıtlaSil
  34. Bizde 2016 model dacia alcaz ama suan yorumlardan sonra muallakta kaldim

    YanıtlaSil