Hyundai Tucson Kullanıcı Yorumları



2016 Hyundai Tucson Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2015 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %67 (2)   >Hayır: %33 (1)


C:E:M <17.12.2015> : arac harika bir durusa sahip, görüş açıları çok çok iyi, yalıtım iyi, yakıt biraz fazla olabilir, arac 1.5 ton agırlıkta bu degerde normal oldugunu gösteriyor, metalik krem renk en cok yakısanı... 1.6 modeldi...tavsiye ederim...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Türker <10.06.2016> : Tucson 2016. DCD sistemi bir tuzak, araç trafikte sürekli olarak şanzıman ısındı alarmı veriyor, kabus gibi, aracı kullanmak istemiyoruz, Hyundai bu araçları hemen toplatmalı, kandırılmış durumdayım.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Erhan <05.02.2018> : yaklaşık 1.5 yıl tucson 1.6 gdi elit otomatik versiyonunu aldım gerek yalıtım gerek donanım olarak rakiplerinden çok önde tek sıkıntı yakıt fiyatları lpg ile kullanmak sizin içinde sıkıntı değilse çok iyi araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Yeni Hyundai Tucson kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. 1.6 tgdi 4*2 elite dct tucson umuz var.Araçta üstü açılır panaromik cam tavan , 19 inç jantlar , yokuş iniş destek sistemi , internet bağlantılı ve samsung-lg telefonlar ile tam uyumlu medya ekranı , 4 cam otomatik , anahtarsız çalıştırma , dönüşlerde far yardım asistanı vs vs birsürü özellik var.Yakıt tüketimi stok conmtinental lastiklerle 4-5 derecelerde 8.7 civarı şehiriçi.Uzun yolda 100 km eğimi az yolda 6.6 ltlerde.Yol tutuşu çok iyi.Elinizin sğürekli olarak değdiği yerlerde malzeme kalitesi çok iyi.Dct şanzımanla motorun uyumu çok iyi,herhangi bir arıza ilşe karşılaşacağınızı hiç sanmıyorum ki zaten aracın garantisi 2-3 değil 5 sene.100 km hıza 8.4-8.5 sn de çıkabiliyor.Her yönüyle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil