Renault'nun Yeni D Segment Temsilcisi 'Talisman' Tanıtıldı



Sızdırılan casus resimlerle otomobil dünyasında merak uyandıran Fransız üretici Renault'nun D sınıfındaki yeni temsilcisi Talisman, nihayet tanıtıldı.

Daha önce bu sınıfta Renault'yu temsil eden Laguna ve Latitude modellerinin yerini alacak olan yeni Talisman, yepyeni ve güncel bir iç-dış tasarımla otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. CMF platformunda yükselecek yeni model, 4.85 m uzunluğa, 1.87 m genişliğe, 1.46 m yüksekliğe sahip. Dingil açıklığı 2.81 m olan model 608 lt bagaj hacmiyle oldukça tatminkar bir alan sunmayı başarmış görünüyor.

Espace modeli ile iç mekanda alışılmış Renault çizgisini tamamen değiştiren marka, aynı değişimi yeni Talisman'a da yansıtmış. İç kabinde, R-Link 2 bilgi-eğlence sistemini de içeren ve donanım seviyesine göre 7 veya 8.7 inç olarak tercih edilebilecek bir multimedya ekran bulunuyor.

Yeni Renault Talisman, ilk etapta 5 farklı motor seçeneğine sahip olacak. 150 ve 200 hp'lik TCe turbo benzinli motorlar 7 ileri EDC otomatik şanzıman ile sunuluyor. 110 ve 130 hp'lik dizel DCi motorlar da ise 6 ileri manuel veya 7 ileri EDC şanzıman seçenekleri bulunuyor. Ayrıca 6 ileri otomatik EDC şanzımanın eşlik edeceği 160 hp'lik turbo dizel ünite de motor seçenekleri arasında yer alıyor.





Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder