2017 İnsignia Bi-Turbo Dizel Motorla Geliyor

Opel'in yeni nesli üzerinde çalışmaya devam ettiği Insignia modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Şuana kadar Insignia hakkında çeşitli haberler yapılmıştı, şimdi de Auto Bild dergisi modele dair yeni ve ilginç bilgiler elde etmiş görünüyor. Mevcut kasaya göre daha büyük bir gövdeye sahip olacağı zaten bilinen model, Alman dergisine göre 15 cm uzayacak ve dingil açıklığında da 9 cm lik bir artış olacak.



2017 yılında satışa sunulacak model için, yeni dizel motorlar ve bu motorlar ile sunulacak active select otomatik şanzımandan sonra Bi-Turbo dizel motorun geleceği de duruyuldu.

Daha iyi yakıt tüketimini hedefleyen Opel, Insignia'nın 3 ve 4 silindirli turbo birimlerini tanıtacak. Yeni bi-turbo dizel üst versiyonlarda alınabilecek. Giriş seviyesi modelinde 1.0 litrelik motora yer verilebileceği de gelen haberler arasında. Yeni Bi-Turbo dizel motor 160 hp üretecek ve modelin geçerli dizel motorlara kıyasla oldukça geliştirilmiş yakıt tüketimi sağlayacak. Seçilen modeller 4x4 sistemi ile alınabilecek ancak önden çekiş standart olacak.

Otomatik şanzıman konusunda Opel herhangi bir yenilik sunmayacak. Alman üretici, çift kavrama şanzıman yerine klasik tork konvertör şanzımanına yer verecek.

Ayrıca İnsignia için 6 silindirli 400 beygir gücünde bir opc versiyon olabileceği duyuruldu.
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

10 yorum:

  1. Passat katili geliyor. Her anlamda Passat'dan daha iyi olacağı kesin.

    Passat zaten genelde ikinci eli için tercih ediliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anıl Yılmaz4 Ocak 2016 21:04

      Aynen abi passat killer geliyo

      Sil
  2. Daha 1.5 yil var gelmesine. Insignia guzel araba da cok pahaliya satiliyor. Yine 100 bin tl civarina satilirsa sansi az.

    YanıtlaSil
  3. Şimdilerde 100000 tl bu segmentte bir otomobil için çok normal artık


    YanıtlaSil
  4. passat tutulmadığı için mi D sınıfının satış lideri, yoksa bu iş nasıl oluyor

    YanıtlaSil
  5. orta üst segmentte açık ara ile satış lideri olan marka passat değil mi o halde bu sınıfın oyuncularının daha çok çalışması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  6. 2. eli olmayan bir modelin sıfırının satması çok zor.

    YanıtlaSil
  7. Keşke passata rakip olabilse ama hiç umudum yok. 3 sene önce de piyasaya çıktığında çok büyük umutlar bağlanmıştı fakat foss çıktı. Bundan sonra da ağzıyla kuş tutsa gene tutmaz.

    YanıtlaSil
  8. Yeni Opeller artık rakipleri için çok tehlikeli...

    YanıtlaSil