Renault Talisman Kullanıcı Yorumları


Renault Talisman Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %33 (1) >Hayır: %67 (2)


Özkan<23.11.2016>: Renault Talisman 2016. Yeni Talismanı uzun süre kullanmış biri olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Her ne kadar detaylarda istenilen özen olmasa da donanım, hacim ve tasarım olarak oldukça iyi. Ancak istenilen fiyat ve henüz yeni kasanın giderilmesi gereken eksikleri dolayısıyla tavsiye etmem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali<01.03.2017>: 2016. tek kelimeyle mükemmel araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin<25.04.2017>: 2016. Yaklaşık 4 ay önce Renault talisman aldım. Anadolu kasko da kaskosunu yapıp tekrarlanan ön camda saniyeler içerisinde aşırı buğulanma dan dolayı 60 km/h hızla ÖNÜMÜ GÖREMEDİĞİM İÇİN 4 ay sonra kaza yaptım. Altmış bin liralık hasar oluştu. Renault ile görüştüm klasik cevap araçta biz ile ilgili kusur yok denildi. Kasko şirketi de aracı pert yapmamak hasar bedelinini çıkartıp gerisini öderiz diyor. Neticede 165000 lira Renault gibi bir markaya para verip canımızdan oluyorduk neredeyse artı bonus olarak da yaya kaldık. Para verip rezil olduk.Adamların en pahalı aracını alıp ucuz muamele görüyoruz birde.O kadar para alıp kapkaççı gibi davranıp sahip çıkmıyorlar.Aracım 45 gündür servite ve hala 15 daha bekliceksiniz diyorlar.Parcayı değilde kaporta boyanmasını bekliyoruz diye dalga geçergibi bir cevap alıyorum 50 defa arayıp ulaşabildikten sonra. Allah belanızı versin de batıp sizin gibi ucuz bir markaya kandırılıp o kadar para verip rezil olmamak için. Ben yandım sizde yanmayın.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Renault Talisman kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Renault Talisman kullananlar, talisman nasıl bir araç, talisman görüşler
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. Metin kardeşim ; hayırdır bilader bütün araba forumlarına aynı yorumu yapmışsın ne ayaksın sen ? Renault düşmanı falan mısın?

    YanıtlaSil