Yeni Honda Civic Kullanıcı Yorumları



Yeni Honda Civic Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %57 (4) >Hayır: %43 (3)


Fatih <29.06.2017>: 2016. Aracım yeni kasa civic. Performans haricinde bir sıkıntısı yok. Tork degeri oldukça yetersiz. Yolda karşıma bayır çıkmasın istiyorum. Sırf bu yüzden satacağım.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Deniz <13.11.2017>: Aracı aldım 4 ay sonra arka kapının hemen üst direğinde küçük küçük 6-7 tane göçük oluştu ve öğrendimki bu kronikmiş. Yazık çok yazık
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hakan <18.11.2017>: 2017 honda civic elegance aldım mart ayında 8200 km yol yaptım. Araç benzinli, abartıyor sanmayın km 'ye 75 kuruş yaktığını gördüm.şu anda ne kadar mı yakıyor 55-60 krş arası.Araba güzel, bastığınız zaman gazı okuyor fakat çok aşırı performanslı değil. Spor modda kullandığınızda ilk kalkışlarınız yüksek hızla oluyor.içeriye ses geçiriyor yani yalıtımı o kadar 4-4lük değil.Alman gibi değil. LPG taktırmadım zaten az biniyorum diye. LPG için Antep'te 2850 TL istiyor servis. Almak isteyene tavsiyem : (Yani yaptığım) Bütün ülkedeki honda bayilerini arayın, fiyat alın. Şu bayi bu kadar dedi siz ne diyorsunuz diye sorun. Size verilen fiyat sonrası da Vergisini ben ödesem ne olur diye de tekrar fiyat alın.Ben aracı Bodrum'dan aldım.Antep 86,300'den gram düşmezken Bodrum'dan vergisini ben ödemek koşuluyla 82.000Tl'ye aldım. Verdiğim Bilgiler umarım yardımcı olur.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erkan <11.04.2018>: Bu fiyata alınabilecek en iyi araç. 2018 C sütunu olayını da çözmüşler malzeme kalitesi hissedilecek düzeyde değişmiş. Spor görünümlü geniş aile arabası, bagaj yeterince büyük 2 bisiklet ve 2 schoter çok rahat alıyor. Yakıt tüketimi ekonomi modunda CVT ile uzun yolda 100km ortalama hız ile 5lt ortalamayı hiç geçmiyor. Şehir içi 7-11 lt kullanıma göre değişkenlik gösteriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sami <01.12.2018>: 2018 elegant eco cvt. Arkadaşlar 2016 ve daha aşağısı olan civicleri övüyorsunuz, ama bir de 2018 özellikle 2018 leri deneyin resmen aşık olacaksınız. Ayrıca lpg tüketimini de gösteren ekran var artık. 2018 lerde göçük sorunu da yok. Bir de füme rengi var ki muhteşem. Bu arada koltukları bej alın. Paspasları da dışardan bej alın muazzam oluyor. Fiyatı da bu kalite ve 6 yıl garantiyle gayet uygun ötekilere göre.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin Murat Özen <16.12.2018>: Civic 4k/RS 2018. Aracımı 26 haziran 2018 tarihinde aldım executive paketi dolu paket 1.6 benzin lpg. 125HP ECON CVT SANZUMAN (civic 4K/RS) Atmosferik motor start stop. Arabanın kullanımı çok rahat. Yakıt deposunu 55 lt. Veya 60 lt. Yaparlarsa bu modellere lpg takmaya gerek kalmaz. Lpg tankı 43 lt. Benzin 46.9 lt. Böyle küçük yakıt deposu bu araçlara yakışmıyor. Bu araçta 155 tork az daha önceki aracımda 270 tork vardi araba yokuslarda daha iyi di. Göçük sorunu 2018 modellerde kalmamış hallolmuş. Arabanın geri kalanı güzel. Bu yeni civic ler bildiğim kadarıyla america da satmak için yapıldığı için hız limitleri ona göre ayarlanmış america da hız limitleri turkiyeden biraz daha düşük tur arabaların hızları ona göre ayarlanıyor. Araçlar america yolları için yapıldığında yere çok yakın americanin yolları turkiyenin yollarıyla aynı değil. Kısaca bu araçlar benim aracın katolugunda america, israil ve orta-doğu için tasarlanmış diye yazıyor o ülkelere sattığı ve turkiyeye sattığı extuvi modellerinde aksesuarların bazılarını türkiye delin koymuyorlar koymadığı aksesuarları türkiye paketinde ekstra olarak satılıyor.

Şu anda aracım 9890 km de ayda 2000 km yol yapıyorum. Ben her gün kullanıyorum. Lpg ile tam 350 km. /43 lt. Benzinle 500 km. /46.9 lt. Toplam 850 km. Yol yapıyor Günlük 65 ila 70 km. Yol yapıyorum. Ben arabadan memnunum.

Şehir dışı uzun yolda lpg ile tam 440 km. Şehir dışı uzun yolda benzin ile 550 km. Toplamda 990 km. Yol yapıyor. Ses yalıtımı araba yere çok yakın olduğundan asfaltın sesi içeri çok azda olsa içeri geliyor. O da ses yalıtımını daha iyi kalitede yapabilirler. Bir de bagaj kapağını beğenmedim bu aracıların arkadi liftbag gibi olmuş ama liftbaglarin kapağı camla beraber açılıyor honda öyle birşey yaparsa daha çekici olur böyle bagaj milenium cağına yakışmıyor.

Tabiki de tavsiye ederim o yazdıklarımın dışında araba güzel. Alman arabalarına ve dsg ye o kadar para verilmez diğer markalar altı yıl garanti vermiyor. Arabamın camları da isitmali.

Lpg li civic lerin yokuşlarda azda olsa zorlanmasının nedeni arka bagajda ki lpg tankı. Araca ekstradan 50 ila 70 kg yük biniyor. Arabanın ağırlık değerlerinin üzerine bu ağırlık eklenince yokuşlarda çekişi azda olsa etkiler o da fazla dik yokuşlarda olur başka bir sorunu yoktur. Cvt şanzımanlar konfor ve keyifli sürüş için yapılmıştır.onun için o dan 100 e ulaşması diğer şanzımanlar göre birkaç saniye geç olur.

Benim aracımin motoru çok yönlü elektironik ve direkt enjeksiyonludur. O dan 100 e 8.1 saniyede ulaşıyor. Katalog da ki hız limiti 205 yazıyor. Aracın medya sistemi ve navigasyon da çok güzel tasarlanmış ve hoparlör den çıkan ses iyi düzeyde. Ama kişiye göre değişebilir. Araç yokustayken motor devrini düşürmezseniz araba normal devriyle yokuşu tırmanır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa Blkdmr <28.08.2019>: Civic elegance Eco otomatik 2018. Araç havanın güzel olduğu şehir içi düşük hız kullanımda fena değil. Fakat yağmur yağdığında birincisi otomatik silecekler kararlı çalışmıyor, hızlı çalışması gereken yerde yavaş, yavaş Çalışması gereken yerde hızlı çalışıyor, hatta yağmur dursada sürekli çalışıyor, servise 3 bakıma gittiğimde de söylememe rağmen bozulmadan değiştiremeyiz dediler. İkinci problem, sileceğin topladığı suyu sol yan cama aktarıyor olduğu gibi, oluşan iz ve kirler sol dikiz aynasından arkayı net görmenizi engelliyor hatta karanlıkta neredeyse hiç göremiyorsunuz. Sol cam açıkken 80km ve üzeri ile giyorsanız şakın cam tozunu temizlemeye kalkmayın, olduğu gibi araba içine su giriyor. Başka bir problem göğüsteki parlak nikelaj, sportif gösteriyor bir hava katıyor tamam ama sabah 11-14 saatleri arasında sol dikiz aynasına yansıması oluyor ve bu saatlerde arkayı görmenizde problem çıkartıyor, sizi yanıltıyor. Başka problem, söylüyorlardı inanmıyordum ama resmen yaşadım, ist izmir otoyolunda aracı bir deneyim dedim 140-150km üzerine çıkınca ön kaput rahatsız edecek seviyede sallandı, kopup fırlayacak sandım. Eşime videosunu bile çektirdim. Açıkçası yüksek hızda güven vermedi. Yakıt fena değil. Ama yokuş çıkışlarda motor sesi ve devir yüksekliği rahatsız edici. İç döşeme kumaşı rezalet, çok basit hissi uyandırıyor, 2007 civic aracımın ki daha iyi idi, çok çabuk kir tutuyor ve belli ediyor. Bir de çok problem değil ama mesela iç tasarımda göğüs ile kapı geçişleri birbirini tamamlamıyor. Navigasyon güncel değil hala günceli yok, güneşli havalarda ekranı görmek çok zor, bu geri görüş kamerasında da sıkıntı çıkartıyor bazen hiç ekran görünmüyor. Vites kolu etrafını temizlemek zor oluyor. Normal düz oturuşta Gösterge ekranının sağ tarafını direksiyon kapatıyor. En sağdaki işaretleri görmek için hafif eğilmeniz gerekiyor. Km sıfırlama çubuğuna her dokunduğumda kaçıncı yüzyıl tasarımı bu demeden geçemiyorum. Bazen crouse control de giderken titreme yapıyor, sanki ateşleme yapmıyor gibi. Servis, yakıt tasarrufu İçin vitec devreye giriyordur, o esna da titrme yapar dedi, ama bana inandırıcı gelmedi, çünkü önceki aracım da 2007 Honda civic di o da vitec ti, hiç böyle bir titreme yaşamamıştım. Sadece Düşük hızda sakin kullananlar İçin tavsiye edebilirim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Yeni Honda Civic kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Yeni honda civic kullananlar, honda civic şikayet
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

7 yorum:

  1. Fatih Beye geçte olsa cevap vereyim , çünkü başka yorum yapan olmamış , arabanın hakkı yeniyor. Fatih Bey kardeşim benim arabam uçak gibi gaza dokunmaya korkuyorum , 2017 Civic Sedan RS , 182 Hp
    Arabanızı satın alırken , atmosferik 1,6 motorun sadece 125 Hp güçte ve 155 Nm gibi mütevazi bir torka sahip olduğunu sizden sakladılar mı acaba ? Madem güç arıyordunuz , 1,5 turbo versiyon varken neden öyle bir tercih yaptınız . Benim görüşüm kesinlikle RS versiyonu tavsiye ederim , böyle zengin donanım ve muhteşem performansı bu fiyata veren başka marka yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha iyisi var
      Leon fr
      Daha hızlı
      Daha verimli
      Daha karizmatik

      Sil
  2. leon hb, digeri sedan ...ikincisi japonların kronik arızası yok,
    vw de var dsg sıkıntı yaparsa 5-10 bin gibi masraf cıkarabılir...
    ayrıca alman araclar sert, sürüsü de oyle, ama japon ve fransız araclar konforlu, yumusak

    YanıtlaSil
  3. Honda resmen kazık arkadaşlar 1.6 125 hp 155 nm torklu atmosferik arabayı türkiyeye kitliyor.110 bin paa verüyorsun yol sesi rüzgat sesi olduğu gibi içerde kaporta desen yok kendi kendine göçüyor.Hayatımda ilk defa kendi kendine göçen kaporta gördüm kronik sorun ve çözümü yok.4 kişilik aileyiz böyle arabaya 110 bin verecem 4 can emanet gidecem.Uzun yolda başım şişecek yol sesinden rüzgar sesinden.Sollama yaparken gaza basıyorum 3/4 sn sonra tepkiler geliyor şanzımanı sorunsuz olabilir ancak çok hantal sellöktör yapmaya utanıyorum.
    Sattım arabamı gittim mis gibi 2013 c180 w204fl 1.6 cgi benzinli aldım.Senede 5.000 km yapıyorum zaten. Performans var konfor çok çok yüksek kasa zaten taş gibi maşallah frenler yol tutuş izolasyon hondayı katlar böler aynı para hemde hondaya paranızı vermeyin yazık olur.Dış.tipi.güzel diye ben de kandım aldım sonra geri satmak zorunda kaldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence ww ye verdiğin para yazık olacak.bir dsg arıza çıkarsa görürsün.honda otomatikde sağlamlıkda dünyada 1 numara.ayrıca araca 6 yıl garanti veriyo ww niye 2 yıl veriyo.arabasına güvense vericek ama güvenmiyo.sen sürat istiyosan al honda rs yi sürat gör.182 bg güç.ayrıca lpg li araçla sollama yaparken s modda ve econ kapalı olmalı.mersedes bile otomatiği bozdu.gidip renonun edc sini kullanıyor.fransızlar otomatikde iyi değil.iyi olsa pejo gidip japon aisin marka kullanmaz.

      Sil
  4. Bi arba alilim dedim pisman oldum almadan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aynı durumdayım...şimdiden almadaN pişman oldum.
      dikkat ettim..eleştirilerde övgülerde abartılı oluyor bizde...

      Sil