Hyundai Accent Blue Kullanıcı Yorumları-3

Hyundai Accent Blue Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-3

AlpereLLa <17.02.2018>: Aracım Dizel 1,6 2015 Model Gerçekleri söylemek gerekirse Yol tutuşu haricinde herşeyi güzel,, yolda hafif kalıyor yola yapışmıyor yani.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


MUSTAFA <23.03.2018>: HUNDAİ ACCENT MOT PLUS 1.4 BENZİNLİ 2016. Aracımı 06.09.2016 yılında sıfır aldım. Konfor olarak mükemmel. Ancak Direksiyon sıkıntısı bende de var 3000 km. bakımda baktılar rot ayarından deyip biraz kullan dediler. Yıllık bakıma gittiğimde yine söyledim sözde rot ayarı yaptılar ama yine sola çekim devam ediyor. Birde muti medya ekranda ortaya yakın yerde yatay bir çizgi oluştu. Yine servise götürdüm. Sonuç alamadım. Bilgisi olan varsa yardımınızı beklerim. Bu servis ne ile ilgilenir. Bu garanti neleri kapsar anlamış değilim. Araç parasına göre konforlu ama. Tavsiye edermiyim: Hayır.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet Semerci <05.05.2018>: Accent Blue 1.6 CRDI Mode Plus. Merhaba arkadaşlar 2016 model 1.6 crdi dizel otomatik vites blue mode plus alalı 1 ay oldu. Ilk kez otomatik bir araç kullanıyorum vites geçişleri harika hiç farkında olmuyorsunuz çekişi süper otomatik olduğu icin gaz tepkimesi 1.2 saniye fark ediyor ama pedala basınca araç şaha kalkıyor. Daha önceki aracım fiat linea 1.3 multijet emotion idi onun donanimi özellikleri bludan daha fazla idi ama sürüşü pek zevkli değildi memur mercedesi işte ama bu araç bambaşka daha önce kaliteli bir araç kullanmadığım için bana öyle gelebilir. İzmirde şehir içinde 6.1 lt yakıt sarfiyatı var uzun yolda denemedim. Tek sıkıntısı ses yalıtımı ve amortisörler tümseklerde ve kasislerfe fazla sert direkmen alttan hissediyorsunuz. Yol tutuşu iyi fazla sürat yapmadıgım icin bana güven veriyor. Çocuklu aileler için ideal double ekranlı multimedya ekranı sayesinde oğlum çok mutlu bir şekilde yolculuk ediyor. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim çok seri bir araç sürüşüde çok zevkli duruşu harika. Herkese kazasız belasız günler dilerim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kerim Balgün <19.07.2018>: Accent blue 1.4 D-CVVT 2015. Kaporayı ödedikten sonra buradaki yorumları gördüm okudum.İçime kurt düştü.Sonra aracı aldım 4-5 aydır Kullanıyorum. Bahsettiğiniz sola çekme yada başka hiçbir sorunla karşılaşmadım. Otomatik olarak Honda kadar kaliteli cvt şanzıman geçişler hissedilmiyor. Çok seri araba, iç akşamı biraz daha kaliteli malzeme kullanılsa iyi olurdu.Yorumlara pek aldanmayın, sahibini alın gezin bir görün arabayı, öyle karar verin. Ben çok memnunum
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Adem <23.07.2018>: 2011. 2013 ten beri Hyundai Accent BLue 1.6 dizel aracı kullanıyorum. Çok memnunum düzenli bakımlarını yaptırdığınızda sorunsuz bir şekilde binersiniz. Yakıt çok iyi şehir için de 1.litre ile 17-18 km yol yaparsınız. Parasına göre konforu ve donanımı kendi seğmen tine göre çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nazmican <24.07.2018>: 2013. Arkadaşlar Araba cok guzel bence 1.6 dizel akıyor yollarda yakıtıda guzel ama içi biraz dar maksimum 6 kişi sıgarsınız 2 öne 4 arkaya ama çok seri arabadır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <04.08.2018>: Aracın yakıt tüketimi çok iyi. Fakat araca bindiğinizde kendinizi biraz olsun güvende hissedemiyorsunuz. Düz bir yolda 100 km/h geçince araç sallanmaya, yalpalamaya başlıyor. Benim düşüncem bu arabayı alacağıma biraz daha biriktirir veya kredi çeker kendinizi daha güvende hisseteceğiniz bir araba alırım.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ümit <31.08.2018>: Hyundaı accent blue Mode plus. 1 yıldan beridir 1.6 dizel otomatik accent blue kullanıyorum aracımla uZun yolda yaptım günlük olarakda kullanıyorum konfor,yol tutuşu,duruşu herşeyi bence mükemmel hız yapmayıda severim 200 yaptım aracımla çok rahattı yakıt konusundada memnunum herkese hayırlısını dilerim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Osman alkan <01.09.2018>: Hyundai mode plus 2015. Aracımda aldığım gün beri ön sol firen balatasından ses geliyor 7 defa servise götürememe rağmen her seferinde tamam hallettik deyip beni gönderdiler arac şu an 15400 km şimdide arac az kullanıldığı için ses yapıyor dediler yani şunu söylemek istiyorum hyundai servislerinde sorunu çözmek değil müşteriyi sepetlemek ilkesi geçerli şimdi memnunum diyen arkadaşlar en küçük bir sorun için servise gitsinler o zaman aynı fikirde olacaklar mı elimde aynı arızadan 7 tane servis formu var sonuç sıfır sadece arac satıyorlar servis Allah'a emanet kessinlikle almayı düşünmeyin.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali kiraz <11.10.2018>: Hyundai blue 1.4 benzinli Mode 2015. Merhaba arkadaşlar ben 2015 aldım aracla cokta hız yaptım 200 de gördüm 100 diyince yalpalanı yordiyorlar hızsetmiyorum bile aracın tek sıkıntısı süspansıyon ve yalıtım ama ben hondayada toyota corallayada bindim hepsinde yalıtım yok malesef uzun yolda 42 kuruş yakıyor arkadaşlar fazla diyor sice nasıl yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekürler.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mert <01.01.2019>: Hyundai accent blue 2011 1.4 benzinli. Aracı yeni aldım ısıtma sistemi az ısıtıyor sol taraf sıcak üflüyor orta ve sağ taraf soğuk üflüyor ısıtma sistemiyle ilgili bakılması gereken yerlere baktırdım ayını bu modeller hep mi böyle?
Tavsiye eder misiniz?: --


Volkan <06.11.2019>: Accent blue 2015 mode plus dct. 2015 dizel mode plus dct aracı iki yıldır kullanıyorum. Performansını yokusta bayılmamasıyla çok rahat anlıyorsunuz.ancak, yolu iyi tutsun, frene dokundunmu dursun, içerisi sessiz olsun, çukurlardan yağ gibi geçiyimndiyorsanız uzak dırun. Yakıt konusunda zaten ekonomik olduğu aşikar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nurullah <01.01.2020>: Hyundai Blue 1 6 dizel Manuel. 2015 model ikinci el aldım 1 yıldır kullanıyorum şehir içi Mahalle arası 9 litreyi geçiyor yakıt Böyle olduktan sonra dizelim bir anlamı yok hepsi mi böyle yakıyor ama en beğenmediğim yani bu araca 195 taban lastik takmak için çelik jant almak zorundasınız yoksa takılmıyor bisiklet lastiği gibi kalıyor güvende vermiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa     


Siz de Hyundai Accent Blue kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

2 yorum:

  1. Hyundai iyidir

    YanıtlaSil
  2. Dizel motor harikaa.40 bin km yaptım.sorun yokk.yakisikli bı de.ramoa falan dinlemez.tavsiye ederim

    YanıtlaSil