Ford Kuga İncelemesi

Ford Kuga inceleme ResimleriFord Kuga Nasıl Bir Araçtır?

Yeni Kuga sürüş ve kullanım konforundan, performans ve güvenliğine kadar tüm yönleriyle akıllı teknolojilerle donatılmış. Aracın dışındaki şık, akıcı ve ferah çizgiler aracın içinde de devam ediyor.


4524 mm uzunluğa, 1838 mm genişliğe ve 1745 mm yüksekliğe sahip olan yeni Kuga, birinci nesil Kuga'ya göre 8 cm daha uzun ve önceki nesilden daha fazla yaşam alanı ve daha heybetli bir görünüm sunuyor. 406 litre ile 46 litre daha geniş bagaj hacmi sunan ve tek hareketle katlanabilen arka koltuklar sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan yeni Kuga, %17'ye varan oranda daha sessiz iç kabiniyle yolculuğun konforunu arttırıyor.

Ford Kuga inceleme ResimleriKuga, günlük kullanımda kullanıcılarına  oldukça kolaylık sağlayan özelliklere sahip. Yeni Kuga acil durum yardımı,  şeritte kalma yardımcısı, aktif şehiriçi güvenlik sistemi ve sürücü dikkat takip sistemi gibi güvenlik teknolojilerine sahip.
Ford Kuga inceleme Resimleri
Yeni modelle birlikte 1.6 litrelik benzinli ecoboost motoru da müşterinin beğenisine sunan Kuga ayrıca 2 litrelik dizel motor seçeneğinede sahip. 1.6 litrelik benzinli motorlarda 150 hp ve 180 hp üreten iki seçenek mevcut. 150 hp versiyonunda aracı düz şanzımanla, 180 hp versiyonda ise otomatik şanzımanla almak mümkün.

Tüketim değerleri biraz yüksek gibi görünse de bütün özelliklerini göz önüne aldığınızda bu tüketim değerlerinin normal kaldığını görüyorsunuz.

Yakıt tüketimi şehir içi 10.2 lt, şehir dışı 6.3 lt, karma kullanımda ise 7.7 lt olarak belirtiliyor. Aracın gücünü alıp performansının tadını çıkarmak istiyorsanız gaza dokunduğunuz anda tüketim değerleri yukarıya çıkıyor.

Ford Kuga inceleme ResimleriAracın içine baktığımızda yeni Ford ailesinin birçok ortak özelliğini aracın içinde görebiliyorsunuz. Aracın en güzel yanlarından biri teknolojileri. Soldaki sinyal düğmesinin hemen üzerinde bulunan düğmeden şerit takip asistanını devreye sokarsınız direksiyonda hafif düzeltmeler yaparak aracın şerit içinde kalmasını sağlamış oluyorsunuz. Koltuklara baktığımızda ise, sürücüyü kavrayan koltukların yan destekleri oldukça iyi görünüyor.

Panoromik cam tavan, kış günlerinde ya da güneşin az olduğu günlerde içerisinin ferah olmasını sağlıyor.

Ford Kuga inceleme ResimleriYol bilgisayarından dörtlü seçeneği seçerek ne kadar km yaptığınızı, ortalama yakıt tüketiminizi, anlık yakıt tüketiminizi ve kalan yakıtla kaç km daha gidebileceğinizi tek bir ekranda görmeniz mümkün.

Aracımızda, motor gücü 182 hp, tork değeri 240 nm, 1600-5000 d/d, 0-100 hızlanması ise 9.7 sn sürüyor.
Akıllı 4x4 çekiş sistemine sahip yeni Kuga, EURO NCAP'den de sınıfının en iyi puanını aldı.

Ford Kuga' nın fiyatlarına, kullanıcı yorumları ile çarpışma ve güvenlik testlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

arabainceleme.com ©

Performans: <4/5>               
Fiyat<2/5>   
Tüketim <2/5>     
Ses Yalıtımı<3/5>
Kalite<4/5>
Güvenlik<5/5>
İç Mekan<4/5>
Donanım<4/5>  
Notumuz:  3,5/5   

Ford Kuga Kullanıcı Yorumları
Ford Kuga Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder