Citroen C-Elysee Kullanıcı Yorumları



Citroen C-Elysee Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %75 (46)   >Hayır: %25 (15)


Vedat <12.11.2013>: Bir kaç haftadır aracın 1.2 sini kullanıyorum. Performansı çok iyi, yokuşta hiç üzmedi, bayılma yığılma kesinlikle yok. Yakıt ortalamam şehiriçi 6.9 lt şehirdışı 5lt civarı. Daha ne olsun..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet H. <28.11.2013>: Aracı geçen ay aldım, lpg taktırdım, şuana kadar bir problem yaşamadım, yakıt konusunda sıkıntı yok, performansı gayet iyi, yokuşlarda da performansta sorun yok, araçtan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


BenX <07.12.2013>: Ben de baz modelini aldım evet baz donanımda teyp yok maalesef ama araç o kadarda kötü değil, hele fiyatını göz önüne alırsak alınabilecek bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İsimsiz <09.12.2013>: Bende 2 hafta önce 1.2 aldım, performansı beklentilerimin üstünde çıktı, yakıt tüketimi şuan 6.3 lt civarı. Kullanışlı bir araç, içi geniş bagajıda öyle. Tüketimden memnunum ama yine de lpg taktırmayı düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Dejavu <21.12.2013>: Aracın baz modelini aldım, baz modelde teyp yok şaka gibi resmen, ön konsol tamamen sert plastik, hiç memnun değilim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İsimsiz <29.12.2013>: Dizelini yaklaşık bir hafta kullandım, malzeme kalitesi çok kötü ama yakıt ve performans çok iyi, hızlanması ve yol tutuşuda baya iyi, alınabilecek bir araç gibi görünüyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Rıdvan <07.01.2014>: Aracı inceledim, malzeme kalitesi iyi olmasa da görünüşü, performansı güzel, aracın içi de bagajıda gayet geniş, en güzel tarafıda yakıtı, çok ekonomik bir araç, fiyatı da makul kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <25.01.2014>: Aracı altı aydan fazladır kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Biraz hızlanınca araç savrulacakmış gibi oluyor, malzeme kaliteli değil, ses yalıtımı berbat, dışarıda ne kadar ses varsa aynen içerde..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Barış Kılıç <11.02.2014>: Sıfır Km dizel Citroen C- Elysee aldım. Aracım 37000 de turbodan sesler gelmeye başladı. Servise götürdüm. Turbodan ses geldiğini kabul ettiler ama çalıştığı için değiştiremeyeceklerini söylediler. Turboyu değiştirmek için yolda kalmamı veya garantinin dolmasını bekliyorlar. Ben kimseye bu aracı tavsiye etmiyorum. 37000'de sıfır aracın turbosu bozulur mu? birde üstelik ben garantisi bozulmasın diye bir yıl içinde servise 1000TL para verdim. Madem garantiden parça değiştirmeyecekler neden garanti veriyorlar. Arabanın tüm parçaları çürük, garantisi kötü, kesinlikle almayın bu aracı.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mert Kılıç <09.03.2014>: Gerek yol tutuşu, gerek konfor olsun her açıdan harika bir araba, direksiyon başına geçtiğinizde donanım aklınıza bile gelmez.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <19.05.2014>: 8 ay önce dizelini aldım motor çekişi performansı yakıtı güzel ama yalıtımı çok kötü en ufak sesi sarsılmayı hissediyorum servisi ve servis elemanları çok kötü ve yeni başladı ön camlar yarı açık durumda cızrtı yapıyor yani çok kullanışlı değil
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Selim <02.06.2014>: C-elyesee 1 2 actation, 2013 model 3900 km de aracım, hiç memnun değilim, araçta hiç ses izolasyonu yok, vites geçişleri çok sesli, bazen aracım geç çalışıyor. araçta çok eksik var kartel muhafazası motor kaput keçesi sağ ön el tutamağı bagaj kaput keçesi yok.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hakan Piatti <14.08.2014>: Mükemmel bir araba, araba da konfor ve koşulsuz güven isteyenler tabiki de alman markalarını göz önünde bulundurmalılar bu da cep yakar, ben arabada ekonomi arayanlardanım, bu da bu araçta mevcut düzeyde. Yakıt ve fiyat bu araçtan sorulur ama konforlu ve idare edici, yakıt sorunu ve fiyatı uygun olan bir alman aracı olarak 2014 opel astra sedan tavsiye ederim, ben bu araçtan memnunum siz de hem fiyat hem de yakıta önem veriyorsanız bu aracı tercih edebilirsiniz .
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <19.09.2014>: Arkadaşlar Citroen C-elysee araç dışardan bakıldığında çok çekici görünüyor, Fakat aracın tüm aksamları berbat, 80 km geçtikten sonra ses rüzgar sesi gelmesi geri viteste araç yokuşta kalkmaması, debriyaja bastığınızda gaza sonuna kadar basın 2000 deviri aşmıyor bu nedenle geri yokuş çıkacağınızda araç yığılıp kalıyor. Kartel koruyocu yok. Vs. vs. Ayrıca yazmayı unuttum, Araç her 15000 km balatası bitermi. aracı trafikte hiç kullanmıyorum. Daimi trafik olmayan uzun yolda kullanmama rağmen 15000 de balata bitiyor. 30000 de disklerden ses geliyor. Parça olarakta çok kötüüüü. tavsiye etmem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Fuat <02.12.2014>: C elysee 1.6 hdi exclusive modelini ilk çıktığında aldım ve yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Araçtan çok memnunum. Yakıt tasarrufuna kimse laf edemez. Motor performansı çok iyi. C segmenti bir araç, orta sınıf aile arabası. Kendi sınıfına göre çok çok iyi, yorumlara baktım da, beğenmeyenler olmuş, aracın en boş modelini alırsanız tabiki beğenmezsiniz. Her markada bu böyledir, aracın turbosundan ses geliyor diyen arkadaş var bir tane, sen hiç hdi turbo dizel motor kullanmadıysan 37000 km yi iyi bile yapmışsın. Turbo kullanmak tecrübe ve bilgi ister, yoksa 5000 km sürüşte bile turboyu bozarsın. Alacak arkadaşlar gitsin test sürüşü yapsın ve alacağı modelde neler var neler yok araştırıp alsın. Şu bir gerçek, 1.6 hdi turbo dizel motoru en iyi kullanan marka Citroen'dir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Musti <22.12.2014>: C elysee 1.6 hdi exlusive 2014. 15 gün evvel en full modelini aldım, araç gelişmekte olan ülkeler ve az gelişmiş ülkelerin yolları nasıl ise ona göre yapıldığından ve memleketimizin yolları göz önüne alındığında olması gerekenin fazlası bile araçta var. İstersen bmw bin ister opel ister audi hepsi de bir müddet sonra haşat oluyor. Aynı segmenteki yakın rakibi peugeot 301 ile donanım aynı ama fiyatı 3-4 bin tl daha avantajlı, bu araca söyleyecek bir şey yok düşünen arkadaşlar tereddütsüz alın. ilk 1000 km. devirdim ve bir depo ile şehir içi ve dışı olmak üzere yaptığım km. 965 km.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nail Aka <29.12.2014>: Citroën c elysee aldım. 10 gündür kullanıyorum, içeri motor sesi almasa harika olacak. Bence bu fiyata alınabilecek en ideal araba. Aynı özellikteki alman arabaları ile fiyat kiyaslayin arada uçurum var. Tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kemal <06.01.2015>: C-elysee 2014. Aracımı yaklaşık 6 ay önce aldım 1,6 hdi full paket, araçtan ve yakıttan çok memnunum, 2 ay önce 525 km durmadan yola gittim yaktığı 86 tl. Yol tutuşu harika, tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Monsieur <04.03.2015>: 19.02.2014 tarihinde 0 km. 1.6 HDI 92HP Exclusive modelini (2013 model olarak) aldım. Normalde (hatta şu anda da) multimedya/navigasyondan aldıkları 2000 TL'lik farkı da vermedim. 5 Haziran-9 Haziran 2014 arasında Eskişehir-Kayseri-Eskişehir güzergahında seyahat ettim-yola çıkarken tam depo doldurdum ve yalnızca ben vardım araçta. Bir daha yakıt almadım ve Eskişehir'e dönüşte günlük km göstergesi 1102'deydi; yol bilgisayarıysa kalan menzili 300 km. olarak gösteriyordu (gözlerimi ovuşturup tekrar baktım-evet, rakam 300 km'ydi!!). Kandırmaca olmasın, açıkça söylüyorum-cruise control'u kullanabildiğim her yerde kullandım ve 100 km.yi geçmedim. Ortalama yakıt tüketimimi 3.4 L/100 km. olarak hesapladı bilgisayar. Konfordan ve yol tutuştan söz bile etmiyorum; oldukça başarılı. İstanbul'a da kaç kez gidip geldiğimi(zi) hatırlamıyorum Eskişehir'den; tek depoyla gidiş-geliş artı İstanbul trafiğinde gezintiyle bile bir deponun ortalama menzili 950-1000 km. civarı. Kışın buz gibi soğuğu ve kar lastiği bu menzili ortalam 100-150 km. düşürdü yalnızca-ki benzinli bir arabada ne yaşanabileceğini de bilecek kadar deneyim yaşadım. Arabadaki ölçütünüz ekonomi ve konforsa, bunları da uygun fiyata arıyorsanız, hiç tereddüt etmeyin derim ben!
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hakan <03.05.2015>: C-elysee 2015. Güzel araba sesi içeri almasa birazda kaliteli malzeme kulansalardı süper olurdu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa     


Siz de Citroen C-Elysee kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterinKullanıcı Yorumu Ekle

Citroen C-Elysee Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

62 yorum:

  1. arkadaşlar öncelikle selamlar bende 1 aydır citroen c-elysee 1.6 hdı kullanıcısıyım genel olarak memnunum fakat 100 km hızdan sonra araç sanki camı yarım açarsınızda bir rüzgar sesi olur ya o şekilde içeri rüzgar sesi geliyor.. bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaaşlar cevap yazarsa sevinirim iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aracın anteni den geliyor anteni asagı indirin ses gelmez

      Sil
  2. Bes para etmez 180 den sonra araba sallaniyor ve aracin ici sert plastik kisacasi bu araci yapan adam tuvalette tasarlamis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sallamış bizim osman kaçkere bindin sen bua arabaya bol yalan yorum

      Sil
    2. Bende 220 den sonra sallanıyor desem kim ne der.. Ne komik değil mi.

      Ben 2014 dizel kullanıyorum. Araba ekonomik bir aile aracı. İşçilik yalıtım vs eksi yönleri var. Ekonomik bir aile aracı olarak düşündüğünüzde konforu ve hacmiyle muhteşem bir araç.

      Sil
  3. 2014 model exulıve modelini yeni aldım. araçtan çok memnunum. yakıt ve performans harika . işçilik ve malzeme fiyata göre iyi.eğer aile arabası arıyorsanız mutlaka aracı görün ve test edin.ayrıca hız yapmak için araba alınmaz. nereye giderseniz gidin önemli olan gittiğiniz yere sağlıklı kavuşmaktır. gerisi fasa fiso.

    YanıtlaSil
  4. Aracın teybinde ses tuşu olması gereken orta yuvarlak çevirmeli düğme radyo için tasarlanmış bu çok yanlış. Teyip donanımı çok karşık. 2015modelinde bunu düzeltmeye çalışmışlar. Arka kapılarda eşya koyma gözü yok. Sağ ön koltuğun tavan tutamacı yok. Torpidoda ışık ve soğutma yok. Bagaj kapağını tutan kollar piston yerine bagaj hacminden çalan yaylı gergili sistemden oluşmuş(uzun eşyalar sığmıyor.) Ön kaputun altında ve arka kaputun altında ses yalıtımı için keçe yok. Ön kaputun iç kısmında incecik sac kısma dokunduğunuzda ve eğrildiğinde tabuta para verdiğinizi hissediyorsunuz. Arabanın kornası hakikaten çok berbat. Motor karter muhafaza yok.İçeri çok ses alıyor. Sıcak havalarda arabanın klimasını açtığınızda fan devreye giriyor ve içeri giren o uğultu başınızı şişiriyor ve bunu servise şikayet olarak söylediğinizde bu çok normal ve c4 ve c5 ile kıyaslamayın aldığınız araba alt sınıf diyen bir servis çalışanıyla karşılaşıyorsunuz. Arabanın yedek lastiğine bir bakın derim hem teneke jant hem de orijinal ebattan farklı ölçü koyuyorlar.(en üst modelde bile) Yüksek hız 120 ve üstünde araba savruluyor. ESP falanda hikaye araba dans ediyor.

    YanıtlaSil
  5. bu araca bes para etmezz dıyen arkadaslar olmus begenmeyen alman yada japon malı araba alabılır tabı paranız varsa kımse cok kalıtelı oldugunu ıddıa etmıyor zaten bu fıyata bu araba yakıt ve performans olarak cok ıyı aracım 3 silindirli 1.2 motor c elysse cok memnunun daha bugune kadar hıc uzmedı benı aracın maksımum hızı 160 km hızdır 180 e huız olarak cıkan arkadas 2.0 motor 170 bg uzerınde 50.000 tl nakıt verıp alabılır bos muhabbet yapmayınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru diyorsun ne kadar ekmek o kadar köfte

      Sil
  6. Verdigin paranin hakki kesinlikle degil ben alali bir yili gecti her gecen gun pismanlik hissi cogaliyo dışındaki saç kagit gibi yablislikla biri otursa icine gocuyo sorun degil elinle geri cek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sat ozaman niye kahrını çeken üstad uydurma bir yorum

      Sil
  7. 2 yıldır linea kullanıyorum şirket citroen elysee midir nedir o zikkim a gececekmis galiba linea yi çok arayacağım 2 yıl 80 bin km hiç uzmedi ve viraja girişleri çokta kötü değil bursa adana 850 km 7.5 saatte gidiyordum way halimize iyice uçan tenekeye binecez sankii ::((

    YanıtlaSil
  8. Bende 1.6 c elysee exclusive var,uzun yol deneyimini soyluyeyim.hizlanma super..km 130 a kadar iyi..135 -140 yaptiginizda motor sesi gürültülü ve ruzgar araci sallamaya başliyor,tabiiki korkudan hemen hızı düşürmek zorunda kaliyorsunuz..

    YanıtlaSil
  9. 1.6 exclusive sahibiyim 61000 TL lik at arabasına binmek isteyen varsa hiç durmadan gitsin alsın memnun olan arkadaşlar araçtan anlamıyor... O paraya gidin 2000 model BMW Mercedes alın daha konforlu ve daha özellikli ve çok daha güvenilir araca binin... İlla sıfır olması gerekmez hiç bir can güvenliğiniz yok bu araçta servisi de hikaye

    YanıtlaSil
  10. NIZAMETTIN ALPASLAN29 Temmuz 2016 23:57

    şimdi arkadaşlar burda adam gibi yorum yazcaksınız bakıyorum okuyorum hep düzmece uyduruktan teyyare laflar alacak olan arkadaşlar tek kelime hiç tererdüt etmeden alın bugün bir ford dizel serisine talip olun 2009 dan sonrasına 40 tan aşagı istemiyorlar km **** olmuş o paralara bu araçtan km düşük arabayı alın ve binin konfor normal yakıt harika sürat dersen maşallah fordun 110 luk dizelişne bindim derdim bu aracın üstüne yok bu araç 92 beygirlik ama inananın buna fordu yer rampada niyemi tork harika birde şunu deyim türkiye şartlarında bakın bu araç bir sene sonra korkunç bir rabet görüp fiyat tavan yapacak alacak arkadaşlar alsın almayanlarda uydurmaca yorum yapsın YANİ ARKADAŞLAR BEN 3 SENEDEN BERİ BİNERİM BU ARACA LAFLA UYDURMACA ANLATANA İNANMAYIN DEMİŞYA HOCA ATTAN DÜŞEN BİLİR BU İŞLERİ HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN -

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bu aractan almayı düsünüyorum yorumunuz benı rahatlattı

      Sil
    2. Citrone c elisee aldim fakat kaput kecesi yok merak ettim bilgisi olan arkadas olan varmi.

      Sil
  11. valla arkadaşlar 3 aydır araba bakıyorum öyle eli yüzü düzgün bir araba denk getiremedim daha denk gelenlerde ya km tavan yapmış ya fiyatlar aşırı şişirme güvenlik v.s kalite konusuna hiç girmiyorum çünkü her araç markası için iyi vede kötü yorumlar çıkıyor önemli olan kullanıcının beklentilerini karşılasın güvenliğe konfora önem veren sürücüyseniz üzerine az birşey daha ekleyip veya biraz daha bekleyip volvo alın tank gibi araba bu tip araçlara 40 45 bin verilmez bir heyecana kapılıp modeli yüksek olsun dememek lazım sonuçta can taşıyacaksınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Aynen megane 2 dizel dinamiq var satıp alsammı dedim şu an vazgeçtim ,bana yüksek model olmasının dışında bi artışı olmayacağı kanatindeyi

      Sil
  12. servis bakımları dışında orta sınıf için iyi servis bakımlı olsun diye dünyanın parası veriyorsun yaptıkları işten bir şey anlamıyorsun.

    YanıtlaSil
  13. Araç yakıtta tasarruf arayanlar için ideal,eleştirilen çok tarafı var,ama dikkat edildiğinde nedense karşılaştırılan araçlar hep bu aracın üst segmentindedki araçlar durum böyle olunca araçta bu yok su yok vites geçişleri sert vs gibi yorumlar oluyor,Tavsiye lüten Elysee karşılaştırılırken aynı segmentteki araçlar ile karşılaştırılsın,bir çok bakımdan artısı olduğu görülecektir,Ufak tefek eksiklikleri yok değil ,ama bu paraya Mercedese Bmw ye binecekmiş gibi konfor ve kalitede beklemeniz yanlış olur...

    YanıtlaSil
  14. Hızlanınca camdan ıslık sesi oluşuyor, arka bagaj kapağının bağlantı kolları bagajda yer kaplıyor, klima çok yetersiz, cam açma düğmeleri vites yanında ama alışıyorsun zamanla, cam üstlerinde tutunma zımbırtısı yok, arka bagaj içeriden açılıyor,
    Sonuş bu paraya bu kadar az yakan, geniş, ve full araç bulamazsınız. Ben 2014 te 42.000 aldım şuanda nakit 65.000

    YanıtlaSil
  15. merhaba arkadaşlar 2006 - 2015 yılları arasında wolkvagen caddy kullanınıcısıydım.Alman teknolojisi çok iyi fakat yakıt gerçekten içler acısıydı.Araç nekadar iyide olsa bir zaman sonra yakıt problem olmaya başlıyor.İnsan bir süre sonra ekonomik birşeyler arayışına gidiyor.2015 yılından itibaren cıtroen c-elysee 1.6 hdı kullanıyorum bazı arkadaşların bahsettiği gibi araçta eksikler var tabikide (ses izalasyonu,ve kullanılan malzeme kalitesi düşük ) Fakat yakıt olayı gerçekten çok başarılı bu yaz ailem ile birlikte tatil için alanya ya gittik ve araç içinde 5 kişiydik bagaj son limitlerine kadar dolu çocuklarımın kum kovasını bile koyacak yer kalmamıştı. Depo 200 tl ye fuullendi varacağım otele Bursa arası 662km di. Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın tam tamına 1 depo ile 662*2= tolpam 1324 km yol yaptım.Ykıt tüketimi 3,2 tl düştü hız sabitleyi 100 km aile ve ekonomik açıdan kullanılacak bir otomobil alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  16. Bende de 2014 model 1.2 Attraction 72 bg var. En düz modeli. Motoru biraz zayıf. Onun haricinde harika bir araç. İç genişliğini bir üst modellerde bulamıyorsunuz. Aracınızın modeli çok iyi olsa da yolculuk esnasında iç genişliği ve ferahlığı arıyorsunuz. Diz mesafesi harika. Temel güvenlik özelliklerinin hepsi var (ABS, ETC vs). Cruise control standart. Öyle abartıldığı kadar ses de almıyor içeri. Yol tutuşu gayet iyi. Güvenlik, ses yalıtımı, işçilik kalitesi hakkında eleştiriler var. Bu konuda şunu eklemek isterim. Daha 8-10 yıl öncesine kadar kağıt gibi sacı olan, konforsuz, işçiliksiz, güvensiz Toros, Broadway, Şahin, Doğan'lara biniyorduk. Ne çabuk da bu özellikleri arar olduk?

    YanıtlaSil
  17. 2014 1.6 hdi kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ve çok memnunum. Yakıt yok denecek kadar az yakıyor. Karma kullanımda bu depo ile 1200 km yaptım. Hız konusunda da çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  18. Arkadaşlar 2014 1.2 Vti ex modelini kullanıyorum. Aracım Triptonik vitese sahip. Arac Piyasanın bu fiyatta en iyi arabası bence.Ani Hızlanma dışında araçtan çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.Konforlu bir araç ayrıca.

    YanıtlaSil
  19. Citroen c elysee aracı yaklaşık üç senedir kullanıyorum. Olumsuz kullanıcı yorumlarını okudum hayretler içerisindeyim. Bu fiyata böyle herşeyi olan bir araç alıyorsunuz. Dünyada en pahalı yakıtı kullanan bir ülkede yakıtını koy unut tarzında bir araç buluyorsunuz ve bunuyorsunuz.yol tutuşuna gelince çok elit markalar hariç hangi araç 180 ile giderken yolda kalır bana söyleyin. tabi eğer volkswagen audi mercedes bmw gibi araçtan inip şartlar yüzünden bu araca binmek zorunda kaldıysanız, sözüm ozaman size! siz kendi durumunuza kusur bulun araca değil. ben fiat markasıyla otomotivde gözümü açtım. bugüne kadarda fiattan başka aracım olmadı ama citroeni tanıyınca fikrim değişti. donanım tasarım yakıt ekonomisi performans bunlar harika. plastik malzemesinden bahseden arkadaşlara soruyorum. bu konuda uzmanmısınız? görüntü hoşunuza gitmediyse bu o malzemenin kötü olduğunu mu gösterir? frene mesafesinden bahseden arkadaşlar. freni pompalayarak aracı durdurmaya çalışırsanız (şahin doğan araçlar gibi) abs sistemli araçların hepsi böyle sorunlar yaratır. önce biraz kendi kullanım tarzınızı da biraz analiz edin. citroeni sadece yaşayan kullanan bilir. ha bu araç kusursuz değil. mesela cam düğmeleri kapıda olmalı buda alışkanlık. ama 500 000 tl lik bir araçta bile kusur bulabilirsiniz. unuttunuzmu vw nin dünyaya attığı kazığı? onda da üretim kaynaklı eksik ve hatalar bulunur. sonuçta bunu yapanda bizim gibi insan. her şeye burda parmak oynatmak kolay. iş sadece biraz objektif olmakta. saygılarımla.

    YanıtlaSil
  20. Selamun aleykum arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum aracı c Elysee olanlar memnun araçtan bazı arkadaşlar yorumlarda eleştiri yapıyor doğal olarak da? Siz hiç bu araca bindinizmi? Yoksa kulaktan dolma lafmi ediyorsunuz ben çok araç araştırdım bunlar (Honda civic) (fort focus) (Hyundai blue) bu araç ların Perk olanlar ı bizim sıfıra yakın olan (citroen c Elysee) fiyatında ucmuslar hemde enbos paketleri motor sesinden rahatsız olanlar herhalde sizde Mercedes vardı? Araç gayet güzel bnde aldım çok memnunum keyifli yolculuklar Allah belâ kaza vermesin

    YanıtlaSil
  21. Parasına modeline göre. Yakitina genişliğine göre alınabilecek en 1.6 hdi paketi farketmez

    YanıtlaSil
  22. 2015 model 1.6 atraction tekno modeline biniyorum. 33 binde gayet memnunum uzun yolu hiç söylemiyorum yakıt zaten yeterince eksileri kapatıyor .... Allah herkeze nasip etsin

    YanıtlaSil
  23. 19.02.2014'ten bu yana biniyorum; Vizon Gri (sütlü kahve) 1.6 HDI Exclusive-şu anda 35.000 km. civarlarında. Ekonomi, konfor, yol tutuş,...çoğu ölçütümü karşılıyor. Muadili olan 301'e göre de (aslında çocukluğumdan bu yana en sevdiğim marka Peugeot olmasına rağmen) daha yakışıklı. Yalıtım ve malzeme kalitesine gelince...Evet, yüksek hızlardaki ses, kaput altı ve bagaj kapağı altı keçenin olmayışı...Bunların hepsi sonradan da halledilebiliyor; ben araştırıp bulup orijinal olarak aldım ve taktım-gayet de memnunum. Şunun da farkındayım ama: bu keçeler en fazla yüksek sıcak-soğuk dengesizliklerinde boyayı koruyor-ses yalıtımını en fazla %20 oranda olumlu etkiliyor.
    Kısacası, 50.000 TL gibi bir paraya asgari güvenlik donanımları bulunan (ESP'yi lüks olarak görmeyip Attraction'a kadar tüm modellerine koymuş bir modelden söz ediyoruz), geniş iç hacme ve bagaja sahip, konfor ve yakıt ekonomisinde sürücüsünün yüzünü güldüren başka bir araç varsa...Gidin onu alın! (Aegea reklamlarında Erdal Beşikçioğlu'nun sarf ettiği son cümleyi kopyalayıp kendi aracım için yakıştırmakta bir sakınca görmedim)

    YanıtlaSil
  24. Citroen C Elysee için ViKARS LPG Montaj Fotoğraflarını linkten görebilirsiniz.
    Detaylı bilgi için 0224 342 12 12
    https://www.facebook.com/VIKARSLPG/posts/928918687208543?notif_t=like&notif_id=1484210550438341

    YanıtlaSil
  25. Ben 1.2 sini almayi dusunuyorum arac 85 binde tafsiye edermisiniz aile araci olarak kullanacam

    YanıtlaSil
  26. Herkese iyi akşamlar 1.6 benzin lpg cekişi yakıtı nasıldır bilen varmı piyasada giden bi aracmı exelsift paket araç yazamadım tam

    YanıtlaSil
  27. Slm arkadaşlar bir buçuk sene önce 1.6 dizel Elysee aldım araç içler acısı ya bir araç bukadarmı hurda olur abi bildiğin teneke hangi birisini sayayım bilmiyorum.bir kere yol tutuşu sıfır süspansiyon hiçyok içine ses alma çabası.kısacası şu arkadaşlar bazı arkadaşlar aile aracı falan diyorlar aile için yakıtmı güvenlik ve rahatlıkmı seçim sizin bakın size yemin ediyorum arkadışım da 95 model burodway var süspansiyon nu daha iyi gerisini siz düşünün.yok artık diyen varsa anahtarına hertürlü bahse varım bu kadar da iddalıyım.Yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız.tek güzel yanı yakıtı 12 kuruşu gördüm ama benim için hayatım ve rahatım herşeyden daha önemli...

    YanıtlaSil
  28. Bende 2014 exculisi var.1.6 dizel.Bakin arkadaşlar ben aracımı 2014 nisan ayında 47.500 aldım.ve şu an 45 e alıcısı yok ve 29.000 de kazası felanda yok anlayacağınız inanilmaz fiattan zarardayim.Bu beni çok üzüyor.Arabaya biraz gaza basın kalkista önü dansöz GİBİ oynuyor yol tutuşu iyi değil ben şahin marka araba da bu kadar tedirgin olmuyordum.Yakit mevzusuna gelince agresif kullanmazsanız fena değil ama biraz basiyim gaza derseniz e valla yakıyor.Servis ağı berbat ve ihtiyaçlarını karsilamiyor.Bagaj geniş ama eşyaları yerleştirdikten sonra erkek olan bagajı kapatA bilirse kapatsın.Adam 500 litre bagaj yapmış ama boş.Tek hoşuma giden tarafı hız sabitleyici su ve bulutut diğer hiçbir yanı hoşuma gitmiyor.Yukarda arkadaşın biri sat demiş satamiyorumki arkadaş evlendim namussuz arabayla gelen müşteri 39,40 dan bahsediyor.velhasili çok dertliyim çok.Aman ha dış görünüşüne aldanmayin ve mutlaka test sürüşü yapın illaki Alaçam diyorsanız.Belki fikriniz değişir
    Kalın sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  29. Türkiyenin en ucuz bu arbadi özellikler audi 6 da yok.değer auidi 6 mı deseler yoksa citroen celyesee ben gene citroen celyesee yi seçerim

    YanıtlaSil
  30. Araç alalı iki ay oldu olumsuz yorumları okudum genelde özellikle içeri fazla ses aldığı konusunda eleştiri çok olmuş dizel araçlarda bu gayet normal daha önce linea kullandım dizel o buna göre daha cok ses alıyordu turbo konusunda eleştiri yapanlarda dizel araç kullanmayı bilmiyorlar dizel araç benzinli gibi degil devirsiz kullanırsan 2 ay da da bozarsin

    YanıtlaSil
  31. Şirket kiralamış,birkaç kez kullanma fırsatım oldu,beğenmiştim şehir içi performansını..
    Kendime uygun bir tane almayı düşünüyorum,linea parça ve servis bakımından avantaj olabilir ama yinede linea düşüncemden caydım şahsen :)

    YanıtlaSil
  32. Hayıır bin kere hayır
    Bugün Garenta dan kiraladım
    Böyle iğrenç bir araç olamaz
    30 yıldır araç kullanıyorum İnanın 1993 yılında aldığım araç bundan daha iyiydi
    Ağabeyinizi dinleyin
    Aman....

    YanıtlaSil
  33. Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır citroen elysee 1.2 vti exclusive otomatik 2014 model kullanıcısıyım.Araç fiyat açısından en uygunu bu fiyata bu rahatlık bu genişlik bu donanım başka bir araçta yok. 46 bine almıştım şimdi satsam yine o civarlarda fiyatı

    YanıtlaSil
  34. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  35. Bütün yorumları okudum 3 ay araştırdım gerek ustalardan gerek kullanıcılardan sonuç gittim elsee 3013 dizel aldım sizede tavsiye ederim yok ses alıyor yok 140 basınca güven vermiyo o zaman 3 katını verin başka model alın 3 kuruşa 5 köfye misali

    YanıtlaSil
  36. citroen sakın almayın hele uşaktan asla almayın...çağdaş diye biyer var işten ayrılan elemanlarını dinledim neler neler...SAKIN SAKIN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes çok farklı şeyler yazmış. Ben dizel araç kullanıcısıyım. 1,6 hdi exculusive modeli var ve 2 yıldır kullanıyorum. Aracın yakıt ve performansı çok iyi. Fabrika çıkışı motor altı karter koruyucu var. Araç iyi oldukça iyi duruyor ve koltuklar konforlu. Araç içi genişliği ve bagaj genişliği mükemmel. Şimdi gelelim olumsuz yönlerine. Otomatik cam tuşları vites kolu yanında ve tam otomatik değil. Yani cam açmak için veya kapatmak için elinizi tuştan ayırmamanız gerekiyor. 100 km üzerine çıktığınızda aracın sağ tarafından bir rüzgar sesi içeri geliyor. 60.000 km den sonra vites geçişlerinden ses geliyor. Lastik basıncını 30 psi den fazla basarsanız virajlarda savurma hissi veriyor.

      Sil
  37. Kardeslerim bende bu gece 2.7 LX Chrysler Sebring var yarin C elysee olacak insallah. Simdi herkes yukariya luks arabaya binerim diye yazmis ama ben Chrysleri aldigimda 3 ay sonra satarim diye aldim. 3 sene oldu daha satamadim. Yani birada C Elyyseeyi kotuleyen adamlarin hicbir tanesi bu luks araclara g....tu yeyipte binemiyor yani atip tutmasi kolay. O atip tutanlar eger konustuklarinin yarisi kadar cesaretli olsaydi biz bu kaliteli araclara binerdik. Ama Chrysler Sebring gibi araclari cesaret edip alamayan adamlar buradan C Elyyseyi yerden yere vuruyo. Yarin bende 2013 Confort paket ile takas yapiyorum. 25.000 tl.ye verdim ababami internette daha cok var gelin alin bakalim alabiliyorsaniz alin.

    YanıtlaSil
  38. Selamünaleyküm 2015 hdi şuanda 43000 binde yağ bakımları birde balata deisti uzun yolda kısa yolda yaptım yüksek hızda kullanan biri deilim şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Gayet geniş ailem için memnunum 100 bine kadar kullanırım diye düşünüyorum bişey olmazsa. Sırf alman veya Japon diye elin eskisine bineceğme kendi yenime binerim.. aracına iyi bak oda sana baksın

    YanıtlaSil
  39. 1.6 otomatık exculısıve var.lpg taktırdım cok agresıf kullanmıyorum100km 8lıtre yakıyor.sacma sapan yorumlar var acın fıyatlara bakın karsılastırdıgınız arabalarla.ıcerı cok ses almıyor abımın 2017 corallası var aynı ses ıkısıde. genıs aıle arabası her otomatık gıbı nazık ama gecıslerı guzel sadece ılk calışmalarda sogukken 2. vıtese gecıs devırlı oluyor ama ısınınca bu sorun ortadan kalkıyor.ufak dokunuslarla eksıklerı gıderılıyor. mesela alıexpresden 65tl alacanız cruse control taktırabılıyorsunuz.30 tl bagaj amortısoru yapabılıyorsunuz.300-400 arası ses yalıtımı yapabılıyorsunuz becerıklıysenız ıcerı gram ses almıyor yanı lafın kısası bu fıyata cok guzel bı aıle arabası paranız varsa gıder luksunu alırsınız ama bos yere sallamayın yok sacı cokuyormus yo oyle bırsey sıfır cıvıclere gıdın bakın gocuk sorunu var yok tırın yanında ucuyormus hangı araba uzun tır gectıgınde savrulmuyor savrulmayanlarında fıyatı 100bınlerın uzerınde ben bı defa bastım cok rahat 170 gordum ama sehır ıcınde gıdemezsınız yavas gıdın sakın rahat olun tavsıye ederım bu fıyata guzel araba ufak tefek eksıklıklerı var onlarıda gormezden gelın cam acma dugmesı ha kıpılarda olmus haorta konsolda vıtesın yanında hıc bı sıkıntı yaratmıyor tesekkurler

    YanıtlaSil
  40. Yorumumla c elysee sahibi olupta yorum yazan arkadaşları kızdıracak olabilirim.2017 model C elysee aracımla sürekli uzun yola gidip gelen birisi olarak bir önceki arabam 95 hp 2016 Fiat Linea dan artıları şöyle;ses yalıtımı kesinlikle daha iyi,düşük devirlerde çok daha çabuk hızlanıyor,cruse kontrol ve hız limitleyicisi var,led gündüz farları var,usb girişli multimedya sistemi var ve belki unuttuğum birkaç artısı daha..
    Gelelim Lineaya göre eksilerine;Kardeşim bu araba ne kadar hafif öyle?120-140 ile büyük bir araç yanından geçerken araba adeta yalpalıyor.Gaza bastıkça araba yere yapışacağına önü havalanıyor sanki.Rüzgarlı havalarda Allah yardımcımız olsun.Bu ciddi bir sorun.Sanırım Linea ile aralarındaki 200 kg.civarı ağırlık farkından kaynaklanıyor.Virajlarda da berbat. Linedan alıştığım kullanım tarzımdan vazgeçmek zorunda kaldım.160-180 km.hıza kadar sorunsuz hızlanıyor ama sonrasına resmen nefesi yetmiyor.Son sürati Lineadan kesinlikle düşük.Kaportaya logo yapıştırırken sacın ne denli esnediğine şahit oldum.Beli ağrıyan müdürümüz arabadan inerken kapıya tutunarak destek alıp indi ve kapı sarktı.Zaten her iki aracında kapılarını bir açın ve bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.Bagaj kapağı da karton dan yapılmış sanki.Kesinlikle güven vermiyor adeta çin malı araba gibi.Gösterişi ve heybeti var ama kof.Rampada kalkarken veya çıkarken ön lastikler tutunamıyor bir dengesizlik var kasasında yere basmıyor hemen patinaja düşüyor.Frenlemede araba yere yapışmıyor abs hemen devreye girerek sürüklenmeye devam ediyor.Donanımsal olarak emniyet kemeri yükseklik ayarı yok,koltuk yükseklik ayarı yok,yol bilgisayarı Linea kadar çok özellikli değil.Cam açma ve far yükseklik ayar düğmelerinin yerleri berbat konumlandırılmış.Arka koltuk kapı cepleri yok.Arka koltuk sırt dayama yeri yatmıyor.Arka kafa dayama başlıkları yok,Bagaja koyduğunuz birşeyi içeri uzatamazsınız.Vites aralıkları Reno Toros gibi uzun.Kaloriferi geç ısınıyor.Yan aynalarda buğu çözücü rezistans yok.Arka koltukta yolculuk ederken sırt dayama yerinden rüzgar ve yol gürültüsü geliyor.

    Lineayı 2 yıl uzun yolda kullandım.C elysee'i 3 aydır kullanıyorum.Tarafsız olarak kullandığım araçların yorumlarını paylaşmak istedim.Söz konusu sessizlikse kesinlikle C elysee tercihiniz olsun.Ama güvenlik,yol tutuşu ve sürüş konforunda malesef Lineayı özletiyor.Sağlıcakla kalınız.

    YanıtlaSil
  41. 2017 model citroen kaza sonucu değer kaybı yaşadı. araç değer kaybı için www.degerkaybidanismani.com 'a başvuruda bulundum. araç değer kaybı istanbul, ankara, izmir

    YanıtlaSil
  42. Arkadaşlar bende 1 ay oldu alalı Sahin model herkez bir yorum bir kere araba motoru çok güzel seri Yakit az konfor var her donanım var 66000 tl aldım bu parayı bu kadar konforlu sıfır araç gösterin bir tane herkez kafasına göre yorum yapıyor fiatina göre mükemmel araba

    YanıtlaSil
  43. Aracı iki aydır kullanıyorum ve gayet menunum. Aracı çok zorlamadan ve limitleri aşmadan kullanan bir kişi olduğum ve yüksek hızlara(120 nin üzerine) genelde çıkmadığım için aracı eksileri çok ön plana çıkmıyor, ancak arkadaşlar haklılar, biraz yüksek hızlarda veya yanınızdan büyük bir araç hızla geçti ise onun rüzgarından araç şöyle bir silkeleniyor, daha doğrusu direksiyon hafifliyor ve gezinme hissi veriyor. Ancak tam bir şehir içi aracı, yakıtı son derece ekonomik kullanıyor ve çok geniş, ayrıca bence oldukça yakışıklı bir dış görünüşe sahip.

    YanıtlaSil
  44. Slm... ArkadaşlarA Citroën else 1.6 almayı duşunuyordum yorumları okuyunca kararsız kaldım 40000 TL var tavsiyeniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı dertten bende de var bende çok arada kaldım

      Sil
  45. Slm... ArkadaşlarA Citroën else 1.6 almayı duşunuyordum yorumları okuyunca kararsız kaldım 40000 TL var tavsiyeniz

    YanıtlaSil
  46. kullanıyorum ve yakıtta böyle cimri bir araç görmedim. Dış görünüş de güzel. Fiyatı da uygun. Önceki aracımda aylık 300 TL yakıt harcıyordum . Şimdi ise 180 e düştü.

    YanıtlaSil
  47. Eleştirenler boş boş konuşmuş bence. 3 Gün önce aldım 2016 model 66 bınde 1.6 Dizel. 66 Bınde olmasına rahmen ses konusunda hiç bir sorunu yok arabanın. 120 Den sonra sallanıyor dıyenler olmus. O nu dıyenlere tavsıyem on takımlarını ve lastık havalarını kontrol etsınler. Araçla 160 la gıderken şertten 10 cm bıle kayma yapmıyor. Araçlarınızı bildiğiniz güvendiğiniz serviste duzenlı bakıma sokarsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Ama 20 lıra ucuz olsun dıye sanayıye sokarsanız 120 ile değil 80 ile giderken bile yolda duramazsınız. Ben 3 gun oldu alaalı ama genel olarak gordugum gayet başarılı bır araç. Konfor konusunda 2 tane bana gore eksıgı var. Bir cam dugmelerı ortada olması hıc ergonomık olmamıs, bir de dıreksıyonun fonksıyonel olmaması. Dıreksıyon ozellıgı de ust paketlerde var bendekı arac attraction.
    Yenı alacak olanlar bence guvenle alabılır. Gayet başaralı Fiyat = Performans konusunda.

    YanıtlaSil
  48. c elıze yol tutmuyor dıyen kullanmayı bılmıyordur araba atmıyor 6 ayrı c elıze ıle 80 bın yaptım

    YanıtlaSil
  49. Merhaba benim 2013model 1.2 LPG li Citroen c elysee var sıfır aldım 43 bin kilometre de aracımda rölanti sorunu var bir sürü tamirciye gittim servise gittim bı çözüm bulamadılar. Rölanti de hır hır diye çalışıyor kimi üst kapak dedi yaptırdım kimi sente ayarı dedi yaptırdım tüpte kullanma dedi kullanmıyorum yeni yazılım attırdım bir sürü para harcadım çok can sıkıcı oldu artık bu konu ile bilgisi olan başına gelen yardımcı olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  50. Arkadaşlar slm bende ,1 6 Citroen c elize en dolusu 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum yani şunu demek istiyorum çok hız yapmak istiyorsanız uçağa binin gayet güzel araba yakıt iyi görünüm güzel milletin lafına baksak yolumuzu şaşırırız piyasası çok iyi arabanın

    YanıtlaSil