Geely Emgrand Kullanıcı Yorumları



Geely Emgrand Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %89 (63)   >Hayır: %11 (8)


Erhan <19.11.2013>: 2 yıla yakındır kullanıyorum, şuana kadar bir sorun çıkarmadı, bu fiyata bu özellikte başka bir araç yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emin B.<28.11.2013>: Bende Emgrand sahibiyim ve aracımdan çok memnunum. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Yakıt tüketimi az.Tasarım ve görünüşü çok güzel. Olumsuz bir yanı yok bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Veysel <29.11.2013>: Çin malı sert plastikli motoru yetersiz çok yakan kalitesiz bir araç ama fiyat konusunda da uygun. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Serhat <10.12.2013>: Aracımı iki yıldır kullanıyorum ve çokta memnunum. Aracın konforu, yol tutuşu, hızı gerçekten inanılmaz, çin malı denmesine bakmayın herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mevlüt <19.12.2013>: Bende yaklaşık iki yıldır kullanıyorum, bir kaç defa uzun yol yaptım gerçekten çok keyifli.Lpg taktırdım yakıt tüketimi iyi memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Halit Afşinli <24.12.2013>: Konforlu ve oturaklı bir araç, makam aracı gibi yalnız yakıt konusunda biraz fazla diyebilirim, ama bu fiyata bu özellikte araç bulmak imkansız. İnsanların çin malı diye aşağılamasına bakmayın bence hem özellik hem de görünüş açısından gayet güzel.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Arif Arslan <27.12.2013>: Bir kaç ay önce aldım aracımı. Aracım en full olanı. .Uzun yolda, arazide her koşulda kullandım şuana kadar ve çok memnunum. Şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı, ön yargılı olmayın bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit <29.12.2013>: Aracımı alalı beş ay oldu ve şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Tasarımı çok hoşuma gidiyor, zaten dikkat çeken bir araç, yol tutuşu çok iyi. Bu fiyata bu özellikte araba alınmaz, tek eksiği reklamı bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <05.01.2014>: Aracı test etme imkanım oldu. Görünüşü güzel gerçekten ama iç mekanda kullanılan plastik ve onun neden olduğu koku hiç hoş değil. Aracın içi geniş ve ferah. Performans konusunda tatmin etmedi pek, motorun yetersiz kaldığını hissettim, almaktan vazgeçtim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cevat <09.01.2014>: Dört ay önce aracın en fullünü aldım. Lpgli aracım performans konusunda şimdiye kadar hiç üzmedi. Kasası, konforu, özellikleri ve fiyatıyla çok uygun bir seçenek tavsiye ederim kesinlikle. Kulaktan dolma bilgilere kanmayın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Azad <17.02.2014>: Ben de emgrand aldım. Özellik konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum, aracta yok yok ama maalesef araç kalkışlarda çok kötü. Hele araç dolu olduğu zaman yokuşlarda kalkmıyor. Ayrıca aracı alalı çok olmadı ama önden sesler gelmeye başladı.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mustafa <10.03.2014>: Slm ec 7 ler fiyat ve gorsel olarak cok guzel yorumlarida takip ediyorum almayida dusunuyorum siz kullanicilarin dogru yorumlari beni yonlendirecek takip edecem.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan Toksöz <15.07.2014>:  Emgrand Ec 7, Bende Emgrand sahibiyim ve aracımdan çok memnunum. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Yakıt tüketimi Normal. Tasarım ve görünüşü çok güzel. 2011/7. ayda sıfır aldım, Olumsuz bir yanı yok bence. Km bakım zamanları haricinde servise gitmedim. Halen kullanmaya devam ve sorun çıkacağına inanmıyorum..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <27.07.2014>: Emgrand Ec 7 2011, DÜŞÜK GELİRLİ İNSAN İÇİN SÜPER BİR ARAÇ.. HER ŞEYİYLE ON NUMARA..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mhmt <01.08.2014>: Bende de ec7 emgrand var, aracın dış görünüşü mükemmel ancak araç kalkışlarda kötü ayrıca vites atarken kemikli geçisi var ve patinaj atıyor, bir de klima sıcaktayken kötü plastik kokusu geliyor araç bundan ibaret.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Muharrem <30.08.2014>: GEELY EMGRAND EC7 SR 2012, ARACI ALALI 2 YIL OLDU KONYA DAN ERZURUMA 2 KEZ GİTTİM, ŞU AN 18 000 KM OLDU HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM. LPG Lİ, SERVİS GAYET İYİ, YAKIT TÜKETİMİ MEMNUN EDİCİ, FİYATINA GÖRE GÜZEL BİR ARABA ÇOK MEMNUNUM, ALACAKLAR ÖN YARGILARA ALDIRMADAN KONFORU YETERİNCE YAŞAYABİLİRLER.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Abdullah <30.08.2014>: GEELY EMGRAND EC7. BİR ARAÇTA EN ÖNEMLİ OLAN 1 GÜVENLİK: EURO NCAP TAN 4 YILDIZ ALMASI BUNUN DELİLİ, 2 YAKIT: ENERJİ BAKANLIĞINA GÖRE EN ÇEVRECİ VE EN TASARRUFLU İLK ON ARAÇ ARASINA GİRMESİ DE BUNUN DELİLİ, 3 KONFOR: ONU DA ARACA BAKTIĞINIZ VE DİĞER ARAÇLARLA KIYASLADIĞINIZ ZAMAN ANLARSINIZ ZATEN ANLAMIYORSANIZ Bİ ANLAYANA SORUN. İLERİKİ ZAMANLARDA BU FİYATA ALAMAZSINIZ BEN DE 2013 VAR TAVSİYE EDERİM.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cemil ÇAVDAROĞLU <01.09.2014>: 2012 GEELY EMGIRAND KULLANICISIYIM, ÇOK MEMMUNUN KİM NEDERSE DESİN KEDİ UZANAMADIGI ETE MURDAR DER MİSALİ KÖTÜLEYENLER ÖĞLE SAYGILAR.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Adsız <29.09.2014>: ARKADAŞLAR BENDE 2011 MODEL GEELY EMGRAND EC7 VAR, 40.000 KM DE ALLAH'IMA ŞUKÜRLER OLSUN Kİ HİÇ AMA HİÇ BİR SORUN CIKARMADI, VALLAHİ TANK GİBİ ARABA HERKESE TAVSİYE EDERİM. BU ÖZELLİKLERDE BİR ARABA BEDAVA.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet Fatih GÜRKAN <06.10.2014>: 3 aydır geely emgrand kullanıyom. Aracım 69.000 de sürüş konforu, yol tutuşu, çekiş gücü ve yakıt durumu harika. Korkusuzca alın derim. Çin malı yaftasını hak etmiyor. Euro n-cap dan 4 yıldız alan bir aracı bence basite almayın. Herkesin unuttuğu bir şey var ki ceplerinde ki telefondan çoğu araba markasına kadar hepsi çin malı. Çin öyle bir yer ki 1000 dolara da araba ürete bilirsin 100.000 dolarada. Emgrand 1000 dolara üretilmiş bir araç değil eğer bir VW markası taşısaydı şu an piyasada 60.000 TL ye satılabilecek kıvamda bir araç. Yedek parça sıkıntısına gelince benim yanı başımda servis var en olmayan parça bile 3 günde geliyor. Velhasılı kelam sınıfında bu paraya alabieceğiniz en güzel araç Emgrand diyebilirim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa  4. Sayfa


Siz de Geely Emgrand kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle


Geely Emgrand Çarpışma ve Güvenlik Testleri
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

124 yorum:

  1. Arkadaslar bende honda city var geely düşünüyorum nedersiniz

    YanıtlaSil
  2. arkadaşlar benim hiç param yok ama araba da almak istiyorum. Ne alıyım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaparların el arabası var reis tavsiye ederim

      Sil
  3. Adsız 03:30, bütçe ne kadar? :)

    YanıtlaSil
  4. Hasan Yılmaz2 Kasım 2014 20:52

    Bu aracı almayı düşünüyorum. Aracın Ford Transit marka araç ile kafa kafaya çarpışmış kazalı aracını gördüm. Bırakın içine zarar vermeyi aracın motorunda bile hasar oluşmamış. Aracın çin malı olması önemli değil. Kazalı Gelly resimlerini inceleyin sonra karar verin.

    YanıtlaSil
  5. Lutfen bir emgrand kullanicisi arayabilirmi almayi dusunuyorum kararsizim
    5330284515

    YanıtlaSil
  6. Arkadaslar bende gely almak istiyorum arabalar nasil guzelmi guzelse bana aciklarmisiniz tek korkum var. Arac cok dusuk km si ama neden satiyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satiyorsa adamin keyfi kardesim. Mercedesler passatlar audilerde 3000 kmde 2015 model satan var. Sorun oldugu icinmi satiyor yani. Emgrand da oyle 10.000 kmde de satilik ikinci el araci var 150.000 kmde de. Zevk meselesi tamamen. Araclar gayet guzel.

      Sil
    2. Aynen Aynennn... Size katılıyorum.

      Sil
  7. Ben geely famila kullanıcısıyım 2009 ikinci sahibiyim çok memmunum hiç tereddüt etmeyin tavsiye ederim diğer modellerini kullanan arkadsşlarım davar onlardada sıkıntı yok teyze oğlumda hundai getz vardı illallah etti ve sattı sonra bana geely bul dedi internetten fc modelini aldık bana dua ediyor okadar söyleyim karar sizin...

    YanıtlaSil
  8. Veterinerim, en bozuk köy yollarında geziyorum 115 000 KM de Emgrandım var.Şimdiye kadar bozulan değişen bir parçası olmadı .Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  9. Hakikaten baktim . Saglamlik ve tasarim konusunda kimse bisey diyemez. Euroncap gibi tarafsiz carpisma testi yapan bi kurumdan "Safety asist" (guvenlik asistani) kategorisinden yuzde 86 puan almis. Bu da volvodan sonra ikinci demektir bu bolumde. Bi volvo yuzde 100 aliyor zaten. Passata falan bakin bu kategoride yuzde 71de kalmis ustelik d segmenti. Yurtdisindada baska araclarla carpismis resmini gordum mesela emgrand ile avensis. Emgrand daha az hasar almis kafa kafaya girmisler kaza rusyada.. Esp testide cok basarili

    YanıtlaSil
  10. Globalde vwden daha iyi bi marka. Consept ve 2015 modellerini bi inceleyin bence. Volvo ve englon markalarinin sahibi.

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. bu aracın ömrü nedir? boya olsun kaporta olsun mekanik olsun? yani 2010 model bir araç almayı düşünüyorum 120000 kmde bi sıkıntı yaşarmıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 senedir kullaniyorum hic sikinti yasamadim. Sasesi volvoyla ayni saglamliktaymis. Kaza yapan arkadaslardanda bilgi alabilirsin. Mekanik ve elektronik kismi alman bosch - delphi - valeo zaten. Motoruda toyotaninda kullandigi vvt motor...

      Sil
    2. BENDE VAR MEHMET KARDEŞİM 2011 MODEL AŞIRI MEMNUNUM 554 746 74 50 ARA CEVAP VERİRİM SANA

      Sil
  12. ARKADAŞLAR BENDE 2011 MODEL GEELY EMGRAND EC7 VAR 58000 KM DE. ARABADAN ÇOK MEMNUNUM HİÇ MİLLETİN DEDİĞİ GİBİ GÜVENİLİR DEĞİLMİŞ İŞÇİLİK KÖTÜYMÜŞ BİLMEM NE BİLMEM NE O 4 YILDIZI BABASININ HAYRINA VERMEMİŞLER ARABA ALACAKSAN KAFANA KOY BU ARABAYI VE AL. KİMSENİN NE DEDİĞİNE BAKMA. ARAYIN BENİ YARDIMCI OLAURUM 554 746 74 50

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Almak istiyorum en çok tutulan modeli hangisi ayrıca yedek parca sıkıntısı var mi

      Sil
    3. Tek model var emgrand ec7 v3 3 alternatif aksesuvarı mevcut tavsiye ederim.

      Sil
  13. mrblar öncelikle ön yargıyı bir kenara atın ben bu araca 2013 te çanakkale de test sürüşüne katıldım araç kasa olarak gayet ağır oturaklı bir araç ve karar verdim 2012 14 bin km de beyaz sr modeli en full modelini aldım lpg li kullanmaktayım motoru toyota verso 1.5 106 beygir vtt motor gayet güzel yakıtı düşük devirli kullanıldığı zaman kasaya yetiyor güvenlik olarak güzel bizim ülkemiz bu yıllar içerisinde bile 15 bin verip tofaş serisine binmekte arkadaşlar bu aracı kötülemeyi bırakın sürüş yapmadan aracı kötülemek olmaz ben mercedes kullanıcısıyım c 200 üm vardı şuan emgrand kullanıyorum mercedese yaklaşıyor 120 ile viraja giriyorum savurma yok dediğim gibi moturu devirli kullanıldığında bence binilecek bir araç bu paraya değer almakta satmakta korkulacak bi araç değildir bilgi için bana yazabilirsiniz cevap veririm burak.203@hotmail.com

    YanıtlaSil
  14. 12 lt yakiyosa bi anormallik vardir. 10 bin kmyi gecti mi? Yada rodaj suresini tamamladimi arac. Cok devirli kullanmiyorsundur yada. En trafikli yolda bile 10 ltyi gecmemesi lazim sehirici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne rodajı ya,rodaj diye bişeymi kaldı artık yuh

      Sil
  15. Arkadaşlar ben geely emegrand almak istiyorum ama yedek parça sıkıntısı olur mu birde servisleri ilgilenmiyor diyorlar ayrıca pazardan vekilecekmis Türkiye pazarından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedek parca sikintisi yok. Hemen her ilde yedek parca bulunabilir. Servisi olmasada toyotanin parcalari uyuyor. Turkiyeden cekilcegini sanmiyorum ben sadece yeni modellerin fiyati yuksek oldugu icin distrubutor pazarlik yapiyomus. Su an beklemede yani. En fazla distrubutoru anadolu grubu degisir. Chevrolet de Turkiyeden cekildi ama hala satiliyor hem.

      Sil
  16. Geely Emegrand ec7 kullanım kalitesi yedek parca sıkıntısı nasıl acaba bagaj gerçekten geniş mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanimi gercekten cok kaliteli arac. Bagajda genis. Sedani 680 lt hatcback 390 lt

      Sil
    2. Teşekkür ederim

      Sil
    3. Teşekkür ederim

      Sil
  17. Geely emgrand düşünüyorum ama Kia Rio var bende takas etmek isteyen olursa siteden yazsın

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar. Araçla ilgili kronik paslanma olayından bahseden çok oluyor. Bir de servisin ilgisizliğinden. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. Bende gelly emgrand almayi dusunuyorum yakiti nasil benzinde ve lpg dw kac kurus yakiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benzinde 35 kurus yakiyor ortalama. Lpgde s.ici 25 kurus sehirdisi 20 kurus yakiyor.

      Sil
  21. Geely emgrand kullanicisiyim ve kibrista ogrenciyim arabamin yagini degistirmek istiyorum ama kibrista kagit filtre yok sadece normal demir filtre var onu taksam bir sorun cikarir mi oda Geely fitresi kagit filtre yerine demir filtre taksam arabada sikinti cikar mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun olmaz. Toyota parcasida uyuyor ayrica. Hem filtreyi degismedende yagi degisebilirsin filtre iki bakimda bir degisir. 2 yag degisiminde bir yani. Yagi koy bin araca keyfini cikar :D filtre cok onemli degil. Yag icin de 5 30 yada 5 20lik yaglari tavsiye ederim performans istiyosan.

      Sil
  22. merhaba arkadaşlar bende bu araçtan almayı düşünüyorum bazı yorumlarda aracın muayenede ağırlıktan dolayı takıldığını geçemediğini gördüm böyle bir sorunla karşılaştınız mı ? doğrumudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arabanin bos agirligi 1280 kg surucu ile birlikte net agirligi 1355 kg azami yuklu agirligi 1700 kilo yazanlarda muayene sorunu yok. Lpg 32 yada 40 litreysr en fazla tuple 1395 kg eder 300 kiloda 4 kisilik yolcu hesap edilir toplamda 1695 kilo yazar ve muayeneden gecer. Bazilarinda kilosu yanlis yazilmis ona dikkat edin. Ruhsatta duzelttirin yanlislik varsa

      Sil
    2. nasıl düzeltire bilirim aynı sıkıntıyı yaşıyorum

      Sil
  23. S.a arkadaş lar ben 2011 gleey gsl premium buldum 26500 tl ye ilk arabam tavsiye edermisiniz arac nasil fikrinize ihtiyacim var mumkunse beni araya bilirmisiniz 05435050395

    YanıtlaSil
  24. Yorumunuzu bekliyorum yarin almaya gidiyor um ne dersin iz

    YanıtlaSil
  25. Bende fc modeli almak istiyorum ama bazi korkularim var

    YanıtlaSil
  26. Arac Cok konforlu ve Guzel AMA neden yeni modelleri gelmedi ve satisi yok bilgisi olan varmi

    YanıtlaSil
  27. elektirik sistemi tesisat beyin vs çok sıkıntılı diyorlar biligisi olan varmı bu konuda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hicde sikinti yok camur atma simdi bilmeden. Aracin elektrik elektronik aksami ve beyni alman bosch

      Sil
    2. Kardesim satiliyormu bu aracin 0 i hala almak istiyorum.

      Sil
    3. meltem hanım şu an sıfırları bayide yok stokta kalmadi. 2016 modelleride ne zaman gelir belli degil. ama bayılerinde 2013 model fullundan az kilometreli bulabilirsiniz.

      Sil
  28. geely 8 ve 9 çok farklı olmuş, özellikle GC9 tamamen volvonun izlerini taşıyor uygun fiyata girerse piyasayı sallar açıkçası

    YanıtlaSil
  29. ıyı gunler bende pejo 206 var onu satmayı dusunuyorum bır tane gelly echo almayı dusunuyorum ben erzıncan da kombı servıslıgı yapıyorum tavsıye edermısınız koylere cok gıdıp gelıyorum sus pansıyonu nasıl stableze yollarda cabuk on takım bozulurmu parcası bulunurmu

    YanıtlaSil
  30. bunlarda echo lar 1.3 motor ve klıma var arabayı cok kasmazmı ? gıdısı sorunlu olmazmı ?

    YanıtlaSil
  31. Bukonuda bilgisi olan varmı

    YanıtlaSil
  32. Sa arkadaslar bende geely almayi düşünüyorum türkiye pazarından çekilecek korkumvar

    YanıtlaSil
  33. Arkadaşlar bende almak istiyorum ama hang
    i modeli iyidir söyleyin lutfen

    YanıtlaSil
  34. Arkadaşlar bende almak istiyorum ama hang
    i modeli iyidir söyleyin lutfen

    YanıtlaSil
  35. Sa bende geely almayi dusunuyorum 2009 ile 2012 arasi geely kullanicisi arabilir mi bilgi amacli 542 848 36 43 tsk ler simdiden

    YanıtlaSil
  36. S.a beyler sizcede lpg de cok yakmıyormu diger arablar 15 kurus yakarken bu 25 kurus yakiyor

    YanıtlaSil
  37. Emgrand alcam sıfır 30 40 bin arası idi ikinci el 15 20 bin arası olmasi lazimken neden fiyatlar şişik varsa uygun satan ulaşın 538 4848153

    YanıtlaSil
  38. merhaba,
    EMGRAND EC7 PS SR FULL VERSİYONLU ARACINIZI SATMAK İSTEYEN VARSA BENİ ARASIN. KAZASIZ BOYASIZ. LPG'Lİ 25.000 TL 0553 408 26 72 ONUR.

    YanıtlaSil
  39. Ec7 ful versiyonlu Aracini satmak isteyen olursa ulassin bana kazasiz boyasiz olmasi ilk tercih..0506 656 87 98

    YanıtlaSil
  40. Çanakkaleden gelly eco 7 sahibi var mi? 05302233917

    YanıtlaSil
  41. Çanakkaleden gelly eco 7 sahibi var mi? 05302233917

    YanıtlaSil
  42. geelly eko 2011 model almayı düşünüyorum kullanan varmı hiç binmedim ve kullanmadım kullanan ARKADASLAR nasıl alsam pişman olurmuyum daha önce volvo s40 2001 model opel astra 99 kullandım diğer arabalarda kullandıklarını rahatlığını ve konforunu bulamadim sizce alsammi bilgi verirseniz sevinirim tsk

    YanıtlaSil
  43. Arkadaşlar ben Emgrand kullanıyorum aracm fazla yakiyor lpg de 50 kurus

    YanıtlaSil
  44. Ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

    YanıtlaSil
  45. Ben de almak istiyorum emgrand ama kullananlar bana bilgi verebilir mi 05327102522 ıstanbul dayım yedek parca şu varmivarmi

    YanıtlaSil
  46. meraba arkadaslar biz gelly markalı arac almak istiyoruz. fakat bir kac kişiden lpg ruhsatta işlenmediğni duydum ve kararsız kaldım sizce bütün serilerimi ruhsatta işlenmiyor yoksa birkac serisimi ruhsatta işlenmiyor ve ruhsatta işlenen serileri hangileridir ? bilgileriniz iin tesekür ederim...

    YanıtlaSil
  47. Bu markanın bakımını nereye yaptırıyoruz ?

    YanıtlaSil
  48. yedek parca bulunuyor mu sıkıntı çıkarır mı?

    YanıtlaSil
  49. selam arkadaşlar geely emgrand almayı düşünüyorum ne dersiniz bu araçla ilgili bilgisi olan varsa bana cevap yaza bilir mi zahmet olmazsa teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  50. Arkadaşlar İzmir'de bu aracın motorundan anliyan usta varmı ,araca subap yaptirmam lazım hiçbir usta yanaşmıyor

    YanıtlaSil
  51. 2011, Arkadaşlar yokuşlarda çıkmıyor diyorlar bir tane buldum Emgrand ama yokuşlarda 1.vitese kadar düşüyormuş varmıdır böyle bir bana yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  52. geely emgrantlar ruhsata işleniyor ama nasıl aracın kg yazar ruhsatta ruhsata yanlış girmeseler tabiki sorun yok etiketi var agırlık projee çizen yani lpg takan mühendisler hesap yapar araba kaç kişilik 5 kg 80 takman gereken litre 31lt der takarsın muanene gidersin geçer geçmiştir2017 de saygılar güzel araç 3senedir kullanıyorum devam...

    YanıtlaSil
  53. Bolu Samsun yalu dik yamaçlarda 4 rahat devirli yüksek perfonmasla yani 4 bin devirle 5ileri yaparsın....

    YanıtlaSil
  54. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  55. Selam arkadaşlar ben bu araçtan almayı düşmüyorum ama parça sıkıntısı var mı acaba varsa nasıl oluyor acaba bir bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden

    YanıtlaSil
  56. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  57. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  58. Yokuşta stop ettirdim aracı kalkış yapamadım frene bastım ama araç geri geri geldi el frenini çektim yavaş yavaş geri salıyordu araç frende şişti acil cvp 2011 model ec7

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stop eden arabalarda her zaman olur bence stop ettirdin 2. Kez deniyorsun olmuyor fren iyice şişiyor tutmuyor hiç bir araçta da tutmaz stop ettirdiginiz an el frenini çekin rampa aşağı veya yukarı

      Sil
  59. Hsynylmz197291@gmail.com7 Ekim 2017 14:05

    Merhaba Siyah gelly emgrand 1.4/1.5 1.6 benzin lpgli 2011 2012 arıyorum resim ve fiyatları yazalım lütfen

    YanıtlaSil
  60. Allah kısmet ederse yarın expertiz yaptırıp(18.09.17) almak istiyorum.2012 model.82.000 km de.sunruf lu.30.000 tl civarı.sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.benzer donanımlı olan araçlar yaklaşık 2 katı fiyatında.fiyatına göre değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.saygılar

    YanıtlaSil
  61. Selam arkadaşlar ben 4 yıldır gelly emgrand kullanıcısıyım konfor yol tutuşu ve saglamlamligi çok güzel allaha şükür hiç masraf çıkarmıyor ayrıca aracı kullanmadan yorum atanlara bakmayın sadece ön yargı Çin malı deyi kucumseyenler elindeki telefona bilgisayara tv sine baksın mutlaka cinin parmağı vardır bana göre en büyük eksiğı hızlanma eksiği buda çoğu d segmenti araçlarda var

    YanıtlaSil
  62. Selam arkadaşlar ben 4 yıldır gelly emgrand kullanıcısıyım konfor yol tutuşu ve saglamlamligi çok güzel allaha şükür hiç masraf çıkarmıyor ayrıca aracı kullanmadan yorum atanlara bakmayın sadece ön yargı Çin malı deyi kucumseyenler elindeki telefona bilgisayara tv sine baksın mutlaka cinin parmağı vardır bana göre en büyük eksiğı hızlanma eksiği buda çoğu d segmenti araçlarda var

    YanıtlaSil
  63. Selam arkadaşlar ben 4 yıldır gelly emgrand kullanıcısıyım konfor yol tutuşu ve saglamlamligi çok güzel allaha şükür hiç masraf çıkarmıyor yeni modeller gelse hiç düşünmeden alirim tek eksiği kalkislardaki yavaşlığı buda çoğu d segmenti araçlarda var fiyatıyla kıyaslamak gerekirse rakibi yoktur

    YanıtlaSil
  64. arkadaşalr tavsiye edermısiniz parça yakıt güvenlik performan?

    YanıtlaSil
  65. Almayi dusunuyorum tavsiye edemisiniz syn kullanicilar 5452939359

    YanıtlaSil
  66. HİÇ DÜŞÜNMEDEN BU PARALARA BİNİLECEK EN DOLU EN SAĞLAM EN GÜZEL ARABA GEELY EMGRAND TÜRKİYEDEKİ KAZALARINDA İÇİNDE ÖLEN DAHİ YOK ŞU ANA KADAR PİYASADAKİ FİAT RENO ARAÇLARINA TAŞ ÇIKARTIR 5 YILDIR KULLANIYORUM YAG DEĞİŞİMİ DIŞINDA SANAYİ YÜZÜ GÖRMEDİM.

    YanıtlaSil
  67. Slm arkadaşlar servis ve yedek parça
    Hakkımda bilgi alabilirmiyi arıza veriyorsa nereden veriyor tşler

    YanıtlaSil
  68. Mehaba arkadaşlar 2012 veya 2013 temiz kulanilmis araç arıyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşmasını rica ediyorum 0541 857 77 61

    YanıtlaSil
  69. bende 2012 geely emgrant var deri döşeme de sorun var başka her şeyi ile süper çook memnunum 2018 modelin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba arkadaslar bende Gely emgrand ec7 almayi dusunuyorum bu aracın yakıt haric size yillik masrafi nedir bilgilendirirmisiniz lutfen ve ortalama sehir ici km kac kurus yakiyor lpg li ve lpg siz

      Sil
  70. Selamlar 2011 model Geely Emgrand ec7 sanruflu full+full model araca sahibim. Araçta özel olarak far içi karartma yapilarak arabaya ayrı bir hava kazandırıldı. Bütün bakımlarını yaptırdim 4 lastigi geçen hafta değiştirdim eksoz muayenesini başarıyla gecti plakada delikler vardı gittim yenisini çıkarttım muayene randevusunu bekliyorum aslında arabama bu kadar bakım yaptıktan sonra satmayı pek düşünmüyorum fakat ilgilenen olursa kullandıkça sırf bana dua edecek olduğundan satabilirim. Araba için yazılanlar ilginizi cekecek olursa telefonunuzu yazin ben geri dönüş yaparım. Detayli resimlerini paylasirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. 0539-958-14-44 ara mısınız

      Sil
    3. İstanbul'da iseniz ve Aracınız hala duruyorsa görüşebiliriz.
      0542 412 34 21

      Sil
  71. merhaba arkadaslar bende Gely emgrand ec7 almayi dusunuyorum bu aracın yakıt haric size yillik masrafi nedir bilgilendirirmisiniz lutfen ve ortalama sehir ici km kac kurus yakiyor lpg li ve lpg siz

    YanıtlaSil
  72. Merhaba arkadaşlar bende geely kullanıcısıyım ve cok memnunum bu özellikte böyle bir aracı bu fiyata bulamazsınız araba alacaklara tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  73. Ben galericiyim tahmin edersinizki hemen hemen her aracı kullandım bir aracın kullanışlımı deyilmi uzun yolda anlaşılır cok bilindik araclardan daha zevkli yolculu var diye bilirim ve bu aracı satmadım 2 yıldır kendim biniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki bize önerir misiniz bende almak istiyorum adana da yaşıyorum adana dışında buldum birkaç tane km az fiyat uygun ama araç kontrol ettirebilecegim kimse olmadığı için tereddüt ettim yardımcı olursanız sevinirim

      Sil
  74. Gelly emecrant buldum birtane,arkadaşlar satamazsın ustasını bulamazsın diyorlar elinde kalır diyorlar istanbulda oturuyorum,arkadaşlar beni caydirmaya calisiyor istanbulda onerdiginiz bir usta varmi sizce aloyimmi önerirmisiniz

    YanıtlaSil
  75. Emgrand sag motor takozu hangi araçla uyumlu bilgisi olan varmı arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  76. Bende bu aracı inceliyorum ve almayı düşünüyorum. Kullanıcılar olumsuz yanları hakkında tavsiye verirse çok memnun olurum. Satıcı olanlar varsa ulaşırlarsa memnun olurum. İrtibat No: 0546 626 9900

    YanıtlaSil
  77. Arkadaşlar bu araca merak ettim bende aldim aractaki sıkıntılar şoyle rampalarda cekmiyor içeriye motor sesini çok aliyor yakıt fazla kanelufer istenilen ısıyı vermiyor ve şanzıman sıkıntısı var alana hayırlı olsun ucuz diye aldanmayin

    YanıtlaSil
  78. Arkadaşlar aracı aldım ço
    k mememnunum

    YanıtlaSil
  79. Merhaba değerli arkadaşlar,
    Geely Emgrand 1.5 GSL Premium SR - Model Kazasız - Boyasız Orijinal km. si Düşük, aldığımıza pişman etmeyecek araba arıyorum. İstanbul içinde veya yakın civarında Satmayı düşünen arkadaşlar arayabilir.
    0542 412 34 21

    YanıtlaSil
  80. Ben de almak istiyorum ama o kadar yol gidip boş dönmek istemiyorum

    YanıtlaSil
  81. Merhaba Türkiye pazarı devam ediyor mu bende almak istiyorum

    YanıtlaSil
  82. EC7 emgrand 2011 fiyatları ne kadar ?? Rampalarda çekmiyor çok yakıyor kalorifer sorunu var deniliyor yorumlarda kullanan arkadaşlar bilgi verir misiniz teşekkür

    YanıtlaSil
  83. 30 Ekim 2019 tarihinde aldım. Zaten 2 senedir takip ediyordum. Çok memnunum. Atmosferik bir motor nasılsa bu da öyle. Turbo yok haliyle hızlanmaları vs seri gelmeyebilir çoğu kişiye. Sonuçta aile arabası. Oldukça geniş iç mekanı var. Yorumlarda bahsedilen sıcaklarda plastik kokusu gelmesi olayı araç yeniyken oluyor olabilir. Benim aldığım 7 yıllık bir araç. Ben alıp gelirken yolda açtım sıcak havasını koku vs yok. Yol sesi fazla değil. Özellikle de çok yakıyor diyenler, şusu busu var diyenler expere sokmadan mı alıyor anlamıyorum. Benim aldığım araçta böyle bir sorun yok viteş geçişleri yumuşak kemikli vs değil. Direksiyon fazla hafif. Alışmak lazım. Bir de hangi araçtan bu araca geçtiğinize bağlı. Benim gibi fiat Bravadan geçtiyseniz konforlu gelecektir.

    YanıtlaSil
  84. Slm ben geely confort yada chery kimo almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlermi teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  85. Gelly Emgrand almayı düşünüyorum
    Ama herkes gibi ön yatılıyım biraz araç sahibi yada eski kullanıcılardan biri arayıp yardımcı olursa sevinirim.
    0534 924 1345

    YanıtlaSil
  86. 2011 model Gelly Emgrand 130.000 km sol arkadan kazası olmus ondan dolayi agir hasarli arac temiz ve görünüş olarak iyi duruyor tavsiye edermisiniz kullanıcılar yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil