Geely Emgrand Kullanıcı Yorumları-4

Geely Emgrand Kullanıcı Yorumları / Sayfa-4

Selman <23.02.2017>: Emgrand EC7 2012. On numara on yıldız bir araba bizim insanımız biliyormuki volvo mersedes nerde üretiliyor. Kedi yetişemedigi ete mındar dermiş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Furkan <25.03.2017>: Geely emgrand EC7 premium SR 2011. Çok güzel bir araç. Kotu yorumları okudum sanırım hiç sürmemişsiniz özellikle dik yokuşta kalkmıyor diyenler var ve ben katılmıyorum aksine araba rampada kalkış yapabiliyor hızlanması çok güzel bir önceki arabam BMW X1 idi. Eski arabamdan daha hoş bir duruşu var ve çoğu özelliği daha yenidir çin malı diye önyargılı olmayın özellikle yol tutuşu çok güzel. Geri görüş kamerası, elektrikli deri koltuk, deri döşeme, sanruf, navigasyon gibi çoğu özelliği çalışıyor ben 2 yıllık premium SR full+full paket kullanicisiyim ve memnunum arkadaşlar. Bu fiyata bu özelliklere burun kiviran arkadaşlar aynı özelliklerde BMW görünce bakakalirsiniz. Hem Mercedes görünümlü hem de yeni nesil araba. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Vural <05.05.2017>: Kardeşim ucuz olsun görüntüsü olsun yeter diyorsanız sizlik bi araç focus veya benz benzeri bi araç ama yokuşta tatmin olmaya bilirsiniz çok yakar kalite sunmayabilir yok ben sağlam dayanıklı bi araç istiyorum derseniz almayın gerçi volvodan başka sizi kazalarda burun kanamadan kurtaran bi araç yoktur karar sizin ama tavsiye etmem yedek parça sıkıntısı bile bulunan bi araç
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet Karaoğlu <21.06.2017>: 2011 Emgrand premum. Ben de çin malı ön yargısıyla epeyi tereddüt ettim. Ancak test sürüşü ve fiziki olarak aracı inceleyince, bu fiyata bu dolulukta bir araç almak, mümkün değildi. Arcı 2011 yılının 25 aralık günü sıfır aldım, bayiiden direkt landi renzo tüp taktırıp, LPG li olarak, olarak teslim aldım. 5 yıldır kullanıyorum, 40 bin km. yaptım, Kayseri de ikamet ediyorum, İzmir ve Şanlıurfa'ya gidip geldim, birkaç kez, gerçekten yakıt cimrisi. Motor güçsüz kalıyor diyenlerin biraz haklılık payı var, ancak, firma ekonomiyi düşünmüş. Zaten araba performans arabası değilki, konforlu aile arabası. Keşke bir de otomotik viteslisi gelse, hemen değiştiririm. Ben çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cemal <08.09.2017>: Arkadaşlar gemlikte ikamet ediyorum arkaşıma da tavsiye ettim o da aldı 2012 model 28 bin 35 bin civarı temizine göre ben 2012 kullanıyorum 2015 te aldım her yıl karadeniz turu yaparım 20.00 aldım 63bin oldu sadece ateşleme bobini değişti bakımları günlük yapıldı çok konforlu özellikle ve yüksek performans isteyen kişiler ,çin ideal araç bagaj cok geniş :860 km 165 tl yaktım lpg de klima performans çok iyi otomatik frenler dört disk kabloları siemens amortisör boch yuro etaptan 5 yıldız almış,8 havalı yastıklı ve 2 hava yastıklı olarak değişir vergisi az kumaş koltuklardan leeke tutmaz hemen çıkar ıslak mendille parçlar istediğiniz bölgede var anadolu bünyeinde geldi TÜRKİYE ye trakyada yaygın kia servis bakar bursada iki tane karadeniz böl değişik illerde servis parça ağı var parçahanesinde parçalrına bakın çok uygun fiyatları ordnda alıp ustanıza bakım yaptırabilirsiniz 3yılım çok memnunun tavsiye ederim 2017 vidyoda izleyin gelse alırım bu fiyata bmw mersedes halt yemiş ha diyeceksen 240 tl vercemdersen başka hayırlı olsun herkese
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Alperen <03.01.2018>: Emgrand EC7 Premium SR. Araba yol tutuşu hizlanma ve ani frenlerde çok iyi. Rampada deviri ayarlayamazsanız hızınız düşer tabiki de. Aracın içinde 10 adet hava yastığı var ve Volvo kasa kaporta kullanılıyor. Araç Lpgli halde 1.5 ton olsa da güven veriyor bence 35 milyarı hak ediyor çin malı diye önyargı ile yaklaşılmasın., sonuçta herşey marka fiyatı ile işliyor örneğin Adidas ta çin malıdır ama kalitesiz diyenini görmedim aksine orjinaline dünyanın parasını basıyorlar. Renault clio gibi icerisinde pek bir ozelligi olmayan arabalara para vereceginize böyle bir arabayı almanızı tavsiye ederim.Alacak arkadaslara simdiden hayırlı olsun diyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fatih <09.11.2018>: PARASINA GÖRE EN İYİ ARABA... ZEVKLE KULLANIYORUM...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cüneyt <14.02.2019>: Geely Emgrand 715 2012. Arkadaslar bende almayi dusunuyorum hatta test surusu yaptim 5 km yol yaptim, ben begendim sahsen ve suan bu arabalarin sifirini bulabilirmiyiz bulan varsa ulasabilirmi size zahmet 05530324769
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Koca <15.02.2019>: Ec7 2012. Aldım. kullandım ve gördüm ki bizlerin alabileceği en ideal araba. yakıtı çekişi konforu çok şahane. keşke daha önce alsaydım.
Tavsiye eder misiniz?: --


JUBA <18.06.2019>: 2011. BİR YILI AŞTI KULLANIYORUM AYNI FİYATA GİDİP ESKİ KÜRÜSTÜR ALACAĞINIZA SANAYİLERDE ZAMAN HARCAYACAĞINIZA EMGRAND ALIN KONFORLU GÜVENLİK KONUSUNDA İYİ YOL TUTUŞU İYİ GENİŞ RAHAT BİR ARAÇ BENİMKİ DERİ DÖŞEME AMA KALİTESİZ DERİ YIPRANMIŞ KOLTUKLAR RAMPADA ÇEKİŞTEN DÜŞÜYOR AMA BU İKİSİ DIŞINDA HİÇBİR EKSİSİNİ GÖRMEDİM UCUZA KALİTE VE KONFORA SAHİP OLMAK İSTİYOSANIZ TAVSİYE EDERİM BENİ ŞİMDİYE KADAR HİÇ ÜZMEDİ KENDİM SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM BENİ YETERİNCE TATMİN EDİYOR BAŞIMDAN ZİYADE ÇOK ZORLADIM HIZI 170 İ AŞMADI ZATEN RALLY YAPACAK DEYİLİM UZUN YOLDADA ŞEHİR İÇİNDEDE ÇOK RAHAT VE KONFORLU BUGÜN YENİSİ GELSE TEREDDÜTSÜZ ALIRIM GELL YE DEVAM.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Özcan <27.07.2019>: 2013. Arkadaşlar bende daha yeni aldım gerçekten sürüş konfor harika ha şunu söyleyebilirim hız seviyorsanız almayın derim tabiki kısa mesafe deki hızdan bahsediyorum tam bir aile arabası motor çalışması mükemmel bazen duymuyorum parça sıkıntısı yok heryerde var zaten Toyota parçası uyumlu boş laflara inanmayın kullanıcısından bilgi alın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selman <29.05.2020>: Geely Emgrand EC7 SR 2012. 2013 aldım. 7yıldır kullanıyorum. Bakımları serviste yapıldı. Süper araba neyazıkki avrupanin ambargosundan farkli model ve suv lari gelmedi. On numara On yildiz bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa  4. Sayfa


Siz de Geely Emgrand kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum: