Alfa Romeo Giulietta Kullanıcı Yorumları



Alfa Romeo Giulietta Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %71   >Hayır: %29


Necati: Aracı birkaç aydır kullanıyorum, performansı gerçekten harika, hani anlatılmaz yaşanır denilen cinsten. Görünüşü de çok hoşuma gidiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Turabi: Tasarımı çok güzel, performans harika, bu performansa göre yakıtta fena sayılmaz, ancak kullanılan malzeme ve fiyatı bu aracın olumsuz yanları. Bu malzeme kalitesine bu fiyat çok bence.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Fuat: Bir süre önce aldım arabamı, dizaynı çok hoşuma gidiyor, performans fazlasıyla tatmin ediyor. Olumsuz yanları; yakıt biraz fazla şuan, umarım kullandıkça düşer, bir de belli bir hızdan sonra araç içeri ses alıyor. İkinci elini de tahmin edersiniz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Nazif: Bir kaç hafta önce satın aldım, sürüşü çok keyifli ve çok dikkat çekiyor. Yakıt şuan 7 lt'lrerin üzerinde.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet: Bir senedir kullanıyorum. Araç tam bir performans aracı, yol tutuş harika, görüntüsü de öyle.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İlginç: Yakıt şuan şehir içi 5.5 lt civarında.Şehir dışı 5 in altını gördüm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozan <15.06.2014>: 1.4 tb multi 170 hp. Ben yılda en az 2 araç değiştiriyor Giulietta yı alana kadar insanların mükemmel 10 numara dediği araçların çoğunu kullandım fakat hepsinden daha mükemmel dizayn tasarım yol tutuşu benzinli 170 hp motora göre yakıtı harika.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cengiz <12.09.2014>: Dört yıldır kullanıyorum. Yakıt tüketimi 3.6 ile 5.5 litre arası elde ettim (dizel). Yolculuğu çok rahat, yol dengesi çok güzel. Hele dinamik konuma alınca bambaşka bir araba oluyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hakan <02.03.2015>: 1.5 yıldır Giulietta 1.4 TCT 170 ps sahibiyim.. Araç şehir içi sakin kullanımda 13 lt civarı yakıyor.. Hayatım boyunca bu kadar rahatsız-konforsuz ve çok yakan aracım olmamıştı.. Otomatik vites geçişleri berbat, sürekli manuel olarak müdahale etmek zorunda kalıyorum.. Araç 170 ps ancak 110 ps ten fazla hissettirmiyor. Motor sesi sürekli içerde ve rahatsız edici bir tonda..Süspansiyonlar ise yoldaki rögar kapaklarını bile iliklerinize kadar hissettiriyor.. Aracın sürüş pozisyonu ergonomik değil sürekli koltuk direksiyon ayarlarını değiştirmek zorunda kalıyorum.. Direksiyonu en alt seviyeye bile alsanız yüksekte kalıyor.. Ayrıca direksiyon inanılmaz sert, kesinlikle tek elle kullanmak mümkün değil.. Bir daha alfa mı asla..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İsmail <30.08.2017>: Arkadaşımda var,bazen kullaniyorum,kendi aracim TSI 140 HP, alfanin sürüş keyfi bambaşka görüntüsü zaten belli sıradışı bütün gözler üzerinizde, kendi aracımı satıp alicam kafaya koydum.. iç kalitesi çok yukarılarda değil ama aşağılarda da değil, ama insan alfa deyince Mercedes gibi kalite istiyor ama malesef :( her güzelin bozari olur, bu performansı bu sürüş keyfini bu gösterisi istiyorsan bazı şeyleri görmezden geleceksin.. Ankara'da yaşıyorum şehir içi 6.7 gibi yakıyor şehirler arası 4.5 i gördüm.. eğer basarsanız altındaki o uysal alfa bir canavara dönüşüyor.. harika bişey...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan <19.07.2019>: 2016 yılında aldım 23.000 km kullandım ve hala kullanıyorum eski aracım golf 1.4 tsi 122 den Giulietta 170 e geçtim artılarını sayarsak yol tutuşu fren performansı hızlanma eksilerine gelecek olursak iç yalıtım ve malzemelerin kalitesizliği sürüş kalitesi ve güvenliği istiyorsanız giu içi kaliteli gözuksun gerisi boş diyorsanız vw golf
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Oğuzhan <24.04.2023>: 1.4 TB 170 HP ve 1.6 JTD 105 HP modellerini 1 yıl kadar sürdüm. öncelikle fiyat performans aracı. bu fiyata C segmenti bir hatchback bulamazsınız. yol tutuşu, ürettiği güç, hızlanması her iki modelde de oldukça tatminkar. donanım özellikleri neredeyse çoğu ihtiyaçlarınızı çözecek nitelikte. iç tasarım 10 yıllık bir tasarım olduğu için biraz geride kaldı. büyükşehirlerde usta ve parça sorunu yaşamadım. satmak istediğinizde de bu arabanın özel takipçileri var satışı da kolay. dış tasarımı ile göz dolduruyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Alfa Romeo Giulietta kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Alfa Romeo Giulietta Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

20 yorum:

  1. hakan aynı aracı dün sürdüm ve dediğin saçmalıkların hiçbirini yaşamadım. sen muhtemelen bayii ile sorun yaşamışsın firmaya bok atıyorsun. arac gayet tatmin edici. şehir içi 13 lt. nerden yakaladın? biraz araç kullanmayı öğren.

    YanıtlaSil
  2. Bende 1.6 JTD 2011 giulietta var. Hakan'ın motor ile ilgili söylediklerini bilemem benzinli kullandığı için ama tanıdığım biri uzun yıllardır biniyor aynı motor giuliettaya 10-11 litre şehir içi yaktığını söyledi. Alfa alıp da motor sesinden şikayetçi olan birini de ilk defa görüyorum :) Ancak ergonomi ve süspansiyon ile ilgili söylediklerine tamamen katılıyorum. ideal sürüş pozisyonunu bulabilmek mucize. Bu araç türkiye yolları için fazla. Otobanları bile çukur dolu bir ülkede Alfa kullanmak çok acı malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutulan paketiyle ilgili bilgi verirmsnz rica etsem 1.6 dizel Giulietta'nın..

      Sil
    2. Tutulan paketiyle ilgili bilgi verirmsnz rica etsem 1.6 dizel Giulietta'nın..

      Sil
    3. Tutulan paketiyle ilgili bilgi verirmsnz rica etsem 1.6 dizel Giulietta'nın..

      Sil
  3. Doğruluğu şüpheli yorumların burada yayınlanmaması lazım Hakan Bey in her söylediği yanlış .Ben üç yıldan beri Multiair 170 Hp TCT kullanıyorum şehir içi tüketimi 10,5 lt.Otomatik şanzımanın vites geçişleri kusursuz , sürüş pozisyonu mükemmel, çünkü bütün Alfa lar sürücü odaklı otomobillerdir, Hakan Bey daha önce Ferrari veya Mc Laren kullanıyormuş herhalde. Ya da kendi anatomisinde bir tuhaflık olabilir.Tek katılabileceğim eleştirisi sert süspansiyonudur , bunu da size yol tutuş ve sürüş emniyeti olarak geri verir.

    YanıtlaSil
  4. 1.6 jtd giulietta kullanıyorum.araç gösteiş ve performanf olarak mükemmeldir.tedirgin aldım fakat bilen müşterisi çok ve satılmama gbi durumu söz konusu değil bakım parçalarıda her sanayide fiat parçaları ve çok uygun pahalı değil yakıtı fiesta opel dizellere kıyasla biraz fazla tabiki ama bu performansa gayet normal sadece brazcık daha iç malzeme kalitesi özellikle direksiyonu daha iyi olabilirdi ama genel anlamada bu paraya bu sınıfta bu performansta alınabilecek en mükemmel araçtır.yol tutuşu kendi sınıflarına göre en iyisidir güvenlik en üst seviyede şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. 1.4 170 HP Multiair TCT kullanıcısıyım. Yaşım 43 buzaman kadar bir çok aracım oldu çoğunluğu Alman fakat hiç birisinde Guilietta da olduğu kadar kendimi araçla bütünleşmiş hissetmemiştim. Evet araç konfor olarak sert fakat lastiklerin 225/45 olduğunu unutmamak lazım, dahası otoyol kullanımlarında ve virajlı yollarda kullanırken araç her yolu düzmüş gibi gidiyor ve size en ufak bir tedirginlik yaşatmıyor. 13 lt. yakması bana çok ilginç geldi muhtemelen araçta bir ayarsızlık olması lazım, ben de genelde seri kullanırım ama 10 lt'nin üstüne çıkmadı. Karışık kullanımlarda ortalama 8.8 litre şehir içi şehir dışı dahil. Uzun yolda 120 kmh civarında giderseniz 6 ila 6,5 lt yakıyor. Arkadaşlar açıkcası 170 hp'lik araç kullanıp çok yakıyor demek bana biraz abes geldi. Yakıt sizin için önemli ise dizel alın. Hem çok gitsin hem az yaksın diyorsanız da elektrikli Tesla almak daha uygun. Bu bir keyif aracı ya seversin ya nefret edersin. Sonuna kadar tavsiye ederim (Ama yollarda az görülmesi daha iyi :-))

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar merhaba giulietta 1.6 jtd 2011 2013 arası araç bakıyorum aracın yedek parçaları olsun bakım olsun buğünkü şartlarda fiyatlar nasıl bilğilendirirseniz sevinirim kafaya koydum bir kere

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben bu aracı bilmiyorum alakam vile yok fakat tipi çok hoşuma gitti almayı düşünüyorumda . Sorum şu parçaları çok pahalımı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar,
      Parçalar konusunda sıkıntılı bir araç değil. Alırken temiz ve kontrollü bir araç bulursanız problem yaşayacağınız düşünmüyorum. Genelde kullanmayan yada kulaktan dolma sözlerle çok fazlaca eleştirilen bir marka lakin sürücü koltuğuna oturup yola çıkınca neden daha önce almamışım ki diyeceğiniz bir araç. genel eleştiriler daha çok iç kısmına yapılıyor fakat inanın öyle vasat bir iç yapıya sahip değil hatta her şey yerli yerinde ve kullanımı kolay, zaten yolda size keyiften başka bir şeye ihtiyaç yaşatmıyor.

      Sil
  8. turbonun hava atış sesini duymak mükemmel birşey yanlız bunu düz viteste 7bın devırde duyarsınız Golf Audı fasafıso surus zevkı bambaska

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turbo atış sesi dediğiniz vites değiştirirken tıss diye bir ses geliyor bu ses mi?

      Sil
  9. Alfa Romeo'da sert süspansiyonlardan, motor sesinden ve yakıt tüketiminden yakınmak pek doğru bir yaklaşım olmaz diye düşünüyorum. Nedeni ise Giulietta ve genel anlamda tüm Alfa Romeo modelleri spor sürüş odaklıdır. Hedeflediği kitle konfor düşkünü müşteriler değil. Eğer önceliğiniz konfor, yakıt tüketimi ve ses yalıtımı ise aynı grubun Lancia Delta'sını almalıydınız. Üretici firma onu da seçenek olarak koymuş. Yani sizinki yanlış seçim olmuş.

    YanıtlaSil
  10. muhtemeden bu hafta sonu alacagim araba. ben hollandada yasiyorum 1750 235 pk si icin cunartesi gunu randevum var. arac burda suan 11500 euro biraz pahali, bu fiyata mercedes audi bmw olmak.kaydiyla ne arabalar alinir bir bilseniz... ama ben bu araca kafayi takmis durumdayim umarim pisman olmam.

    YanıtlaSil
  11. 2 Ay önce 1.4 170 hp olanından aldım bundan önceki arabam seat leon severek biniyodum ama bu bambaşka bişey bi arabada aradığım herşey var görüntüsü performansı yol tutuşu vs yakıtıda performansına bakarak çok iyi kısacası eğer bu araç kafanızda varsa hiç düşünmeyin alın asla pişman olmicaksınız...

    YanıtlaSil
  12. arkadaşlar 1.4 170 hp 2012 almayı düşünüyorum arabayı hiç kullanmadım fakat hastasıyım görüntüsü olsun,çizgileri olsun herşeyi beni cezbediyor. Etrafımda herkes servis parça sorunu yaşarsın,satamazsın son kullanıcısı olursun vs. bir sürü olumsuz yorum duyuyorum.2012 honda civic kullanıcısıyım gerekten bu aracı kullanandan yorum bekliyorum. araba sürmeyi seven biri olarak alfa almalımıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sert ve tabiri caizze hayvan gibi yakıyor. Yüzde 99 uzun yolda kullanıyorsanız alın. O zaman 6 litre civarına düşer. 10 litre altını görmedim. Pişman olup sattım zaten.

      Sil
  13. 1.4 170'lik kullandım. Tct vites. Fakat şehir içi 10 litrenin altına düşmüyor. TÜm kullanıcılarıda biliyor. Fabrika verisi zaten 7.8. İstanbulda 10 litre uzun yolda. Minimum 90'da 6'ya düşürebildim. Hayatta tavsiye etmem sattım kurtuldum. Zaten çok sert beton gibi araç. Tek güzelliği cam tavanıydı. Daha da almam. 60 litre ve bir depo ile 550 km gider mi bir araç???
    Tavsiye etmiyorum. Allah alana yardımcı olsun.

    YanıtlaSil