Citroen C-Elysee Kullanıcı Yorumları-2

Citroen C-Elysee Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-2

Deniz <06.08.2015>: 2013 yılında 1.2 Confort plus paket olanını aldım. Şahsen aracımdan memnunum. Yorumlar arasında ses izolasyonu ve malzeme kalitesinden bahsedilmiş evet doğrudur. Bu özellikleri yerine getirmiş bi aracın yaklaşık fiyatı 2 katına çıkmakta. Arka diz mesafesi, yakıt tüketimi ve bagaj hacmi (ben daha bagajı tam dolduramadım),kötü olmayan bir müzik sistemi benim için yeterli bu fiyata tereddütsüz alınabilecek bir araçtır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


alfatanju159 <05.10.2015>: Citroen C ELYSSE 1.6 HDI EXCLUSIVE. Yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum. 22000 de aldım şu an 42 000 de. 25 yıllık şoför olarak diyebilirim ki bu arabayı alacaksanız en fulunü ve hdi olanını alın. eksileri ses yalıtımı-işçilik-motor sesi ve yüksek hızda rüzgardan çok etkileniyor. artıları çok seri-az yakan-arka koltuk ve bagaj geniş bana göre benzerlerinden daha şık ve torku tutturursanız 0-100 arası süper giden bir araba. bu donanıma göre bu fiyata alınabilecek 1 yada 2.el en ucuz araba.ama sakın kaza yapmayın. karoseri pek güven vermiyor. yedek parça fiyatları uygun ve servisi iyi. yıpratıcı kullanmazsanız 10 sene sorunsuz binersiniz. olumlu yönleri çoğunlukta olduğu için bu fiyatlara göre kesinlike tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mahmut <10.10.2015>: Arkadaslar bende 2015 1.6 hdi exclusive modeli var.gerek yol gidişi gerek yol tutuşu harika.bagaj kaputunda keçe yok diyen motor kaputunda keçe yok diyen arkadaşlar servis 250 tl ye takıyor (tabi o zamanki aldığım da taktirdigim fiyatıdır bu) hele yakıt konusunu hiç söylemiyorum zaten aracı m şuan 2050 km de sadece iki kere yakıt aldım. Buda aracın ne kadar az yaktığını size anlatıyordur umarım.tabi her araçta olduğu gibi bu aractada özellik olarak eksiklikler var mesela en full donanimında bile yağmur sensörü far sensörü yok.bunlar eksileri tabi. ..Sonuç olarak bizler gibi orta sınıfılı fazla para vermeden güzel seri ve aile arabasi almak istiyorsak alınabilecek tek araç C elysee dir ..saygılarımla. ....
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ersel <23.10.2015>: Citroen elysee 2013. Servise hangi arızayla giderseniz maliyeti yüksekse arabanız normal bir problem.basit bir şey se müdahale ediliyor.bundan birkaç gün önce iki şikayet konusu için servise gittim birinci konu rampa aşağı motor freniyle iniyorum balata kokusu gibi koku geliyor debriyaj baskıdan ikinci konu direksiyonu yarım sağ yaptıkyan hemen sonra tın tak diye ses geliyor aynı zamanda ayağım debriyaj ın altında direksiyonu çevirirken gelen sesleri ayağımın altındada hissediyorum arabam citroen elysee 2013 ve 14500km de en full versiyonu navigasyon dahil serviste taktırdım.en son sikayetim haricinde belki 5 defa servise gitmişimdir.ben bursa da yaşıyorum otomotiv sektöründe çalışıyorum yaklaşık 17 yıldır bu işi yapıyorum işim gereği de bursa da bildiğiniz otomotiv fabrikalarını geziyorum yani bu işin içindeyim.servis yüzünüze baka baka doğruyu söylemiyor yardımcı da olmuyorlar tek bildikleri cümle kaç kere test ettik ama birşey bulamadık.milleti mal yerine koymak ayıp birşey kimbilir kaç kişiye bu şekilde yol verdiler bu işin peşini bırakmıyacağım gerekirse fransa citroen e şikayette bulunacağım servis bana göre hikaye adres belli olsun benim işimi görmedikten sonra anlamı varmı.araba geniş hacim ve yakıt harici fiyasko.şunuda söyliyeyim 14500 km deki bir araç bukadar arıza verirmi yorum sizin?
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Zeki <31.10.2015>: Aracı ikinci el yeni aldım 1.2vti tüplü şekilde. En korktuğum performanstı inanın hiçbir kayıp yok rampada üzmüyor. Yakıtı çok güzel kalkışları güzel içi oldukça geniş aynı şekilde bagaj kısmıda.. Sadece malzeme kalitesi sınıfta kalıyor ancak fiyat ve özelliklerini kıyaslarsak kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Behicbey <02.12.2015>: 1.2 yarı otomatik geçicide olsa uzun süreli deneme imkanım oldu. Vites geçişleri inanılmaz yavaş ve sarsıntılı. Kullanım zevkini bitiriyor. Malzeme ve kaporta kalitesi kötü. Süspansiyon konforu çok düşük. Motor hacmine göre çekişi fena değil. Yol bilgisayarı var diyorlarsa da yok. Bir tek yakıt ortalama km. gösteriyor oda anlık değiştiği için tutarsız.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Atakan <13.01.2016>: C-elysee 2013. b segmentinin en iyi aracı yakıt ve performans harika
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Orhan <05.03.2016>: Arac genel olarak fena degil..hizlanmasi iyi..yokuş ta fazla zorlanmiyor..ancak 135-140 km den sonra motor gürültülü ve ruzgar araci salliyor resmen..eksileri bunlar.dusuk fiyata ust model arac almak isteyen icin iyi...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Caner <14.03.2016>: Citroen elysee exculusive 1.6 hdi. Aracımı 2016 yılı ocak ayında aldım(sıfır km.)iki aydır kullanıyorum bence verdiğiniz paraya göre kesinlikle alınacak bir araba, yakıt performans çok iyi, konfor ve malzeme kalitesi sınıfına göre gayet yeterli, iç mekan ve bagaj genişliği sınıfının üzerinde tam bir aile arabası bence piyasadaki diğer markalarla kıyaslandığında fiyat kalite oranına göre alınacak en iyi aile arabası, hafif bir kasaya sahip olduğu için 120 km.üzeri çok güvenli hissettirmiyor. ama genel olarak bu paraya çok iyi...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


S.Gökhan ERGÖÇEN <28.03.2016>: Citroen C-elysee 1.6 hdi 92hp exclusive. Arkadaslar merhaba bir hafta önce citroen 2016 model c-elysee 1.6 hdi 92 hp exclusive satin aldım. Daha öncede citroen marka aracım vardı yine tercihimi citroenden yana kullanmak istedim. Daha önceki aracimdanda memnundum. C-elyseenin yol tutuşunun ve performansının bazı arkadaslarımızın kötü yorumlar yapmasına rağmen c-elysee kullanicisi olarak iyi olduğunu dile getirebilirim. Donanimina, performansına ve yakıt olayınida dile getirirsem alınabilicek uygun ve guzel bir araç. Araç alırken çok fazla yatırım yapmanıza gerek yok. Bir çoğumuz ferrayiye binmek ve ferrari sahibi olmak ister. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkesin kişisel fikrine saygım sonsuzdur. Peguot 301 e göre görsel olarak hem daha yakışıklı ve daha sportif görünüyor. Sınıfına göre alınabilicek bir araç. Bütün arkadaslara Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emre <01.04.2016>: Araç 2013 model garantisi var ve arka bagajından herhangi bir nemli havada arka koltukları ıslatıyor. Stop lambaları nemleniyor. Servise gittiğimizde ise komik ama araba test edildi böyle bir sorun tespit edilmedi. Kullanıcıdan kaynaklı hata vardır. Far başına 250 tl gibi bir cüzi ücretle değiştirebiliriz dediler. Allah bildiği gibi yapsın bunları, araba daha 5000 km yaptı.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mustafa <18.06.2016>: Citroen C-elysee 1.6 2015. Parası çok olan farklı araba alsın bence orta kesim için ideal araç, yakıt da cimri sadece bi ses sistemi arabayı 10 numara yapıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Koray <24.06.2016>: Nesi kötü,, sacı yumuşak, izolasyonu kötü, 0 km araç bir sürü garip sesler üretiyor, yüksek süratte yanal rüzgarlardan çok etkileniyor,, ergonomisinde var bazı sıkıntılar... Nesi iyi ,, yakıtına göre motor performansı,, 100 km/3.2 mazotla uçan halı misali muhteşem ,, yol tutuşu hakikaten bu sınıfta inanılmayacak kadar iyi,, Kliması 10 numara.. Tasiye eder miyim ?? fiyatına göre KESİNLİKLE EVET..!!
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafacn <02.07.2016>: 2016. B segmenti sedan araç olarak piyasaki rakiplerinden öndedir, Yakit konusunda ekonomiktir, seridir benim aracim ful olani piyasaya göre bu özellikte alinacak en iyi araç(kendi kanaatimce) fiyatı iyi olumsuz yönleri süratli kullanimda ruzgardan etkileniyor ve sesi iceri aliyor B segmenti araçlarda normal durum bu olumsuzluklar istenmiyorsa kesenin ağzı açilip. C,D segmenti sedan araçlara bakilmalidir...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ramazan <24.07.2016>: 2016. BÜTCEM AZ, ALDIĞIMDA DA YAKITI AZ OLSUN DERSENİZ RAKİPLERİNE GÖRE ALINACAK ARAÇ. GELİRİNİZ ÇOK, GİDERİNİZ AZ İSE ÀLMAN ARAÇLARI ALIRSINIZ. CİTROEN C ELYESE FULL OLANINI KULLANIYORUM. TAVSİYE EDERİM.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erhan <26.07.2016>: 1.2 otomatik. Arkadaşlar 2014 model aracı alalı 1 ay oldu otomatik vites kalkarken araç sürekli titretiyor . Servise götürdüm bu modellerde baskı plaka olduğu için dediler. Otomatik vites araçlarda baskı plaka olduğunu ilk defa duydum. Değiştirdiler, yazılım güncellemelerini yaptilar ama araç yine titriyor. Yine servise götürdüm kullanıcı hatası ama bu modeller böyle ne yazık ki dediler. O zaman baskı plakayı niye değiştirdik? Yersen! . .
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Salih <05.08.2016>: Sakın almayın fren sorunu var. araç durmuyor ayrıca 16000 km de.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mustafa <03.09.2016>: 2016. Araci alali 1 ay oldu uzun yol yapma sansim oldu. Arac 120 hizdan sonra guven vermedi savrulma konusunda. 100 Km lik hizda cam acilmis gibi ses veriyor iceriye. Yavas kullanimlarda sorunsuz. olumlu tarafi ise yakiti ve motor perfonmasinin iyi olmasi bu fiyata uygun denebulir cok binmeyenler icin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <06.09.2016>: Citroen c elysee exculiz 2016. fiyatına ve muadillerine göre on numara bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <14.09.2016>: 1.6 hdi kullanıcısıyım. Tipi güzel olmuş dikkat çeken bir araba ve 50 TL mazot ile ortalama 240 km yol gidiyor.Daha ne olsun. Bence aynı segment araçlar içerisinde en iyisidir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa     


Siz de Citroen C-Elysee kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder