Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları - 3.Sayfa

Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-3

Çetin <24.07.2014>: 1.2 Black Edition, nihayet aracımı avcılar bayinden teslim aldım, satış elemanı türkan hanıma ayrıca teşekkür ediyorum. Henüz 2. depoyu kullanıyorum aracım 650 km cok yoğun istanbul trafiğinde köprü merter topkapı ve içyollar tam istanbul karmaşasında kullanıyorum, şuan araç 8.5 litre yakıyor, bu trafıkte dur-kalklardan bahsediyorum ancak hafif uzun yol açık trafıkte hemen 5.4'e iniyor araç, orta yoğunluklu trafıkte daha az yakacaktır insallah biraz daha düşmesini bekliyorum, yine de araç beni tatmin ediyor, görsel olarak çok yakışıklı iş ve aile kullanımına uygun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <02.08.2014>: Aracı bugün test ettim 1.2 Turbo motor gerçekten mükemmel. Çekmiyor diyen arkadaşlara test etmelerini öneririm. İç malzeme kaliteli. Gelelim negatif yönlerine; önde kullanılan kaliteli plastik arkada kullanılmamış. Şoför camı açılıp kapanırken kapı döşemesi oynuyor. Tavan döşemesinin bittiği dikiz aynasının olduğu bölümde çok kötü bir işçilik var, resmen ipler sarkıyor ve kablolar görünüyor. Fiyat çok yüksek tekna modeli 65000 düşerse alabilirim ama bu fiyata zor...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Alpaslan Oruç <04.08.2014>: Ilk olarak 2012 model 1.5 dci black edition modelini aldım. Çok memnundum. Yakıtı konforu bana göre tam bir aile arabası idi.
Bu araçla kaza geçirdim, araç pert oldu fakat araçtaki ben dahil aileme bir şey olmadı. Bunun üzerine yine aynı modelin 2014 1.5 dizel black editionu aldım. Halen kullanıyorum. Bir depo dizel ile şehirlerarası mübalağasız 950-1000 km yol gidiyorum. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cancan <09.08.2014>: Her yönden çok süper bir araç. O km 2012 aldık, geçen hafta 20.000 bakımda 2014 de gözümüz kaldı. insallah alacagiz.bizdeki visia modeli ama bakalim gücümüz yeterse tekna alacaz .:)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


NİHAT <13.08.2014>: Qashqai 2010,  Aracı yaklaşık 2 ay önce aldım kullanıcı yorumlarının çoğuna katılıyorum. Bence bu fiyata bu arabaya binmek olumlu bir karardır. Araçta ki beklentilerimin % 90 ını karşılıyor daha ne olsun..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sadik <05.09.2014>: Qashqai 2014, Merhaba arkadaslar, bu zamana kadar cok sifir araba kullandim lakin bu kadar berbat bir araba rastalamadim, japonlarda turkiye ye gore araba uratmis. katolagtaki yakit tuketimine 1 lt ekleyin. vites gecisleri sikintili, dosemeler berbat, tavan cam ve yazin beyniniz sicaktan yanar cam altinda ince bez pacavrasi var sicaklik yuzunuze vuruyor. arka bagaj kapisi saga ve sola meyilli park olursa saga veya sola vuruyor. daha cok yaxacam ama sıkılırsınız diye yazmadim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İrfan <13.09.2014>: Tekna 2000 motor. Çok guzel 2 yildir kullaniyorum ama tek problem içeri çok ses alıyor, gaza bastikca hep bi problem olduğunu sanıyorum, sizlerde de oluyor mu?
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Adsız <15.09.2014>: Yaklaşık bir yıldır Qashqai kullanıyorum. (2013 1,5 Dizel) Başlangıçta gayet memnundum. 10 bin bakımından sonra arabanın performansı düştü, yakıt tüketimi yüzde arttı. Önce şehir içinde 100 km'de 5,5 - 6 litre arası yakarken bakımdan sonra 7,5 - 8 arasına çıktı. Bakım yaptırdığım servise durumu ilettim, ilgilenmediler bile. Hatta dalga geçer gibi "Siz daha önce az yakıyormuşsunuz. Arabanın normal yakıt tüketimi bu." dediler. Araba genelde iyi sayılabilir; ama sala bu kadar para etmez. 70 - 80 bin lira verdikten sonra çok daha konforlu arabalar alabilirsiniz. Kliması yetersiz, tavanı basık, ön konsol plastikleri hava sıcaklığı değştikçe değişik sesler çıkarıyor. Kabin yalıtımı ise berbat. Motor gürültüsü neredeyse olduğu gibi içeride. Motor sesinden yanınızdaki insanın konuşmasını duyamıyorsunuz. Yol tutuşu, eh işte. Kataloglarında ve reklamlarında "düşük yakıt tüketimi" vurgusu yapıyorlar ya. Tam bir aldatmaca. Hem de nasıl bir aldatmaca? mahkemeye verseniz "tüketiciyi yanıltan reklam" yapmaktan ceza alırlar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mesut <19.09.2014>: 1.5 dci black edition. Selam arkadaslar, ben 2014 modelini aldim cok guzel, tamam daha eski modelleri ic dizaynasi olmamis cok basit yazarken model farkilliklarni soylesek daha cok aydinlaniriz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Jasker <03.10.2014>: 1,6 SKY PACK CVT. ARKADAŞLAR BEN 2013 YILINDA SIFIR BENZİN OTOMATİK QHASQAİ ALDIM. ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUM. BU ZAMANA KADAR ALDIĞIM ARAÇLARDAN İÇ DIŞ GÖRÜNÜŞ OLARAK SÜPER AMA PERFORMANS YOL TUTUŞU YAKIT TÜKETİMİ MALZEME KALİTESİ ÇOK KÖTÜ, HATTA BERBAT. DİZELİNİ KULLANMADIĞIM İÇİN DİZELİ HAKKINDA YORUM YAPAMAM AMA BENZİNLİ OLANINA SAKIN AMA SAKIN YAKLAŞMAYIN ARKADAŞLAR. BİR KULLANICI OLARAK TAVSİYEMDİR. ARACIM RAMPADA YIĞILIP KALIYOR. 4000 DEVİRDEN SONRA ARAÇ TEKLİYOR. AYRICA ARKA BAGAJ KAPAĞINDA BİR AYARSIZLIK VAR. SERVİSTE BANA SÖYLENEN "BU SERİLERİN HEPSİNDE BU HATA VARDIR. BUNU DÜZELTEMEYİZ" DEDİLER. KİMSEYE TAVSİYE EDEMEYECEĞİM BİR ARAÇ.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali <03.10.2014>: Naigasyon navigasyon navigasyon, yazıklar olsun bu kadar para veriyorsun İstanbul bile yok navigasyonda.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Avni <05.12.2014>: Qashqai 1.5 dci skypack. 2013 Mayıs ayında aldım. 1. viteste yokuşta yığılıyor. Servis ücretleri çok pahalı, iç plastikleri sert ve kalitesiz, turbo iki kez arıza yaptı, servisleri ilgisiz ve parça temin edemiyorlar. Aracın dizaynı güzel, kaporta sağlam, yürüyen düzeni iyi, yakıt tüketimi ortalama iyi. Bagajı oldukça küçük. Bir daha Nissan alırmısın deseler almam.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mesut AYYILDIZ <20.12.2014>: Arabamda Turbom arıza yaptı, servislerden 1 tanesini atlamışım, ancak; 30.000 Bakımını 28.000 km de yaptırdım sonra 40.000 km bakımını servisinde yaptırdım. Turbom arıza yaptı. Nissan sahiplenmedi. Aracım Garantili olmasına rağmen ret cevabı gönderdi. Şayet 2.000 km geçipte garanti dışı kalıyorsa şahsi kanaatim bu aracı aldığıma çok pişman oldum. Balatalardan ses geliyordu servise götürdüm dediler ki normaldir. Kapılardan ses geldi götürdüm dediler ki kullanıcı hatası. Benim aldım şimdi satışa çıkaracağım. Ben Hiç memnun kalmadım... Ya 2.000 km gecikipte Garanti dışı kalan ve turbo su giden araç var mı? Ayrıca tüm parçaları çok pahalı, Peki o zaman niçin 20.000 ile 30.000 KM arasında bir sıkıntı çıkmadı, Turbom arıza yapsaydı o zaman yapardı. Söz konusu arıza 30.000 ile 40.000 KM arasında meydana gelmiştir. Yani Değerli okuyucular gördüğünüz üzere Garanti Kapsamına alınmamak için herşey yapılıyor. Bu aracın Turbosu, BorgWarner turbo kullanılmaktadır. Nissan yaklaşık 6.500 TL olan bu turbo, Renault servisinde 3.000 TL civarındadır. Yağ filtresi bile Renault markadır. Ben çok mağdur oldum ya. Burda yazılanlara inanmadım önce, İnsan başına gelmeyince bilmiyormuş. Ama iş işten geçti. Ben Çok pişman oldum aldığıma.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Berk <28.12.2014>: Qashqai +2 2012. 1.5 dizel kullanıyorum, çok güçlü değil ama yokuşlarda pek sorun yok, yol tutuşu güzel, motor reno motor olduğu için motordan memnun değilim ama genel olarak güzel bir araba tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


O.Sezai Çepken <29.12.2014>: Nissan Qashqai 2013. Kasım 2013 te eşime bir nissan qashqai aldık. Bir yıldır kullanıyoruz. Araçta çekiş problemi var. Bana göre dizayn problemli, yanlış şanzıman seçilmiş. İlk kalkışta araç kağnı gibi. Kendi devrini alıncaya kadar, ne kadar gaza basarsanız basın hızlanmıyor. Yokuşlarda yine aynı problem. Görüntü jip gibi ama tam bir fiyasko. Kullanıldıkça açılır diye bekledik olmadı tabi. Servise götürdük hiçbir problem olmadığını ilk defa böyle bir şikayet aldıklarını söylediler ama hiçbir şeyi düzeltmediler, zaten böyle çalışır dediler. Bu arada yeni tiplerinde böyle sorun olmadığını çözdüklerini de belirttiler. Madem sorun yoktu yeni modelde neden aynı şanzımanı kullanmadınız? Yani biz aldatılmış olduk.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


1. Sayfa -- 2. Sayfa -- 3. Sayfa -- 4. Sayfa -- 5. Sayfa




Siz de Nissan Qashqai kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Nissan Qashqai Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder