Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları - 5.Sayfa

Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-5

Yavuz Ertem <15.07.2015>: 2014 Qashqai sahibiyim.. arabayı aldığım günden bu yana bagajdaki sesi artkıy İzmir Gaziemir servisine 5 kez götürmeme rağmen kesemediler.. bu durumdan oldukça şikayetçiyim.. Almak isteyenlere ve bu servise gitmek isteyenlere inşaAllah faydam dokunur..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Şevket DOĞAN <28.07.2015>: Nissan Qashqai 1.2 DSG 2015 model. 5 yılda bir araç değiştiriyorum. Yaklaşık 100000 km. yol yapıyorum. Bu nedenle benzinli araç aldım.
Aracın teknik verilerinde yazan değere hiç yaklaşmıyor. 6.6 litre olan şehir içi tüketimi siz 8-9 litre olarak düşünün. hemde bu değerler ECO modda. Eğer sport moduna geçerseniz tüketiminiz 11 litreleri buluyor.
Bu nedenle aracın benzinli versiyonunu tavsiye etmiyorum.
Araç arka koltukta oturanlara darlık hissi veriyor. Bu nedenle cam tavan almanızı tavsiye ederim.
Araca 88.000 TL verdiğim düşünülürse rakipleri de görmek lazım. En azından ASX, ix35, Mokka, Tiguan, XV bir görün derim. Ben dizaynına aldandım. Siz aldanmayın.
Bu aracın beyaz rengini almayı derim. Bu renk aracı zayıf gösteriyor.
Unutmayın Euro Ncap internet sayfasında bu araç Küçük Aile aracı sayılıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Bahri <04.08.2015>: Aralık 2014'de sıfır aldim arabanın boyasi kalktı nissan dış etkenlerden olduğunu soyledi tüketici hakları sikayet ettim en son kullandığım arabayi 10 yil kullandim boyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ömer <08.08.2015>: Nissan 1.5 tekna 2009. Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bu modeli. Günde yaklaşık 150 km yol yapıyorum ve ekonomisinden son derece memnunum. Şehir içi ortalama 5.8 ila 6.2 arası değişiyor trafiğe göre. Uzun yolda ise 5 lt nin altında yani 4.8 gibi tüketiyor. Bunun yanında olumsuz yanları da var elbet ama hem ekonomi hem performans olmuyor. Gücü az. Klima çalışırken hemen gaz yemiyor. Bu gün 0 km 1.5 visia aldım. Bakalım nasıl çıkacak. Tavsiye eder miyim evet.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <17.08.2015>: Qashqai 2014. klima promlemi var. klima calısırken bir sure sonra fan devri düsüyor havalandırma flapları kapanmış gibi uğultu yapıyor klimayı kapatıp fanı açıp kapatırsan fan tekrar devreye giriyor zaman sonra fan uflemeyi kesiyor, antalya servisinin yetersiz olduğunu düsünüyorum problemimi henuz cözemediler.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ada <19.08.2015>: Qashqai 2015. Bugün 1.5 dizel qashqai 2015 deneme sürüşü yaptım. Tek kelimeyle mükemmeldi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sebahattin <21.09.2015>: Kesinlikle tavsiye etmem çok sarsıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yılmaz <19.10.2015>: 2011 nissan qashqai 1.6 tekna benzinli . Yakıt tüketimi ortalama 7.1
Araçın güçü yeterli iç tasarımı tavan lambaları, havalandırma çıkışları dışında güzel. Direksiyon klima ve gösterge panelini çok sevdim. Kullanışlı ve kaliteli.
Ses yalıtımı ve ses sistemi mukemmel. Bu benim 6.aracım. Sürüş keyfi veren bir araç.
Arabanın dış görünümü harika bakan bir daha bakıyor cam tavanlısı özellikle. İçi ve bagaj oldukça geniş, çift yönlü klima çok başarılı. Fiyat/ performans açısından türkiyedeki araçlarda birinci sırada gelir. İkinciel piyasasıda var aracımı bulana kadar çok uğraştım aradığım araç ertesi gün satılmış oluyordu. Herkese keyifli sürüşler.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ayşe <31.10.2015>: Qashqai 2011 tekna pek. 2011 9 ncu ayda aldım bu güne kadar çok rahat ve keyifle kullandım aracımı senede 10 km yapmama rağmen dizel almıştım şu an aracım 45.300 km de tertemiz evimin garajında gayet temiz bir şekilde kazasız sorunsuz bu güne geldik şükür ancak ortopedik sorunlar nedeniyle satıp yenisini 2015 model almayı düşünüyordum bu yorumlardan sonra gözüm korktu yeni araçlar problemli yazılan yorumlara göre. eski performansa göre tavsiye ederim yenisini bilmem.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Abdullah fatih <12.11.2015>: Qashqai 1.2 xtronic. 2013 model 1.5 dci manuel qashqaiyi satip 1 ay once 2015 1.2 xtronic qashqai aldim. ikisi arasindaki en buyuk fark performans. ama yenisinde kalite algisi ve konfor daha fazla.. yeni kasada 120den sonra ruzgar sesi daha fazla geliyor. esim de kullansin diye otomatik aldik ama ben yine de manuel dizel 1.6 motorunu oneririm...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murathan <01.12.2015>: Aracı 2014 ten beri kullanıyorum. Mersinde ilk ben almışım diye söyledler. Neyse araç çok pratik fren , süspansiyon konusuna gelirsek çok yumuşakta değil , çok sertte değil. Vites geçişleri hissettirmiyor. Aracın fiyat konusuna gelirsek fiyat biraz yüksek olabilir. Fakat değecektir almanıza. Daha düşük modelleride var. Tekna , Skypack.. gibi onlarda çok güzel model fakat jantlar beyaz ama spor durması için Black Edition modeli sizin için daha iyi olacaktır. Iyi Günler.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Volkan <16.12.2015>: 2015 model nissan qashqai. 7 ay önce aldıgım aractan yakıt ve performans olarak memnunum fakat aracın on taraftan ve emnıyet kemerlerınden gelen tıkrtılar can sıkıcı iç mekanda malzeme kalitesi iyi olsa mukemmele yakın bır arac olurdu sıcak asfaltta konfor ıyı bozuk yollarda ıse kötü.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Engin <27.12.2015>: 3-4 ay öncesinden Nissan Qashgai Platinium Premium Pack sıfır araç aldım. Aracımdan memnunum yalnız geçenler de sabah aracımı -15 derecede çalışırken marşa bastıktan sonra kendiliğinden stop etmesi, bu olay birkaç kez oldu. Bende aracı aldım firmayı aradım, aracım da böyle bir sorun oluştu diye. Cevap olarak yakıttan olabileceğini söylediler. Bende benim aracın aynısı olan arkadaşıma sordum baktım aynı problem onda da var.
Şimdi anlamadığım bu aracın üretimi yapılırken -15 -20'li olan illeri hesaba katmayarak mı üretim yapıyorlar? Benim yapmam gereken ne acaba. BU araclarda problem var ve serviste kabullendi bunu.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


MadMonday <29.12.2015>: 2012 model 90.000 km 1.5 dizel qashaai kullanicisiyim. Bu arabaya dar diyenler sanirim daha önce tır şöförüydü. 1.85 boyundayim araba gayet rahat. Arka koltuğa binince yayılıyorum zaten, diz mesafesinin hiç bir sıkıntısı yok. Tavan basık demişsiniz, kürek yutmuş gibi oturmadığınız sürece hiç bir rahatsızlık yok. Benim koltuklar kremrengi ve tasarimin iyi olduğunu söyleyebilirim. Arabamı almadan once buradaki yorumlari okumuş ve endişelenmiştim. Fakat hic bir sıkıntım kalmadi. Arabayi olumsuz eleştiriye boğanlar herhalde daha önce Bmw falan kullanmişlar. Gayet guzel bir araba tavsiye ederim. Yokuşları yutuyor zaten o ayri bir mevzu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cem <31.12.2015>: 2015 mode 1.6 dci manuel vites kullanıcısıyim. Almadan önce çok araştırdım bundan iyisini bulamadım. araç 130 beygir olmasından dolayı yolların tek hakimi olduğunuzu hissettiriyor. araç şu an çok yeni otoban da 210 km ye çıktım devir 4.000 de araba direksiyon da bir milim sapma yok roket gibi gidiyor ben çok memnunum umarım böyle devam eder. içi gayet geniş özellik olarak fazlası var eksiği yok, far sensöründen yağmur sensörüne kadar, fiyat diğer araçlara göre çok çok iyi, pejo taksi tipli doksan beygir aracına seksen milyar isterken bu araba 130 beygir onları dörte katlar. kia sorento kullandım o araba ayarında, belkahve Yokuşu var izmir de Yokuşu çıkarken resmen diğer araçlara hakaret ediyor diğer arabalar atmış üçe dörte bağıra bağıra çıkarken altıncı viteste yırtıp gidiyor zevk böyle bir şey dedirtiyor. araba da ki direksiyon hızlandikca kazık gibi sertlesiyor çok güzel bir özellik virajlarda yana mana yatma olayı yok araba yolu örümcek gibi sarıyor çok güzel araba Allahu Teala isteyen herkese nasip etsin kesinlikle tavsiye ederim, bu araçlar yüksek olması bunları çift kabin kamyonet gibi kullanacaginiz anlamına gelmez nazik araç bunlar hafif arazi yollarında dikkatli kullanmak lazım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüsamettin <22.01.2016>: Bende 2012 si var, İkinci el Aldım bu fiyatlara alınabilecek en iyi araç içi geniş 10 üzerinden 10 veririm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Salim Yılmaz <25.01.2016>: Sınıfınin en iyisi yakit iyi çekiş çok iyi kuvvetli, malzeme kalitesi %90 iyi fiyat biraz fazla ,kasa yerinde bende qashgai begenmeyenleri anlamiyorum bu HAYIR diyenler kesinlikle araçtan anlamayan kulaktan dolma bilgi sahibi olanlar,veya diger oto firmalarının tetikçileridir kesinlikle qashgai alan kesinlikle pişman OLMAZLAR. 1,6 dizel 130 beygir her yönüyle on numara araç Sınıfınin en iyisi ınsanlar araçtan anlamayan bir sürü kişi yorum yapmış bu arac iki milyon sattı bilmeyenlere inanmayın ,adamlar geyik olsun diye sallamiş sınıfında her araca fark atar her yönden, qashgai. Ancak iyi sürücüler test edebilir, traktör kullananlar degil ,bu arac buraya gelinceye, dek bir sürü test, den geçiyor siz bunu tasarlayandan daha iyi mühendislik biliyorsunuz ya( QASHGAİ SINIFININ EN IYISI)arastirin hak vermeyeceksiniz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Seracettin <27.01.2016>: Ben yaklaşık altı aydır blek edışın 1.6 130 hp aldım kullanıyorum, her şeyi ile mükemmel bir araçtı performansı çok yüksek hiç bir sorun yaşamadım herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ramadan güneş <03.02.2016>: Nissan kaşkai premium pilatimun x tironik 2015. Aracımda şu an tek sorun farlarin yetersiz oluşu ilerleyen dönemlerde ne çıkar bilmiyorum ama güzel bir araç yol tutuşu olsun sürüş keyfi olsun mükemmel.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şükrü <07.02.2016>: Nissan kaşgai 2015. 1.6 dci manüel vites aldım memnunum tavsiye ederim..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gurol <11.02.2016>: 2015. Almaya niyeti olanlar sakin yanina yaklasmayin sifir arabanin farlari buhar yapiyor garanti fiziksel ozellik oldugunu soyledi marspiyerdeki nikelajlar dokuldu arabayi teslim ederlerken benzinliye gore ayar yapmislar servis bihaber araba 3 gun parktaa kaldi akusu bitmis boyle seyler olurmus dediler alindigi gunden itibaren silecek problemim vardi neyseki garantiye giriyomus o parca Allah'tan 2000 km iken sikayet etmistim.. aldigim en kotu araba sakin aldanmayin.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cem <02.03.2016>: 1.6 dci manuel 2015. Arkadaslar sakın almayın çok pişmanım diyen arkadaşlar var farı buhar yapmış içinden tıkırti gelmiş bizde de araba var ne buhar var ne takir ti ne tukurtu var cep telefonu alıyorsun hatalı çıkabilir bin de bir ihtimal olur bu sadece araba için değil her şey için arabayi sürekli hakaret küçük düşürme bu araba Renault un doksan bin olduğu yerde bu araba bedava evet alacak arkadaş test yapsın benim derdim performans konfor yol tutuşu ekonomi diyor san alacağın araç bu Türkiye de bundan hızlı ekonomik konfor lu araç yok varsa satalim bizde gidelim ondan alalım
1- CrV 120 hp 1625 kg Bu mu ondan iyi
2- Duster 110 hp roman malı bu mu iyi
3- Tiguan 1.4 benzinli bu mu daha iyi
4- Sportage 1.6 benzinli bu mu daha iyi
5- tucson 1.6 benzinli
6- asx 115 beygir bu mu daha iyi
Bana kaSkai ye rakip araba gösterin 130 beygir 1420 kg bundan performans li yakıtı düşük araç gösterin tek araç var mokka 1.6 cdti 136 beygir onun da tipi çok küçük önü yere değiyor bu arabanin yanına yaklaşan araç yok ister alın ister almayın ama çamur atmayın ben aldım krallar gibi biniyor bir bakan bir daha bakıyor araba on üzerinden on ben çok memnunum tavsiye ederim 130 beygir olanını diğeri ni değil
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sabahattin <06.04.2016>: 2015. Arabadan pek memnun değilim premımyum peck modeli 2 aydır kullanıyorum 2 defa şanzıman arıza gösterdi servis doyurucu açıklama yapamıyor bu durumda ne yapacagımı bilemiyorum bana yardıcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim....
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Öğretmen <08.04.2016>: Kesinlikle tavsiye ederim, hiçbir problem yaşamadım. En güzel yanı konfor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Veysel Şimşek <29.04.2016>: Qasqai 1.5 dci skypack 2016. Fiyatına göre kalitesi pişman edici. Genel olarak iyi diyeyim kaporta sağlam ama iç malzeme kötü. Çekiş ve denge iyi bundan sonra masrafsız binersem iyi derim. Alındı artık.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim türk <11.06.2016>: 2015. Sıfır araç alıyoruz ve 3 yıl 10000 den onbine bakım zorunluluğu üstüne bide servis fiyatları çok yüksek, aracım dizel genel müdürlüğü aradım serbest piyasa istedikleri fiyata yaparlar diye pişkin pişkin cevap verdiler.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Tunç <08.07.2016>: Qasqai 2016 tekna. Aracı alalı 2 hafta oldu 2000 km yol yaptım dizel tekna model 15 dci 110 hp ile, araç tek kelime ile mükemmel
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan <09.07.2016>: Qashqsi 1,6 dizel Tekna. Arac gerçekten motor olarak rakipleri ile açık ara önde üstelik yakıt konusunda diger modeller yanına bile yaklaşamaz, çok keyifli hele de yokuşta işte o zaman diyorsun ki FARK bu olsa gerek.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan sarıdaş <19.07.2016>: Arkadaşlar aracı 2 ay önce aldım. qasqai 1.5 dizel spk pack. Daha önce focus kullanıcıydım 1.6 125bg benzinli idi. dizel araç almak için sattım ve çok araçtırdım. Motor olarak birçok araçta kullanılan reno, dacia, nissan, mersedes bile kullanıyor, ve kararımı qasqaiden tarafa verdim.
Motoru olsun yakıt ekonomisi ve japon markası olduğundan ve en önemlisi ise yerden yüksek olması. Bu bayram depomu fulledim memlekete dogru yola cıktık. bayram tatili oldugu için çok trafik vardı. istanbul kastamonu arası 500 km normalde 4,5 saatde gittigim yol 15 saat sürdü araçla çok yogun trafik vardı.
Araçın bagaj agzına kadar dolu 4 kişilik aile ve klima devamlı açık şekilde dur kalk yaparak kastamonu ya geldigimde 497 km yapmısım. depoyu tekrar full ledigimde 86 tl aldı ve çok şaşırdım sıfır aldıgımda 1000 km sonra yakıt düşer demişlerdi bu kadar olacagını düşünmemiştim.
Demek trafik olmasaydı yaklaşık gittigim yolu 65 tl ye gidecektim. yakıtın litresi 3,65 krş
sizlere fikrimi söyledim karar sizin araç alırken iyi araçtırın önemli olan ekonomik yakıtı ve suv olması daha iyi olur diye düşünüyorum. saygılar..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Berşan <05.08.2016>: Qasqai Platinum Premıum Pack. Bütün yorumları okudum. Çoğu arkadaş yol tutuşu, yokuş çıkışlarını durmadan köpürte köpürte anlatmış. Bu aracın yol tutuşu, yokuşları çıkışını, virajları alışını iyi , süper diye nitelendiren ya araba kullanmayı bilmiyordur ya da daha önce hiç araba kullanmamıştır. Yol tutuşu, virajları alışı, yokuşları çıkışı kesinlikle berbat! Bayii ve servisleri keza aynı şekilde berbat! 10.000 bakımı geldiğinde araçta bir şey olmadığını fakat tedbir amaçlı incelemeye alacaklarını söylediler. Bizde kabul ettik ama önce ne kadar tutacağını sorduk. 800 lira ödeme çıkardılar. Arabayı incelettirmedik. Yağlarını falan hep sanayide değiştiriyoruz 200-250 lira tutarında. En iyi yağları da kullanıyoruz. Aracın görünüşü çok iyi, bakınca çok lüks çok kaliteli parçalarla yapıldığını düşünürsünüz ama kesinlikle öyle değil. Umarım bu yorumu yetkili kişilerde görür. Daha önce Cr-v kullanıyorduk, keşke satmasaydık diye dert yanıyoruz şimdi. Canın c**** NİSSAN!
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Arif Ünal <22.08.2016>: Qq 1.6 dizel manuel. Bu arabayı kötülüyenlere inanmıyorum yazdıkları eksikler saçma ve abartılı bunlara dünyanın en eksiksiz arabalarını getir yine bişey bulurlar onun için dikkate almayın yazık yazsınlar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mahmut <23.08.2016>: Qasqai visa 2016. Ben 3 hafta once aldim gasgai visa 1.5 dizel modelini aldim .surus keyfi performansi guzel biraz debriyaj yukarida kavriyor dur kalkta biraz alisamadim. onun disinda ici genis tam aile arabasi. yakit olarak sehir ici dur kalk ortalamasi şuan 7 yakiyor, biraz uzun yol yaptiginizda bu 4.6 kadar dusuyor. daha henuz 400 km yol yapabildim zamanla dahada dusecegine inaniyorum. gayet menmunum herkese tavsiye edebilecegim bir arac. surekli kamyon kullaniyorum gasgai kulandigimda inanilmaz rahatlik ve surus keyfi yasiyorum.. gulsuyu bostancioglunda aldim gayet iyi ilgilendiler hem satis oncesi hem satis sonrasi. surekli telefonla ariyorlar sorun va rmi yok mu diye. bence suv olarak en guzel arac.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim manav <25.08.2016>: 2014. 1.2 turbo benzinli kullanıyorum. Yokuşlarda motor güçsüz kalıyor. 1,5 yılda akü boşaldı. Yazılım nedeniyle sık sık yaşandığını servis söyledi. Çözüm de yok. Pişman olursunuz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Önder yüzer <12.09.2016>: SUV bir araç almak istiyorum, Test sürüsüne çıktım, kardeşimin arabası 2 gündür bende dün Beşiktastan yesilkoy havalimanı sonrada ömerli yaptım, takıldığım konu arabanın çok ses aldığı yolda gidişi fena değil araba yormuyor fakat dediğim gibi sese takıldım alıp almama konusunda tereddütüm var, tavsiye eder miyim herhalde sadece ses konusundan dolayı hayır.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yusuf <15.09.2016>: Nissan qashqai 2015. Aracı düşmanıma dahi tavsiye etmiyorum, 2015 model qashqai sahibiyim göğüsten kafa ütüleyici derecede çok ses geliyor, şoför tarafının camı yarım açık iken haraket halinde iken cam düşecek gibi ses geliyor, uzun yolda aracın içerisinde yol sesi aşırı derecede var benim aracım henüz 9 aylık ve 10.000 km de bu sesler varsa ilerisinde neler olacagını tahmin etmek istemiyorum, kaç kez servisine götürdüm ama hiçbir şey yapılmadı diye bilirim aynen her sorun devam ediyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cem <25.09.2016>: 1.6 dci manuel skypeck 2015. Bu aracının artıları
1 yol tutuşu süper e yakın
2 konfor güzel
3 yakıt ve performans tam puan
4 malzeme kalitesi iyi olması gerektiği gibi
5 kaporta sağlam
6 vites geçişleri kavrama güzel
Aracının eksileri
1 çok seri olduğu için hemen pati ye düşüyor
2 bagaj biraz daha geniş olmalıydı
3 215 alt sınır yerine 235 alt sınır lastik kullanımı olmalıy di
4 müzik sistemi normal daha etkileyici bir sistem olmalıydi
5 göğüs de ve Torpido da kullanılan malzeme çok yumuşak deri hemen çizilmeye mehilli
6 arka koltuklar daha yukarda olmalıydı arka da oturanlar jeep havası alamıyor klasik otomobil gibi
7 ani Hızlanmalar da refleks hareketlerin de direksiyon otomobil gibi tepki vermiyor yüksek olduğu için geç tepki verebiliyor normal mod da spor mod da tepkiler gayet yerinde ve seri
Yüksek araç düşünen ve performans konfor kalite hem spor hem ağır hem aile hem dinamik ve enerjik olsun istiyor saniz bu araç tan iyisi yok piyasası olan seri üretimi yüksek servis ağı geniş servis ücretleri de makul seviyede olan ideal bir araç ben tavsiye ederim memnun um yardimci olabildiysem ne mutlu
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Harun <29.09.2016>: 1.5 dcı skyp. 5 yıldır nissan kullanıyorum 1.5 dizel qasqai 2009 gayet güzel pratik bir aractı dizel olmasına ragmen iceri ses yalıtımı cok güzel aracımı sattım şimdi 2016 1.5 dizel skyp aldım, cok araştırdım almadan önce 1.6 otomatikler arkadaşımda var iceri cok ses yapıyor kasa ağır motor cok bagırıyor özellikle vites gecişlerinde yol sesi yok motor sesi cok fazla 19 inc cant kesinlikle aracı güzel gösteriyor ancak kulanım sıfır suv arac alıyorsun araziye engebeli yola tümsekli yola girdiğin zaman cok aşırı ses yapıyor hafif kaldırıma cıkamıyorsun lastik balon yapıyor yada yarılıyor arkadaşın başına geldi tek ince yanak lastik 750 tl o acıdan 19 inc cantlı alır iseniz arazi yada tümsekli yol kaldırım cıkamazsınız. benzinli kesinlikle tavsiye etmem kasa ağır cekmiyor 1.6 otomatik tavsiye etmem cok aşırı ses var motor sesi özellikle tavsiyem 1.5 dizel ses cok az yalıtım cok güzel tümseksesi yok istediğin yere gözüyün kestiği yere altı kurtardıgı yere cık sıkıntısız kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Guest <01.10.2016>: 2012 BENZİNLİ OTOMATİK Qashqai ALDIM. DÜZ YOLDA HIZLANMASI BİLE ZOR. KASA AĞIR VE TORKU DÜŞÜK. SERVİS MASRAFLARI ÇOK YÜKSEK. YAKIT MALİYETİ KULLANMADAN İNANMAYIN 50-60 KRŞ CİVARI. ŞEHİRLER ARASI YOLCULUK KABUS. BAYIR ÇIKMASI ÇOK GÜÇ. 60 DERECE BAYIRLARDA KESİNLİKLE TAKILIP KALIYOR. TAVSİYE ETMEM. EĞER CİP AMAÇLI ALIP ARAZİDE BAYIRDA KULLANACAKSANIZ. KESİNLİKLE ALMAYINIZ. TAM BİR YAŞLI ARABASI. KESİNLİKLE PERFORMANS BEKLEMEYİNİZ.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


EMRE BALA <07.10.2016>: 2 sene içinde servise gitmediysem her 3 ayda bir açılır tavan kapı fren yapılınca çıkan ses ve en sonunda 2 yaşındaki araba ile yolda kalıp çekici ile arabayı kavuklar servise çektirdim, donanım çöplüğü bir teneke yığını almak isteyen parası çok olanlar 120,000 verip alabilir.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murathan demir <30.10.2016>: kaşkai FUL OLAN2015. ARAÇ ÇOK GÜZEL KONFOR YOL TUTUŞU ,FAKAT 6 SEFER BENİ YOLDA BIRAKTI HABİRE ARIZA YAPIYOR AKÜ ZIRT PIRT BİTİYOR, İNANIN HERGÜN BİR YERDEN PATLAK VERİYOR SAKIN ALMAYIN NEFRET EDERSİNİZ.....
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Şemsettin <04.11.2016>: Nissan qaşkai 1.6 premium 2016. Arabayı bu gün teslim aldım konfor süper yol tutuşu harika düşündüğümden daha güzel tek kelimeyle süper. Tabiki en fulu bambaşka oluyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bahtiyar <03.12.2016>: 2010. Kesinlikle tavsiye etmem, kusurlu araçları turkıyeye gönderiyolar biz insanlar aptalız ya alıyoruz, test etmeden almayın 92 model doğan l araçtaki rahatlığı bulamadım, ikinci el aldım kaskaimi hevesle daha yirmi binde rahatlık sıfır, benzinli olmasına rağmen motor sesini asırı içeri alıyor keske dizel olsaydı bundan iyidir belki uzak durun bu araçlardan.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cesur Yükselen <25.12.2016>: 2016. Arabamı 2 ay evvel aldım, test sürüşü de yaptım, evet araç performans olarak üst düzey 1.6 motordan 320 tork almak Reno Nissan ortaklığından harika bir motor ortaya çıkmış fakat malzeme kalitesi aracın içini ucuz hatta bir süre sonra her tarafından özellikle torpitodan rahatsız edici sesler gelmekte benim aracım pletınum pak ama yine de alınabileceklerin arasında en önde gelir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erkan <30.12.2016>: 2014 otomatik benzinli Qashqai aldim aractan memnunum yanliz kalkislarda hizlaninca ses cok iceri vuruyor Arabayi parkettigimde ortadaki göstergede kirmizi araba seklinde uyari yanip sönuyor alarm mi yoksa otomatik kilitte sorun mu var cözemedim ama tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Orhan <09.01.2017>: Qashqai 1.5 Dizel teckna pack kullanıyorum yaklaşık 2 ay oluyor. Şuanda tekirdağda kullanıyorum aracı yol tutuşu berbat denilebilir, ayrıca kalkışı kuvvetli lakin daha sonra hızlanma açısından çok ağır kalıyor, yakıt ortalamam şuanda 6.1 yakıt olarak iyi km:460 oldu 100 tl mazot ile yaptım bunu çoğunluk şehir içi kulllanılmıştır. Konfor olarak iyi denilebilir çok fazla negatif düşüncem yok konfor için dışarıdan bakınca her ne kadar sert bir araç gibi görünsede ne yazıkki iç malzeme vasat nissan Qashqai yerine hyundai tucson önerimdir.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ahmet <12.01.2017>: 2012 tekna, yüksek bir araç dış görünüşü çok güzel arıza vermiyor, içi geniş, özelliği çok, şık, güçlü, her türlü arazide kullanımı rahat, altı değer mi diye bir sorunu yok. aracı kullananlar yorum yapsın. Nissan alışkanlık yapar. içine ses almıyor. Harika bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yusuf10 <30.01.2017>: 2015 full paket 2 kere akü değişti, direksiyon hidroliğinden hissedilir bi ses pişmanım hem nasıl.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Esat <21.02.2017>: Visia. Şuan 8.5'in altındaki yakıt tüketimi değerlerine asla itibar etmeyin...Ben yandım ve bu aracı düşünenler asla yanmasın diyorum... Aracım ortalama 150 km de bir partikül uyarısı veriyor ve yakıt tüketimim 9'un altına doğru dürüst inmedi... Şu an dizel aracın avantajını gördüm dersem insanları yanlış yönlendirmiş olurum... Aracımı her hafta partikül temizlemek için şehir dışında boşu boşuna kullanıyorum... Ayrıca 90 km den sonra yan camlardan hafif rüzgar alıyor... Kabin içerisinde ciddi bir uğultu var... Araba bir kaç bin kilometre sonra sıfır hissiyatını kaybediyor... Son aracımdan takır tukur sesler gelmeye başladı ve bu bayağı rahatsız edici... Sahibinden COM a 2016 Nissan Qashgai yazarsanız ikinci eldeki araçların sayısını inanın sayamazsınız... Bu durumun en temel iki nedeni partikül ve fabrika verileriyle tutmayan yakıt tüketimi... SAKIN ALMAYIN SAKINNNNNNN....
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Polat <01.03.2017>: 2015 model haziran ayı çıkışlı Nissan Qashqai 1.6 dci x-tronik araç sahibiyim araç şuan 21648km de,şundan kesin eminim ki bu araçlar çok düşük malzeme ve işçilik kalitesi ile üretilmiş hatta resmen karambole gelmiş nissan sanki ilk defa araba yapıyor ,aldığı parayı kesinlikle haketmeyen sinir bozucu ve rezil edici bir araçtır,kısa sürede tespit ettiğim ve yaşadığım problemler şunlardır;

1)aracın kısa farları çok kötü ve yetersiz,ciddi kazalara sebebiyet verebilir
2)sol kapının özellikle aynanın olduğu yerden 80 km hızdan itibaren felaket bi rüzgar sesi geliyor
3)aracı yanaştırırken ileri geri yaptığınızda bilhassa otomatik şanzımanlı olanlarında çaatt çuut diye resmen insanı rezil eden sesler çıkıyor
4)aracın kaputu ve kapıları yamuk ve ayarsız,yoldan geçenler; "abi kaput açık kalmış" diye uyarıyor o derece.
5)aracın genel anlamda ciddi izolasyon problemi var
6)Far açma/kapama ile sinyal fonksiyonu aynı kol üzerinde ve onu öyle dengesizce ayarlamışlar ki ani sinyal verdiğinizde yanlışlıkla farları kapatabiliyorsunuz yani normalde far açma/kapama kolu "sert" sinyal kolu ise "yumuşak" olmalı ama tam tersini yapmışlar...
7)Stop/start ünitesinin çalışma problemi,frenlerden paat diye gelen ses ve leş gibi koku,akü problemi,radyonun çekmemesi ve yakıt deposundan gelen çalkantı sesi en önemlisi de servis çalışanın "Nissan kalitesi düşük malzeme kullandığından bunları değiştirsek bile bir şey değişmez" demesi artık bu lafın üstüne söylenecek bişi var mı yok mu siz karar verin
nissan bide utanmadan "son kontrolü yapılmıştır" diye ön cama sticer yapıştırıyor..Daha bir sürü şey varda yeni yeni ortaya çıkmaya başladı..nissan şikayetleri gerek burada gerekse başka platformlarda giderek artmakta,ben verdiğim parayı helal etmiyorum fiyatı 110.000 tl olan bir araca bunlar yakışmıyor.Sakın bizim gibi test sürüşüne ve dış görünüşüne aldanmayın. Şikayetvar.com a baktığınızda benzer şikayetlerin dile getirildiğini göreceksiniz.Tavsiye edenlerin birçoğunun ya km düşük daha birşey yaşamadılar yada şahinden doğandan terfi ettiler yol tutuşu ballandıra ballandıra anlatmışlar 90 ve üzeri hızda ani şerit değişimi yapmak zorunda kalmazsınız İNŞALLAH.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet Aydın TAŞEREN <11.03.2017>: Qashqai 1.6 dCi 4X4 Manuel Premium Platinum. Nissan Qashqai 1.6 dCi 4X4 Manuel Premium Platinum aracımızı alalı 1 ay oldu, almadan önce bende araç hakkında insanlar ne düşünüyor diye forumlarda gezinmeye başladım ve 2016 model itibariyle araçla ilgili memnuniyet mesajlarını görünce aracı aldım, Bu araç söylenecek tek bir kötü kelimeyi dahi haketmiyor gerçekten çok keyifle biniyoruz, 1.6 Dci 4x4 motor çok istekli öncelikle onu söylemek isterim araç 6. viteste bile yokuşu sanki düz yolda gidiyormuş hissiyle çıkıyor kesinlikle çok istekli ve gazın tepkilerini hemen size hissettiriyor sürekli hazırda bir araç 130 beygir ve 320 NM torktan kaynaklı bir durum sanırım, araç 5,5-6 LT civarı yakıyor 1 depo ile şehir içi 1040 KM gideceğimi söylüyor uzun yolda sanırım 1200-1400 bir yol alabileceğim henüz denemedim ama uzun yol tecrübemide ilave edeceğim yazıma, aracımda deri koltuklar olsun, işçilik olsun 3 boyutlu kamera şerit takip ten tutun katlanır aynalar vs herşey mevcut bu aracı alırkende üst paket almaya gayret etmenizi tavsiye ederim aracı keyifli hale getirmek biraz maddiyatla alakalı, en alt pakette bunların hiç biri yok düz bir araç ama eminim o bile kullanıcılraını mutlu edecektir, en korktugum şey ses yalıtımıydı eşimde daha önce Juke 1.5 DCİ vardı aşırı rüzgar problemi yüzünden araçtan sogumustum ama bu araçta kesinlikle rüzgar problemi yok yolun sesi her araçta var rahatsız edici bir durum kesinlikle yok E250 Coupe aracımdada aynı oranda yol sesi oluyor. Bu pakette tek eksik gördüğüm şey hafızalı koltuk onun dışında olan özellikler mercedesimde bile yok :) Araç fiyatını fazlasıyla hakediyor ben bu aracı 132 bin TL ye aldım fiyatının üstünde bir araç oldugunu düşünüyorum rakiplerini açık arayla ezdiğine eminim . Bu araç çok keyifli arkadaslar herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz arabayı övme amaçlı bir yazı değil samimiyetime güvenin bende çok arastırarak aldıgım bir araç ve memnunum herkese şiddetle tavsiye ederim, yakıt sarfiyatı, konfor, lüx, güvenlik kalite ne ararsanız bu araçta mevcut şiddetle tavsiye ederim. Selamlar
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fatih <21.03.2017>: 2015 skypack 1.5 dci manuel kullanıcıyım. Aracın dış tasarımı mükemmel. İç tasarımı da gayet iyi. Yakıt olarak da mükemmel. Yol tutuş olarak da çok iyi.
Kötü olan tarafları ise yol ve rüzgar sesi ve içerden gelen zırıltı sesleri. Ayrıca sert bir araç, konforlu değil yani.
Negatif yönlerini ben pek takmam derseniz memnun kalırsınız. Ama benim gibi konfor kaliteye önem veren biri iseniz aracı 1-2 yıla satarsınız. Ben de bu yıl değiştirmeyi düşünüyorum zaten.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yalçın abi <01.04.2017>: Black editon. 35 yıllık motor teknisyeniyim nissanı her yönüyle çok araştırdım kadjar da en olumlusu 1,5 dizel düz viteslisi geldi sonunda nissanda karar kıldımaraç gayet güzel insana güven veriyor direksiyona geçtiginizde otomobilden çok suv araca bindiğiniz algısı hemen sarıyor gösterişli araç 1.5 olmasına ramen hiç hissedilmiyor atak ve güçlü motor sesi duyulmayacak kadar az geri kamerası olması çok kolaylık şiddetle tavsiye ederim rüzgar sesi duymadım tavan olayı çok güzel ferahlık veriyor yakıt konusu 1500 2000 devirde 4.5- 4.9 arası şehir içide hemen hemen aynı her zaman devir yükseltmeye hazır iç mekan geniş göstergeler oldukca gözlem altında Navigasyon Sistemi mutlaka olmalı çok işe yarıyor 19 inc lastikleri çok hoş kimileri çok yakar diyor ama ben ögle fark görmedim şimdilik güzel bunlar artı yönleri... eksi yönleri ise kornası hiç yakışmamış,araç yüksek oldugundan bazı kör noktaları var birde start stop hoşuma gitmedi her duruşlarda 5-10 sn sonra stop ediyor yürümede geç kalmıyor ama bilmiyorum alışamadım.ama şu bir gercek ki 10 yıldır sınıfında lider olan bir araç demekki kendini her bakımdan kanıtlamıştır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bülent Hedili <02.04.2017>: 2016 sonu 1.2 xtronic black edition aldım. Şehiriçi yakıt tüketimi 11-13 Lt.nin altına düşmüyor. Referans değerleri hiç dikkate almayın! Motor gücü bu kasa için zayıf kalmış. Yokuşta performans çok düşük! 2016 sonu araçta yol haritası 2013 yılına ait. Tam bir rezalet ve bu konuda istediğiniz yere şikayet edin hiçbir sonuç yok! Sakın navigasyonlu bir model almayın. Gerekirse harici bir navigasyon kullanın derim. Boşuna çok eski bir harita sarası olan navigasyon için para ödemeye değmez. Piyasada 1500₺ civarında çok güzel navigasyonlar var üstelik güncellemelerini kendiniz ve ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hakan ÜZÜLMEZ <12.04.2017>: 2016. 1.2 benzinli motor alıp bu koca kasa için müthiş yakıt performansı beklemek çok enteresan , bende şu an 1.6 DCI 2016 model var 3 aylık bir araç , her yönüyle mükemmel gerçekten henüz 2100 KM yol yaptım şehir içi ve dışı yakıt ortalamam 4.6 Litre ve sanırım 10 binden sonra bu değerinde altına düşecek araç her yönüyle müthiş 130 beygir güç hep hazırda bir araç bastınızmı gidiyor yokuş vs dinlemiyor , aracın süspansiyonları biraz sert ama çok keyifli sert ve sağlam duruş sergiiliyor yol tutuşu mükemmel , dış sesle alakalı bir problem yok bazıları ses aldıgını vs söylemiş gayet güzel beğenerek biniyoruz herkese tavsiye ediyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nevzat <22.04.2017>: qasqai x tronik visa 1.2 2016. Qasqai x tronik visa aracimi subat ayinda aldim. Aracim benzinli ve otomatik vites. Arac seri olup vites gecislerini hissetmiyorsun ilk aldigimda 1 depo ile sehir icinde 400 km yakiyordu bu durum 1000 km ye ulasinca 1 depo ile 600-700 bulmaya basladi. Sehir ici ve kisa mesafede cok yakiyor. Yokuslarda cekisi az ve yakit tuketimi fazla. Tabiki uzun yolda az yaktigi gibi baya seri. Dis gorunusu kadar ic dizayni iyi. Benzinli oldugu icin motor sesini hic duymuyorsunuz. Belli bir hiza varinca lastik sesleri iceriye yansitiyor. Genis arabaya alisanlar icin qasqai dar gelir. Arka yolcu bolumu havus seklinde olmasi dez avantaj. Bu derece luks ve gosterisli arac kullanacaksan yakitina katlanacaksiniz. Diger araclara gore can guvenligi iyi kasasi biraz agir oldugu icin 1.2 motor biraz kucuk ama konforlu ve rahat arac.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Naci <01.05.2017>: nissan kaşkai 1.5 dizel 2016. Arabanın motoru güzel içeriye fazla ses alıyor. Yalıtım iyi değil. Aldığım günün ardındaki gün radyo arızalı çıktı. 1.5 ayda değişebildiler. Satıcılar ilgilenmiyorlar, ilgi hiç yok. servisler yetersiz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murat <15.05.2017>: 2017 1.6 dizel otomatik vites kullanıcsıyım araç performans olarak gayet iyi. yalnız alırken dikkat edin 18 değilde 17 jant olsun 18 ler de vurma yapıyor içeriye çok ses veriyor. aracın iç donanımı görünüş olarak güzel ama torpito kısmında gelen sesler aracın güzelliğine gölge düşürüyor. süspansiyon sert yol seyri ve tutuşu güzel.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <17.05.2017>: Kaşkai platinyum premium pak 1,6 dizel 4x4. Yoltutuşu iyi fakat içeri ses alıyor motordan özellikle soğukken şış şık diye sanırım sabop sesi geliyor servis şimdilik bir çözüm üretemedi araba bir aylık çiysidim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murat <16.06.2017>: Bende 1.6 benzinlisi vardı 2011 model eğer. çekişi iyi değil torostan doblaya herkes yanımdan vızır vızır geçiyordu sadece görüntüsü ve kasası var onun haricinde beş para etmez bir araç.. üstelik ayda 300 tl , 400 tl aylık benzin koyarsınız evden işe bile.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Metin aknaz <22.07.2017>: qasqai 2016 otomatik. Arkadaşlar arabayı 10.000 km de aldın 1,2 turbo benzinli. Gerçekten konforlu sessiz amma gel gelelim yakıtına şehir içi test verileriyle uzaktan yakından alakası yok. Yaklaşık 10 lt civarlarında yakıyor 5,8 ila 6 lt arasında yakıyor diyen arkadaş acaba bu aracın 1.000 kg lık olanı varda bizmi bilmiyoruz. Araç normal olarak biraz ağır 1360 kg ve o yakıtta gayet normal.Belki zamanla 8-9 lt lere düebilir diye umut ediyorum. Gerçekyten konforu ve çok rahat bir araba.Bu kategoride zaten bu yakıtın altınad yakan araç biraz zor var.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muki <27.08.2017>: arabam 2013 model 59 binde,2 gün önce kaynarca rampasını çıkarken devir saati yarıya düştü,tamirciye o şekilde geldim bana hurdadan bir parça getirip önüme attı,arıza bunda dedi,bu parçanın adı ne ? dedim parküden dedi eksoza benziyor,peki hata bendemi dedim yok dedi bu araçlarda birkaç ayda bir uzun yol yapmazsan bunun içi tıkanır araba istop eder,kaç para dedim 8 bin tl,fakat biz bunu söküp içini temizleyip takıyoruz 3 bin tl olur,tamam dedim mecbur yaptırdım,sayın nissan yetkilileri bu bir fabrikasyon arızadır ve itibarınızı yok ediyor,ben bidaha bu aracı almam olur biter,bunun benzeri karavellada vardı oda kapak ta kurum yapıp çalışamaz oluyordu,bunlar kullanıcı değil fabrikasyon hatalar hatanızı düzeltin,ayrıca servislerinizide düzeltin tork nedir beygir nedir bilmeyen elemanları değiştirin bu araca yazık etmeyin saygılar.aracın markası nissan kaşkai 1,5 td dir.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Fahrettin <21.09.2017>: Nissan Qashqai 1.6 sky pack 2013. Aracın ikinci sahibiyim. Yol tutuşu ve hızlanması gayet iyi. Yokuşlarda araç tıkanıyor. Çekişi memnun edici değil. İç kısmı iyi tatmin edici. Basık ve küçük değil . Tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erhan <21.09.2017>: 2012 Eylül ayında qashqai black edıtıon aldım 3 gün önce sanzıman arzası verdi. kullanımım da gerçekten cok itinalıydı. Servise götürdüğümde bu serinin sanzıman problemi olduğunu garantisi bittiğinden yapacağımız bir şey olmadığını ve parça değişiminin de 28.000TL olduğunu söyleyince benim sigortalarım attı. Ben bu anlamda genel merkeze bu şikayetimi bildireceğim. eğer elinde bu model araç olanlar varsa dikkat edin.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hüseyin <27.09.2017>: ÖN TAMPONLARDAKİ VERNİK HEMEN KALKIYOR VİTES GEÇİŞLERİNDE SORUN VAR FİRMA ÜRÜNÜ SATTIKTAN SONRA İLGİLENMİYOR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cüneyt <28.09.2017>: Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, evet araba gercekten güzel ve konforu hissediyorsunuz yol tutuşuda suv bir araç olmasına rağmen gayet iyi, ama yakıt konusuna gelirsek çok fazla memnun kalmadım 51 litreye yaklaşık 600km gidiyor, şehir içinde 40-45 kuruş civarı yakıyor en azından bu İstanbul'da böyle.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Alim <12.10.2017>: PLATINIUM PREMIUM PACK 2014. Aracımı 11.08.2017de ilk kullanıcısından satın aldım.arac 22 bin km.de idi,arac 26 bine geldiğinde devir yükdelirken düşerken sarsıntı ve kafa sallama hissettim. Bunun üzerine MECSAN Ankara nissan yetkili servisinden 19.09.2017 saat 14:00 'a randevu alarak gittim.Arızayı anlattım aracı aldı teste çıktı geldi yeni bir proğram yükledi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelin dedi. İstememe rağmen herhangi bir kayıt açılmadı.21 09.2017 tekrar gittim yine 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelin dedi. 27.09.2017 ye randevu aldım saat 15:00 da giitim. bu kez bizimle birlikte teste çıkıldı. Test sonucu 2.10.2017 ye randevu yazıyorum sabahtan gelin aracı bırakın merkeze arıza kaydı ileteceğim dedi. 2.10.2017 ye randevu saatinde gittim aracı ilk kez kayıt açarak teslim aldılar.Aynı gün akşam ŞANZUMANDA BİR İKİ PARÇA DEĞİŞECEK DEDİLER ve aracımı aldım.07.10.2017 de beni aradılar aracımı 09.10.2017 saat 13:00 da getirin 2,2.5 saat sürecek bir proğram yüklenecek dediler. Ben şehir dışında olduğumdan bir arkadaşımdan rica ettim aracı götürtü. Aynı gün arkadaşım aracı almaya gittiğinde şanzuman istiyoruz, değişecek biz bilgi verince aracı getirirsiniz demişler.
10.10.2017 de beni aradılar şanzuman onayı geldi 11.10.2017 sabahtan gelin dediler. Gittim aracı bıraktım. 12.10.2017 saat 10;23 te aradılar araç hazır gelin aracınızı alın dediler. Gittim 02.10.2017 de açılan İş emri ne danışman özel notları hanesine aşağıdaki not; ARACIN ŞANZUMANI DEĞİŞTİ,DATA YAZILDI,SİSTEM KONTROLÜ YAPILDI,ARIZA KAYITLARI SİLİNDİ,EL FRENİ RESETLENDİ yazılmıştı.
19 Eylül 2017 de başlayan arızalar için garantisi olan aracımın arızasını giderme işleminin yapılması 22 GÜN Sürmüştür. MECSAN MOTORLU RAÇLAR TİC.LTD.ŞTİ.ANKARA DA ÇALIŞAN ARACIMIN ARIZALARININ GİDERİLMESİNDE GERÇEKTEN ÇABA SARFEDEN TÜM PERSONELE SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYOROM.
ARACIMIN ŞANZUMAN ARIZASINI GİDEREN TÜM MECSAN ANKARA SERVİS PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH İŞLERİNİ RAST GETİRSİN.
Bu bilgiyi buradan paylaşıyorum taktir sizin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Oktay <31.10.2017>: 2013 model 1,6 benzinli Qashgai aldım, performans olarak kesinlikle tavsiye etmem. Yokuş yukarı hiç çekmiyor..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hakan <17.11.2017>: 1.2 spay pack 2015 model otomatik arac aldım 29 bin de yakıt normal mod ile çanakkale de dur kalk çok yapıyoruz 9 9.5 litre yakıyor şehir dışı 6 lt bence normal benzin pahalı 1.2 motor gayet seri geldi bana cekmemme gibi bir durum söz konusu değil bozuk zeminlerde biraz ses alıyor ama çok sıkıntı değil bence yüksek süratta rüzgar sesi alması bu yükseklikte bir arac için normal arkadaşlar daha önce kia sportage vardı oda aynı rüzgar sesi ismeyenler normal araba alsınlar
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gunes <17.11.2017>: Nissan qasgahi black edition 2013. Merhabalar bende nissan qusgai black edition 1,5 dci serisini kullaniyirum yaklasik 6 ayda 30000 km yol yaptim ve yapmaya devam ediyorum bu yakit pahaliliginda gercekten cok az yakan bir arac sehir ici sabit 100 km hizi gecmemek kaydiyla 6litre yakmakta karma tuketimde ben 7 litreden yukari cikaramadim izolasyonu yok iceriye cik ses aliyor ama yerden yuksekliginden dolayi park problemi yasamiyorum her turlu kaldirim ustune park edip birakiyirum ben arazidede kullaniyirum cok etkili rahat bir arac konforu iyi yakiti cok dusuk yuksek hizlarda sizi ürkütmüyor bence alinicak bi arac ben tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Trabzonlu <27.12.2017>: 2017. 2015 tıguan satıp 2 tıguan parasına 2017 kaşkai aldım bin pişnanım. alt takım kotu. kullanılan malzeme kalıtesız. 2.eli çooooookk düşüükkk.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cüneyt34 <08.01.2018>: 1.6 otomatik olan aracımı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum, 6000KM yaptım genel olarak memnun değilim 90`ı geçtiğinizde rüzgar sesini çok alıyor yalıtımı malesef çok kötü jantlar 19 inc olduğundan tümsekleri çok hissettiriyor sanki jantın üstünde gidiyor mussunuz hissi yaratıyor, malzeme kalitesi berbat sol ön cam hariç diğerlerini otomatik olarak kapatamıyosunuz, en sinir bozucu olayda aşırı çok yakması yazın 51 litreye yaklaşık 600 km yol yapıyor sadece hemen hemen 9-10 litreyi buluyor, kışın tabi havalar soğuk olduğu için bu rakam aşırı artıyor ve 51 litreye 500 km bile gitmiyor ve bu benim için çok can sıkıcı bir olay bu yüzden aldığıma pişmanım aslında, artı tarafına gelirsek performans olarak iyi güçlü bir araç diyebiriz,genel olarak konforu tatmin edici.Bu fiyatlara çıkacaksanız eğer çok tavsiye edeceğim bir araç değil.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Oğuzhan <20.01.2018>: Qashqai 1.5 dizel blec edışın premiyum 3 yıldan beri kullanıcısıyım test sürüşü yapmadan aldım o paralara alınacak bi araç kesinlikle değil. Tavan basık koltuklar basit bagaj küçük ön konasıl torpito bölümü belli bir zaman sonra gacır gucur ediyor. Bidünya para ver ne ilk yardım çantası ne yangın tüpü hepsini geçtik aracın plastik paspasın bile vermediler onlar ekstra ücretle alınacakmış. dış görünüşe aldanıp aldım ama çok pişman oldum servis başka markalarda 2 yılda yada 15, 20 bin km deyken nissanda heryıl ve 300 ,500 TL lik bakımı 1300 çekiyorlar hemde yeni başıma gelen bir olayı anlatayım kapı fitili plastik sert ve basit plastik olmalı ki kopmuş ve 5,6 cm boşluk oluştu içeriye toz ve ses girmeye başladı heryıl servise götürdüğüm aracı kapı fitili için tekrar götürdüm remini çekip garantiye gönderdiler bikaçgün sonra RED cevabı geldi kullanıcı hatasıymış. Muhtemelen ben pıçakla oynarken kestim heralde yoksa bi insan kapı fitilini nasıl hatalı kullanırki canım sıkıldıkça kapı fitilini çıkarıp takarken koptu heralde uzatmayalım garantiden değişmediler. Dedim arkadaş siz plastik kapı fitilinize sahip çıkmıyorsunuz araçla ilgili büyük bir sıkıntı çıktığında ne halt yer bu garanti bozulmasın diye heryıl bin TL nin üstünde para ödeyen kullanıcı lar ben bilmiyorum. Nissan müşteri temsilcisine istanbul uda aradım aynı yanıt fitil garantiye girmiyormuş tlf nu kapattım suratına daha nediyeyim en kısa zamanda aracımı satacağım tiksindim iyice birdaha nissanmı Allah korusun nediyeyim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Zafer ÖZAKİ <19.02.2018>: 2013. Araçtan çok üst düzey performans bekleyenler memnun olmayabilir ancak sıkıntısız bi araca binmek istiyorum diyenler için ideal araç. Sanayiye işinizi düşürmeyecek kalitede bi otomobil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ünal <16.04.2018>: 2014 platınyum kullandım yorumları okudum çoğu eski kasa içindir diye düşünüyorum Yen'i kasa isteklerimin %95 mi karşılıyor eksik olarak arka yolcu Klıma eksik geri kalanı on numara iç konsol olsun vites geçişleri falan on numara kesinlikle tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Durmuş <23.04.2018>: 1.6 dci platinum peremium pack otomatik vites 2014 kuramıyorum çok memnunum, yakıt inanılmaz az konfor ve özellikleri ile ve dış görüntüsü harika bir araç şiddetle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bilal <11.06.2018>: 2 saat boyu trafikte kaldim ve sol on camurluk ve ve sag arka camurluk cok isindi bunu yapmasi normal mi veya neden yapiyor arkadaslar bu nedenle hayir .
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Dursun <12.07.2018>: Malzeme kalitesiz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hasan <19.07.2018>: 2010. Yakıt normal.7 civarı konfor yok yol tutuşu zayıf taklaya meyilli çok ses alıyor. rampasi zayıf, vites berbat, iç ve dış malzeme kalitesi sıfır . sadece görüntü.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Demir <22.08.2018>: 2017. Paranizin karsiligini alirsiniz. Harika.. karizmasi / heybeti yeter. İci cok modern olmus, plastik kalmamis, kesinlikle test edin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serhan S <26.08.2018>: 2018 1.6 dci otomatik. 2018 Mayis cikisli 1.6dci sky pack otomatik aldim. Aracin su anda yenisi 195000 ,belki haftaya 200000 olacak. Onceki aracim 2010 Megane 3 Dynamique. Bu fiyata ne aldim diye soruyorum ; cunku ust model bir arac aldiginizda bir seylerin donaima eklenmesini beklersiniz. Bir seyler eklenirken de birseyler cikarilmaz.
Yakit tuketimi ; Cook sakin kullanimda sehir ici 6.5 ltr, sehirler arasi 110 km sabit hizda 5.5 ltr. Diger hallerde ,7,8,9 ltr.
Cekis 100 beygirlik arac kadar. 130 hp ile alakasi yok. Oyle atak bir arac falan degil. Atak kullanmak icin 4000 devirde kullanmak lazim ki o zaman yakit ucuyor. Jant 17 inch. Konforu guzel ama yol tutusu Kadjara gore zayif. Donuslerde yatiyor. 90 km suratte bile ciddi yol sesi aliyor. Kullandigim sirket araci Hyundai accenta dahi bu derece degil. Rampada hizlanmak evet mumkun, rampanin sonunda hizlanmis oluyorsunuz Donanim cok zayif. Multi medya Comodore 64 kalitesinde. Ne navigasyonda ne de telefonda favori listesi yok. Telefonda sesli arama yok. Aracin gurultusu yokken google aramayi kullanabilirsiniz, ya i park halinde. Navigasyon ekrani cook yavas. Harita kaydirmak imkansiz.Cozunurluk cook dusuk.
Ses; 2010 megane da dahi bulunan en temel surroind ses yok. 1000 tl lik oto muzik sistemlerinde bile olan Ekolayzr , grafik gosterim vs hic bir sey yok.Bir tek ses dugmesi koymuslar. Kapi ici aydinlatma yok. Anahtarsiz kapi kilidi araba acmak icin kapamak icin degil. Yani arabadan uzaklasinca kilitleme yok. Arabanin dibine gelmesen de kapilar acilmiyor.
Bagaji emsallerine gore cok kucuk. 430 ltr ifadesi yalan.!! . Bagaji kriko , cekme demiri ve stepne koymak icin köpük ile doldurmuslar. Geri viteste calismasi gereken arka silecek calismiyor. Start stop klima devrede degilken bile cok kisa sure durup tekrar motor calisiyor. Aku radyo ve ic aydinlatmayi karsilayamayacak kadar zayif.5 dakika kontagi acik tutun hemen kendini korumaya aliyor.
On kapi malzemesi kaliteli arka kapi sert plastik.
1996 model Megane larda bile bulunan kapi ici aydinlatma yok.
Farlarin aydinlatma huzmesi zayif.Neye gore mi, Megane Bizenon fara. Kia sportage e hatta Hyundai accent a gore.
Orta paketlerde sunulan bi zenon bu aracta yok.Led far o da yok.
Cocuk kilidi tusu, yok, bi sebeple kaldirmislar.
Kapi kitlenince otomatik katlanan dikiz aynasi, onu da kaldirmislar.Aractan inmeden tusla kapatilacak.
Hareket halinde otomatik kapi kilitleme, yok, hic olmamis.
Torpido gozu cucuk kadar.
Koca kaputa hidrolik piston koymayi akil edememisler.
Kaput ici aydinlatma, o da yok.
40/60 katlanir ön koltuk. Yoook!
Acil fren destek sistemi,sfrenleme yaparmi o da supheli.
Kisacasi Skypack paketinde serit takip ve acil fren destek harici bu ayarda bir aracta olmasi gereken en temel, basit ozellikler yok.
Buna karsilik Nissan servisin size kitledigi 10000 lik bakim paketleri ve kifayetsiz servis elemanlari var!
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hasan <30.08.2018>: Ben arabadan çok memnunum ama tek bir sorunu var o da rampa yukarı zor çıkıyor hemen bayılıyor araba başka bi sıkıntısı yok neden bu kadar çabuk bayılıyor rampalar da bilgisi olan var mı yada herkezde aynı Problem mi var acaba
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Koray <10.10.2018>: 2017. Konfor desen konfor, cok memnunum ve tavsiye ederim. Ayrıca şekli yeter..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


1. Sayfa  --  2. Sayfa  --  3. Sayfa  --  4. Sayfa -- 5.Sayfa




Siz de Nissan Qashqai kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

21 yorum:

  1. Ya gerçekten anlamıyorum biri demiş 6 litre diğeri yazmış 5,7 ben 5 aydır kullanıyorum 10 litre nin altına düşmedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bende düşüremiyorum :)ya biz kullanmayı bilmiyoz herhalde ya da bize gıcığı var bu arabanın

      Sil
  2. 2013 qashqai 1,5 dizel (fiyat 64000 TL) aldım. 2 aydır kullanıyorum. yakıt ankara-adana 4,1 litre yaktı. şehir içi ortalama 6,3 litre yakıyor. Alınabilecek en ekonomik (dizel) araç bence. Kilima güzel, içi geniş ferah güzel. olumsuz yönleri:
    1. birinci vites kalkış ağır kalıyor.
    2. Ara sokaklarda kullanmak zor hantal kalıyor.
    3. Rüzgar sesi içeri alıyor.
    4. Yerden yüksek olduğu için aşırı hızda tutunamıyor.
    5. Altı vites olduğu için manuel sürekli vites değiştirmek zorunda kalıyorum.
    6. Şanzımanı beğenmedim geçişler iyi değil (vites topuzu üzerinde elinizi tutarsanız şanzımandan sesler geliyor)

    YanıtlaSil
  3. 2013. Arkadaşlar Nissan Qashqai 1.6 117hp araç almak istiyorum benzinli sizce araç nasıl ? lütfen tavsiye eder misiniz ?

    YanıtlaSil
  4. eğer bu araç kötü bir araç ise neden kendi kategorisinde 1 numara

    YanıtlaSil
  5. 2015. Arkadaşlar ben nisan kackai almak istiyom ama kararsızlık tıp olarak çok beğeniyorum sözlerinden tavsiyesini bekliyorum önerir misiniz veya kullanan arkadaşlar hangi pakedini önerir Rica etsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 2010 platinyum var en fulu.tavsiye ederim.Dizele gerek yok al 1.6 benzinli brc yide çak en ufak sorun yaratmaz çekişte bence çok iyi

      Sil
  6. 2016. slm yorumlari okudum memun olanda var olmayanda sasirmadim gercekten usta yorumcular yapsa daha iyi olur adam 2 ay olmus alali yorum yapiyor en azindan bir 10000 kilometre yapacaksi ki ondan sonra eletireceksin olumlu ve olumsuz nokta

    YanıtlaSil
  7. dün aldım 2015 model qashqai 1.6 dci otomatik-dizel...45 bin kmde...bodrum dan fulledim(pompa ilk tık attığında bıraktırdım)244 km geldim.ödemiş te aynı marka akaryakıt ve yine pompada ilk tık,69,14 tl yakıt aldı(14.65 lt)...Km de 28,3 kuruş yaktı...litre olarak 100 km de tam 6,00...bununda 70 km si Selçuk-ödemiş arasıda yol darlığı ve yapım çalışmaları nedeniyle sabit hızla gidemediğim, şehir içi gibi sık sık yavaşlamak zorunda kalınan bir yoldu...şunuda belirtmeliyim ki yol boyunca hızlanmalarda, dur-kalklarda ve yokuşlarda birden yüklenmemeye dikkat ettim, sakin ve sabırlı bir sürüştü...tabiri caizse hart-hurt kullanmadım...arabayla ilgili düşüncelerim olumlu...tavsiye ederim...yoldayken karşımdan en fazla gelen marka ve modeldi...buda güzel bir duygu yaratıyor insanda...tek dikkatimi çeken negatifi yoldaki yamayı bile içeride ses olarak duymak...kasis,pürüz,çukurlarda içeri çok ses alıyor ön tekerlerden...belkide benim jantlarım 19" olduğu içindir...bilemiyorum...ama tavsiye ediyorum...bu yazımıda almayı düşünen insanlara katkım olsun diye yazıyorum...sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. 2013 qashqai +2 tekna 1.5 dci 2. viteste devrini zor alıyor. gerisi mükemmel

    YanıtlaSil
  9. 2016 qashqai dizel 20000km geçti. önceleri yan kapı dan gelen sesler (aynaların boyutundan kaynaklı olduğu söylendi ben de ayna içlerindeki boşlukları ve kapı içlerindeki boşlukları serviste doldurttum ki bu çözümü siz önerseniz iyi bir usta serviste yapıyor yoksa onlar size bu çözümü önermiyor) ile depo dolu iken gelen benzinin sallanma sesleri, klima açıkken gelen sesler can sıkıcı gibi görünse de arabanın yakıt durumunu şöyle özetlerim: Isparta Antalya - Antalya ankara 140TL ile geldim. Yol boyunca yorgunluk hissetmiyorsunuz. kör noktaları zamanla keşfederseniz şehir içinde sıkıntı olmaz. İç hacmi geniş bagaj yeterli yakıtı iyi.. kullanmadığım bir çok elektronik gösterge var...hızlanması güzel...3-4 kişilik aile arabası diyelim..ancak serviste bakım yaptırmayın çok çok kazık..30-40 milyar daha verip bir üst segmente çıkmadan önce kullanılması gereken bir araç..

    YanıtlaSil
  10. 4 aydır 2012 quashqai kullanıyorum.Alır almaz arıza yaptı.Bulamadılar.Polen filitresini değiştirmek için arabayı dağıtıyorsunuz.Aracın sürüş kokpiti son derece dizayn özürlüsü.Cep telefonunu koymaya yer yok.Elinizdeki hiçbir eşyayı kokpitte bırakacak yer bulamazsınız.Düğmeler kolda geride kalıyor.Kasılarak ulaşıyorsunuz.Bardaklık geride ve ulaşmak yine kasıntı.Bagaj:Skoda fabıa bile bundan 10 gömlek iyi.Bu nasıl bagaj.Almayın bu arabayı.

    YanıtlaSil
  11. 2007 1.6 tekna benzinli tavsiye edermisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sakın böyle bir belaya düşme kardeş.. arabanın sadece kasası görüntüsü var doblo gelir geçer, toros gelir geçer , clio gelir geçer.. ayda da 300 , 400 benzin koyarsın tüp takarım diyorsan o zaman şahin de gelir geçer.. 2 yıl kullandım arabam olduğuna lanet ettirdi üstelik 2011 kullandım. 1.6 tekna.

      Sil
  12. qashqai tekna 2014. sık sık düşük teker basıncı uyarısı alıyorum.hava bastırmaya gittim,önler olması gereken:2.3 BAR,arkalar:2.1 BAR olacak ben ekrandan takip ediyorum lastikci havabasıyor tamam 2.3 bar dedim.lastikci bana <abi senin ekranda 2.3 barı görmen için ben38 psi hava bastım bana biraz çok geldi dedi.halbuki 2.3 barın psi karşılığı 33 psi olması gerekiyor.nedenini servise sordum lastikcinin elindeki aletin vibrasyor kat sayısını bilemiyoruz dedi.kafam karıştı lastikçilerin aleti mi doğru göstermiyor,yoksa benim araba mı geç algılıyorbu konuda bilgisi olan var mı...yorum yazarlarsa sevinirim.

    YanıtlaSil
  13. Slm ben Hollanda’dan yazıyorum. Bende bir aile arabası düşünüyordum. Ve kararsızdım. Yorumlardan dolayı biraz soğuk bakıyordum. Bugün yine burda birkaç kişi ile görüştüm. Araba dış olarak albesini var ama performans olarak kötü olduğunu söyledi ve asla tavsiye etmem dedi. Şu saatten sonra bencede bitti. Bu kadar olumsuz örnek veren kullanıcıların vardır bir bildiği.

    YanıtlaSil
  14. Bende 2010 platinyum 1.6 benzinli tüplü var.inanmayın çekmiyo diyenlere çok iyi.Dizel kullanıcısı olarak söylüyırum yani önceki aracım dizel focustu.Nissan çok keyifli konforu yol tutuşu iyi.Bence kötü yorumu haketmiyor.

    YanıtlaSil
  15. Çok net söylüyorum ki piyasanın şu an binilebilecek en konforlu en az yakan en çok kaçan geniş ferah donanımlı aracı nissan qaqsqhai 1.6 Dizel 130 beygir 4x4 manueldir. Araçtan fazlasıyla memnunuz beğenmeyenleri anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten. Mercedes E250 Coupe yede biniyorum ama fiyatına göre efsane bence bu araç..

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ben 2017 veya 2018 nissan kaskai almak istiyorum ama biraz karatsizim 1.6 benzin 160 hp bu araçi kullananlar yorum yaparsa sevinirim

    YanıtlaSil
  17. Arkadasim kaza yapti qasqai ile 10 hava yastigi var diye aliyorsunuz ya hicbiri açılmamış takla atti yarali canini zor kurtardi hala mahkemelik

    YanıtlaSil