Chevrolet Aveo Kullanıcı Yorumları



Chevrolet Aveo Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %93 (14)   >Hayır: %7 (1)


Sezgin <11.11.2013>: Yaklaşık bir yıl boyunca sedan Aveo LT kullandım.
Aracın olumsuz yönleri; arka tasarımını pek beğenmedim, ses yalıtımı biraz daha iyi olabilirdi, yakıt tüketimi de benzinli olunca biraz can sıkabiliyor, lpg taktırınca da performans maalesef yerlerde sürünüyor. Benzinde kullanınca performans idare eder, beygir gücüne bakarsak fena değil aslında.
Olumlu yönleri; Araç konforlu gerçekten, donanım olarak oldukça dolu, benzinli kullanırsanız performans yeterli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


06_Silifke <19.12.2013>: Bir süre önce dizel 1.3 lt aldım. Bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum açıkçası. Yakıt tüketimi biraz fazla gibi ama düşeceğini tahmin ediyorum, araç yeni sonuçta. İlk aldığımda 10 litrenin üzerinde yakarken şuan 7 litrenin altına düştü. Donanım açısından malumunuz zengin bir araç, güvenlik ekipmanları zaten aracı tercih etmede başlı başına bir sebep. Vites geçişleri başarılı, bagaj kapasitesi bence yeterli. Bence önyargılı olmaya hiç gerek yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erdem <19.01.2014>: Aracımı iki ay önce aldım, aracım dizel, şuana kadar pişman olmadım. Güvenlik donanımları oldukça tatminkar. Yol tutuşu çok başarılı, diğer donanımlarda gayet iyi, özellikle start&stop yakıt açısından büyük bir avantaj. Arka cam ve ayna kontrollerinin manuel olması olumsuzluk olarak nitelendirebileceğim özelliklerden, ayrıca yol bilgisayarı olsa iyi olurdu ama bunlar bence kafaya takılacak eksiklikler değil. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serhat <03.02.2014>: Chevrolet Aveo Sedan 1.4 LT AT kullanıcısıyım, aracımı yaklaşık 7 ay önce aldım. Performans delisi bir araba değil tabiki ama oldukça konforlu. Şehiriçi yakıt sarfiyatı 8 litre/100 km, şehirdışında ise 5.5lt.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


M.Tunç <16.03.2014>: Benzinli Aveo 1.4 LT sedan sahibiyim, yaklaşık 3 ay oldu kullanıyorum. Aracı çok agresif kullanan biriyim ve çok sıkışık bir trafikte kullanmaktayım, buna rağmen tüketim 10 litre civarında. Kısa mesafeli trafiksiz bir yolda 6.5 litreleri görüyor, uzun yolda daha da düşeceğini tahmin ediyorum. Aracın konforundan, yol tutuşundan, iç hacminden, verdiği sürüş keyfinden, sunduğu bagaj hacminden, yakıt tüketiminden vs gayet memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Emin Sefer <03.01.2017>: Yaklaşık 2 yıldan beri Chevrolet Aveo 1.4 Sedan kullanıyorum. Güvenlik açısıyla aldım arabayı. Memnunum, motorun sesi çok bağırtınca kulakları mahvetse de o an kendinizi F1 pilotu gibi hissedersiniz. Ayrıca konforu Harika! Sportif bir görünüm var farları diyor ki ben bir farklıyım araba çok iyi. Yakıt tüketimi ilk başta bi fazlaydı ama zamanla düşmeye başladı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gülcan KAMİŞLİ <28.03.2017>: Aveo HB 2013. Konforlu, sıkıntı çıkartmayan bir model. Kullandığım süre içerisinde çok memnun kaldım. Severek ve rahat ederek kullanacağınız bir araba. Kesinlikle parça ve bakım sıkıntısı olmuyor. Yakıt tüketimi otomatik araç olduğu için biraz fazla. Ama sağladığı konfor ve güven için değer. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İlker Bacu <15.04.2017>: Merhaba arkadaşlar Yaklaşık bende 2 buçuk yıldır aveo 1.3d lt kullanıcısıyım aracımdan gerek donanım gerek yakıt tüketimi konusunda mennunum artı sıfır mekanik ve teknik arıza sorunu yok performansına gelince ewet 1.3 multijet fiat ile kullanılan 75 bg euro5 ortak motor var fakat fiat ile şanzıman farklılıkları olduğu için performansı yeterli bence üstelik tork 190 olduğu için bence başarılı bir araç fırtına göre.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet Algül <23.04.2017>: 3.5 yıldır 1.4 lt hb kullanıcısıyım. Motor 4000 devirden sonra gücünü gösteriyor. 85000 km deyim. 45000 km si lpg li. 33 lt lpg ile 400 km uzun yolda. (115 hızla) 330 km Ankara Çankaya trafiğinde yol alıyor. Start stop ve yokuş kalkış çok iyi sorunsuz çalışıyor. Donanım çok zengin. Güvenlik zaten iyi. Kullanımı çok keyifli. Oturma pozisyonu çok iyi. Süspansiyon yumuşak ama güvensiz değil.(golf 6 dan sert, golf 7 den yumuşak veya benzer ki aracı polo ile karşılaştırmıyorum bile) (Bu arada bahsettiğim araçları da uzun süre kullandım.) Yan rüzgarlardan etkileniyor. Arka koltuk diz mesafesi düşük baş mesafesi iyi. Klima motoru küçük dolayısı ile birden buzdolabı gibi olmuyor. Aracın güzel yanları detaylarda gizli. Mesela müzik çalıyor, kontağı kapattınız, çalmaya devam eder ama kapıyı açınca otomatik durur. Hava 35 den sıcaksa klima açıkken start stop çalışmaz. Hoparlörleri ve müzik sistemi kalitelidir. Koltuk kumaşları hiç bozulmadı. Direksiyon hafiften soyuldu haricinde soyulan gıcırdayan bir yeri yok. Ön tamponun altında plastik bir kısım var. Çok alçak olduğu için her yere sürtüyor. Onu çıkardım sorun çözüldü. Bütün Opel cilerde parçası bulunuyor. Zaten 2017 corsa bu aracın altyapısını kullanıyor. Aractan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Asrın <18.06.2017>: chevrolet aveo 1.3 dizel lt. aracı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Çetin <17.08.2017>: Arabam Chevrolet 2008 Aveo S 1.4 sedan modeli.Manuel. 2011 yılında ilk sahibinden 57.000 km.de aldım.Benzin&Lpg.(BRC üzerinde takılı) Hâlâ tamamen orijinal. Sadece geçen sene orijinal bujilerini değiştirdim. Şu anda 213.000 km.de. Triger kayışını da bir kez değiştirdim. Ben arabadan çok memnunum. Hiç sorun çıkarmadı. Yakıtı benim diyen araçlara taş çıkartıyor.(Gaz ucuzken 150 kuruşlarda idi şimdi 176 kuruş) Buna rağmen çekişi mükemmel. Rampada bile olsa sollama konusunda hiç tereddüt yaşamadım. Tabiki aracın nasıl kullanıldığı önemlidir. Devirli kullanmak önemlidir.Her yıl boya korumasını yaptırdım. Yağ değişiminde ayrıca en kaliteli motor koruyucu ekletiyorum.(Ek bir yağ değişimi fiyatına geliyor.) Alt düzene ve motora hep baktırıyorum Ne alt düzende ne motorda ne de kaportada hiçbir sorun yaşamadım. Klima, airbag, ön elektrikli camlar, alarm, arka cam buz çözücü ve hidrolik direksiyonu ile çok rahat bir sürüşü var. Bagajı çok geniş. Ortalama motor ömürlerini araştırdım. MARKALARIN ORTALAMA MOTOR ÖMÜRLERİ. paratic.com/en-uzun-motor-omrune-sahip-otomobil-markalari/ Çok mantıklı. Çünkü kullanıyorum. Ancak bana 315.035 km rakamı düşük geldi. Ben 500.000 km.yi göreceğime eminim. Tabiki verilen ortalama rakam. 100 binde bile motor yaptıranlar oluyor. Kullanıma göre değişir. Özetle Chevrolet markasının çok kaliteli ve muadillerine göre hesaplı olduğunu biliyorum.Parca daha ucuz. Üzüntüm ülkemizde sıfır satışının durmuş olması. Üzüntümün sebebi de ekonomik bir araçtan mahrum olacağız. Sözde sınıfindaki beş paralık araçlara daha fazla ödemek zorunda kalacağız.(Ford, Wolswogen ve Toyota hariç) Tabiki firma desteğe devam edeceğini açıkladı.Bu sevindirici. Özetlemek gerekirse bu aracı kullanmış olmaktan ve halen kullanıyor olmaktan çok memnunum. Herkese hayırlı günler dilerim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <19.12.2017>: Arkadaşlar ilk olarak araba çok konforlu dizel hiç yakmıyor nerdeyse ama türkiyede sayılı olduğunu söyleyebilirim arabamda 2009 model olup 1.4 chevrolet çok güzel 5senedir kullanıyorum sadece arka far ve ön hapörler değiştirdim birde 6 veya 1 senede tüm bakımlarını yaptırıyorum bu zamana kadar 2.500 falan masraf yaptım araba bence çok güzel yorumların çoğu kötü diyor bence abartıyorlar onlar kullanmayı bilmiyorlar .
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ömer <30.07.2018>: Aveo 1.4 lt sedan 2011. 2.6 yıldır kullanıyorum yakıt konusuda gayet iyi (şehir içi lpg) arabaya bindiğiniz zaman konforu hissediyorsunuz, maşallah hiç sanayi yolu gözükmedi bakımlarını düzenli yaptırdığınız takdirde, araç iç hacmi gayet iyi bagajda geniş, bu özellikte baska bir araba alamaya kalksanız en az 45'igözden çıkarın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Musa yaylacı <13.01.2019>: Aveo 1.4 s 2010. Araç muadillerine göre bence de çok iyi fakat yurt dışında 1.6 motor olanları var. türkiye'ye neden getirmemişler anlamıyorum. yoksa binmenin tadına varılmazdı. 1.4 motor zayıf kalıyor. yine de diğer marka 1.4 motorlara göre performansı iyi..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <20.11.2023>: aveo 1.4 lt otomatik 2012. arabayı çok araştırarak aldım. 1,4 lt paket tam otomatik 6 şanzuman. iyikide almışım. donanım olarak aynı segmentteki araçların en üstünde. 60km parpışma testinden 5 yıldız alan tek araç. 8 airbagli.özelliklerini saymıyorum bile. motoruna şanzumanına gelecek olursak. ecotec motora sahip şanzumanı sorunsuz ( tabikide bir dsg yada honda toyota ile eşit tutulmaz) çok memnunum. herkes yakıttından şikayetci ama benzinli otomatik bütün araçlar 8lt aşagı yakmıyor. (şehit işi 9lt şehit dışı 5,9 yakmaktayım) parça sıkıntı yok şimdiye kadar yağ değişiminden başka saniyiye uğramadım. getz arasında kalmıştım ve sadece 1 airbag olan abs si olmayan getz si almadığım için çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum. aracıma baktıgım sürüce oda bana bakıyor çok şükür. balıkesir adana uzun yol yapmaktayım. tekrardan hatırlatmak isterim parça sıkıntısı kesinlikle yaşamıyorusunuz opel servisinden rahatlıkla her türlü sorununuzu çözüyorlar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Chevrolet Aveo kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

12 yorum:

  1. aveo müthiş ancak ben curuz almayı düşünüyorum parça sıkıntısı varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam aveo mu aldınız cruze mu?

      Sil
    2. AVEO LTZ DERİM CRUZE FAZLA KRONİK ARIZA VAR

      Sil
  2. Slm arkadaşlar ben 2009 model aveo 14s almayı düşünüyorum ama yakıt konusunda terettüddeyim biraz fazla yakıyor diyorlar tavsiye edermisiniz

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar 2009 aveo sx alıcam ama parçası yok çok pahalı olur sağlam araba değil diyorlar bi yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  4. Arabam Chevrolet 2008 Aveo S 1.4 sedan modeli.Manuel. 2011 yılında ilk sahibinden 57.000 km.de aldım.Benzin&Lpg.(BRC üzerinde takılı) Hâlâ tamamen orijinal. Sadece geçen sene orijinal bujilerini değiştirdim. Şu anda 213.000 km.de. Triger kayışını da bir kez değiştirdim. Ben arabadan çok memnunum. Hiç sorun çıkarmadı. Yakıtı benim diyen araçlara taş çıkartıyor.(Gaz ucuzken 150 kuruşlarda idi şimdi 176 kuruş) Buna rağmen çekişi mükemmel. Rampada bile olsa sollama konusunda hiç tereddüt yaşamadım. Tabiki aracın nasıl kullanıldığı önemlidir. Devirli kullanmak önemlidir.Her yıl boya korumasını yaptırdım. Yağ değişiminde ayrıca en kaliteli motor koruyucu ekletiyorum.(Ek bir yağ
    değişimi fiyatına geliyor.) Alt düzene ve motora hep baktırıyorum
    Ne alt düzende ne motorda ne de kaportada hiçbir sorun yaşamadım. Klima, airbag, ön elektrikli camlar, alarm, arka cam buz çözücü ve hidrolik direksiyonu ile çok rahat bir sürüşü var. Bagajı çok geniş. Ortalama motor ömürlerini araştırdım.
    MARKALARIN ORTALAMA MOTOR ÖMÜRLERİ.
    https://paratic.com/en-uzun-motor-omrune-sahip-otomobil-markalari/
    Çok mantıklı. Çünkü kullanıyorum. Ancak bana 315.035 km rakamı düşük geldi. Ben 500.000 km.yi göreceğime eminim. Tabiki verilen ortalama rakam. 100 binde bile motor yaptıranlar oluyor. Kullanıma göre değişir.
    Özetle Chevrolet markasının çok kaliteli ve muadillerine göre hesaplı olduğunu biliyorum.Parca daha ucuz. Üzüntüm ülkemizde sıfır satışının durmuş olması. Üzüntümün sebebi de ekonomik bir araçtan mahrum olacağız. Sözde sınıfindaki beş paralık araçlara daha fazla ödemek zorunda kalacağız.(Ford, Wolswogen ve Toyota hariç)
    Tabiki firma desteğe devam edeceğini açıkladı.Bu sevindirici.
    http://www.chevrolet.com.tr/owners/chevrolet-ceases-sales.html
    Özetlemek gerekirse bu aracı kullanmış olmaktan ve halen kullanıyor olmaktan çok memnunum.
    Herkese hayırlı günler dilerim.





    .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm arkadaşlar(1.3)dizel ltz aveo sedan almak isteyorum kıronik arızaları varmı 5yıl cohorvolet lacetti kulandım düz yolda cok konforlu ama rampalarda bayılıyor lpg li o yüzden dizel almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz

      Sil
  5. Fiyat performans arabası b sekmenti arabalar arasında tek geçerim yakıt LPG de mükemmel benzinde 6.5 lt civarı parça konusunda kesinlikle problem yok zaten parçada gerekmiyor çok sıhhatli bir araba malzeme kalitesi muadillerinden çok üstün güvenlik dersen en üst seviyede performansa gelince 2000 motor araba performansı bekleme 1.6aracim vardı onun kadar çekiyor herşeyi kendi sekmentine göre degerlendiriceksin çok özellikli bir araba herhangi bir arıza verme diye birşey de yok bagajı 500 litre alt takım çok sağlam 600 kilo yükle memleketten geliyoruz babamızın demiyor yor.yıllardır tutuluyor diye toyata sınıf renonun düşük model araçlarına bu paraları verdik boşa imiş deneyin görün temizini alın doğrunun yalanmı

    YanıtlaSil
  6. Aveo 2012 yeni kasa kullanıcısınım önceki yorumama istinaden yazdım

    YanıtlaSil
  7. Aveo 2008 de yakıt tasarrufu için ne yapılmalı.

    YanıtlaSil
  8. 2012 aveo 1.4 lt iç donanım neler var yani hız sabitleme yokuş kalkış star stop gibi yardımcı
    Olurmusunuz

    YanıtlaSil
  9. 1,5yıldır Aveo 2007 sedan kullanıyorum yol tutuşu konforu herşeyi mükemmel rampa da devirden düşürmezsen performans ı fena değil yakıtı düşük parça sıkıntısı yok tavsiye ederim

    YanıtlaSil