Makyajlı i30'dan Yeni Haberler

2015 Hyundai i30 Casus Resimler

Koreli üretici, C segment sınıfına konumlandırdığı HB modeli İ30'u 2015'te makyajlıyor. Hatta Hyundai sadece makyajla yetinmeyip,  yeni motor ve şanzıman seçeneklerini tüketici ile buluşturarak pastadan daha fazla pay almanın peşinde.


Almanya'da ki Rüsselsheim'da bulunan Hyundai Motor Europe Technical Center'da Avrupa odaklı olarak geliştirilen İ30, makyaj operasyonunun ardından adından epeyce söz ettireceğe benziyor.

Marka, kullanıcıların en büyük şikayeti olan tüketim konusunu dikkate almış olacak ki küçük hacimli turbo benzinli ve ve çift debriyajlı şanzıman kombinasyonunu makyajla birlikte sunmaya başlayacak. 1.0 litrelik turbo benzinli T-GDI motor, 120 hp güç üretecek ve kendisine entegre edilen çift kavramalı şanzıman ile düşük yakıt tüketimini hedefleyecek.

Yenilik sadece benzinli motorlarda değil. 1.6 CRDI motor yerini korurken artık müşterilerin tercih edebileceği birde 1.4 CRDI seçeneğini ürün gamına eklenmiş olacak. 1.6 CRDI dizel ünite 110 ve 128 beygirlik güçlerle tercih edilebilirken, 90 beygirlik 1.4 CRDI dizel ünite de makyajlı yeni i30 ile satın alınabilecek.

Henüz teknik detaylar yayınlanmasa da, standart olarak sunduğu donanım güvenlik ekipmanları ve yeni küçük hacimli turbo üniteye entegre çift kavramalı şanzıman kombinasyonu ile rakiplerinin başını ağırtacak gibi görünüyor.


Özer ÖZTÜRK

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder