Honda Civic'te Faizsiz Kredi Desteği

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre Ekim ayında en çok satanlar listesinin birincilik koltuğuna oturan Honda, tüm testlerini ve de üretimini Türkiye'de gerçekleştirdiği yerli üretim Civic modeli ile yakaladığı liderliği sürdürmeye devam ediyor. Standart versiyonlarında bulundurduğu zengin donanımla rakipleri arasından sıyrılan Honda Civic, Ağustos ve Eylül aylarının ardından Ekim ayında da ODD verilerine göre en çok satılan model olarak liderliğini devam ettirdi.

Civic sahibi olmak isteyenler için özel kredi kampanyalarını Kasım ayında da sürdüren Honda, bu ay düzenlendiği kampanya kapsamında faizsiz kredi imkânı sunuyor. Honda Civic’in Sedan ya da Hatchback versiyonlarına sahip olmak isteyenler, kampanya kapsamında Kasım ayı boyunca 50.000 TL’lik kredi kullanımlarında 12 aylık faizsiz kredi kullanabilecekler.

Yeni dizel otomatik seçeneği ile sınıfında en çok tercih edilen modellerden biri olan Honda Civic’te benzinli, LPG’li, turbo ve dizel olmak üzere 4 farklı motor seçeneği sunuluyor. 1.5 litre hacimli, benzinli motor, turbo besleme yardımıyla 182 beygir güç üretebiliyor ve bu sayede Türkiye'de üretilen en güçlü otomobil oluyor. 1.6 litre hacimli benzinli motor 125, aynı hacimli dizel motor ise 120 beygir gücünde.

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder