Volvo V40 Kullanıcı Yorumları



Volvo V40 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %82 (18)   >Hayır: %18 (4)


Nihat <16.11.2013>: Aracı geçen hafta aldım, birkaç şey ekletince liste fiyatının çok üstüne çıktı.. Yakıtı iyi 5 lt civarında, konforu da iç tasarımı da gerçekten harika. Almadan önce tereddütlerimiz vardı ama şimdi iyiki almışız diyoruz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <19.11.2013>: Bu aracı bir süre kullandım, olumlu yanları; yol tutuşu çok iyi, kullanırken güven veriyor, sürüş keyfi üst düzeyde. Yakıt tüketimi iyi, hele uzun yolda çok çok ekonomik. Olumsuz yanları; Araç biraz dar, bagajı çok küçük, arka koltuklar iki kişilik neredeyse, aileler için mantıklı bir tercih olmayacaktır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <27.11.2013>: Araç gerçekten çok hoş, kalitesine, verdiği güvene, performansına, ekonomik olmasına diyecek yok ancak bu fiyatlar nedir böyle, sorun bayilerde mi yoksa ana distribitörde mi bilmiyorum ancak fiyatlandırma politikaları çok yanlış.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Erkan <15.12.2013>: Bir hafta önce v40 cc d2 advance paketiyle aracı satın aldım. Yakıt tüketimi çok iyi, bagajı idare eder, çokta küçük sayılmaz, arabanın içi de çok dar değil 1.85 cm’den aşağıysanız sorun yaşamazsınız, tavsiye ederim..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


M.Ali <31.12.2013>: Yaklasik 2 aydır V40 cc D2 advance paket kullaniyorum, çok ekonomik, uzun yolda bunu daha çok hissediyorsunuz. Aile aracı düşünüyorsanız başka araca bakın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ersin <16.01.2014>: Volvo bu kafayla araç felan satamaz, liste fiyatıyla bayi fiyatı arasında uçurum var, standart olarak görünen bir çok şey için ekstra ücret talep ediliyor, ayrıca araç çok dar, bagaj ha keza, vazgeçtim..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Aslan <24.02.2014>: Volvo v40 d2 aracı birkaç kez inceledim, advance donanım paket manuel vitesli modelini test etme imkanım oldu. Yakıt, performans, konfor, kalite, ses izalasyonu üst düzeyde idi, araç bana dar gelmedi. Sadece ön konsol biraz demode görünsede segmentine göre kaliteli, advance paketi zaten dolu dolu başka opsiyon ekletmeye gerek yok diye düşünüyorum...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cihan <03.05.2014>: Aracım V40 D2 otomatik vites.
+ iç dizayn ve işçilik.
+ekonomik (5.0) karma
+vites geçişleri gayet seri
+Ses yalıtımı gayet başarılı.
+Konfor üst seviyede
+Çok şık bir görüntüsü var.
+Ses sistemi çok iyi.
+Multimedya sistemleri çok iyi.
+Koltuklar çok rahat ve kaliteli.

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/

-Yarım deponun üstünde iken yakıt deposundan durma ve kalkmalarda ses geliyor.
-Yağmurlu günlerde asfalttan gelen suyun sesi uğultu şeklinde geliyor.
-Çok baktırıyor kendine.

Aracı 6 aydır kullanıyorum önceki Aracım audi a3 dü ve şunu söylebilirim gayet güzel bir seçim yapmışım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Burak <18.08.2014>: Volvo V40 D2 Premium, Aracı 1 yıl 2 aydır kullanmaktayım. İlk kullanmaya başladığım zamanlar yakıt tüketimi 6.5-7 lt/100km olarak gözüküyordu ancak şu anda 5.4lt ortalama yakıt tüketimi var. Şehirler arası yolda 3.5lt civarlarına indirebiliyorsunuz, dolayısıyla yakıt tüketimi konusunda son derece başarılı. Ayrıca performans konusunda da beklediğimden çok daha başarılı çıktı. 1.6 115 beygir dizel motorlar genelde 1300 kg seyreden araçlarda kullanılıyor, ancak bu aracın ağırlığı 1500kg (malum volvonun güvenlik anlayışı için kullandığı ağır malzemeler) ancak buna rağmen performans konusunda zorlanma olmuyor, vites geçişleri oldukça seri hiç hissetmiyorsunuz. Kısacası aracı ister performans maksatlı kullanın yakıt tüketimini fazla önemsemiyorsanız, ya da yakıt tüketimi için performanstan kaçının. Herkesin aradığını bulabileceği bir araç. Artıları eksilerinden çok daha fazla, ayrıca kendi klansmanında bulunan Mercedes A180 ve AUDI A3 modellerine göre kesinlikle tercih edilesi bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Burcum <11.10.2014>: Volvo V40 D2 Premium, Aracimi geçen yil aralik 2013'te aldim. Takriben 10 ay oldu.. Kesinlikle çok memnunum.. Uzun araştirmalar sonucu bmw, audi, mersedesi eliyerek İsveç tankina ulaştim.. Seri yakit cok iyi.. Aninda göze çarpiyor.. Uzaktan baktiginizda agresif sinsi kendinden emin duruşu ister istemez sizi etkisi altina aliyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nilay <27.10.2015>: 2015 Şubat ayında aldım, BMW 1 serisi ile adasında gidip geldim. sonuçta v40 D2 modelinde karar kaldım. harika ötesi bir araç. mükemmel işçilik ve fantastik bir yol tutuş. teşekkürler Volvo.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Abdullatif <13.03.2016>: Arkadaşlar merhaba bn bu aracın test surusune gittiğim d2 versiyonunundan bahsedeceğim oncelikle araç çok kararlı kendinizi ben sağlam güvenli yerdeyim algısını oluşturuyor dizel olmasına rağmen ses yalıtımı yeterli süspansiyon biraz gergin ama sert denilemez vites geçişleri 1. Viteste bir tik bekleniyor ama diğerleri çok iyi hissermiyorsun direksiyon gayet güzel ses sistemi çok iyi harman cordon koltuklar efsane ben kumaş alırım çünkü arabadan inmek istemedim o kadar rahat deri zamanla catliyo vs sıcakta yâpisirsin deriye o yüzden tercih sizin tabi ve tasarım çok baktiriyor kendine ve elit bi araba bu bir Volvo
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmts <30.04.2016>: V40 T3 2013. Bence süper bir araba ben daha önce bmw kullandım bmw nin 1 ve 3 serisinden daha kaliteli ve daha güvenli bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


SOLdAdO <02.05.2016>: V40 D2 PWS. Aracın ilk olarak görünüşünde bir albeni var, klasik volvo farları pek cazip olmasa da kaş led farlı olan advance modelinde başarılı, vites geçişleri 1-2 arası düşük süratlerde biraz hissettirsede devamında sıkıntı yok. Birde süspansiyon biraz takırtılı o da herhalde yol tutuşu ile alakalı sanırım. Bagaj aile arabası arayanlar için biraz küçük kalabilir benim için yeterli. Geri viteste arka görüş kısıtlı ama o sportiflik için normal. En büyük sorun satış politikasındaki fırsatçılık. Eskiden en boş modelini bile full bildiğimiz volvo artık daha boş donanımlar sunmaya başlamış. Bu bir fırsatçılık.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Araba hastasi <30.01.2017>: V40 kullanıyorum arkadaşlar 2016'da aldım araç çok seri ve tasarım konusuna gelince parmakla gösterilen bir araç söylendiği kadar küçük değil spor araba sonucta daha çok gençlere hitap eder güvenlik konusunda şüpheniz olmasın onunla ölmek zor performans ve yol tutuşu harika gaz pedalına yuklendiginiz zaman baskaldiriyor ve rakipleri ne taş çıkartıyor çok sinsi ve güzel. Volvoyu bilen bilir. Tek aşk volvo.
Tavsiye eder misiniz?: Evet






Volvo V40 Cross Country Kullanıcı Yorumları

Soner <11.11.2013>: Henüz yeni aldım aracımı, şimdilik bir sorun yok çok şükür.. Yokuşlarda kesinlikle kaydırma yapmıyor. Araç atik kalkışlar güzel..Vites geçişleri düşük hızlarda hissediliyor ancak rahatsız edici düzeyde değil, yüksek hızlarda ise hiç hissedilmiyor. Yalıtım başarılı, içeri ses almıyor. Yakıt tüketimi de başlangıç için fena değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sedat <16.12.2013>: Otomatiğini kullanıyorum, yakıt tüketimi başta yüksek gibiydi zamanla düştü. Volvo denildiğinde herkesin aklına sağlamlık geliyordur herhalde, kesinlikle bu ünü hakediyor, konforu harika, vites geçişleri başarılı, çok atak bir araç. İç mekandan kalite akıyor resmen, kısaca araç süper.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Arzu <03.01.2014>: Birkaç aydır kullanıyorum, hızlanması çok başarılı, yokuşlarda kaydırmıyor, uzun uzun anlatmaya gerek yok bence, kısacası Volvo işte :)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ramazan <04.01.2014>: Liste fiyatıyla bayi fiyatları uyuşmuyor, 75 binlik araç olması gereken birkaç özellikle 100 bini buluyor, bu kafayla çok satarlar aracı..!
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Fatih <21.01.2014>: Aracı test etme ikanı buldum, dolu dolu bir araç beklerken boş bir araç çıktı, standart görünen donanımları katınca fiyatlar uçuyor, ayrıca aracın özellikle arkası dar..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali <03.08.2014>: 2014, Araç tasarım olarak çok iyi fakat rüzgar sesini ve asfalt sesini içeriye veriyor, buna bi çözüm bulunması lazım yoksa aracın bütün kalitaesi bu sebebten dolayı yok oluyor, bir de süspansüyon sorunu araç süspansüyonu çok sert aracım bir haftalık olmasına rahmen takırtı kutürtü hiç eksik olmuyor bu yüzden aracı bile degiştirebilirim, tabi serviz bu sorunu çözemezse, tavsiyem şuan için yorum yapamıyorum ama yine de o paralara alınabilecek bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <21.11.2018>: Volvo V40 CC 1,5 T3 2016 araç sahibiyim. Öncesinde 2014 Golf 7 1.2 DSG Comfortline sahibiydim. Golf'e göre daha sert bir araç. Bunu yoldaki çukurlarda, kasislerde fark ediyorsunuz. Vites geçişleri başarılı. İçeriye ses alma seviyesi bakımından Golf'ten bir fark göremedim. İç mekanı Golften daha geniş hissettiriyor (Rakamsal değerleri bilemiyorum). Bagajı Golfe göre bir eksiklik hissettirmiyor. İç mekan kalite hissi daha yüksek. Yol tutuş çok iyi. Uzun yol çok keyifli. Golfe göre daha hacimli olduğu için ilk etapta sürerken alışma evresi gerekiyor. Çok atak davranamıyorsunuz. Yakıtı şehir içi Bursa'da 9,5-8,5 arası yakıyor. Şehir dışında 6,5-7 lt/100km yakıyor. Az mı çok mu siz karar verin. Önerir miyim? Evet..
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Volvo V40 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Volvo V40 Çarpışma ve Güvenlik Testleri
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

15 yorum:

  1. V40 D2 Prem. Kullanıyorum.vites gecişleri dsg den farksiz.ses sistemi harika.yol tutuş mükemmel.yakıt süper.amaaaaa süspansiyon berbat.azcık hızlı girdiginiz bir tümsekte veya çukurda küütttt diye ses duyuyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. Aralik 2014 den itibaren kullaniyorum alirken kiyip da advance paketini almadigim icin ufak bir pismanlik var onun disinda hersey super.volvo kalitesi kendisini ayricalikli hissettiriyor sahibine gercekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Forumda bazı arkadaşlar on direklerden ses geldiğini spoylerde boya atması ve kapı içlerinde gıcırtı olduğunu yazmış bu sorunlar ayrı ayrı kişiler tarafından yazılmış sizin gorusleriniz nedir

      Sil
    2. Forumda bazı arkadaşlar on direklerden ses geldiğini spoylerde boya atması ve kapı içlerinde gıcırtı olduğunu yazmış bu sorunlar ayrı ayrı kişiler tarafından yazılmış sizin gorusleriniz nedir

      Sil
  3. Arkadaşlar bende volvo v40 düşünüyorum beygir gücü 1.6 motora göre az değilmiş performans nasıl güzelmi

    YanıtlaSil
  4. Yaklaşık 1 senedir volvo v40 cc advance kullanıyoruz araç yol tutuşu konforu açısından hız acisindan 1.6 motora gore cok iyi ve atak yakitda gayet iyi ama volvo eskisi kadar saglam degil soylentileri var hele çine satilmasiyla ilgili çinde yapılan volvolar sadece cine veriliyorlar eskisi kadar saglam degil konusuna bakarsan suanda sacı çoğu arabaya gore cok daha saglam otomobil sirketleri artik saca daha az onem verip guvenlik sistemlerini arttirmistir volvo on numara arac audiden daha iyi ve bmw mercedes sinifinda bir otomobil

    YanıtlaSil
  5. Yaklasik 5 aydir V 40 T3 kullaniyorum. 6500 km icin ort yakit 7.6 lt ve performansi oldukca iyi. Yol tutus , ic kisim kalitesi, yalitimi C sinifi araba icin cok cok iyi. Negatif olarak dönüş capi biraz fazla boyutlarina gore, park manevralari zor, geri görüs zayif. Bu sinifta performans guvenlik kalite ve fiyat olarak bakarsak en mantikli arabalardan birisi oldugunu dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar bende kararsiz kaldım bir v40 düşünüyorum herkes kısa km melerde satıyor neden acaba kullanan varsa bi yorum bekliyorum yanan bida yanmasın bunlar bir milli servet

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bende yaklaşık 15 gündür v40 t3 kullanıyorum. Aracım şu anda 800 km de. Ortalama yakıt tüketimim 8.4 lt. Aracın +ları ;

    Arkadaşların yazdıklarına ek olarak,

    .Görüş açısı geniş. A sütunlarının açısı çok iyi
    .İç malzeme kalitesi çok iyi. Premium hissi veriyor.
    .Dikiz aynasının çerçevesiz olması
    .Ön led far teknolojisi


    - yönleri ise;

    .Süspansiyonları biraz sert. Özellikle arka süspansiyonlar sert ve çok ses yapıyor.
    .Apple car play olmaması
    .Volvo on call kullanılamaması

    YanıtlaSil
  8. Aracınız hayırlı olsun mustafa bey bende bu araçtan düşünüyorum ses yalıtımına takmış bir psikolojim var aracın yalıtımı hakkında ne düşünüyorsunuz.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar 2000 model V40 almayı düşünüyorum 165000 km'de araç LPG'li.kullanan varmı tavsiye edermisiniz.cunku ilk arabam olacak

    YanıtlaSil
  10. Selam lpg li tavsiye etmem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LPG li olarak tecrübeniz olduysa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

      Sil
  11. Aracı bir ay önce aldım genelinden memnunum güzel seri bi araç yalnız otomatik park asist i bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür

    YanıtlaSil
  12. Yıllar önce Mercedes A serisini satıp V 40 aldığım için çok mutluyum kendimi çok fazla güvende hissediyorum

    YanıtlaSil