Volkswagen C Coupe GTE Konsept



Alman üretici Volkswagen; Çin'de devam etmekte olan Şanghay Otomobil Fuarı'nda, Volkswagen C Coupe GTE konsept modelini tanıttı.


5 metreden fazla uzunluğu ve 22 inçlik jantlarıyla dikkat çeken model, Volkswagen'in gelecekte üreteceği üst segment modellerde kullanacağı tasarım dili için de ipuçları taşıyor.

1930 mm genişliğe ve 3001 mm dingil mesafesine sahip konsept modelin seri üretim versiyonunun, markanın Passat ve Phaeton modelleri arasında konumlandırılması bekleniyor. İç mekan yeni Passat'tan izler taşısa da, konsept modelin kabini, geniş multimedya ekran ve teknolojik ayrıntılarla daha fazla işlevselliğe sahip. Arkada bulunan orta konsol ise, burada seyahat eden yolcuların, aracın birçok özelliğine ulaşmasına olanak sağlıyor.

Plug-in-hibrid ve TSI turbo motor birlikteliğine sahip ünite, 8 ileri otomatik şanzıman ile kombine edilmiş. 210 PS güce sahip TSI ile 124 PS güç üreten elektrikli motorlar toplamda 245 PS güce ve 500 NM maksimum torka sahip.

Yalnızca elektrik bataryası kullanımında 50 km menzile sahip olan araç, hibrid modda ise toplamda 800 km menzile sahip. Konsept modelin 100 km'deki ortalama yakıt tüketimi ise 2.3 lt. 0'dan 100 km'ye 8.6 saniyede ulaşan modelin maksimum hızı ise 232 km/h. (Sadece elektrik modunda 130 km/h)

Kaynak: Volkswagen







Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder