Yeni Volkswagen Passat Kullanıcı Yorumları



Yeni Volkswagen Passat Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %50   >Hayır: %50


İsmail <27.03.2015>: 1.4 TSI ACT Trendline Aracımı alalı bir haftadan biraz fazla bir zaman oldu, tamamı şehiriçi yoğun trafikte olmak suretiyle şuana kadarki yakıt tüketimim 8 litre civarında. Performansını da katınca benzinli bir araç için iyi bence. Donanımı da fiyatına göre makul, tek olumsuz yanı maalesef rüzgar ve yol sesini alıyor biraz, eski kasalardan daha fazla alıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sezai <19.06.2015>: 1.6 TDi DSG Comfortline. Kullanımı rahat, konforlu, bagajı geniş aileye hitap eden bir araç. Eksiği oturma pozisyonu aşağıda ve bazı noktalardan giderilmesi mümkün sesler geliyor. Ayrıca 2. el durumu ve markanın prestijinden memnunum. Girdiğim ortamlarda güzel tepkiler alıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Enes <03.07.2015>: 1.6 TDi DSG Comfortline. 2014 Aralık ayında dizel otomatik comfortline Passat aldım yeni kasa. Beni en fazla genişliği memnun etti. Tüketimin az olması, sessiz olması da cabası. Tek sorun fiyatına göre donanım olarak zayıf olması.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erhan <09.01.2016>: İlk bin kilometrede şanzıman indi turbo dsg arızası servise götürdük 20 bin tl masraf cıkardılar bana kesinlikle uzak durun derim...
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


BÜLENT KAMIŞLI <10.04.2018>: PASAT B8 KASA COMFORLİNE 2017. ARACIN AMORTİSÖR SİSTEMİ ÇOK SERT. FİYATINA GÖRE DONANIM ÇOK AZ. AYNI PARAYA SUPER B PRESTİJ PAKET FULL DOLU. ARAÇ RÜZGAR VE MOTOR SESİNİ İÇERİ ALIYOR. ALALI 4000 KM. OLDU 09.04.2018 İTİBARİ İLE 100 TL. YAKITLA 250 KM. YOL. YANİ KM.YE 40 KURUŞ YAKIYOR. BANA GÖRE YAKIT ÇOK.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yakup <03.06.2018>: Kardesim bulutut var diyor 2015 model comfortlein aldik araci cirt klasik araclarda bile varken bulutut 135 bn vererek aldigimiz ikinci el aracra bulutut yok parasina gore ozellik yok birde ruzgar sesi aliyor iceri.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murat <29.11.2018>: 2016. B8 kullanıcısı olarak çok memnunum yakıt olarak çok ekonomik daha önce b6 2.0 kullandım ona göre süspasyon biraz sert geri kalan herşeyiyle superrr.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <26.07.2021>: Pasat Comfortline. 5 Yıldır Pasat Kullanıcıyım DSG Şanzıman sizi zor durumda bırakabilir garanti kapsamınız dolmuşsa kesinlikle çok büyük bir ücretle karşılaşabilirsiniz. Araç Seyahat halinde vitesten çıkıyor ve tekrar kesinlikle durana kadar vitese geçmiyor. Sollama anında veya dönüş anında bu durumla karşılaşırısanız kaza yapmanız kaçınılmaz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Volkswagen Passat kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

12 yorum:

  1. İbrahim ACI21 Ocak 2016 16:18

    Passat Variant 2012 model 1.4 TSI 122 PS Comfortline sahibiyim. Cam tavanlı olması + bir özellik ve sedan ülkesinde bir station kullanıyorsanız kesinlikle fark edilirsiniz. Ben sedanından çok daha fazla seviyorum ve bagajı bagaj gibi kullanıyorum. Aynı zamanda bu araçta bir bagaj yönetim kiti var ki hiç bir sedanda bulamazsınız ve raylı bagaj zemininden bahsetmiyorum bile.Herkesin merak ettiği yakıt tüketimi şehir içi 100km de ortalama 7,5 lt ve bu kasa bu motora göre çok çok iyi. Aracı sıfır almıştım daha da satmayı düşünmüyorum. Variantı tüm ailelere ve geniş araç sevenlere öneriyorum, inanın pişman olmazsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Passat Variant 2012 model 1.4 TSI 122 PS DSG Comfortline aracı 2. el olarak yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Bu araca kadar genellikle B veya C sınıfı araç kullandığım için, D sınıfı olan bu araç ile farkı çok net gördüm. İçi ve bagajı geniş ve konforlu araç arayanlar için ideal bir seçim.

      Sil
  2. iğrenç bi araba kesinlikle tavsie etmeme şanzıman bozuldu arabanın önü düştü 14500 para ödedim bide bize passat olcak ancak millet kandırması

    YanıtlaSil
  3. Daha önce 2016 passata bindim lastiklerin titreşimini bile koltukta hissediyordum dedim ya bu passat herhalde bu arabada bi sıkıntı var sonra başka bi passata daha bindim 2017 kasa gidiyoruz takır tukur neyse süren arkadaşa dedim abi passat değil mi bu emanetmiş araba, dedi ki : valla passat ta ben at arabasında gider gibiyim.
    şuan caddy var bide passata nazaran biraz iyi yanlız 2006 kasasının konforu hala hatırımda, yeni passatları bilmiyorsanız gözü kapalı test etmeden almayın derim ben çok kötü gerekten...

    YanıtlaSil
  4. Passat mı Megan mı desem hangisini tavsiye edersiniz

    YanıtlaSil
  5. Bence ne derseniz deyin adamlar on numara araba yaptı iyi tuttu piyasada 1 numara araç şuan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kötü araba 5 gün ben biniyorum 10 gün servis biniyor anlaşılan arabaya onlar biniyor aldığım ve bildiğim en kötü araba

      Sil
  6. japon veya guney kore aracları alın kafanız agrımaz

    YanıtlaSil
  7. 2013 dizel manuel passatım var 1.6 bulicen dizel çok memnunum bakımdan bakıma gidiyom passatı bilen bilir çok güzel bir araç tafsiye ederim bende comfort var

    YanıtlaSil
  8. 2014. passatın adı var.şanzıman problemi,rüzgarı sesi alması,soğuk havalarda kapı kenarları buz kesiyor.emsallarinde olup onda olmayan dünya kadar özellik.neymiş adı passat.servislerin ilgisizliği,fırsat bulduğunda kazık atmaya çalışması...hangisini desem ki bilmiyorum...

    YanıtlaSil
  9. Allah Aşkına Passat Almayın.Berbat
    Yok Efendim Konforluymuş Yok Efendim Kaliteli Bi Gidin Allah Aşkına.Sayın Alacak Olanlar veya Almak Isteyenler ALMAYIN ALMAYIN ALMAYIN.İyi Tarafları Sadece ve Sadece Görünüşü.Son Hızı Zaten 210 güvenlik berbat Güven Vermiyo.Manuellerde Debriyaj a Basamadım Son Gücümü Verdim Bastım Yeter Artık Yeter.VW Passat 2012 1.6 TDI Bluemotion.

    YanıtlaSil