SsangYong Rexton Kullanıcı Yorumları


SsangYong Rexton Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %81 (13)   >Hayır: %19 (3)



Ahmet <26.11.2013>: Yakın bir akrabamda aracın eski kasası mevcut, performansı iyi, vites geçişleri sarsıntısız, dört çekeri gayet güzel iş görüyor ancak olumsuz yanları da var tabi. Araç çok yakıyor ve özellikle iç mekan kalitesi kötü, ticari araçlardan farkı yok, yeni kasasında iç mekan kalitesi biraz daha iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Şeref <09.12.2013>: SsangYong Rexton sahibiyim, özellikle kalabalık aileler için ideal bir araç, memnunum tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


SmhKyc <20.12.2013>: Araçla test sürüşü yaptım. İçeri rüzgar sesini alıyor maalesef, süspansiyon başarılı, performans da yeterli çok iyi veya çok kötü değil. Görünüşü de çok güzel ancak bu fiyata alınmaz bence, fiyat çok yüksek, olumlu yanı çok olsa da değerinin üzerinde..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Arda <17.01.2014>: Araç sahibi olarak, olumlu yanları; Performansı, gücü iyi. Sürüşü de keyifli. Geniş bir araç. Olumsuz yanları; İç mekan biraz daha iyi olabilirdi, fiyatı yüksek..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin1 <02.02.2014>: SsangYong Rexton kullanıcısıyım. Aracın dış görüntüsü çok iyi. İçi ve özellikleri de yeterli ancak motorun çalışması çok gürültülü. Otomatik şanzıman geçişleri yavaş biraz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Veysel <27.03.2014>: Aracın dış görüntüsü çok iyi, diğer bilinen markaların SUV olduğunu idda ettikleri araçlardan daha heybetli duruyor, performansı da iyi, yakıt tüketimi de normal, bu sınıfta bu boyutlarda bir araç alıp B sınıfı araçlar kadar yakmasını beklememiz doğru olmaz herhalde. İç mekanı pek beğenmedim, iç mekan biraz daha kaliteli ve biraz daha çekici olabilirdi. Aracın en büyük eksisi ise fiyatı, marka ikinci eli olmayan bir marka o yüzden fiyatlar uygun tutulmalıydı bence, o yüzden bu aracın sıfırını fiyatından dolayı tavsiye etmiyorum ancak ikinci el almanızı kesinlikle tavsiye ederim. 7 kişilik araçlar içerisinde en uygunlarından biri bence..
Tavsiye eder misiniz?: Evet 


Mücahit <25.07.2014>:Rexton w 2013, kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir araç, Allah kısmet ederse 10 yıl zevkle binerim insallah.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet Çekin <29.08.2014>: Ssangyong actyon sports sahibiyim. Aracim 155.000 de 2011 model 2.0 SXDI, gercekten guzel biraz kabin icinde iscilikten kacinilmis ama onun disinda yakitta iyi, zaten motor sanziman mercedes konforlu, ufak tefek arizalar disinda cok iyi ((emsallerine bakarak daha iyi )) oneririm
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kenan Merve <22.12.2014>: Rexton w 2.0 platinum 2013. Aracı 30.000 km'dir kullanıyorum. Dağbayır kullandım daha bir sorun yaşamadım..
Kabin gayet sessiz ve konforlu..
Aracın donanım fakiri oldugu dogru ama fiyat performans dengesi iyi..
Birkaç ufak donanım daha eklense 4x4 araç olur..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hayati <01.08.2016>: Rexton 2014. Araç içinde çok ses var camlar çok ses yapiyor, süspansiyon zayıf biraz araçta bi çok eksiklikler var ama kullanılacak bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İskender <15.03.2017>: Rexton w platinyum 2013. 15 sene mersedes kullandım, 2013 senesinde sıfır aldım, almadan önce 6 ay araştırdım, segmentine göre uygun fiyatı, yakıt 10/11 litre şehir içi, şehir dışı 7 litreye düşüyor, 10 üzerinden not verirsek 8 alır, ufak tefek noksanları var, ama çok sağlam ve sorunsuz bir araç, unutmayın bu marka sadece arazi tipi araç üretiyor bence başarılı, alınır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


HALİL İBRAHİM DEMİRKAPI <04.06.2017>: Arkadaşlar herkes direksiyona geçtiği zaman şöför olduğunu zanneder fakat iş direksiyonu çevirmekte değil aracı kullanırken iyi kulağa iyi hislere sahip olman lazım aracın motorun sesini aracın süspansiyonunu aracın sana verdiği hakimiyeti daha doğrusu araçla bütünleşebiliyormusun REXTON bunlardan bir tanesi sen bunu nissanla Hyundai ile ford kuga ile kıyaslama hepsini kullandım ON NUMARA BEŞ YILDIZ bir araç 2018 i harika yapmış adamlar işçilik motor şansızıman harika çok zevkli araba kusurları var mı dikkate alınacak kadar değil Volvo s60 da bile böyle süspansiyon yok hele kuga tam traktör millet nasıl para verir anlamıyorum
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit <17.08.2017>: Kullanmadan araştırmadan yorum yapmayalım. 2 yıldır kullanıyorum bana göre On Numara bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Meral çelikkaya <21.12.2017>: Suv araç pazarında en şık en geniş iç hacmine sahip performansı güzel kullanırken kendinizi güvende hissedeceğiniz bir araç. Sıfır modelleri boş olmasına rağmen ikinci el full donanımlı araç almanızı tavsiye ederim. Kalabalık aileler için uzun yoldada çok rahat edilecek bir araç 4x2 sini kullandım. Çok memnun olduğumuz için eşimde 4x4 modelini aldı iki ejder adının hakkını veriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Barış <24.12.2017>: Rexton w. Uzun zaman araştirip kullanarak aldim. Kalabalik aile, macerasever, dar alan sevmeyen, özgür kişilikli araç isteyenler için ideal. Konfor harika. Şanziman sağlam ve tam bir 4×4. Direksiyon Mercedes keyfinde. Sinifinin en ekonomik araci. Eksiler donanim zayif, iyi lastik istiyor, merdiven şaseden dolayi yüksek bagaj, malzeme kalitesi orta seviyede. Genel olarak ben çok memnunum. Yine alirim yine alirim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yusuf <26.08.2019>: arkadaşlar aracı yeni aldım.yorumlarda bahsedilen kusurlara rastlamadım.ancak yakıtla ilgili bir yorum dikkatimi çekti.bundan önce kia cerato 1.5 dizel 2006 advance vardı.araç1.5motorda 7_7.5 litre yakıt tüketimi vardı.cerato1380kg 102bg.rekton 2000motor 155bg 2150kgbir araç bırakında bu jüsseyle biraz yaksın.yaksın derken yakıt çok abartılı değil.şehir içinde sakin kullanımda 10_11 litre bu kadarda olsun.araca haksızlık etmeyin.bu seride daha az yakan yok.tüm rexton alacaklara tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de SsangYong Rexton kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

17 yorum:

  1. 2005, Yeni aldım bunla trafik cok zor oluyormus kullanamaz aman dikkat et kaza yapma diyorlar cokmu zor biraz yardim istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir zorluğu yok. E tabi biraz cüsseli olunca küçük arabalara göre alışkanlık istiyor. Ama hem küçük hem büyük araç sürekli kullandığım için rexton çok daha güven verici ve rahat. Sadece dönüşlerde ön direğe dikkat; kör nokta bırakabiliyor.

      Sil
  2. Rexton u ikinci el olarak aldım. 2012 model platinium. Kesinlikle 2 nci el alınabilecek en iddialı suvlardan. Yükseklik iyi, performans yeterli, arazide rakibi çok az, yol konforu mükemmel denilebilir. İç mekan kalitesine gelince; aracı, hangi rakibi ile karşılaştırdığınıza bağlı. Captiva ile ise; kesinlikle daha kaliteli ki zaten şanzımanı bile yeter geçip gitmeye, sorento ile karşılaştırma var ise birbirine eşit denilebilir ki, fiyat, motor vergi ve ekonomi gibi konuları da eklemeliyiz. Aracın rakipleri freemont ve sorento bence. Bu karşılaştırmada da Rexton vergi ve arazi performansını yol konforu ile birleştirdiği için bir adım önde. Çok yakıyor sözü ise tamamen göreceli. Benim aracım az yakıyor bile denilebilecek seviyede. Demekki kullanıcı önemli.Ama 120 130 bin TL bandına çıkacaklar için belki X trail seçenek olabilir.1.6 dizel. Bu aracında bakım maliyetlerini ve yedek parça fiyatlarını iyi araştırmak gerek. Ben çok kıyas yaptım ve rexton hep öne geçti. Sonunda da aldım. Memnunum.

    YanıtlaSil
  3. selamünaleyküm arkadaşlar allah aşkına biri yazsın ölecem ya soğuktan yada is kukusundan kalüferi açınca soba isi kukuyor.. servis gidip gelmekten filitre değişmekten bıktım bir çare deyil sadece beçarelik ..lütfen bekliyorum teşkürler 5337758865

    YanıtlaSil
  4. Son yok Rex son Arabam fazla yakıyor sizinkilerde öyle mi acaba

    YanıtlaSil
  5. Son yok Rex son Arabam fazla yakıyor sizinkilerde öyle mi acaba

    YanıtlaSil
  6. Hayir ortalama 100kmde 9 lt yakit gayet normal benim 2013 model var suana dek 70bin km yaptim hizbir problem yasamadim 2023e kadar binip o sene yenilemeyi dusunuyprum esimde de 2015 model tivoli var o da harika araba Ssangyong sorunsuza yakin araba üretiyor.gönül rahatligiyla alinabilir.

    YanıtlaSil
  7. servet yortumluk22 Mayıs 2017 15:27

    bütün yorumların ortak noktası olan ses alma,camların tıkırdaması,kapı fitillerinin çabuk deformasyona uğraması,ve kabin içi malzeme kalitesi azlığı sebebi ile takdir görmemesi fikri çıkıyor ortaya, Ssangyoung un yerinde ben olsa idim; tüm dünyada sese getirecek bir aksiyona ön ayak olacak iç kabin değişimi için sembolik 500 dolar karşılığında yukarıdaki değişimi yapar ve üst sıralarda yerimi alır ve bırakmazdım, aklı selim olan anlamıştır diye ümit ediyorum,

    YanıtlaSil
  8. Fiyatının Yüksek olduğu ima edenlerin fiyat kriterini neye göre söylediklerini merak ediyorum.Diğer Markaların fiyatları sanki çok ucuz.Bence fiyatı kendi sınıfı içerisinde en uygun araç SSanyong Modelleri ve Rextong Performans konfor açısından ilk 3 sıralamanın başındadır. Mercedes ML Nissan XTREAL CİTROEN DS5 SSanyong KORANDO SPORT Ve şuan REXTON 2015 4X4 full aracımla İstanbulda devam ediyorum.Favori aracım KORANDO SPORT 3 yıl 100 bin km kullandım gayet konforlu idi kullanım olarak.Kemerin bağlı olsun SSANYONG la D9 Caterpillara git kafa at.KUllanan Bilir ''Teşekürler ERŞAH OTO SN YAVUZ NİHAT BEY.

    YanıtlaSil
  9. Bende ssangyong almak istiyorum ama araç hakkında kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum herkese teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  10. bende korando veya rexton almayı dusunuyorum. lakın servıs yedek parca sıkıntıları yasayanları duyunca ınanın urktum. arıza cıkarma ve cozebılme durumu nedır. bu konuda cok sikayet DUYORUM.

    YanıtlaSil
  11. Herkese selam,
    2013 Rexton W aldım bende . Almadan önce aylarca nette forum sitelerinde gezdim hatta ve hatta yedek parçaları araştırma yaptım maliyetleri olası çıkardım. Ve en sonunda bir kaç araç da test edip bu araca karar kıldım.

    Öncelikle bir kaç şey ekleyelim başlamadan önce dört çeker olmak üzere Usa japon ve Kore markaları araçlar kullandım daha önce. Bunlara istinaden yorumunu Rexton üzerine yapacağım.

    Ben Mersin'de ikamet ediyorum. Aracımı yaylalarda yani iki bin metre yükseklikte ve sıfır deniZ seviyesinde ayrıca bahçe ye gidip gelmek ve bunu yaparken de büyük bagaj hacmi gerektiğinde yedi kişilik geniş geniş oturma alanı ile oldukça tatminkar.
    İç trim konusunda ise deri koltuklar başarılı. Plastik aksam sertliği olması gerektiği gibi tozu rahat olarak almanıza imkan veriyor ve de hemen temizleniyor. Ama kaplama kalitesi bir tık daha üst seviyede olmayı hak ediyor.
    Aracınıza normal şartlarda düzenli bakıyor ve zaman içinde gerek güneş gerek soğuktan etkilenen parçaları silikon sprey veya vazelin ile besliyor veya gevşeyen vidaları sıkıştırma işlem!erini gerçekleştirir iseniz kabin içi de arazi de rahatsız edecek bir ses gelmiyor. Ama cam krikolari ön taraf da bulunanlar yüz bin km. sonrasında bir sıkıştırma istiyor.
    On panel üzerinde olan düğmeler hafif silinebilir ama bunda etken olan terdir. Onun haricinde ise sorun yok. Klima panel ışıklandırması zayıf kalıyor daha canlı olmalı.
    Klima çok güzel çalışma sağlıyor.
    Gelelim motor şanzıman ve yürüyene. Motor 2.0 tadında kalmış ne umduruyor ne de bulduruyor , pek tabiki yakıt vergi yükü vs buna etken. Bu motor sanırım PSA grup motoru aynı özelliklere sahip. Olması gereken bu motor için 180 beygir ve 410 Newton tork. İşte o zaman motordan istenilen performansı elde ederiz tabi bu yakıt ile olan ilişkinizi sanırım hiç değiştirmeden devam eder. Ama bu cüssesi ile araç ki beş metreye yakın yerden oldukça yüksek ve de iki ton için beklenilen gerçek yakıt tüketimi değeri, ortalama bir litre yakıt ile yine ortalama en az on km veya on dört km yol tüketimi değeridir. Daha da fazlası olabilir ama azı pek mümkün değildir.

    Arazi performansı otoban ve yayla yolu ( süre gelen virajlı yollarda Çamlıyayla yolu)
    performansı tatminkardir.

    Bu aracı mevcut özellikleri ile değerlendirme yapabileceğiniz çok az SUV araç vardır. Bunların marka ve modellerini yazmaya gerek duymuyorum meraklı olanlar için nette çok bilgi var.

    Tavsiye eder misiniz kısmına geldim sanırım evet ederim. İkinci elde ki en iyi ali alınabilecek araçlardan biri. Sıfır ürün fiyatları vergi yükü aracın ki tüm bu segmentteki olan araçlar da olduğu gibi ülkemizde vergi yüküne kurban oluyorlar.

    Peki sıfır bir Rexton nasıl diye sorarlar var biliyorum ki bunun cevabını merak ediyorsanız yetki!i bayi satışta bulabilirsiniz. Emin olun ki pişman olmayacaksınız.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  12. 2021 yılı başında almayı planladığım sorunsuz arazili suvlerden biri diğeri de crv. Bakalım hangisi nasip olur.

    YanıtlaSil
  13. 2013 Rexton 4x4 almayı düşünüyorum ,nasip olursa. BAKALIM..

    YanıtlaSil
  14. tüm yorumları okudum. 9 senedir kullanıyorum, enufak bir sorun yaşamadım. daha iyisini alıncaya kadar ENİYİSİ bu.

    YanıtlaSil
  15. Rexton w 2012 platinium kullanıcısıyım. Aracımdan cok memnunum. Yakıt konusunda ağırlık ve motor silindir hacmine göre kabul edilebilir seviyede. Aracın yapısına göre torku yüksek (360 nm). Tek parca şasesi var. Sorunsuz iyi bir SuV.

    YanıtlaSil