Skoda Rapid Spaceback Kullanıcı Yorumları


Skoda Rapid Spaceback Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %87 (20)   >Hayır: %13 (3)

Emrah <11.04.2014>: Araçla test sürüşü yaptım, tasarım olarak gayet hoş olmuş, ancak baz donanımlarıyla aracın albenisi yok, ekstra donanımlarla araç alınabilir hale geliyor ancak bu kez de fiyat neredeyse 70 bini buluyor. Bu fiyatlar bu sınıf için çok fazla.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Egenin Efesi <25.04.2014>: Bu araçla test sürüşü yapma imkanım oldu. Kasa biraz ağır, 75 bg yetersiz olmuş, yokuşlarda sıkıntı var. Yakıt tüketimi bu sınıf bir araç için daha düşük olmalıydı. İç ve dış mekanın tasarımı gayet güzel, genilik ve ferahlık olarak da tatmin edici. Kısaca tasarım iyi, performans kötü, yakıt tüketimi idare eder.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


A.Bayram <02.05.2014>: Aracı bayide inceledim. Tasarım olarak A3'ten izler var sanki. İç tasarım da gayet güzel ve kaliteli. Bagaj hacmi yeterli. İç hacim de başarılı. Özellikle kırmızı renk çok yakışıyor. Zaten bildiğim kadarıyla sadece iki renk seçeneği var. Özet olarak bence araç olmuş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kemal <07.05.2014>: Skoda Rapid Spaceback aracımı satın aldım. Çok rahat ve konforlu bir araç, ses yalıtımı oldukça başarılı. Güvenlik ekipmanları da yeterli. İç hacim hem önde hem de arkada gayet yeterli, geniş bir hacmi var. Konsolda gayet güzel olmuş. Evet keşke beygir gücü biraz daha yüksek olsaydı ama 75 hp de yeterli bence, torku yüksek en azından. Tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


S.R.S <19.05.2014>: Bayi ile anlaştım, aracı satın aldım henüz teslim edilmedi. Aracın dış tasarımı çok şık, cam tavanlısını aldım. Testini yaptığım araç 1.2 düz vitesliydi. Kesinlikle hantal bir araç değil. Hızlanması çok iyi, araç konforlu. Cam tavanlı olması iç mekana gerçekten farklı bir hava katıyor. Dışarıdan da görünümün çok güzel olmasını sağlıyor. Güvenlik açısından da başarılı olmuş. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ferit <27.05.2014>: Arabayı inceleme şansım oldu. Aracın içi yeterince geniş ve cam tavanın da büyük katkısıyla gayet ferah. Ön göğüs klasik vw ve skoda göğsü yani sade ve şık. Performansı da kötü değil gidişini beğendim, ses yalıtımı da başarılı olmuş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emre G. <05.06.2014>: Kısa bir süre önce araçla test sürüşü yaptım, izlenimlerimi kısaca aktarmak isterim. Herkesin de beğendiği gibi tasarımı güzel olmuş. Özellikle 17 inç jantlar ve cam tavanla araç çok şık görünüyor. Beygir gücünün biraz daha yüksek olması çok iyi olurdu ancak bu haliyle de performans tatmin ediyor. Araçta farklı sürüş stilleri var, örneğin spor mod keyifli ancak yakıt tüketimini arttırıyor haliyle. Genel manada beğendim, almayı düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


A. Saraç <15.06.2014>: Araçla test sürüşü yaptım, test aracı dizel otomatik ve donanım olarak en dolusuydu. Yol tutuşu çok iyi, vites geçişleri hissedilmiyor. Yakıt tüketimi de gayet iyiydi, boş yolda ortalama bir hızda test ettim, tüketim 5 litrenin altındaydı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Enes <29.06.2014>: Aracı test ettim. Yol tutuşu iyi, vites geçişleri sarsıntısız, performansı yeterli düzeyde. Dış tasarım gayet güzel, cam tavan ve jantlarla hoş bir görüntü sunuyor. İç mekan yeterli bir alan sunuyor, zaten cam tavan da olunca içinin ferah olması kaçınılmaz. Bagajı da yeterli bir hacim sunuyor. Ön konsol sade ve şık denebilir. Ancak fiyat hayal kırıklığı, dizel otomatik full olanına 69 bin lira fiyat verdiler ve indirim yapmıyorlar. B sınıfı bir araca bu para verilmezz tabiki, bu fiyata C sınıfı onlarca araç varken ben tercih etmem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Bülent <16.02.2015>: Aracım 1.4 tsi dsg elagance 2014 aralık ayında sıfır aldım şu an 1560 km de. birçok araba kullandım ama spaceback diğerlerine göre çok seri ve çok performanslı bir araç, kullanırken çok büyük keyif aldım tavsiye ederim ve virajları çok güzel alıyor. ön yolcu koltuğunda seyehat ederken sol diziniz sert plastik nedeniyle acıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Voli <21.08.2015>: Rapid spaceback 2015. Dizel otomatik dokunmatik ekran cam tavanlı 68500TL bana bu ayarda bu fiyata araba söylerseniz pişman olabilirim ama bence yok kesinlikle hakkını veriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Burak <23.11.2015>: henüz iki gün önce 1,2 tsı dsg style artı cam tavan donanımıyla satın aldım.şehirlerarası 235 km yol yaptım ve yakıt tüketimi 5,2 lt gösterdi.Ancak klima açmadım ve 90 ile 110 km arasında hız yaptım.araçta ilk gözlemlediklerim havalı ve tarz bir araba ancak ön konsoldaki plastik oldukça kalitesiz.Vites geçişleri hissedilmiyor zaten bir anda yedinci vitese geçiyor.bagajı oldukça tatmin edici.ancak arac ne yazıkki ekstralar istiyor bence donanım yada aksesuar olarak.Ancak bu fiyata bence böyle havalı bir araç almak mümkün değil işin gerçeği arabadan anlamam ama ben aracı 59000 liraya aldım ve bütçeme göre en iyi araba bu gibi geldi bana.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sunay <26.04.2016>: Araç b ve c arası bir araç kullanmayan araç sahibı olmayan lütfen yorum yapmasın ben toyotayı sattım verapıd ondan ustun hem moto nem sanzuman
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kerem Kılıç <05.06.2016>: Kendim işimden dolayı 5 yıldır ww golf kullanıyorum.Eşimin aracı ford focus idi. Aracı bir golf le kıyaslamam mümkün değil fakat onu aratmayan yol tutuşu yakıt ekonomisi ve kullanımdaki vites geçişleri aracın artıları. Kullanmadığım C sınıfı araç kalmadı iddaa ediyorum space pack ler golf hariç hiç bir C sınıfı aracı aratmıyor C sınıfı araçlara göre eksiği sadece ama sadece ön konsolda ki plastık aksam o da cok sırıtmıyor.Bana göre araç B sınıfının çok üzerinde 1.6 tdı motor 115 ps 250 tork hangi B sınıfı araçta var.
fiyattan bahsedenlere ise bir corsanın ful fiyatının kaç lira olduğunu biliyorlarmı veya 206 veya veya Ben şahsen focusumu sattım bu aracı aldım ve de memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali baran <27.06.2016>: Skoda Rapid spaceback 1.2 tsi DSG style. Aracı yeni aldım. 1.2 tsi style versiyonu. Bu güne kadar Mercedes , bmw , wv , reno gibi bir çok markanın farklı modellerini kullandım. Araç fiyatına göre bence çok iyi bir araç. Özellikle o vites geçişlerini hiç hissettirmemesi ve cok saglam yol tutuşu, ayrıca begenmediginiz plastik on kolsol aslında altında o kadar sağlam bir ses yalıtımı barindiriyorki ben herkese tavsiye edebilirim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Promium <17.08.2016>: 2016. Merhaba bende 1.2 tsi dsg otomatik style paket aldım, aracın konforu yol tutuşu mükemmel yola yapıştırıyor. Güvenlik ve donanımı passat ve tiguanlardakinin aynı ve bu araclar vw en ust seviye araçları spaceback de aynı konfor ve donanımı alabilirsiniz.
Kesinlikle Skoda Rapid spaceback tavsiye ederim. Passatlardaki bütün özellikleri bu araçta mevcut . Bende ki araç 1.2 tsi dsg otomatik style full donanım çok kaliteli bir araç olmuş hem spor hem içi çok geniş.
6.5″ Bolero multimedya Ekranli
16″ Dione jant ve bridgstone lastikler
4 teker disk fren güvenliği
Parksensor multi ekranlı
ABS + MSR + ASR + HBA
ESC (ABS + MSR + ASR + EDS + HBA)
Digital klimatronik ust seviye
Maxidott bilgi ekranı
Sis farları
Start&Stop
Hill holder yokuş kalkış desteği
ESC Full güvenlik donanımı, eski esp programlar tarih oldu , şimdi esc kontrol üniteleri yeni nesil
Cruise kontrol
Simply clever ve full link
Kol dayama
Koltuklar leonun üst paketteki konfor koltuklar
Kapı içi döşemeleri deri dikkatinizi çekerim, bez kumaş değil
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <27.08.2016>: Akşam teslim aldığım aracımla ertesi sabah eşim ve yetişkin iki oğlumla tatile çıktık fazla söze gerek yok. şu anda hiçbir araçta olmayan panoramik tavan bile bu aracı almaya yeterli bir neden . teknik donatılarıda son derece yeterli. İlgilenenlere tavsiye ederim. saygılarımla
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüdaver <25.10.2016>: Rapid spaceback 1.4 90 dsg TDİ sitil paket 2016. Yıllar içinde çok araç alıp sattım bu araç kadar hiçbiri zevk vermedi bir otomobilden beklentilerin hepsini karşılıyor aracımı seviyorum tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kursad <24.12.2016>: Aracın 1.2 mpi motor ve ambition donanım paketini iki yıldır kullanıyorum. Bu motor artık satılmıyor. 1.2 tsi 90 beygir motor seçeneği bence yılda 15 binden az yol yapanlar için ideal. Fazla yapanlar dizel almalı. Benim aracımın fabrika verileri yaklaşık 4,5-6-8 litre görünüyor. Düz yolda fabrika verilerinde yoğun trafikte ve yokuşlu yollarda 1'er litre üstünde, aşağı eğimli yollarda da 1'er litre altında yakıyor. Aracın içi diz mesafesi olarak çoğu c segmenti araçtan çok daha geniş. İç mekan kalitesi ortalamalarda. Ben kokpiti ve iç mekanı aydınlık ve ferah buluyorum. Gösterişli değil ancak sade bir şıklık var. Fiyat-performans iyi araç bence. Dış tasarımı da gösterişsiz ancak şık ve uyumlu. Eni c segmenti araçlara göre biraz dar ancak b segmenti araçların da üzerinde. Kapıların iç tasarımı ile sağlanan enlemesine genişliği de kullanım alanı olarak normal ölçülerde bir alan sunuyor. Güvenlik ve konfor donanımı seçenekleri de bence yeterli seviyede. Yol sesini biraz fazla alıyor ancak rüzgar sesini bence az alıyor. Genel sürüş sessizliği bence normal değerlerde. Yol tutuşunu beğendim. Sedan versiyonu bana hb kadar şık gelmiyor. Tercih sizin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


ÖZLEM <20.07.2017>: 1,4 dizel otomatik aldım. Gerek iç dizayn, gerekse dış mükemmel bir araç. Kullanması keyif veriyor. Oldukca geniş, rahat bir araç. Bagajı yeterli büyüklükte. Cam tavan harika. Arkada oturup serin bir havada gökyüzünü seyretmek lazım. Kesinlikle tavsiye ederim. Canım arabamı severek kullanıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tuncay O. <26.08.2017>: Aracı alalı 1 ay olmak üzere ve direkt uzun yola çıktık. Style paket. Şu an 4000km de. Hızlanma ve vites geçişleri gayet sorunsuz. İç tasarımda açık renk daha bir ferahlık sağlıyor. Ses yalıtımı gayet yerinde fakat mıcırlı yolsa davlumbazlara çarpan taşlar biraz fazla ses çıkartıyor. Arka plakalık fazla titreşimli sabitlemek lazım. Ses sistemi keyif veriyor. Yan aynalat keşke biraz daha iui katlanıyor olsaydı yarı açık gibi duruyor kapalıyken. Malzemelerin çoğunda Audi logosu var. Tipi de zaten çok benziyor. Smartlink aktif olarak gelse tadından yenmeyecek. Yakıt gayet makul. 1 depo uzun yolda 1000 km gidiyor. Yeni açılan bir motor için makul sanırım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Süleyman <24.10.2017>: 2017. Aracı ilk gördüm koşu mavisi renk montecarlo serisi otomotik vites cam tavan spor direksiyon spir koltuk ve harika 15.000 kilometrede ama ev alacağım için satıyorum ama harika Skoda seni kutlarim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <30.07.2019>: 2016 dizel 1,425 cc spaceback. 3 yıldır kullanıyorum BMw de kullandım arada kullanıyorumda valla abartmıyorum sürüş konforu anlamında farkı yok . Performans süper genişlik süper bagaj sınıfının en genişi yakıt tüketim makul kulanımda 4,7 /100 km de. Ön konsol plastik ama motosiklet mi bu? kim eli konsola yapışık şekilde değdiriyor sürüş esnasında. DSG şansımanı VW ler ile zaten birebir aynı. Yığılma yok geçişler hissetirmiyor. Teknoloji Alman daha ne olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Skoda Rapid Spaceback kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Skoda Rapid Spaceback İncelemesi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

4 yorum:

  1. 59.ooo liraya alan abiye sesleniyorum.Abicim arabadan anlamıyosun tamam diyelim ama 2 ay daha beklesen yaklaşık 6,000 lira karın olacak.

    YanıtlaSil
  2. yakıt çok fazla..fabrika verilerini neredeyse ikiye katlıyor çogu kimse araç yeni diyor sıfır aldım şu anda 10200 km de genel de 110 ile 120 arası kullanım ile 130 tl ye çok rahat inmesi gereken yere ( fabrika verilerine göre uzun yolda ) 200 tl ye zor indi araç 1.4 dsg dizel cam tavan kullanım iyi yakıt çok.çok kötü...

    YanıtlaSil
  3. ERSİN
    Ben esim icin aveo ls almıstım kulanmayı ogrensındiye tuplu olmasına ragmen yakıtıyla cok dertliydim sonra skodayla tanıstık ve ona sahip olduk 1.4 tdi dsg sanzıman evet b sınıfı bir arac ama satan arkadas sen artık skodalı oldun bundan vazgecmeyeceksiniz demisti haklı cıktı tesekkur etmek isterim yakıt aveodan sonra cok cimri geldi bana sorarsanız tavsiye eder evet derim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba arkadaslar 2017 model 95 bg tsi motara sahip yaris mavisi renk tam tavan ve cam bagaj gorunumlu rapid spaceback aracimi 78.000 tl aldim arac hem goruntu hemde konfor bakimindan gayet iyi 5 kisilik ailem ile rahatlikla seyahat edebiliyoruz arac dsg 7 ileri sanzimana sahip esenyurt corlu arasi hiz denememizde 240 katranlik ibrede 225 gorme imkanimiz oldu bu sinif bir arac icin mukemmel bir perfonmans ikinci aracimiz vrs secenegi olacaktir. Kesinlikle almaniz gereken bir arac.

    YanıtlaSil