Konsept Renault KWID

KWID CONCEPT Renault Design India’nın teknolojik katısıyla tasarlandı ve Renault’nun “hayat döngüsü” tasarım stratejisinin ‘Explore’ ayağını oluşturuyor.


Aracın çekici orantıları ve boyutları enerjik bir araç izlenimi veriyor, devasa tekerlekleri ise çamurluklardan dışarı çıkıyor ve bu haliyle KWID CONCEPT'in bir buggy aracı gibi görünmesini sağlıyor.

Aracının eğlenceli dış tasarımı, sağlam görünümü ve güç izlenimi oluşturan kare şeklindeki kanatları ile bir kontrast oluşturuyor. Tasarımı bir arazi aracının ön yüzünü yansıtıyor.

Renault Kwid konsept aracında, “ Flying Companion” adı verilen bir özellik tasarlanmış. 2014 Kwid konsept aracının tavanın arka kısmında bulunun “Flying Companion”, sıkışık trafiğin durumunu tespit etmek için ya da manzara fotoğrafı çekmek için kullanılabiliyor.

Gelecekte kullanılması muhtemel bir elektrik motoru için uygun yapıya sahip olduğu açıklanan konseptte turbo beslemeye sahip 1.2 litre hacimli benzinli motor ve çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman ikilisi görev yapmakta.


Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder