7 Kişilik BMW 2 Serisi Active Tourer'dan İlk Resimler

7 Kişilik BMW 2 Serisi Resimleri

Test sürüşlerinin sonlarına doğru gelinen BMW'nin 7 kişilik aracı BMW 2 Serisi Active Tourer, yarı kamuflajlı haliyle görüntülendi.


BMW'nin bu yeni aile aracının sadece arka kısmının kamuflajlı olmasının sebebi ise, ön tasarımının, 5 kişilik model ile tamamen aynı olmasından kaynaklanıyor. Bununla beraber, B sütunundan arka kısıma kadar olan bölüm ise 5 kişilik modelden farklılaşıyor. Bunun sebebi ise, arka kısıma eklenen ekstra iki adet koltuğa yer açmak için ihtiyaç duyulan daha büyük bir kasa ve doğal olarak bunun getirdiği  farklı bir tasarım. Arka tarafa eklenen iki adet koltuğun ebatlarına baktığımızda ise, bu koltukların yetişkinler için değil de, çocuklar için olduğunu söyleyebiliriz.

Araç, bu ayrıntıların dışında, UKL platformunda yükselen önden çekişli 5 kişilik kardeşiyle aynı özellikleri taşıyacak. Motor seçenekleri de benzer olan 2 Serisi Active Tourer'da; 3 silindirli, 136 hp gücünde 1.5 litrelik motor, 4 silindirli 231 hp gücünde 2.0 litrelik motor ve 4 silindirli 150 hp gücünde 2.0 litrelik turbo dizel motor seçeneklerine sahip olacak.

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer'ın resmi tanıtımının Ekim ayında Paris Otomobil Fuarı'nda yapılması, yıl sonuna doğru ise piyasaya sunulması bekleniyor.

İşte Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer'ın 7 kişilik versiyonundan kareler;


7 Kişilik BMW 2 Serisi Resimleri

7 Kişilik BMW 2 Serisi Resimleri

7 Kişilik BMW 2 Serisi Resimleri

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder