En Ucuz Opel 2015'te



Opel'in giriş seviyesi modeli olacak Opel Karl'a ait resimler ve detaylar belli oldu.


Alman üretici Opel'in, Adam modelinin altında konumlandıracağı en ucuz modeli Karl'ın, önümüzdeki sene satışa sunulması planlanıyor. 14, 15 ve 16 inç alaşım jant seçeneklerine sahip olacak aracın uzunluğu ise 3680 mm olacak. Yeni modelin Almanya satış fiyatı ise 9.500 €.

10 farklı gövde rengi ile kullanıcılarına geniş bir kişiselleştirme imkanı sunan araç, kabin içinde de dikkat çekici donanımlara sahip olacak. Yeni Opel Karl; ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon simidi, sunroof, hız sabitleyici, park asistanı, şeritten ayrılma uyarısı, yokuş kalkış desteği, geri görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi gibi donanımlara ek olarak, IntelliLink bilgi-eğlence sistemi ve şehiriçinde sürücünün daha az yorulmasını sağlayacak direksiyon yumuşatma özelliğine de sahip.

Gücünü 3 silindirli 1.0 litre hacminde ve 75 hp gücündeki Ecotec turbo motordan alacak olan Opel Karl, 5 ileri manuel şanzımana sahip olacak. Yerden yüksek yapısı ve kompakt boyutları ile özellikle şehiriçi kullanımlarda farklı bir deneyim sunmayı hedefleyen Yeni Karl, 2015 yılında yollarda olacak.




Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder