Kia Ceed Makyajlandı



Geçirdiği makyaj operasyonuyla güncellenen 2016 Kia Ceed'in tüm detayları orataya çıktı.

Tasarım olarak büyük bir değişikliğin yapılmadığı modelde; yeni 16 ve 17 inç'lik alaşım jantlar, daha geniş ve daha köşeli hatlara sahip ön tampon dikkat çekiyor. Sis lambalarını çevreleyen krom detaylar ve yeni eklenen oval şekilli örgü ızgara, ön tasarımda karşımıza çıkan diğer yenilikler oluyor.

Arka tasarıma baktığımızda ise, revize edilmiş reflektörlerin ve yeni bir dizayna sahip LED farların bulunduğu farklı bir tampon bizleri karşılıyor.

İç mekandaki en büyük iyileştirme, Kia yetkililerine göre, ses yalıtımında olmuş. Arttırılan izolasyona ek olarak özellikle dizel versiyonda; motor blogu, yağ haznesi ve dizel partikül filtresinde kullanılan özel bir ses emici materyal sayesinde yeni Kia Ceed daha sessiz bir motor ve iç kabin vadediyor. Orta konsol, vites kolu ve iç kapı kollarında kullanılan krom detaylar da diğer yenilikler olarak göze çarpıyor.

Makyajla gelen en büyük yenilik ise, bu yılın başlarında tanıtılan yeni 3 silindirli 1.0 litrelik ekoturbo motor. Bu motorun, her ikisi de 172 nm maksimum tork üreten 100 ve 120 bg'lik versiyonları bulunacak. Ayrıca 128 hp güç üreten 1.6 litrelik GDI ve 100 hp gücünde 1.4 litrelik MPI motorlar da sunulmaya devam edilecek.

Dizel kanadında ise; 136 hp güç ve 285 nm maksimum tork değerlerine sahip 1.6 litrelik CRDi motorlar da yerini koruyacak. Kia, yeni Ceed'de 7 ileri çift kavrama otomatik ve 6 ileri manuel şanzımana yer verecek. Ayrıca 1.6 lt hacmindeki benzinli GDI motorlarda 6 ileri çift kavrama otomatik şanzımanın bulunması da ihtimaller arasında.

Yeni 2016 Kia Ceed'in Avrupadaki satışlarına önümüzdeki ay başlanacak.





Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder