Citroen C1 Kullanıcı Yorumları

Citroen-C1-Kullanici-Yorumlari

Citroen C1 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2005 / 2014)

Tavsiye Oranı: >Evet: %50 (1)   >Hayır: %50 (1)


M. Öztürk <03.01.2015> : 2007 1.4 HDi. Uzun süre kullandım bu aracı, 100 bin kmden fazla. Hiçbir sorun arıza vs yaşamadım çok şükür. Araçla çok fazla uzun yol yaptım, hiçbir sıkıntı çıkarmadı, yormadı da, virajlarda ve yol tutuşunda başarılı. Yüksek torkundan dolayı araba doluyken bile hiç çekiş problemi yaşamadık, şehir içi için nokta atışı bir araç olur sizin için. Hem tüketimi iyi hem de park yeri bulma park etme sıkıntısını fazla yaşamazsınız, yokuşta çekmez gibi bir derdiniz de olmaz. Yazabileceğim tek olumsuz yanı aracın malum dar olması, o da sınıfının getirdiği olağan bir durum. Arkada seyahat edenler için uzun yollar biraz keyifsiz geçebilir darlığı sebebiyle.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muallim <11.11.2018> : 2012 yılında sıfır almıştım. Malzeme kalitesi oldukça kötüydü. Araç biraz dolu ve ağır olunca dibi yere sürtüyordu. Aracım henüz çok yeni olmasına rağmen gacır gucur sesler gelmeye başlamıştı. Yakıt ekonomisi de hiç iyi değildi öyle. Virajlarda güven vermiyordu ve yatmaya müsaitti. Pişman olmuştum aldığıma hiç önermem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Citroen C1 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder