Ford EcoSport Kullanıcı Yorumları

Ford-EcoSport-yorumlar

Ford EcoSport Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2013 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %100 (2)   >Hayır: %0 (0)


İlyas<18.08.2018> : 1.0 ST-Line AT. Resimlerdedn pek beğenmemiştim, canlısını görünce hoşuma gitti, test edip aldım. Aracı bir aydır kullanıyorum. İç mekan kalitesi ve konforu iyi. Aracın yerden yüksekliğinin yol tutuşuna herhangi bir olumsuz etkisini görmedim. Performansı makul yeterli yani. Yakıt tüketimi yoğun olmayan şehir içi trafikte 7.4 lt civarında, şehir dışında 6 lt. Bagaj kapağı eski toyata rav4 modellerinde olduğu gibi 90 derece yana doğru açılıyor, bu yüzden pek kullanışlı değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sinan <22.12.2018> : 1.0 otm. En güzel yanı donanım olarak oldukça zengin olması, güvenlik donanımları da gayet yeterli. Onun haricinde tüketimi bence kabul edilebilir seviyelerde, ortalama 7 lt civarı. Motor, malzeme ve işçilik kalitesi başarılı. Ford araçlarının en başarılı olduğu nokta yol tutuşudur, araç yerden yüksekliği sebebiyle diğer modeller kadar olmasa da yine de yol tutuşunda iyi beğendim. Ani hızlanmalarda biraz tereddütlü, bagaj yükleme eşiği biraz yüksek, iç mekanda yeterince eşya gözü yok, frenler daha başarılı olabilirdi.
Tavsiye eder misiniz?: --


Soner <03.11.2021> : Yaklaşık bir aydır Ecosport 2021 style 1.0 L kullanıyorum. İzmir şehir içi ve bir kez Ankara seyahatim oldu. Yol tutuşu, hızlanması, sürücünün yola hakimiyeti çok güzel. 6.1L/100 km benzin harcadık Aşağı yukarı 50 kuruş/km gibi benzin kullanmışız ortalama. Yorucu biryolculuk olmadı. Manuel klma işini gördü. Ses sistemi tatminkar. Bagaj kapısının yana açılmasının hiç bir dezavantajı yok. Kullanınca anlayacaksınız, ayrıca çok havalı görünüyor. :-D Verilen paraya göre kullandığım 4. marka olarak aralarında en iyisi diyebilirim. Bütçesi bunu almaya uygun olanlara deneme sürüşü yaptıktan sonra tavsiye ederim. Sevimli bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Ford EcoSport kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder