BMW 1 Serisi Kullanıcı Yorumları



BMW 1 Serisi Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %67   >Hayır: %33


Furkan <17.12.2013>: 75 bin liralık araçta donanım sıfır. Tamam marka önemli, sağlamlık, güvenlik önemli ama bu kadar para veripte en basit donanımlara bile sahip olamamak hiç hoş değil bence.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Seyfettin <24.01.2014>: Aracın heryerinden kalite akıyor. Markası, duruşu, sağlamlığı, konforu ... herşeyiyle bir numara, donanım herşey değildir bence..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Veysel <03.04.2014>: Araştırdığım ve almak istediğim bir araç ama arkadan itişli olması beni tedirgin ediyor. Diğer yönleriyle alınabilecek bir araç, donanım biraz zayıf ama. sonuç olarak BMW ve alınır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yusuf <17.05.2014>: Bu araçla audi arasında kaldım. bmw nin iç ve dış dizaynı iyi audinin içi pek hoşuma gitmedi ama bmw nin arkadan itişli olması beni audiye daha çok yaklaştırdı. Arkadan itişli olmasını dert etmeyenlere ve tabiki donanımı da sorun yapmayanlara bmw yi öneririm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sedef <09.06.2014>: Aracı bir yıldır kullanıyorum, performansı gerçekten süper. Yakıt konusu biraz sıkıntılı, çok yakıyor, ve yol tutuşu çok kötü.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet <25.12.2014>: BMW 116i M Sport. Aracımdan çok memnunum, segmentinde arkadan itiş tek araç olması ve donanımları ile gayet memnunum, yakıt normal kullanımda şehir içi 6-7.5 litre aralığında değişiyor. Performans olarak çok çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de BMW 1 Serisi kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

BMW 1 Serisi Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

2 yorum:

  1. Bindan pce puntom bardi full modeliydi satip bu u aldim piaman oldu, yol tutusu fena degil yuksek hiz
    Arda sarsmiyor ve yakiti iciyor resmen donanim cikta iyi deil 65 .000 tl ye aldigima pisman oldum puntou 45bin e almistim onda tel ve navigasyon vardi punto hem daha ucuz hemndaha az yakiyor hemdd donanmi daha iyi ama bu da sonucta bmw bunu satip punto evo almayi dusunuyorum sizde bir bakin

    YanıtlaSil
  2. http://www.arabamarkalari.net/ bu sitede de bu arabalar hakkında bilgiler verilmekte.

    YanıtlaSil