Lancia Delta Kullanıcı Yorumları



Lancia Delta Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet:%90 (19) >Hayır:%10 (2)

Metinn <25.11.2013>: Bir hafta önce aldım aracı, harika bir otomobil. Kullanımı çok rahat, trafikte çok dikkat çekiyor herkesin gözü üzerimizde :) Tavsiyem sıkı pazarlık yapın. Yakıt tüketimi konusunda konuşmak için henüz erken diye düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sercan <10.12.2013>: Aracı 3 aydır kullanıyorum. Güven veren bir araç, performansı iyi yokuşlarda zorlanmıyor. Direksiyondan vites değiştirme özelliğine biraz alışmak gerekiyor, yakıt tüketimi çok iyi gerçekten, yoğun trafikte bile tüketim 7 litrenin altında. Yokuş kalkış sistemi çok başarılı. Vites geçişleri sadece düşük hızlarda biraz hissedilse de rahatsız etmiyor. Gerçekten sürüşü keyifli bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Güven <25.12.2013>: Yaklaşık dört yıldır bu aracı kullanıyorum. Ses sistemi oldukça iyi. Donanımı, iç ve dış tasarımı, konforu çok iyi, D sınıfı araç gibi hissettiriyor. Aracı yakından incelemenizi tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Deltacı <29.12.2013>: Aracı iki aydır kullanıyorum. Harika bir araç diyebilirim, çok şık bir araç. İçi çok geniş, arka tarafta aynı şekilde çok ferah ve geniş, yakıt tüketimi çok düşük. Dışarıdaki hava kirli olduğunda içerideki havalandırmayı otomatik devreye alması çok hoş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <11.01.2014>: Uzun araştırmalaradan sonra bu aracı aldım. Mükemmel bir araç, led gündüz farları ve arka sinyaller, otomatik kapanan aynalar, viraj farları, dvd oynatıcılı ve navigasyonlu multimedya ekran.. daha ne olsun. İçi geniş arka koltuklar geniş. Ayrıca çok az yakması da cabası. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Salih <01.02.2014>: Yakıt tüketimi iyi, içi, özellikle arkası geniş. Farklı bir tasarımı var, trafikte ilgileri üzerinize çeker. Gerçekten kaliteli bir araç, 2. eli düşünmeyin bence, temiz kullandıktan sonra her şekilde satılır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murathan <18.03.2014>: Üç yıldır Lancia Delta kullanıyorum ve aracımdan çok memnunum. Şık, zarif bir araç, verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor, yakıt konusunda çok iyi, çok ekonomik bir araç, aldığıma hiç pişman olmadım, almayı düşünen herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Funda <04.06.2014>: Üç aydır kullanıyorum.  Yakıt tasarrufu harika.
Yokuslarda ve hafif eğilimli yollarda kayması ise hayal kırıklığı yaşattı bana.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İbrahim <25.06.2014>: Yaklaşık 1.5 yıldır lancia delta kulanıyorum.1.6 multijet motor.  Araç ağırlığı 1485 kg olmasına rağmen yakıt tüketimi çok çok iyi. Şehir içi 5.3'e şehir dışı oldukça sakin kullanımla 3.9'a düşürdüm. Bu veriyi fotoğrafladım. 6 ileri vites büyük avantaj bu veriyi 110-115 km. hızda aldım.Yol tutuş çok iyi, sessiz bir motor ve içeriye motor sesi almıyor diyebiliriz. Yol tutuş mükemmel. Dizayn oldukça iyi. Hızlanması ve yokuş çıkışı çok iyi. Frenler iyi. Vites geçişleri biraz daha iyi olabilirdi. Tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Korhan <31.07.2014>: Bu paraya böyle bi konforu yakıt tüketimini güvenli sürüşü hiç bir arabada bulamazsınız, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum, bu özelikleri bulabilirsiniz ama 3 katı para vermeniz gerekli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tümer ILGAR <28.10.2014>: Lancia Delta 2012. Araba gerçekten süper, yakıt sarfiyatı sabit hız da 1400 km gibi çok düşük. Bu özellikteki bir arabayı iki misli bir fiyata bile bulamazsınız. Herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Eray <16.02.2015>: Lancia Delta 2012. Bu paraya alınabilcek en güzel araçtır kendisi, az yaksın çok gitsin diyorsanız, içi ferah olsun , rahat olsun diyorsanız, dikkat çeksin göze de hitap etsin diyorsanız almanız gereken araç budur.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erkut Vural <06.08.2015>: Lancia Delta 2009. Bu aracı 3 yıldır kullanıyorum; şu an 160 binde, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım, sanılanın aksine motoru ve tüm bileşenleri fiat olduğu için bakımı çok ucuz. Motor performansı ve yakıt tüketimi hacmine ve ağırlığına göre şaşılacak derecede iyi ayrıca bagaj hacmi bir hatchback için gayet büyük. Ancak sanırım kronik olarak sunroof problemi var ayrıca bilgi ekranı gündüz zor okunuyor; bunların dışında her şeyiyle fiyatını misliyle hakeden iyi bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Halil <18.12.2015>: Bende Lancia Delta kullanıcılarına yeni katıldım. Sizin yorumlarınız beni çok etkiledi ve hepsi doğru. Çok memnunum. iyiki almışım. almayı düşünenlere tavsiyem daha ne düşünüyorsunuz alın derim. Türkiyede bi saplantı var belli modeller söyleniyor. Buda Fiyatın satın aldığı bir marka ve güvenlik geniş iç hacim şekil hepsi var. kendimizi aşmamız gerekir saplantılardan kurtulalım derim her arabanın bir alıcısı olduğunu unutmayalım. Bu arabayı bilen biliyorda daha çok insana tanıtalım. yeni modellerini bekliyoruz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmett <01.04.2016>: 2013, lancia delta selectronic kullanıyorum. Piyasada bu fiyata alınabilecek daha mükemmel bir araba yok. İç mekanı performansı yol tutuşu tasarımı ve kalitesiyle çok güzel bir araba. Bu özellikte ve kalitede bi araba en az 2 kat daha pahalı. premium bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


HAKAN <09.06.2018>: Aracı yeni aldım ve aşırı memnun kaldım. Özellikle yol tutuşu muazzam. Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fırat <07.08.2018>: korkarak alıp, yaklaşık iki senedir severek 1.6 dizel ful olanına biniyorum, 120 bg 300 tork. mükemmel karizmatik ve donanımlı makina, trafikte çok sınırlı olması da cabası, yürüyen aksam ve mekanık fıatla aynı oldugundan parca sıkıntısı yok, dizeli çok çok az yakıyor bır depo ıle 1100 km uzun yolda, 800 km şehir içinde çok rahat gidiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tamer <25.10.2018>: Öncelikle selamun aleykum okuyan her arkadaşa 2012 model. Multiair. 1.4 140 hp aracimi alalı 1 yil oldu ve bu aracı alırken ki heyecanı derece ilk aracimcimda hissettim aracim şuan 56 binde ve aldığım fiyattan 10 bin fazla verdiler vermedim çok zevkli bir araç zevkini cikaracagm konfor yol tutuş kalite on numara eğer Türkiye de sıfırı hala satilsaydi inanın 2.elini aldığınızda en az 25 bin daha yuksek ödemek zorunda kalirdnz 2.eli, satılır mi diye dusunmyin hangi araç olursa olsun aracı alirken kar edeceksiniz yani temiz araç alacaksiniz eger ilgi cekmek. İstemeyen bu araci almasın cunku. Mercedes BMW kullananlar bile beni durdurup aracin markasını soruyorlar her kese şiddetle tavsiye ediyorum farklı olmak isteyenlere yakında olanlara test sürüsü yaptirblrm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yüksel <06.11.2018>: 2012. Memnun degilim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Derya <29.05.2019>: Lancia delta 2011. Aracımı yeni aldim tereddüt ederek almıştım fakat harika bir araba ic donanım cok iyi geniş ferah bir arabam oldu cok mutluyum kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sezin <02.08.2020>: Şıklığı, genişlik ve ferahlığı, yakıt tüketimi düşüklüğü ile tartışılmasız mükemmel. Vitesin tam otomatik olmaması haricinde eksiği yok, tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Lancia Delta kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Lancia Delta Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

13 yorum:

  1. 2010, Merhaba lancia delta almak isitiyorum dizel otomatik 170 bin tl de son 42 bin istiyor 40 bine inmiyor ama bu araclar satılmıyor bunu bilerek bu araca 42 bin tl verilirmi yoksa 40 bin tl ye alinirmi?cok kararsiz kaldim kullanici yorumlari iyi ama satarken cok bekleniyor bu arac icin..bu arasa aracin hasar kaydi yokmus nasi olurda istanbul bi aracin 7 yasindaki bi aracta tramer kaydi çıkmaz anlamadim?yardim luften

    YanıtlaSil
  2. Bende anlamdım herkes iyi diyor makinalarada satış olayı servus olayı nasıl kimse anlatmamış

    YanıtlaSil
  3. Bende anlamdım herkes iyi diyor makinalarada satış olayı servus olayı nasıl kimse anlatmamış

    YanıtlaSil
  4. Fiyat grubu servisi parca sıkıntısı yok.ivir zıvır hep laf söyler insanlar, gırtlak dolusu ve dikkat cekici bir arac yakit olarak ekonomiktir.2 yıl kullandım sattım aynısını aldım hala kullaniyorum bunuda satarsam yine Lancia kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar yanlış anlamayın ama herkes öve öve bitirememiste neden bu millet gidiyor 2004 model toyata ya 40 50 bin basıyor da bu arabadan almiyor diğer bir şey neden satışı zor ben de araştırdım daha adını bile duymayan dünya kadar insan var

    YanıtlaSil
  6. İnsanlarda çoğunluğa uyma gibi bir psikoloji var. Bizim gibi toplumlarda bu daha da ön plana çıkıyor. Çünkü cebindeki paranın tamamıyla hatta olmayan parayla borçlanarak alabildiğimiz en iyi arabayı almaya çalışıyoruz. Ekonomik olarak rahat şekilde arabaya binemiyoruz. Aniden satmam gerekse acaba satabilir miyim korkusuyla çoğunluğa uymak durumunda kalıyoruz.

    Diğer bir konu tasarım. Tasarım anlayışı yani beğeni algısı insanlarda Allah tarafından doğuştan veriliyor ya da çocukluktan oynadığın sokağın mimarisinden, babanın araba seçiminden, annenin sofraya getirdiği tabağın sunumundan, yaşadığın evin dekorasyonundan vs gibi gelişen bir şey. Hiç birimiz Floransa sokaklarında büyümediğimize göre hal böyle olunca estetik algımızın gelişmesi mümkün olmuyor. Allah vergisi bir beğeni yeteneğiniz varsa biraz da toplumu umursamıyorsanız o zaman alabiliyorsunuz böyle arabaları.

    Ama bir bakıma böyle olduğu iyi. Eğer herkes beğenseydi o zaman bu arabalara bu fiyatlara binmek mümkün olmazdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostum gerçekten beynimi okudun.. düşünüp te söyleyemedigim cümleler kurdun.aynen öyle

      Sil
  7. Harika anlatmissiniz gercekten tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, bir tane Lancia 2012 model 1.6 Mjet var 245.000 km de. Sizce bu fiyata alınır mı? Bu km bu araba için çok mudur?, normalmidir? Yorumlarınız için peşin teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Pardon yazmayı unutmuşum;araç fiyatı 118.000 TL.

    YanıtlaSil
  10. Lancia modellerini Fiat bayilerinde yada özel servislerinde bakim yaptirabiliyormuyuz?

    YanıtlaSil
  11. 2015 de Konya Akşehir de ölümcül bir kaza yaptım kamyonetle çarpıştık içinden eşim ve oğlumla sapasağlam çıktık kamyonet pert bizim Delta pert ancak komser dediki sizi bu araba kurtarmış NOKTA

    YanıtlaSil