Skoda Rapid Kullanıcı Yorumları


Skoda Rapid Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %87 (21)   >Hayır: %13 (3)

Mehmet <09.11.2013>: Araçla test sürüşü yaptım. Dış tasarımı hoş beğendim, iç mekan olarak biraz dar gibi. Sağlam bir araç, performansı yeterli bence, 1.2 tsi'yi tavsiye ederim. Donanımı eh işte idare ediyor, fiyatına göre uygun alınabilecek bir otomobil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Rasim <21.11.2013>: Aracımı dört ay önce aldım. Yakıt konusunda memnunum tüketimi gayet iyi. Donanım konusunda evet biraz daha dolu bir araç olsa çok güzel olurdu ancak bu fiyatta alınabilecek başka bir araç yok, parasının karşılığını fazlasıyla veriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Meriç <28.11.2013>:1.2 tsi rapid aracımı yaklaşık beş aydır kullanıyorum. Biraz agresif kullanımda yaklaşık 8 litre civarında tüketim değeri var. Performans konusunda çekincelerim vardı, 1.2 motor yeterli gelir mi acaba diye düşünüyordum ancak kullandıktan sonra şüphelerim tamamen ortadan kalktı. Uzun yolda süratli kullanımda araç güven veriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selim Çakırgil <07.12.2013>:Test sürüşüne çıktım, araç 1.4 motor otomatik vitesti (DSG). Aracı beğendim, vites geçişleri harika, sarsıntısız. İç mekanı sade ve yeterince geniş, bagajı da yeterli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ensar S. <24.12.2013>:Bir kaç ay önce aracımı teslim aldım. Aracım 1.4 Elegance dsg versiyonu. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım, memnunum araçtan, dış tasarımı bence çok iyi, iç mekanı da öyle. Şehiriçi yakıt tüketimi 6 litre civarında.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Meryem A.<04.01.2014>:Uzun araştırmalarımın sonucunda bu aracı almaya karar verdim ve aldım. Aracın dizelini aldım, yokuşlarda performansı başarılı ancak çok dik yokuşlarda araç zorlanıyor. Araç sınıfındaki rakiplerine göre sağlam ve güven veriyor, memnunum şimdilik.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <28.01.2014>:50 bin küsür lira para vereceğim araçta jantlar kapaklı, hız sabitleyici yok, kol dayama yok, sis farı bile yok. Donanımı çok çok zayıf, bu parayı kesinlikle hak etmiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mustafa <09.02.2014>:Uzun zamandır kullanıyorum rapidi. Şehir dışında tüketimim 5 litrenin altında. Önceki aracım lpg idi, tüketimi gayet iyi tüple, çekişin düşmesiyle lpgnin bakımıyla vs. uğraşmaya değmez, performansı da çok iyi memnunum araçtan.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet 33 <21.02.2014>:Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, performansı gerçekten çok iyi, yokuşlarda hiç zorlanmıyor. Yakıt tüketimi de gayet başarılı, yoğun trafikte bile tüketim 6 litre civarında hatta bazen 5 litrelere düşüyor. Tek olumsuz yanı donanım konusunda biraz daha zengin olsa tadından yenmez :)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ersan <22.03.2014>:Aracın dışı tamam da içi berbat ötesi, konsolu nasıl iğrenç yaparız diye baya çalışmış olmalılar, hem çok boş hem sert plastik, kötü malzeme kullanılmış. Donanım konusunda da çok eksikleri var, önceki fiyatıyla ne kadar ekmek o kadar köfte diyordum ancak şuan fiyat 60 binlerde, bu araba bu fiyata alınmaz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali <23.04.2015>:Rapid Elgance 1.6 DSG. Aracı (1.6 dizel Elegance otomatik) alalı 6 ay oldu. 7bin kmdeyim. 63000 tiye aldım. Araç bu paraya alınabilecek en mantıklı araç. önceden Ford focus kullanan biriyim. Ford'un servislerine ödediğim paradan sonra scoda ilaç gibi geldi. Aracın yakıtı, Performansı ve özellikle yol tutuşu çok iyi. elbetteki piyasada daha güzel araçlar var ama DIZEL OTOMATIK İSTİYOSANIZ BU ARABA GAYET IYI. aynı özelliklerde bir vw alsanız en az 30-40 bin fazladan ödüyorsunuz. Ne gerek var? :) Ayrıca Aracın bagajı 530 LT. Bu bagaj ölçüsüne göre boyutu da kısa. Yani park da da çok rahat.
Araç alacak Arkadaşlara : 60.000 tl varsa, hiiiiçç ikinci ele girmeyin gidin bu aracı alın. gayet tatmin edici. Araç alırken şunu göz önüne almanızı öneririm : 65bin veriyorsam sıfır,dizel ve OTOMATIK olmalı! Benim mantık buydu, aldım gayet de memnunum.
Bazı arkadaşlar Jetta almak mantıklı yazmış. Onlara hatırlatmak isterim dizel otomatik Jetta kaç para ? (90bin den başlıyor)
Valla kimse kusura bakmasın, 60 70 bin veriyorsam Paşa'lar gibi sıfıra binerim :)
AMA ÇOK ÖNEMLI BIR TAVSİTE : bu aracı alırsanız dizel ve otomatik elegance alın. Yoksa bir anlamı yok verilen paranın.
Birşey daha bazıları da bu aracı SEAT Toledo ile mukayese etmiş : Allah aşkına SEAT kim ki scodanın yanında ? Toledo kalas gibi araba, rapidle aynı demek başta konfor bakımından hakkaten saçmalık.
Korkmayın alın, kullandıkça bu yorumu hatırlayacağınız :)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Baki <25.04.2015>:4 bin km deyim. 10 numara araba, zaten herşeyi ön konsol bile, motor vs. %90 ı Jetta ile aynı. Aldım memnunum
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <09.03.2016>:rapid style 90 hp. 2015 Rapid dizel 7 ileri otomatik aldım.Vites geçişleri çok rahat, hiç hissettirmiyor. Oldukça sağlam ve tok duruşu var. Rakiplerine göre donanımı da daha iyi bence. Yol tutuşunu da çok beğeniyorum ve aracımı sürmekten zevk alıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fatih <01.05.2016>:1.2 tsi 2014 var bende kesinlikle alın ve kullanın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nevzat <20.05.2016>:Rapid 2016. 1.4 90 bg dizel otomatik içi dışı sınıfına göre her şeyiyle harika.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <17.07.2016>:2 yıldır rapid kullanıyorum çok güzel bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yavuz <20.07.2016>:2015. 7 ay önce sıfır 2015 TDI 1.4 DSG aldım. Yol tutuşu iç hacim yakıt tüketimi konusunda gayet memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fatih Akbulut <25.10.2016>:2016 rapid 1.4 tdi dsg style. Bir haftadir kullaniyorum.. performans donanim yol tutus harika.. 90bin lik corolla da kullandim.. corollaya 10 basar.. tek olumsuz yonu kalitesiz asfaltta biraz yol sesi aliyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aykut Koç <04.11.2016>:Rapid 1.4 Tdi Dsg styl. 25 binle araç düşünmeye başlamiştim.53 lerde 2.el polo baktim.2.el 53 vericeme 63 e sifir polo alirim dedim.Sonra Adini ilk defa duydugum Rapid i ağbim tavsiye etti.Ögretmen arkadaşlari almis.Test sürüşü yaptim araç performans ve rahatlik bakimindan gayet iyi.Zaten wv ile ayni motor ve aksesuarlar var.75 e bu Araci sifir aldim.Araç teslimi pazartesiye kaldi."Bu arada hayatimi anlattim.Çünkü hayatim,benim hayatim rapid"Vay be iyi slogan olur.Bu fiyata bu konfor ve tasarrufa kesinlie EVET.Hem aile,hem genç,hem bayan arabasi.piyasasi da çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emre korkmaz <22.11.2016>:Polo mu Rapid mi diye çok düşündüm. 2 çocuklu bir aileyiz. En sonunda arkasına bindiğim polodan inmeye çalışırken felç geçirme riski atlatınca rapid elegance dizel otomatik almaya karar verdim. 6-7 ay oldu alalı, kesinlikle 10 numara araç. Kullanmadan bilmeden karar vermeyin yorum yapmayın, gidin görün bakın anlarsınız. Ama kesinlikle elegance olacak. İçi gri konsolda sağdaki kaplama siyah piyano. Aracı sürerken zevk alıyorum. Verdiği kalite hissi çok iyi. DSG şanzıman şahane. Tabiki daha iyi araçlar var ama elindeki parayla alabileceğin en iyisi bu. Zaten paran varsa bmw 7.60d al :)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Barış <03.02.2017>:Rapid 1.2 TSİ 90 Hp. İlk çıktığından beridir hayran olduğum araca temmuz başında sahip oldum. İlk etapta dizel ve elegance düşünsem de ekonomik durumdan dolayı baz model olan 1.2 90 hp lik modeli aldım. Tasarım oldukça sade ve araç çok fonksiyonel. Eleştirilecek yan bulmak neredeyse imkansıza yakın. Motorun gücüne hayranım Antalya'dan Burdur'a gelirken özellikle rampa çıkarken kesinlikle 4. vitese düşmüyor rampayı dizel gibi çıkıyor. Yakıt olarak çok aşırı hız tutkunu değilseniz bir depo ile 800-900 km'yi zorlayabilirsiniz. Direksiyon, vites, gösterge tablosu ve yol bilgisayarı tatmin edici. Bagajı zaten söylemeye gerek yok. Sonuç daha iyisi Octavia.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet y. <27.09.2017>:Rapid sedan 1.4 tdı 90 hp styl 2015. 2 yıldır kullanıyorum.7 ileri dsg șanzıman geçişleri kusursuz, motor gücü ve petformansı çok iyi, yeterli iç mekan ferahlığı ve bağaj genişliği sunan, çarpışma testlerinden 5 yıldızlı, yol tutuşu oldukça iyi, yakıtta oldukça cimri (1 depo mazot ile uzun yol hatta trafikte dolu bağaj klima yer yer açık 1150 km.gidiyor.)sağlamlık hissi veren bir araç, fiyatı da bence cazip, çok memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şinasi <24.05.2018>:arabayı yeni aldım 2015 model iç donanımı parana göre iyi bir araba yakıt gayet iyi maşallahı var. yalnız süspansiyon zayıf çukurlara düşmememek için cambazlık yaıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Timon van Leeuwen <15.01.2019>:1.4 dizel otomatik versiyonu için konuşuyorum.
1- aracın iç mekanı geniş, bagaj çok iyi
2- Malzeme kalitesi çok kötü
3- Araçta saçma sorunlar var. Sağlam ve dayanıklı imajı vermiyor.
4- 2. el piyasası çok kötü, alınıp 10 sene binerim denilirse iyi elbette.

Onun dışında yol tutuş, sessizlik, amortisörler filan fena değil, araç konforlu hissettiriyor. Ancak B sınıfı olduğunu her an bağırıyor. O yüzden uzak durun derim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Skoda Rapid kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Skoda Rapid Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

6 yorum:

  1. Merhabalar, 90 hp 1.4 dizel dsg rapid sedan almak istiyorum. Araç hakkında kullanıcılar bilgi yazarlarsa mutlu olacağım. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. 1,2 tsi 90 hp rapıd sedan almak istıyorum arac hakkında bılgı almak ıstıyorum cekişii yakışı hakkında

    YanıtlaSil
  4. Sifir rapid aldık.... 3. Seferdir aynı arızayı veriyor... araçtaki tüm sinyal lambaları birden yanmaya başlıyor ve direksiyon kilitleniyor...arac şu an serviste ve ikame araç da verilmiyor.... almayın paranızı çöpe atmayın

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. 1.4 dizel dsg steyl paket kullanıyorum.
    Yol tutuşu,yakıt cimriliği ve euro 6 yeni nesil motor oluşu artılarıdır.Herkese tavsiye ederim.Halkımızda şöyle bir algı var.Skodayı eski skoda olarak biliyorlar.Artık bu düşüncelerden kurtulsunlar.

    YanıtlaSil