Subaru XV Kullanıcı Yorumları



Subaru XV Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %100   >Hayır: %0


Murat Arslan <21.11.2013>:  Yaklaşık iki ay önce premium aldım. Araç konforlu ve sürüşü çok rahat ve de kullanırken güven veriyor. Malzeme kalitesi iyi. Yol tutuşu iyi. CVT şanzıman vites geçişlerini hissettirmiyor. Tipi zaten on numara. Araç yeni olmasına rağmen tüketim 9 litrenin altında.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Berkant <29.11.2013>: Bir aydır kullanıyorum önce aldım. Aracımdan gerçekten çok memnunum. Güven veren bir araç, görüntüsü harika, tam bir SUV hissi veriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sxv <07.12.2013>: Yaklaşık iki ay önce aldım aracımı. Almadan önce tereddütlerim vardı, çok kararsız kalmıştım, şimdi ise iyi ki almışım diyorum. Yol tutuşu harika. Genelde şehiriçi trafiğinde kullanıyorum yakıt tüketimi ortalamam 8,5 lt civarında uzun yolda 7 litrelere iniyor. Aracın en önemli yanı ise güvenlik. Araçta güvenlik arayanlar için düşünülmeden alınması gereken bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erhan Yiğit <19.12.2013>: Aracımı alalı iki ay oldu, çekinerek almıştım, alışamazsam satarım diyordum ama benim için vazgeçilmez oldu, iyiki almışım. Tam bir suv.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Spaarta <03.01.2014>: Aracın amörtisörleri biraz sert gibi ama çokta rahatsız edici değil. Ses yalıtımı gayet başarılı. Yol sesini az alıyor. Motor zaten cok sessiz. Araç teknoloji anlamında çok dolu ve kullanışlı. Yol tutusu gerçekten çok başarılı otomatik çekiş ve savrulma önleyici sistemler devreye girince daha da güvende hissetiriyor. Kokpit ve orta konsol tasarımı kullanışlı ve şık. Yalnız, kol dayama ileri geri hareket etmiyor. Geride kaldığından kullanışlı olmamış.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <09.01.2014>: Aracı test etme imkanım oldu. Cvt otomatik şanzımanı başarılı buldum. Aracın çekişi yeterli ve hızlanması iyi. Aracın dengesi de oldukça iyi göründü. Aracın tasarımında en hoşuma giden görüş alanlarının oldukça açık olmasıydı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Alper <11.02.2014>: XV almadan önce çok araştırdım nerdeyse tüm markaları inceledim ve fiyatları karşılaştırdım, sonunda ihtiyacıma uygun en mantıklı araç olan XV'de karar kıldım. Şimdilik gayet keyifli, trafikteki diğer araçlardan çok farklı. Farklı hissetmek istiyorsanız tavsite ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Enver B. <04.03.2014>: Aracın yol tutuşu çok iyi. Ses yalıtımı belli bir hıza kadar başarılı. . Süspansiyonlar idare eder. Direksiyon ve manevra kabiliyeti oldukça iyi. Koltuklar çok rahat, arka taraf da gayet geniş. Aracın bence olumsuz yanı ise ön kolçağın geride ve sabit olması ve arka koltuk ortasında kolçak olmaması. İç dikiz aynası otomatik kararma özelliği yok ancak anladığım kadarıyla özel bir kaplamaya sahip, yan aynalara göre daha koyu duruyor ve arkadaki araç uzunları yaktığında rahatsız olmuyorsunuz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Beşiktaşk <17.04.2014>: Bir kaç aydır kullanıyorum, yakıt tüketimim şu şekilde;
Şehir dışı 90 km ortalama hızla 5.5 lt, 90ı geçince tüketim 6.5 e çıkıyor.
Şehir içi trafiğinde : 7 lt, yoğun trafikte ise 8-9 litreleri gördüm.
Ortalamam ise 7 litre civarı..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ülkü <22.05.2014>: XV 2013, 1 yıldır kullanıyorum ve her gün şehir içi trafiğindeyim çok memnunum. Daha önce Mazda 323 kullanıyordum yeni arabam yine Japon ve çok isabetli çok karar verdiğimi düşünüyorum. Tek sorunum yakıt tüketimini 8.0 altına düşürememek.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <31.05.2014>: Kendinizi bu kadar güvende hissedebileceğiniz bir başka araç oldugunu sanmıyorum... Bir aracın yakıt tüketimi veya içindeki eglenceli donanımları değildir insanı koruyan....xv kendimi telim edebileceğim tek güvenli yol tutuşu olan arabadır. kesinlikle önce can ...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <18.09.2014>: Subaru xv 2014. Amerika'da test pilotlugu yapmıştım Turkiye'de xv yi test ettim gayet başarılı büyük motorlusu tavsiyemdir ama maalesef vergi insanın uykusunu kaçırıyor 1.. Tasarım çok şık 2.. Güvenlik çok iyi 3. Yol tutkusu konforu bu araca göre gayet başarılı çünkü hiç bir araçta kusursuzluk yok diyemessiniz, bugün üst seviyedeki araçlara verdiginiz paralar motorun öteye KDV dizel parası sözde araçları pahalı ve yüksek fiyattan luxs arabaya bindiginizi zannetmek Turkıyeye mahsusdur o yüzden subaru bence aksesuar, güvenlik, konfor, tarz, şıklık bu paraya bulunmaz bir de Avrupa ve amerıkada guvenlikde kendi sınıfında birinci olması, yeni üretilmesi ideal bir araç bence, diğer rakiplerinin güvenliklerini muhakkak karşılaştırıyorum burası Turkıye guvenlikde ön sırada olması gerekir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Adsız <13.10.2014>: Ben de xv alalı 1 ay oluyor. Araç virajlarda harika yol tutuşuna sahip çok güvende hissettiriyor. Vites geçişleri çok başarılı hissetmek çok zor. Motorun da oldukça sessiz olduğunu söyleyebilirim. Ancak 120 km hızı geçince biraz motor sesi artıyor. Ön kol dayama o kadar geride kalıyor ki kolumu dayamak için omuzumu sağa doğru çevirmem gerekiyor bir başka eleştiri arka koltuklar için klima hava aktarımı düşünülmemiş. Tavsiye edermisiniz? sorusuna verilecek cevap evet. bence bu fiyata alınabilecek en iyi crossover araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Subaru XV kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Subaru XV İncelemesi
Subaru XV Çarpışma ve Güvenlik Testleri
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

4 yorum:

  1. Subaru XV'yi 6 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum tek sıkıntım motrun çok performanslı olmaması ve yokuşta hızlı bir şekilde süratlenmemesi.

    YanıtlaSil
  2. Bir yıldır kullanıyorum. 13000 km yaptım. Farklı bir sürüş sunuyor. CVT şanzıman harika 1400 devirlerde 90-100 km hıza ulaşıyor. Vites geçişleri hissedilmiyor.

    YanıtlaSil
  3. 2016 Subaru XV Elegance donanımı sıfır aldım. Yaklaşık 12.000 km şehir içi ve dışı kullandım. Yol tutuşu çok iyi. Konforu genel olarak iyi ama basit tümseklerde bile aracın arkası zıplıyor. Donanım özellikleri güzel. Hız sabitleyici birçok araçtan farklı olarak direksiyon üzerinde ve kullanımı çok kolay. Malzeme kalitesi iyi ama zemindeki keçelerin plastik aksamla birleşme yerleri çok oynak. Vites geçişleri hissedilmiyor ama ivmelenmesi çok kötü. Gaza istediğiniz kadar basın yavaş ivmeleniyor. Benzinli atmosferik motordan dolayı yokuşlarda en sağa şeritten gitmek gerekebiliyor. Yakıt tüketimi ağırlıklı şehir içi olmak üzere karma 6.3 lt idi. Tabi bu değer sizin kullanımınıza bağlı olarak değişebilir. Sonuçta bence tek dezavantajı düşük torku.

    YanıtlaSil