Citroen DS4 Kullanıcı Yorumları


Citroen DS4 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: %83


Sezen <15.12.2013>: Aracı bir kaç aydır kullanıyorum. Başlarda vites geçişlerini hissediyordum ama şimdi hiç hissedilmiyor, alıştım galiba. Alacak olan varsa navigasyon ve geri geriş kamerası tavsiye ederim. Performans konusunda gayet yeterli. Yakıt tüketimi şehiriçi 7 litre, şehirdışı ise 4 litre civarında. Şuana kadarki ortalamam ise 5 litre. Malzeme kalitesi üst düzeyde.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mert <03.01.2014>: Bir yıldan biraz fazla bir süredir kullanıyorum aracımı. Şuana kadar herhangi bir arıza veya sorunla karşılaşmadım. Aracın yol tutuşu gerçekten harika, performansı da oldukça başarılı. Virajlarda çok çok başarılı. Şehirdışı 6 litre, şehiriçi ise 4 litrenin biraz altında yakıt tüketimim var, yani çok ekonomik bir araç. Hoşunuza gitmeyecek tek özelliği arka camların açılmaması olabilir ancak ben kafaya çok takmıyorum, çokta önemli değil benim için.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


DS4 <16.01.2014>: Aracım teknoloji bakımından çok ileride, şanzıman konusunda hiçbir sıkıntım yok. Tasarım zaten on numara, trafikte bütün ilgi üzerimde. Performansı çok iyi, bagaj hacmi geniş ve yeterli. Arka camlar açılmıyor ama bence çok önemli bir özellik değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ayhan <09.02.2014>: Kısa bir süre önce aldım aracı. Donanım olarak sınıfının çok üzerinde, geri görüş kamerası+naviasyon da taktırdım. Vites konusunda memnunum, aracın iç hacmi yeterli, bagaj da öyle. Araç konforlu, yakıt tüketimim karmada 6, 6,5 litre civarında. Aracımdan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emre_ua1905 <29.04.2014>: Ben de bu araçtan aldım, mercan kırmızı. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Aracın tasarımı çok güzel, oldukça sportif ve içi de geniş. Bu sınıfta alınabilecek en iyi araçlardan.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <30.06.2014>: Aracı alalı bir yıla yakın olacak neredeyse. Tasarımı çok güzel, hem iç hem dış tasarımı. Aracın içi geniş ferah ancak aracımdan hiç memnun değilim. Aldığımdan bu yana servisten çıkmaz oldum. Ayrıca vites geçişleri çok sarsıntılı.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır 



Siz de Citroen DS4 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Citroen DS4 İncelemesi
Citroen DS4 Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

3 yorum:

  1. citroen tüm araçlarında en fazla şanzuman sorunu yaşatan otomatik vıtes araçtır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acaba hiç kullandınız mı 7 senedir tek bir sıkıntı yaşamadım ve çevremde de hiç duymadım.Bu araçları bir kere bile kullanmamış kişiler genelde hep böyle saçmalarlar.

      Sil
  2. Ds4 yada c4 almayı düşünüyordum otomatik. Manuelini kullandım ama otomatik kullanmadım. Açıkçası endişeliyim otomatik fitesi nasıl.
    Performansı, fites geçişleri yada çok fazla arıza çıkarıyormu hiç bir bilgim yok. Gerçekten bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil