Hyundai i30 Kullanıcı Yorumları



Hyundai i30 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2012 / 2017)

Tavsiye Oranı: >Evet: %89 (17)   >Hayır: %11 (2)


Murat <27.12.2013>: Aracımı alalı bir sene oldu, aracım dizel bu arada. Uzun bir süre araştırma yaptım, sınıfındaki diğer araçlara da baktım, donanım olarak i30 hepsinin önünde. Tasarım olarak da aynı şekilde. Yedek parçaları da daha ucuz diğer markalara göre. Bence isim yapmış markalara aldanmayın, Hyundai'nin hiçbir eksiği yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yüksel <11.01.2014>: Aracım 1.6 crdi style. Arabam her yönüyle harika, uzun süredir kullanıyorum, şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Oldukça rahat bir araç, özellikle uzun yolda baya konforlu, hiç yormuyor. İç hacmi çok iyi. Şehiriçi 6 - 6.5 litre, şehir dışı 5 lt tüketimim var.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cihan <03.02.2014>: Aracım crdi Elite AT. Bence bu araç sınıfının en iyilerinden biri. İnanılmaz konforlu bir araç, donanım olarak ağzına kadar dolu, vites geçişleri sarsıntısız, performansı on numara, yokuşta zorlanmıyor, kısacası her şeyiyle mükemmel bir araç. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sedat <25.02.2014>: Hyundai i30 CRDi Elite Otm aracımı bir kaç ay önce aldım. Yol tutuşu, konforu, rahatlığı harika. İçi yeterince geniş. Dış tasarımı da zaten mükemmel, diğer araçlardan birçok yönüyle açık ara önce. Herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ercan <11.03.2014>: Aracı iki ay önce aldım, benzinli manuel. Donanım konusunda hayli zengin. Yol tutuşu gerçekten başarılı, performansı da çok iyi. Klimanın ısıtma ve soğutması harika. Yüksek devirlere kadar motor sesini duymak imkansız, o devirden sonrası da normal. Muadil araçların içi bombooş, o paraları haketmiyorlar bence. Yakıt tüketimim ortalamada 8 litrenin altında. Bence tasarım, donanım, yedek parça vs vs açılarından diğer araçlardan üstün, memnunum aracımdan.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Eren_16 <04.05.2014>: Aracımı alalı yaklaşık 2 ay oldu. Şuana kadar çoğunlukla uzun yolda kullandım. Gerçekten güven veren bir araç, yol tutuşu ve gaz tepkileri başarılı, ses yalıtımı çok iyi, yüksek hızlarda bile ses almıyor, oldukça konforlu bir araç. Aracımdan oldukça memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


B.Arslan <09.06.2014>: i30 umu kısa bir süre önce aldım, aracım benzinli manuel style paket. Almadan önce herkes gibi ben de çok araştırdım sonunda bu araca karar verdim ve pişman olmadım. Bu donanıma sahip araçlar çok pahalı, almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Orhan <01.07.2014>: Aracı test ettim. Test aracı dizeldi, performans konusunda beni tatmin etmedi. Ses yalıtımı iyi değil, içeri ses alıyor. Donanım olarak evet dolu bir araç ama malzeme kalitesi çok iyi değil. Yakıt tüketimi çok fazla hem dizelde hem de benzin de, lpg uyumunun olmaması da olumsuz bir yönü. İkinci el konusunda da maalesef başarısız bir marka.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet <12.09.2014>: 9 gün önce sıfır i30 CRDi Elite Otomatik aldım. Şuana kadar şehiriçi ve dışı olmak üzere yaklaşık 1100 km yol yaptım. Şehiriçi yakıt tüketim değeri 7.3 - 7.4 litre civarında. Şehirdışında ise 5.9 - 6.0 litre. Kullanma kılavuzunda ilk bin km'de farklı hızlarda kullanılması gerektiği yazıyor, bu yüzden uzun yolda hız sabitlemeyi kullanmadım, farklı hızlara inip çıkmaya çalıştım, hız sabitleme kullanınca tüketimin biraz daha düşeceğini tahmin ediyorum. Vites geçişleri oldukça başarılı, geçişleri hissetmek çok zor. Ses yalıtımı oldukça iyi, malzeme kalitesi üst düzeyde. Donanım olarak yok yok ağzına kadar dolu diyebilirim. Araç yaklaşık 1.5 ton olduğu için kalkışlarda biraz ağır ama çok da kötü değil kesinlikle, yokuş performansı iyi. İç ve dış tasarım on numara. Oldukça oturaklı bir araba. Aracın tek olumsuz yanı muadillerine göre 1 - 1.5 litre fazla yakması ama bence değer. Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım. Araçtan şuana kadar bir şikayetim yok, tavsiye ederim almayı düşünenlere.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Osman Ekinci <20.11.2014>: CRDi Elite 2012. Fazla söze gerek yok. Her yönüyle mükemmel bir araç. Almak isteyenlere tavsiyemdir. Adamlar yapmış kardeşim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hami <26.03.2016>: 1.6 CRDi Blue Drive. Aracı test ettim 90km. hızdan sonra arka kısımda anlamsız bir uğultu başlıyor, yalıtım zayıf yakıt yüksek ve 2. eli zarar ettiriyor yani piyasası yok.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Halil <05.03.2017>: İ30 u denedim hem konfor hem performans super, hizlanmasi cok iyi i30 larda volvolardaki gibi extra celik cubuk ve direklerle desteklenmis bir koruma sistemi yapilmis yani can guvenliginiz ust duzeyde, arac 1360 kg yani saglam mcperson denilen ve lux araclarda kullanilan suspansiyon sistemi kullanilmis ve bunu araci kullanirken hissediyorsunuz. Araci alirken seramik kaplama yaptirin cizilmelere karsi yuksek koruma sagliyor. Ayrica 5 yil 100bin km garantisi var daha ne olsun ... Alirken iciniz rahat olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <20.01.2018>: Hyundai i30 crdı elit 2015. Arkadaşlar 27.07.2015 te aldım aracımı aldığım günden bu yana her binişim de heyecanlandım sürüşü vites geçişleri 136 beygir ani hızlanma çok tatmin edici Van dan İstanbul’a ve sonra Antalya turu yaptım ailemle 5 kişi gittik 20 gün toplam 5500 km yol yaptım ve hepsi bana yakıt 1000 tl ye mal oldu bence uzun yol aracı rahat konforlu şehir içi biraz fazla görünüyor 7.5-8.0 bunun sebebi verdiği zevk çok Harika yavaş gitmek istemiyorsunuz çok memnunum şu an 2017 tarih 2.5 yıldır kullanıyorum bu performans da bu konforda bir araç için en az 130-140 bin tl vermeniz lazım bence en mantıklısı bu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muhammet KARAKOÇ <03.02.2018>: 2015 dizel otomatik sıfır aldım sınıfın en iyi modellerinden biri ikinci el piyasası konusunda aracım değer kazandı piyasası yok gibi bir algı var ama her turlu satılıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Malawi world <12.02.2018>: Ben de i30 kullanıcısıyım çok başarılı bir araba bence 2016 crdi elit paketi aracım performans konfor hepsi bir arada tam aile arabası içi geniş cam tavanın verdiği güzellik ayrı zaten 136 HP gücü var kasanın ağırlığına göre iyi bir performans sergiliyor benim araç, ani fren sistemide çok iyi abs sistemi çok başarılı uzun yolda çok keyf veriyor yol tutuşu şerit takibi falan çok iyi araba savurmuyor hiç herkese tavsiye ederim yon yok araçta... arkadaşların yüksek hızda ses çıkarıyor dedikleri lastiklerden geliyor biraz daha yumuşak marka lastiklerle o sorun kalkıyormuş deneyenler var ve ayrıca ben uzun yolda 190 hız yaptım araba savuruyor diyenleri anlamıyorum başka arabayı test edipte i30 diyemi yazıyorlar buraya benim araç yılan gibi takip ediyor şeridi savurma kayma falan asla yok... tabi zevk meselesi neden beğenilmiyor diyemem ama bazı abartılı yorumlar beni şarttı bu aracı kötülemekten başka bişey olmamış uzun lafın kısası araç çok başarılı herkese tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kıng <14.07.2018>: 2014. Araç performans olarak çok tatmin edici. iç dizayn da harika daha ne olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet çakır <20.04.2019>: Bazı arkadaşlar bu araç iyi ve güzel değil demiş i30 c segmenti olarak yapılan kullanıcı yorumlarından 5 yıldız almış araç ve bu araç Almanya’da geliştirildi YouTube’a en az sorun çıkartan c segmenti araçlar diye yazarsanız videoyu izleyip öyle karar verirsiniz
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ercan <11.05.2019>: 2014 dizel i30 style. Dolu ve güçlü bir arac.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erdem <07.02.2020>: Aracım 2016 benzinli 7 ileri dct şanzıman vites geçişleri çok güzel yakıtıda 2015 önceleri ne göre daha az konforu yol tutuşu harika bir araç kalite olarak C segmenti HB rakiplerinin çoğundan daha iyi daha donanımlı kafasında soru işareti olan arkadaşlar Avrupa da düzenlenen En az sorun çıkaran C segmenti HB modelleri arasında 1.liği almıştır. Yutub u açıp izleyebilirler aracı almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim saygılar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Hyundai i30 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

30 yorum:

  1. Arkadaşlar 2013 model ı 30 elit arabamı 2 gün önce aldım. Aklınıza gelen tüm yorum sitelerini şikayetleri okudum. Bu donanımda bir aracı bu fiyata almanız imkansız. Ülkemizde ki otomobil piyasası denen unsur ve vosvos sevdası olmasa diyebilirim ki bu aracın yanına gelemez golf yada seat aracın kullanımı hakkında bilgi verirsem sakin kulanımda 7.5 litreye geçmeyen benzin sarfiyatı var. Uzun yolda 6 lara düşüyor ama 100 110 km hızı geçmezseniz. İki çocukla bu saat en sonra ralli yapacak değilim diye düşünüyorum. İç hacim olarak bu segmentte hiç bir araba yanına yaklaşamaz bagaj hacmi küçük ama Hatchback bi araç için yeterli diye düşünüyorum. Süspansiyon konusunda 9 yıl peugeot 308 iki yıl Ford kullanıcısı olarak bi araç yol ne kadar tutunuyorsa süspansiyon o kadar sert oluyor üst sınıf araçları bu açıklamanın dışına bırakıyorum ki bu fiyata bu donanımà sahip audi mercedes veya bmw yi hayal bile edemezsiniz kadı kızının kusuru orta sertikyldeki süspansiyon olsun. Sanzuaa gelince benim araç 6 ileri yeni çıkan 7 ileri çift kavramlarını bilemem ama okuduğum onbinlerce Dsg sanzuaa sorunu yanında hiç hyundai sanzuaa sorunu okumamış olmak sanırım herkese gerekli açıklamayı yapmış olur. Si gördünüz 90 bin sonrası sanzuaa sorunu vermeyen mekatronik arızalı vermeyen Dsg. Unutmadan arkadasin jettayi 2015 1.2tsi comfortline abartma goturdugumuzde 1 haftalık 1 aylık passatlarin yine aynı müzmin Dsg sorunundan serviste yattiklarini görmüş olmam da bu kanıya katiyen varmma sebep oldu. Adamlar güvenmesé 5 yıl garanti verirmi ki garanti kapsamında bi doğuş gurubu aracın sanzuaa sorununda enaz 6 7 binliranizi bayilirken. Evet gönlümde hernekadar mazda 3 olsada yol bir Koreli ile devam ediyorum. Kullandıkça zevk alıyorum. Bu arada mazda 3 içinde testlerinden anladigim aile aracı olmadığı hele arka koltuklar tamamen hayal kırıklığı benim için ya arkadaş bu kadar güzel araba yap arkada iki kişi sıkı tıkır otursun yazık be kardeşim tabi birde benim ucin muaazzam fiyat farkı ki ı 30 elit paket donanımları bi mazda 3 yeni kasa ikinci elde bile 75lerden aşağı bulamazsın. Sözün özü bu ülkede arabaya binen konuşuyor binmeyende.tıpkı hiç futbol oynamayanlarin milli takım hocaligina soyunma gibi bir şey. Evet piyasada hala şahin doğan para ile satılıyor diye şahin binilebilir mantığı var ama ben arabam bakarım. Sürerken bana verdiği zevke ve yaşattığı sikintiya. Şunuda söylemek isterim 308 imi 0 aldım ve 160binde sattım yalnızca yağ değişimine servisi gördüm.ama sorsanız peugeot ooo kihhhh der herkes binen varmı yok tek kötü sebebi ikinci el diye araçları karalamayin yazıktır günahtır. Herkesin bir zevki var başka markaların paketle 20 30 lira donanım listesi çıkardığı arabayı adamlar veriyor alınır fiyatlar gidin sürün beğenirsiniz alın mal sizin para sizin 120 bin liraya gol binen beyler paşa gibi mercedes dururken golfe Passat à o aralar verilirmı derim Size ama bu araba işi zevk işi kim neyi isterse onu alsın binin ama önce sürün icabında gerçek kulanicisi ile konuşun ama lütfen ahmet mehmet öyle dedi diye kimse kimseye çamur atmasın edep yahu. Yeni 308 muazzam ama arka kısım ondada çok dar ki bu aile için ızdırap gibi. Keşke eski kasaya yeni göğüs ve donanımı sanzuma ni yerleştirip akıllı bir fiyatla piyasaya girseydiler o zaman dadindan yenmez di herhalde. Vesselam bu araba alın binin begenmezseniz en fazla bin bilemedin ikibin lira zararın verirsiniz sizin begenmediginizi havada alan v
    Çıkar emin olun. Yeterki saçma sapan marka takjntisinin önüne geçin ve afedersin ama daha hız sabitleyici si bile olmayan bir poloya 45lira vermeyın ne olur marka takıldı dilime kesinlikle kötülemek maksadım Yo diyorum ya binin paranizla alabileceğiniz en hoşuna giden ihtiyaçlarınıZi karşılayan hangisi ise ona. Yeterki geniş servis ağı ve yedek parça siintiya olmasın servipte adam yerine konun yeter mal bu yersen diyen insanların dahada kaldırmayın bi tarafıni ı 30 alınır binilir ve şık keyif verecek bir araçtır sadece ne alacağınız kendiniz karar verin sürün ve karar verin her malın bir ayıbı var unutan mükemmel olsa başkası sayılmaz demi yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sn Erhan yorumunuzda amacınız vw yi kötülemek şeklinde devam etmiş gitmiş. Markalaşma, belli bir kalite algısının oluşması uzun zaman da elde edilen sonuçlardır. Zaten o algı oluştuktan sonra, siz o markayı gözü kapalı alırsınız. DSG arızalarından bahsetmişsiniz, durum sizin söylediğiniz gibi olsa bu marka bunca senedir en çok satan olamazdı zaten. Çift kavrama Bu teknolojinin karayolu otomobilleriyle buluşması 2003′ de VW Golf R32′de DSG adıyla gerçekleşti. bu gün bakıyoruz diğer markalar bu sisteme yeni yeni geçmeye başladılar, yani diğer markalar senin beğenmediğin vw yi taklit ediyor. Hyunda inin hiç arızası olmuyor diyorsun el insaf derim, adamlar çift kavramaya geçeli bir sene olmadı bile, daha dur bakalım, önce kendini kanıtlasın. Sonuca ondan sonra bakarsın. Tekrar bakalım hyundai, ACT ye ne zaman geçecek veya geçebilecek mi.

      Sil
  2. Dikkat edilirse, arabayı alanlar memnun ama, deneme sürüşü yapanlar hiç memnun değil. Bana göre nedeni basit, kimse yoğurdum kara demiyor, yarın satmaya kalktığı zaman 2. eli olsun diyor. Ama bilen de biliyor ki bu model veya hyundai firmasının kalite algısı maalesef zayıf. Müşterinin isteklerini karşılayacak düzey de değil. i30 modelini ben de test ettim gerçekten de hayal kırıklığı yarattı, 80/90 km. hızdan sonra arka kısımda anlayamadığım bir uğultu başladı. Yani kendisini geliştirmesi gereken çok şeyler var daha. Öyle kolay kolay marka olunamıyor. Az para vereyim, orta halli bir arabam olsun diyorsan al ama, satarken canının yanacağını da bilesin.

    YanıtlaSil
  3. Satarken kötü dediğin araç 2015 modeli 75000 den aşağı değil. Bumu tutulmuyor dediğin araç.

    YanıtlaSil
  4. slm.2016 hyundai i30 alacağım dizel otomatik full paketini.bununla alakalı yorumlarınızı bekliyorum kararsızım.aracım 2012 Toyota Corolla benzinli lpg li araçtan memnunum ama sırf benzinli tüplü diye değiştirmek istiyorum.test sürüşüne katıldım beğendim.aracın normal fiyatı 94 bin lira engelliyim araç bana 61 bin tl'ye geliyor.acaba 5 yıl sonra satarken zarar edermiyim.teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. İ30 mu uzak durun.Çok kötü bir araba..kalite yok, direksiyon hakimiyeti berbat, sürekli sağa sola cekiyore, yakıt tüketimi facia, bir depo yakit en fazla 650km gider,hantal gaz pedalını kökle gitmiyor hemen fites düşürüyor insanı rahatsız ediyor, yol sesi olduğu gibi araç içinde,boyası çok ince hemen ciziliyor, kapıları karton gibi çok hafif güven hissi yok,dış görünüşe lafın yok ama tablo almıyoruz ki kardeşim araba bu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.6 dizel den mi bahsediyorsun ??

      Sil
    2. Abartmış da abartmış. 2 buçuk yıldır başka araç kullanıyorum ya da :)

      Sil
    3. Hafif dediğin araç 1531 kg

      Sil
  6. Arkadaslar 2013 yada 14 model i30 elit almayi düşünüyorum bir çok kişiye sordum kimi iyi diyor kimi o para o arabaya verilmez diyor forumlarda da hemen hemen aynı yorumlar kimine göre iyi kimine göre kötü kafam çok karıştı çok beğendiğim bir araba kararsız kaldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2014 dizel otm elite sahibiyim. Tasarım, güvenlik, konfor, donanım, genişlik, rakiplerine göre fiyatı vs vs... hepsi on numara. Bilen bilmeyen konuşuyor.

      Sil
  7. Genelde aracın yakıt sıkıntısı ön planda gibi İ30 otomatik(6 ileri) Kullanan arkadaşlar bu araç uzun yol, şehir içi karma tüketimde kaç gördüler acaba tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yarın alcam nasipse exsperini yaptırdım sabah 10 da i30 bende dizel otomatik 6 ileri 2013 model bende cok merak ediyorum şehir içi eğer 30 -35 kurş gecerse sıkıntı olur gibi ama arac 40 kuruşda yaksa o aracdaki özelliklere değer enkötü 1 sene binerim

      Sil
  8. I30 1.6 2008 model, Slm arkadaslar aracin 12 tl hasar kaydivar sizce almalimiyim km 188 binde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2013 model 2 bin hasarlı 2 parca boya camurluk ve kapı 70 bin veriyorum arac 61 binde cam tavan elite model bavigasyonlu sen sahibindenden baktın mı ve kac pata fiyatı var?

      Sil
  9. Arkadaşlar ben yarın karar verdim dediğim gibi i30 alıyorum dizel otomatik elit cam tavan aracda yo yok gercekten diş tasarım iç özellikler arka koltukds bile konfor bir başka bunu kimse yok diyemez ama sadece yakıttan yana bir korkum var yarın alıp aracı direk test edemeyeceğim filitreşeri yağını değiştirip ilk işim test etmek vaktim oldugundada bura doğruları yazacağım görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar i30 dizel elite otomatik 2013 model aracı aldım bakımları yaptım ve fulledim 268 tl lik bir dolum yaptım 50 kilometre yol gittim ve tekrr mazot aldığım benzinciye geri geldim 25 tl mazot daha aldı araba yani 0,50 kurüş yaktı bu bence cok fazla ama benzin istasyonundaki adamın demesine göre abi 150 200 km yapıp gel öyle anlaşılır ben tekrar bir deneme daha yapıp buraya yorum yapacağım tekrardan

    YanıtlaSil
  11. 2013 1.6 gdi elite i30 almayı düşünüyorum arkadaşlar. Araç farklı ve bana uzak bi ilde. Genel olarak artıları eksileri nelerdir yodumlarınızı kullanıcı arkadaşlardan alabilirmiyim. Yıllık 10bin km yapmıyorum. Benzinde binmeyi planlıyorum. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. Aracı alıp taksiye cikmayacaksaniz uç beş kuruşun hesabi yapılmaz yakıtta.10 kuruş az yaksin araç masraf çıkarmasını dostlar.i30 güzel araçtır dolu dolu aractir,ayni fiyatlı bir golften çok daha memnun eder ama aynı ya da doluluktaki golf takdir edersiniz ki daha tercih edilmesidir,ancak aradaki 20-25 bin TL farkı göz ardı etmemek gerek.100bin liralarda 2014 golf satılır oldu ,o fiyatlara s60 var 2013 dizel/otm Türkiye de VW ve Apple takıntısı boyle iste.

    YanıtlaSil
  13. Aracı alıp taksiye cikmayacaksaniz uç beş kuruşun hesabi yapılmaz yakıtta.10 kuruş az yaksin araç masraf çıkarmasını dostlar.i30 güzel araçtır dolu dolu aractir,ayni fiyatlı bir golften çok daha memnun eder ama aynı ya da doluluktaki golf takdir edersiniz ki daha tercih edilmesidir,ancak aradaki 20-25 bin TL farkı göz ardı etmemek gerek.100bin liralarda 2014 golf satılır oldu ,o fiyatlara s60 var 2013 dizel/otm Türkiye de VW ve Apple takıntısı boyle iste.

    YanıtlaSil
  14. Sizin bence bu arabaya bi hıncınız var insanların aklını karıştırmayın bu söylediklerinizle alakası yok çok iyi konforlu bir araba donanımı performansıda çok iyi siz gidin bence isim yapmış markalara yığınla para yatırın

    YanıtlaSil
  15. Benim bi sorum olcakti arkadaşlar ben almanyada yaşıyorum bendede i30 var 2012 model ben aracdan çok memnunum ama turkiyeye gitmek istiyorum acaba bu araç gider mi?

    YanıtlaSil
  16. 2016, Aracımızdan memnunuz,ancak 130 kilometrenin üzerinde her yer kapalı olduğu halde araçtan ıslık sesi geliyor,bu sorunu yaşayan varmı,henüz servise götürmedik,düşük süratte ses YÖK.

    YanıtlaSil
  17. Arac turbolu ise turbosunda sorun var demektir.Aynisi basimiza gelmisti.

    YanıtlaSil
  18. Benim 2012 i 30 var benzin ve gaz aynı anda tüketiyor

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. biri allah aşıka şu aracın yakıtına çözüm bulsun ... bende 2014 1.6 gdi benzin otomatik i 30 var ama maalesef çok yakıyor buna tahammül edilmiyor gaz çözümmü bilemedim.. araç stop edince tıkırtı sesi geliyor her yere gösterdik daha ne yapacağım bilinmiyor..

    YanıtlaSil
  21. Lpg uyumu var mı..2013 benzinli otomatik elit etiket lpg lı..60 binde..alınır mı

    YanıtlaSil