Makyajlı 2014 Ford Focus'tan İlk Resimler

Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenmeye hazırlanan makyajlı Yeni Ford Focus'un ilk resimleri ortaya çıktı.


Aracın ön ve arka tasarımının dışında iç mekanın da yenilikler getiren makyaj ile Ford Focus, çok daha şık bir görünüme kavuşmuş.

Özellikle yeni ön tasarımıyla öne çıkan makyajlı Ford Focus'ta beklenildiği gibi Aston Martin modellerinde yer bulan ızgaraya yer verilmiş. Yeniden tasarlanan ön farları, krom kaplamalı yeni ön ızgarası, krom detaylara sahip sis farı yuvaları ve tasarımı değiştirilen ön tamponu ile farklılaşan yeni Focus'un arka bölümünde ise tampondaki küçük değişimin yanısıra, tasarımı değiştiren ve koyulaştırılan stop farları ilgi çekiyor.

Yeni jant seçeneklerinin de sunulacağı makyajlı Focus'un iç mekanında da ciddi farklılıklar göze çarpıyor. Malzeme kalitesinin arttırlıdğı iç mekanda, yeni direksiyon simidine yer verilirken, gösterge tablosu da değişikliğe uğramış. Orta konsolunun genel hatları korunan aracın, klima ve müzik sistemi kumandaları yenilenirken, vites kolunun solunda yeni bir düğme grubuna yer verilmiş.

Teknik detayları henüz açıklanmayan Yeni Focus'ta, 1.5 litrelik yeni nesil turbo benzinli Ecoboost motorun da görev yapması bekleniyor. Ayrıca dizel motorların güncellenmesi ve farklı bir seçenek olarak 1.0 litrelik turbo benzinli Ecoboost motor ile Powershift şanzımanın sunulması bekleniyor.







Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder