Citroen Cactus Satışta

Citroen CactusCenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtımı gerçekleşen ve ülkemizde Ekim ayında satışa sunulacağı açıklanan Citroen'in farklı tasarımlı yeni kompakt Crossover'ı Citroen Cactus'un Fransa'da satışına başlandı.


Fransız üretici, ilk olarak anavatanlarında siparişini almaya başladığı yeni modeli için 13.950 Euro başlangıç fiyatı belirledi. Segmentindeki rakiplerinden daha uygun bir fiyata satılacağı duyurulan yeni Cactus, bu fiyatıyla C4'ten yaklaşık 5.000 euro daha düşük, C3'le ise neredeyse aynı fiyatta olacak.

İç ve dış tasarımda oldukça farklı bir anlayışa sahip olan yeni Cactus'un yenilikleri bununla da bitmiyor. Citroen müşterilerine 3 yıl boyunca ayda 199 euro ödeyerek Cactus modelini kiralayabilme imkanı sağlıyor. Aracı bu şekilde kiralayan müşteri, servis ve tamir masraflarına karışmayacağı gibi 3 yılın sonunda isterse otomobili satın alabilecek ya da kontratı uzatabilecek.

Ayrıca bu modeli aylık sabit bir ücret ödeyerek kat ettiğiniz km başına da faturalandırma mümkün olacak. Bu sayede müşterilere ihtiyaçları kadar kullanıp kullandıkları kadar ödeme olanağı sağlanacak.

 'Yeni Citroen C4 Cactus' haberi için tıklayın..
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder