Makyajlı Juke Ortaya Çıktı

Makyajlı Nissan Juke'un resimleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı.


Sıradışı tasarımıyla önemli bir satış başarısına ulaşan yeni Juke, geçirdiği makyaj operasyonunun ardından Cenevre Otomobil Fuarı'nda ortaya çıktı.

Dış tasarımının yanında, iç tasarım, donanım ve motor seçeneklerinde de yapılan güncellemelerle otomobil severlerin beğenisine sunulan yeni Juke, B-SUV segmentinde yaşanan rekabete yeni bir soluk getirme iddasında.

Yeni lens kapaklar ve Xenon ampullerle güncellenen ön üst farları, ledli gündüz lambaları, bumerang şeklindeki ledli arka farları, 16, 17 ve 18 inçlik jant seçenekleri ve yeni gövde renkleri ile yeni Juke'ta, koltuk döşemeleri de yenilenmiş ve 4x2 çekiş sistemli versiyonda bagaj hacmi 354 litreye ulaşmış.

5.8 inçlik renkli dokunmatik ekran ve çevre görüş sistemine de yer verilecek araçta, kör nokta, çarpışma uyarı, hareketli nesne algılama ve şeritten ayrılma uyarı sistemleri de sunulacak, ayrıca yeni Juke'ta ilk kez geniş açılabilen sunroof seçeneği de olacak.

Güncel versiyonda yer alan 1.6 litrelik atmosferik motorun yerini 1.2 litrelik DIG-T turbo benzinli motor alacak. Bu motor 115 hp güç ve 190 nm maksimum tork değeri ile ortalama 5.5 litre yakıt tüketimi ve 126 g/km emisyon değerlerine sahip.

1.6 litrelik DIG-T motorun 4x4 çekiş sistemine sahip versiyonunda Xtronic adı verilen otomatik şanzıman seçeneğini de sunan yeni Juke'un önümüzdeki aylarda satışa sunulması bekleniyor.



Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. 2012 1.5 dci premium prime kullandım 8 sene ,1 kere bile sorun çıkarmadı.seri,yol tutuşu harika.eger bebeğim olmayıp yer sıkıntısı yaşamasaydım daha yeni modelini hiç düşünmeden alırdım.

    YanıtlaSil