Skoda Yeti Kullanıcı Yorumları

Skoda Yeti Resimleri
Skoda Yeti Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %90 (19)   >Hayır: %10 (2) 


Unique 17.12.2013>: Yakın bir akrabamın 1.2 dsg'li aracını kullandım. Vites geçişleri çok iyi, performans oldukça iyi, yol tutuşu başarılı, ve yakıt tüketimi açısından ekonomik.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selim: <22.01.2014>: Yeti 1.4 TSI Ambition DSG kullanıcısıyım, aracımı bir ay önce sıfır aldım. Performansı büyüleyici olmasa da yeterli bence. Yol tutuşu beklediğim kadar çıkmadı. Sürüşü keyifli ve konforlu bir araç. Aracın fiyatı ve özelliklerini karşılaştırırsak bence alınabilir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aydunsu <09.03.2014>: 1.6 TDI Ambition sahibiyim. Yakıt tüketimi gerçekten çok çok az, bagaj hacmi yeterli. Motoru oldukça sessiz, ses yalıtımı biraz daha iyi olabilirdi. Kesinlikle kaliteli bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


A. Berk <15.03.2014>: 1.6 TDI Ambition aracımı henüz aldım. Almadan önce de test sürüşü yapmıştım zaten. Rakiplerinden eksiği yok hatta fazlası var diyebilirim. Araç hem konforlu, hem donanımlı hem de güven veriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mithat <26.04.2014>: Aracım 1.6 tdi ambition henüz bir haftalık, ilk izlenimlerim şöyle; sakin kullanımda araç çok az yakıyor, 4 litreleri görmek mümkün. Donanımlı ve güvenlikli bir araç ayrıca rahat ve konforlu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Recep <06.05.2014>: Yeti 1.6 TDI Elegance DSG aracımı alalı yaklaışık iki ay oldu. Sürüşü gerçekten oldukça keyifli, hızlanması çok seri. Konforu on numara, en dolu olanında donanım adına yok yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ş.Bingöl <11.06.2014>: Yeti Greenline Ambition kullanıcısıyım, 3 hafta önce aldım arabamı. Daha önce çok farklı markaların farklı modellerini kullandım, bu araç gerçekten mükemmel. asarım olarak kimilerine farklı gelebilir ama araç trafikte gerçekten çok dikkat çekiyor, herkesin gözü üzerinizde. Kullanımı çok keyifli, konforlu, ve gerçekten kaliteli bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


T.Tunç <10.07.2014>: Aracım 1.6 TDi elegance paket. Keyifli bir sürüşe sahip. yakıt ekonomisi iyi. performansı da başarılı. güven veren kaliteli sağlam bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <20.07.2014>: Aracım 1.6 dizel DSG. Geniş ve yerden yüksek araç ihtiyacımdan dolayı bu aracı tercih ettim. Almadan önce dsg hakkındaki olumsuzlukları çok iyi biliyordum ama ihtiyaçlarımı karşılayacak özellikte en uygun araç buydu, maalesef aracın dsg si arıza verip yolda bıraktı, korktuğum başıma geldi yani. Aracın özelliklerine diyecek yok ancak dsg ye dikkat etmek gerekir. Manuel için diyecek birşeyim yok ancak otomatiği alırken iki kez düşünün.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır 


Samsun Ramazan <30.05.2015>: 2013 Model 1.2 DSG kullanıcısıyım. turboşarjlı 105 beygir ve son hızını düşük devirde vermesi nedeniyle hızlanması müthiş. dsg farkını saymıyorum bile. materyal kalitesi gayet iyi. şanzuman audi, motor ww dir bu araçlar. turbo şarjlı motor ve dsg sayesinde eşdeger 105 beygirler yanına dahi yaklaşamıyor. yollarda görürseniz anlarsınız bariz farkı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ramazan Samsun <17.09.2015>: Youtube skoda yeti production yazın ve nasıl üretildigini aşama aşama izleyin. Şikayet var com. u ziyaret edin satış rakamları ile orantılayarak marka marka sorunları okuyun.netice şu çıkıyor araç işi birazda şans olmakla bitlkte,sorunsuz marka diye bir efsanenin olmadıgını ancak skodanın bu konuda sınıfının ve fiyatının ötesinde bir araç oldugunu anlıyorsunuz
Tavsiye eder misiniz?: Evet (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır)


Engin <10.03.2016>: yeti 1.2 dsg 2011. Arkadaslar bu araci kullalan bilir. Almadan once bende on yargiliydim. Ama gercekten buram buram wosvagen. Yakit sehir ici 1.2 dsg ortalama ile 100 km 7 litre. Vistes gecisleri sarsintisiz. Aracina saglamligi, konforu kisaca her seyi 10 numara. Israrla tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gülbey <24.04.2016>: Skoda yeti ambition kullanıcısıyım. .aracimi 2013 de sifir aldım. .Gayet on numara ve vites geçişleri süper ve eğlenceli. .manuel şanzıman aracim.memnunum. yakıt da başarılı ama devirli kullanmak şartıyla. .kaliteli işçilik .VW motor mevcut
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nuri <05.05.2016>: 2012 de sıfır aldığım yeti dizel elagans vesiyonu aracımdan çok memnunum. Dağ taş her koşulda kullanıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ercan <20.05.2016>: 2014 1.2 yetiyi 1,5 yildir kullaniyorum. Araç muthis bence, gaza basmasan az yakiyor benzini, sorunsuz. tavsiye ederimm kaliteli araç konforlu güvenli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hidir <11.12.2016>: Skoda Yeti 2012. Araç 2012 Model olup servis bakımlıdır ancak Fabrikasyon hatalı olduğunu düşünüyorum forumları araştırdım Yakıt Değeri olarak 6.6/100 olarak gösteriliyor. Sanırım bir pazarlama stratejisi. alırken de Ben Ekonomik diye bu yüzden tercih ettim ancak 4. yılın sonunda araç şimdi km olarak 39000'i gösteriyor. fazla yol yapan biri değilim. Ancak Benzini yakmıyor adeta içiyor. 150 TL benzin alıyorum yaklaşık olarak 250 km yol Gidebiliyorum. Yani km de 60 - 65 Krş. yakıyor. Yoğun trafikte gidersen bu değerlere 1 TL ye yaklaşıyor. Arabanın kalkış ve hızlanışında problem var Yakıt Göstergesi Km de 45/100 ile 65/100 ü gösteriyor. İnsanın alkolik olduğunu gördüm ancak bir aracın bu kadar benzin içmiş olduğunu ilk defa görüyorum.

Aracın bu kadar fazla yakması ile ilgili olarak Şikayette bulundum Yüce Otodan aradılar Kayadibi Servislerine çağırdılar götürdüm. Aracı bilgisayara bağladılar. yakıt göstergesi 11/100 Km olarak okunuyorken sorun yok her şey normal deyip göstergeleri sıfırlayarak geri gönderdiler. İçinden Küfretmek geldi. İnsan kendi sattığı aracın yakıt değerlerini bilmez mi. yoksa problem büyük te yapamayacaklarından mı böyle davranıyorlar anlamış değilim. Ama anladığın tek şey böyle rezil bir arabaya para vermekle kendimi rezil yerine koyduğumdur.

Sorun fazla yakması ile de ilgili değil. Geçen hafta yoğun yağış vardı. aracıda her zamanki şekilde garaja değilde dışarı bırakmamla bir başka sorunla karşılaştım. Sabah işe gitmek için arabayı açtığımda arabanın içinden dışarı taşan suyu görünce donup kaldım. 1 saat suyu boşalttım. çekici çağırıp en yakındaki Oğuşlar Grup servisine götürdüm. arabayı 2 gün sonra alabildim. Allah'tan elektrik tesisatına bir şey olmamıştı. Araba Sunrooflu. Meğer tavan Sunroofu camının kenar fitilleri yağışlarda sürekli su alırmış ve bu suyu da iki kenardaki ince plastik borularla ön kapı kenarlarından dışarı atarmış. Sunroofu olmayan araçlarda böyle bir sorun yok. Bu plastik boru zamanla katlanmış ve tıkanmış. arabanın göl olmasının nedenide buymuş. Servisteki Usta bunun fabrikasyon hatası olduğunu söyledi ve yerine daha geniş ve sert katlanmayan şu bildiğimiz tüp gaz ocak hortumlarından takarak halletmiş. Çıkışta servise de ayrıca 1000 TL verdik. Fabrikasyon hatasını bile benden aldılar. meğerse Yetkili Servisin yetkisi dolmuş özel servise dönüşmüş.

Sorunlar saymakla bitmiyor. Ayrıca araç bilgisayarı da arızalı bazen boş yere motor arıza göstergeleri yanıyor. Aracı o zamanda servise götürdüm arızayı bulamadılar. bilgisayar devrelerinde hata var yanlış alarm veriyor dediler. yenisini takın dedim pahalı dediler. bizim tanıdık elektrikçimiz var en iyisi orada yaptıralım dediler tamam dedim. çıkışta bir 1000 TL de bunun için verdik. Allah için yaptılar artık hata mata vermiyor. ! Artık bilgisayar yok muş gibi gidiyoruz. Hatalarda bile gösterge sinyal vermiyor. Aracın kılavuzunda lastiklerin havası inince sinyal uyarısı olur diye yazıyor. ancak yolculuk esnasında bende bilgisayara güveniyorum ya . Yolda ön lastik havası sıfırlanmış cant artık lastiği kesip attığında anladık ki lastik patlamış. Cantlar 17 dilik olmasa yanmıştık cant lastik gibi 100 metre yol aldık durana kadar.

Kısaca Skoda YETİ arabamdan bu yana araçtan hiç memnun olmadım. Almak isteyen olursa sorunlarını bilsin isterim. Bundan sonra asla bir skoda marka araç alacağımı düşünmüyorum. Önceki arabam Honda Markası İdi Araç 10 yaşına geldiğinde Sorunlar başlamıştı sattım. Skoda ise 2 yıl sonunda sorun çıkarmaya başladı. servis desen Rezil Kendi Sattıkları aracı tanımıyorlar. bakımını yapamıyorlar. Sorunu çözemiyorlar. Asla kimseye tavsiye etmediğim bu *** Skoda YETİ aracımı Hurda niyetine Satıyorum. Bu hurdaya para vermek isteyen enayi varsa ben buradayım. mesaj atmanız yeterli.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Gül <10.02.2017>: Ben de 2 yıldır Skoda yeti kullanıcısıyım, servis bakımları hariç hiçbir sıkıntı çıkarmadı maşallah taş gibi gerçekten çok sağlam bir araba, DSG problemi derken ?? gerçekten inanamıyorum aynı arabadan mı bahsediyoruz araba olağan üstü. Tek kusuru görsel olarak biraz bot gibi görünüşü 😊 başka hiçbir problemi Yok bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Burak <30.01.2018>: 2012 1.6 tdi. Yakıtı hiç iyi değil 100tl ile 200 km ancak gidiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: --


Mustafa KÖKER <05.03.2018>: Yeti 2015 tdi elagance. Her şeyi ile mükemmel bir araç. Değişik araç kullananlar yetiyi kullanınca hak verirler. Severek kullanılacak bir araba anlatmaya gerek yok lütfen kullanın o zaman kararverirsiniz. benden 10 yıldız..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fuat <30.03.2018>: Yeti elegance 2014. Yaklaşık dört yıldan beri kullanıyorum. Çokta memnunum. Bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Servislerde dahil. Olumsuz yorumlara şaşırdım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan <08.04.2018>: Süper araba 2012'den beri kullanıyorum 6 yıldır müthiş gerçekten yenisi üretilmiyor üretilse ilk alacak kişi benim gayet memnunum tavsiye ederim çok sağlam araba :))
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mkantekin <13.06.2018>: Skoda yeti 1.6 tdi dsg 2015. Arkadaşlar ben 2015 1.6 dsg bir yıllık kullanıcısı olarak ilk önce alırken çeşitli forumlardan videolardan usta araştırmalarından çıkardığım sonuç : bu fiyata alınabilir özellikleri gerçekten fazla koltuk ısıtma anahtarsız giriş falan filan biçok özellik var. Performans tatmin edici yakıt ideal yol tutuşu çok iyi. Bazısı arabayı çirkin olarak nitelendirsede zevk meselesi diyerek ben hoşuma giderek aldım. Aldım bir yıldır kullanıyorum zerre pişman değilim. Aksine yine yeniden araba alacak olsaydım bu arabadan şaşmazdım( bu fiyat aralığında ) bir gün arkadaşlarla yayla gezintisine çıktık önümüzdeki yolda abartısız 50 cm yarık var artık dönelim geçemeyiz dedik ben dahil. Ama olsun deneyecem diyerekten arabayı oraya soktuk çıktık herkez şokta arabadan indik burayı nasıl geçtik bu araba. BUrada nasıl kalmadı hadi geçtik altı nasıl vurmadı :)) önyargıyla bakanlara sesleniyorum arabayı kullanın her şartta test edin sonuç: almalıyım olacaktır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Skoda Yeti kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

26 yorum:

  1. Arkadaşlar bende otomatik düşünüyorum kronik bir arızası varmı gerçekten iyimi 75000 tl deyermi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım ben mart 25 2015 de 1.6 manuel dizelini aldım.inan bana çok memnunum.burdan yanlış yönlendirip kimsenin günahını almak istemem.ben eşimle 5945 km yol yaptım.1160 tl mazot kullandım.viraja girişi yol tutuşu hele bayır çıkışı mükemmel.pişman olmayacağına eminim.

      Sil
  2. ben bedava gezmek istiyorum diyorsanız tereddüt etmeden alın.5945 km yol yaptım.yol tutuşu virajı kaçışı mükemmel.yaktığım mazot 1160 tl.yol bilgisayarına dikkat edersweniz bedava gezersiniz inanın.ben çok memnunum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum tavsiye oranı güzel zaten aracıda vosvagen yapıyor oda ayrı bir güven Nissan Cascay mı yeti 1.6 mı dastır 1.5 dizelmi diye karar arasındayım sizlerin tavsiyesi ne olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmet bey bende sizin gibi düşünen biriyim naptınız aldınız mı araç bende çok kararsızım dizel dustermi .1.2 TSİ yetimi

      Sil
  4. Arkadaslar 1.2 dsg kullanicisiyim. Alirken cok kararsiz kaldim . Ama icine oturup kullaninca fikrim degişti. Tek kelimeyle mukemmel.insana guven veriyor.

    YanıtlaSil
  5. 1.2 tsi ve dsg şanziman gercekten tek kelimeyle mükemmel. Yakıt istanbul sehir içi maximum 35kr yakiyor. Daha ne olsun. Almak isteyene pisman olmayacaklarini hatirlatmak isterim.

    YanıtlaSil
  6. 1.2 dsg nin yakot sarfiyati nedir. Bana yazabilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba

    2016 model Yeti 1.4 dsg benzinli araç almayı düşünüyorum ama benzin olması kafamı karıştırıyor yakıttı ortalama olarak ne kadar yakıyor bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
  8. 1.2 yeti 2012 kullandım,süper çekişi çokpratik olması ve konforu bu paraya göre 2. elde gerçekten iyi .Kesinlikle memnun kaırsınız.

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar 2014 14 mode plas aldım araçtan genel olarak menmunumancak araç satarken 5 yıl ultra garanti diyorlar alıyoruz aradan biraz zana geçiyor yok elektironik iki yıl yok şurası üç yıl alan arkadaşlar bunu bir düşünülsün 5 yıl garantili ise be ş yıldır garanti kapsamı kötü ve bir daha hyundai düşünmüyorum bu yüzden hiç bir şeye çözüm leri yoksa garantini ne anlamı var bu yorumu firma yetkilileri okuyup bana ulaşmak isterse 19 ut 287 plaka

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten skoda fabia var bende 2003 yemin olsun ondan aldm keyfi tek vosvagen bora bide passata buldum arabami satarsam skoda yeti almayi dusunuyorum bu kadar yorumlarin bakilirsa cogu tavsiyesi evet demmekki kullanan memnun

      Sil
  10. 2012, Hacı abi arabaya ne kadar fiyat biçiyon

    YanıtlaSil
  11. Hıdır bey araç satıldımı

    YanıtlaSil
  12. Arkadaşlar bende otomatik yeti almarı düşünüyorum yakıtı nedir 100kmde ne yakar siz ne düşünüyorsunuz bana yazarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar bende 2015 1.6 dizel otomatik düşük kilometrede yeti bakıyorum kullanan arkadaşlar memnunmu

    YanıtlaSil
  14. arkadaşlar yeti kulanıcılarından ricam bana ses yalıtımıyla ilgili bilgi verebilirlerse çok sevinirim, bozuk zeminde normal yolda içeri ses geçiriyormu

    YanıtlaSil
  15. Bugun 2014 dizel otomatik 1,6 ambition aldım araç çok ii konfor güven açısından mükemmel yakıt zaten hiç bahsi edilmez

    YanıtlaSil
  16. Ben bu aracı ilk gördüğümde yok olmaz bu araba değil dedim taki eşimin ısrarı üzerine 1.2 dsg ambians donamınını alıp binene kadar.Abi konforu yol tutuşu yerden yüksek oluşu kapının ağırlığı kaportanı sağlanlığı içindeki ferahlık kalite hissi abartısız muhteşem bir araç.O paraya bu konfor müthiş.Alın binin kullanın ne demek istediğimi anlicaksınız.Mutlu kalın.

    YanıtlaSil
  17. Ben bu aracı ilk gördüğümde yok olmaz bu araba değil dedim taki eşimin ısrarı üzerine 1.2 dsg ambians donanımlısını alıp binene kadar.Abi konforu yol tutuşu yerden yüksek oluşu kapının ağırlığı kaportanın sağlamlığı içindeki ferahlıkve kalite hissi abartısız muhteşem bir araç.O paraya bu konfor müthiş.Alın binin kullanın ne demek istediğimi anlicaksınız.Mutlu kalın.

    YanıtlaSil
  18. Arkadaslar bende 1.2 otomatk benzinli bakiyorum.yakıt durumu nedir.

    YanıtlaSil
  19. 2000 motor yeti 4×4 arıyorum yalnız en son 2013 modeli var neden üretimi durduruldu kafamı o karıştırıyor kullanan varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

    YanıtlaSil
  20. Arkadaşlar ben 1.6 manüel yeti almayı düşünüyorum ama elektironik arıza veriyorlar dediker bana lullanan arkadaşlardan rica etsem bilgi verebilirmisiniz böyle bir sıkıntısı varmıdır acaba şimdidsn teşeklür ederim

    YanıtlaSil
  21. Arkadaslar 2 yildir 2015 1.6 tdi dsg elegance greentec kullaniyorum yakiti trabzon gibi bayiri bol memlekette sehir ici 8 lt. Uzun yolda 4 lt gormek mumkun. Konforuna kalitesine diyecek hicbirsey yok kaputu acip bakin audi parcalari ile donatilmis bir arac.kesinlikle alinir

    YanıtlaSil
  22. Arkadaşlar az veya çok yakıt tüketimi arabaların değil onları kullanan şoförlerin ve kullanılan yolun trafik durumunun karnesidir. Arabaların çoğu aynı teknolojide motorlar kullanıyor artık..
    Soförlük derken sadece direksiyona oturup arabayı sürmek değil arabanın teknik durumunu da kontrol altında tutmak önemlidir.
    1.6 tdi motorlu Yeti ile Pamukova dan İstanbul Halkalıya defalarca 3.8/100 km gibi tüketimlerle geldiğim oldu. Ama gece, trafik çok az, 70-80 en fazla 90 km/s hızla ve ayağının altında yumurta varmış gibi gaza dokunarak. İleride yavaşlaman veya durman gereken bir durum varsa önceden gaz keserek yavaşlamak ve fren ile enrjiyi heba etmemek vs gibi fizik hesapları yaparak..
    Lastik havaları, rot ve balans ayarları doğru olmalı ki sürtünme ile hem lastikler yenmesin hem fazladan yakıt harcanmasın..
    Daha detaylara inilebilir ama bu kadar yeter sanırım..
    TAsarruf meraklılarına sevgilerimle..
    Ömer Eskin

    YanıtlaSil