Toyota Auris Kullanıcı Yorumları


Toyota Auris Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %85 (22)   >Hayır: %15 (4)


Umut <17.12.2013>: Merhaba, aracım 1.33 lt. Konforlu bir araç, ses yalıtımı başarılı olmuş, içeri ses alma gibi bir olay yok. Yol tutuşu ise muazzam, oldukça güven veren bir araba. Yüksek hızlara çıkılmadığı müddetçe yakıt tüketimi de kesinlikle üzmez.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Arif S. <06.01.2014>: Mrb, aracım Auris 1.33, aracı henüz satın aldım bu arada aracı sıfır aldım. Tamamen şehiriçi kullanımda ve klima full açık kullandım, tüketim 7.3 litre/100 km. Peformansı gerçekten etkileyici, güvenlik ve  diğer donanımları da yeterli. Araçtan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şener <03.03.2014>: Aracı birkaç ay önce aldım ama pişmanım maalesef, performansı çok kötü, yokuşlarda araç gitmiyor ve bağırıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Y. Emre <19.03.2014>: Kısa bir süre önce 1.33 Auris aracımı aldım. Performansı başarılı. Yol tutuşu on numara. Motor, yol rüzgar vs hiçbir ses yok. Fiyat/performans aracı. Arka camın manuel olması kötü olmuş. Ben araçtan memnunum, tasarımı da harika, marka zaten Toyota, fazla söze gerek yok bence. Bu fiyata bence daha iyisi yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <11.04.2014>: 1.33 hacimli bir motora göre peformans fena değil, yakıtı da aynı şekilde. Tasarım olarak çok iyi bence. Donanımları yeterli. Rahat bir sürüşü var. Geniş bir iç hacmi var. Ayrıca sessiz bir araba. Yokuşlarda araba biraz zorlanıyor, bu da yakıt tüketimini doğal olarak biraz da olsa arttırıyor. Şehiriçi yakıt tüketimim şuan 7.5 - 8 litre arasında. Şehirdışında ise 5.7 lt. C sınıfı araçlar içinde fiyatı neredeyse en uygun olan araç. Hatta bazı B sınıfı araçlar bile bu araçtan daha pahalı. Ben memnunum almak isteyene de tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


King06 <03.05.2014>: Yakıt tüketimi 8.5 - 9.5 litre/100 km arasında. Rampalarda zorlanıyor, donanım konusunda da zayıf. Güvenlik konusunda başarılı bir araba, yol tutuşu iyi, ayrıca sessiz. Açıkçası performans ve yakıt tüketimi ben de hayal kırıklığı oluşturdu, memnun değilim aracımdan.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hakan <30.05.2014>: Auris 1.33 Life kullanıcısıyım, aracımla 5 bin km'yi devirdim. Aracın yol tutuşu diğer arkadaşların da belirttiği gibi iyi, diğer özellikleri de başarılı genel anlamda ancak performans konusunda memnun değilim. Yokuşlarda araç güçten düşüyor, performansı yeterli değil. Memnun olmadığım diğer bir konu ise aracın yakıt tüketimi; şehiriçi tüketimim ortalama 8-9 litre, şehirdışında  ise 5 lt/100 km civarında. Almadan önce test etmenizi öneririm.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


T.Kocakaya <12.06.2014>: 1.6 Active sahibiyim. Uzun yolda kullanma fırsatım oldu, yol tutuşu iyi, virajarda çok güven veriyor. Konforlu bir araba, uzun yolda yormadı. Tüketim uzun yolda 5 litrenin altında.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Turhan <02.07.2014>: Aracım 1.6 active. Konforlu ve sürüşü keyifli bir araba. Yakıt sarfiyatı şehiriçinde 8-8.5 litre, şehirdışında ise 5 - 5.5 litre civarında. İç hacmi geniş ve ferah. Donanım özellikleri de çok güzel ve kullanışlı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erman <11.07.2014>: Aracım 1.4 Dizel, active donanım seviyesi. Ses yalıtımı iyi, ve herkesin de belirttiği gibi yol tutuşu çok başarılı. Yakıtı da oldukça ekonomik. Performans konusunda da memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ege <24.07.2014>: Auris 1.4 D-4D kullanıcısıyım. Performansı gayet iyi. Tasarım olarak araç çok güzel. Yere çok yakın bir araç, bu da aracın yol tutuşuna olumlu katkı sağlamış. Malzeme kaltesi, sınıfındaki rakipleri ile aynı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bekir YILDIZ <26.07.2015>: Toyota Auris1.6 Active benzinli manuel 2013. Sürüş konforu,yol tutuşu,güvenlik donanımları oldukça iyi.İşçilik ve malzeme kalitesi bir çok markanın aynı konseptteki modellerine göre oldukça kaliteli.Performans konusunda özellikle rampalarda 132 HP'lik ve üstelik de benzinli bir aracın rampalarda performansının bu kadar düşük olması açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı.Ayrıca stabilize ve bozuk satıhlı yollarda süspansiyon tepkileri aşırı agresif ve rahatsız edici.Uzun yolu oldukça keyifli olmasına rağmen zaman zaman ön camdan rüzgar sesi gibi uğultulu bir ses gelmesi oldukça rahatsız edici.Aerodinamikle ilgili bir sorun diye düşünüyorum.Bunların dışında araçta diğer modellerden farklı olarak fren sisteminde kullanılan balatalar bazen sürtünme sesi gibi aşırı ses yapıyor.bu da oldukça rahatsız edici bir durum.Ayrıca Cruise control sistemini de beğenmedim.Biraz sert rampalarda uygun viteste kullanmama rağmen sanırım performans düşüklüğünden dolayı çabuk devreden çıkıyor.Bunlar bu konseptteki bir çok araçta var deyip pek önemsemiyorsanız ve sorunsuzluğa önem veriyorsanız Toyota derim.Bir buçuk yıldır kullanıyorum;belirttiğim ufak tefek sorunların dışında ciddi bir sorunla karşılaşmadım.Bunların dışında diğer açılardan gayet iyi bir araç diyebilirim.On iki yıllık toyota kullanıcısıyım.Bundan önceki aracım da toyotaydı(Corolla).Kim ne derse desin bir Toyota kullanıcısı olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim;gerçekten de ufak tefek sorunlar dışında bana göre diğer markalara göre en sorunsuz marka diyebilirim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <23.03.2016>: Motor da turbo desteği olmadığı için, yokuşlarda bayılıyor. Yakıt tüketimi yüksek, bu kadar eski teknik kullandığını bilseydim almazdım
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Kemal <31.03.2016>: Kısa bir süre önce 1.33 Auris aracımı aldım. Performansı başarılı. Yol tutuşu on numara. Fren sıstemı cok ıyı. 1. vıtes Ilk kalkısları zayıf. Motor sesı, yol rüzgar vs hiçbir ses yok. Arka camın manuel olması kötü olmuş. Ben araçtan memnunum, tasarımı da harika, marka zaten Bu fiyata bence daha iyisi yok. Yenı evlı tek cocuklu cıftler ıcn gayet basarılı
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kadir yılmaz <05.12.2016>: Aracı almadan önce bazı yorumlar beni tedirgin etmişti. Bir ay önce 1.33 benzinli auris aldım. Harika bir araç. Yokuşta çekmiyor diyenlere hayret ettim. 170 km hızda sessizliğine hayret ettim. Işıkta beklerken motorun çalışmadığını zannederek sessizliğine hayret ettim. Yol tutuşuna ve kasislerdeki esnekliğine hayret ettim. Çok aracım oldu bu güne değin. Şimdi neden Toyota denildiğini anladım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nergül <09.12.2016>: Auris 2013. Merhaba.. ben 3 yıldır Toyota auris kullanıyorum araçtan çok memnunum her açıdan abim Toyota'da motor teknisyeni 20 yıldır ona güvenerek aldık zaten Toyota her zaman güven veriyor ben şimdi satıyorum aracımı 2. Bebek ve memlekete gittiğim için sığamıyoruz artık ama çok da üzülüyorum ilgilenen olursa aracım 0 ayarında 37 binde bütün bakımları abim yaptı serviste bana mail yoluyla ulaşabilir ilk sahibiyim ve araba tek el kullanıldı benden başka kimse kullanmadı sorunsuz araba arabanız kaçırmayın adım nergül Mail.nilgun-uyar@hotmail.com.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emre gürbüz <28.12.2016>: Merhabalar 2009 dan beri auris kullanıcısıyım. şuan 2016 benzini otomatik auris kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle piyasada alınabilecek en uygun fiyatlı ve konforlu araçlardan birisi. yakıt tüketimi evet biraz yüksek olabilir ama zaten bu araçlar için en uygunu lpg dönüşüm sistemi tereddüd etmeden takabilir rahatlıkla kullanabilirsiniz. istediğiniz lpg önerisi olursa yardımcı olurum emre gürbüz 542 513 02 79
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Стефан <29.01.2017>: 2013 1.4 dizel kullanıyorum araçtan gayet memnunum yokuşta olsun yakıtta olsun gayet iyi almak isteyenler gözü kapalı alabilir. Aracım 120.000 de ve şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Japon araçlarından şaşmayın derim. Yine de kişinin tercihine kalmış.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sema <07.02.2017>: Auris 1.6 benzinli advance multidrive s 2016. Yeni aldım aracı 2016 otomatik vites 1.6 advance multidrive s benzinli gayet memnunum yol tutuşu çok güzel özellikleri dolu.. Vites geçişleri sorunsuz yakıt tüketimi kullanıma göre değişiyor şehir içinde biraz fazla yakıyor ama şehir dışı ekonomik.. Gerek iç dizayn olsun, gerek dış dizayn olsun kesinlikle tavsiye edebilirim.. Sorunsuz japonlar işini biliyor..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Halil79 <10.05.2017>: 20013. 1,33 kullanıyorum. Benzin 5,10 TL olduğu şu dönemde ş.içi ş.dışı araç karma 0,37 TL yakıyor kmde. Benzinli bir araç için bence gayet iyi. Ses yalıtımı iyi, yol tutuşu iyi. Ancak performans beklemeyin. 0-100 km oldukça kötü. Rampalarda çok bayılıyor. Sakin kullanıcılar için tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Osman <27.05.2017>: Masrafsız sorunsuz ve az yakıt çok yol ise AURİS tek geçilir. Aracım 2014 1.4d 4d.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emine <01.08.2017>: TOYOTA AURİS ACTİVE MULTİ. S 2016. TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL.. HER ZAMAN TOYOTA DİYORUM BEN..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yusuf Samsun <14.08.2017>: 1.6 Advance Skypack Multidrive S. Şehir içi yakıt tüketiminden başka hiç bir sıkıntısı yok.Yapılan bilinçsiz ve cahillik kokan yorumlara bakmayın.En başta belirtelim turbo olmaması kesinlikle bir eksiklik olarak hissedilmiyor ve bu motorlarda vvti yani değişken zamanlı sübap teknolojisi mevcut.Eski tipmiş bilmem neymiş atmayalım.Yokuş çıkmaz rampada bayılır diyenler Ya araba sürmeyi bilmiyor yada sürdüğü arabayı tanımıyor.Şehir içi veya dışı her türlü rampa yokuşta canavar gibi çıkıyor.132 beygiri hissettiriyor biraz gaza basacaksınız.Bu motor 3500-4000 devirden sonra kendini gösterir.Cvt şanzımanı son derece rahat be konforlu.Donanım olarak çok iyi.Ben aldığımda Golf Comfortline paketinde hız sabitleyici bile yokken, Auris in Advance paketinde,hız sabitleyici , hız sınırlayıcı , anahtarsız giriş ve çalıştırma, cam tavan gibi son derece lüks hissettiren ve keyif veren donanımlara sahip.Araç çok sessiz ve yormuyor.Her türlü tavsiye ederim.Kesinlikle pişman olmazsınız.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mst <16.08.2017>: 2016. Aracim 1.6 dizel 8 aydır kullanıyorum yol tutuşu yakıt tüketimi çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tahsin Özkarayaka <16.08.2017>: Toyota Auris 1.33 2014. Aracımı 38.000 km de aldım şuan 41.000 km de. 3 aydır kullanıyorum. Aracımdan gayet memnunum vites geçişleri araç yakıtından hiç bir şekilde sorun arıza çıkartmadı. Yağına suyuna bakın bakımlarını yaptırın aracınız 10 numara sorunsuz arızasız giderecektir. Sadece yokuş çıkarken vites küçültmek istiyor oda 1.33 araba için çok normal. Ben günlük 30 km yol yapıyorum tam bana göre bir araç. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


DERVİŞ BÜLENT TÜMER <05.02.2018>: AURİS 1.4D/D PREMİUM. ARACIM 2013 MODEL SIFIR ALMIŞTIM DONANIM VE GÜVENLİK ÇOK YÜKSEK FAKAT YOL SESİ ÇOK ALIYOR YOLCU KONFOR KALİTESİ DÜŞÜK ,ARAÇ 6 VİTES OLMASI NEDENİYLE UYGUN VİTESİ BULMAK ÇOK ZOR.SERVİS BAKIM ARALIĞI 10.000 KM OLMASI NEDENİYLE SIKINTI .ARACIN YAN AYNA GÖRÜŞ KALİTESİ KÖTÜ
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Toyota Auris kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

15 yorum:

  1. Dedem de böyle arabalar kullanmıştı, gayet yavaş ve yavaş olduğu için de güvenli mi ne. Yahu arkadaşlar kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Artık turbo desteği olmayan benzinli araba kalmadı. size hala eski teknolojili arabaları satıyorlar uyanın artık.

    YanıtlaSil
  2. Ben 1 ay oldu alali 1.33 life paket rampa harici sikinti yok birde arklalarda kolon yeri yapmislar ama icine kolon koymamislar araba guvenli 300 km deyim suan yakit tuketimim 10 lt gosteriyor tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Ben 1 ay oldu alali 1.33 life paket rampa harici sikinti yok birde arklalarda kolon yeri yapmislar ama icine kolon koymamislar araba guvenli 300 km deyim suan yakit tuketimim 10 lt gosteriyor tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  4. selamlar. 1.6 benzinli otomatik 2013'ünü almayı düşünüyorum. bayi ile görüşme aşamasındayız. ne dersiniz tavsiye eder misiniz? yakıt tüketimi istanbul'da nasıl mesela, şehir dışı nasıl. genelde yorumlar iyi yönde ama bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2013 2014 1.4 dizel veye 1.6 dizel tavsiye ederim
      Az yakıyor artı bir sorun yaşamadım bugüne kadar
      Aracım 120.000de
      Otomatik vites bilmem ama
      Düz vites tavsiye ederim sorun yaşamazsın

      Sil
  5. 2016 auris 1.33 kullanicisiyim arac 120 ye geldiginde arka taraftan cok fazla ruzgar sesi geliyor iceriye sizdede boyle bir durum varmi servis butun aurisler bunu yapiyor diyor

    YanıtlaSil
  6. Uğur KARABULUT24 Şubat 2018 15:34

    henüz almadım tedirginim bir tutturmuşlar yokuşta bayılıyor sinir bozucu Toyota bu olmaz diyorum
    acaba bunu söleyenler yokuşları 2. ci vitesle çıkıp aynı vitesle inilmesi gerektiğini bilmiyorlarmı ?

    YanıtlaSil
  7. 170 binde 2009 model alınırmı

    YanıtlaSil
  8. Otomatik benzinli kullandim.Yokuslarda guzel gitmiyor.Onun haricinde iyi sayilir.

    YanıtlaSil
  9. Slm.1.4 oto..dizel 2013 almayı düşünüyorum tavsiye var mı?

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar iyi akşamlar auris 2013 ve sonrası 1.33 ile 1.6 arasında yakıt tüketimi konusunda bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  11. İngiliz menşeli. 1.33 life
    Otomatik klima.
    Dört tekerlek disk fren.
    7 hava yastığı
    Güveli elektronik paketleri tam
    2015 te sıfır aldım çok memnunum
    Motor sibopları çelik LPG ye uyumlu
    Trigeri zincirli
    Bu özelliklerle bu araç bedava
    Cızgileri sportif
    Yol tutuşu harika
    Tek kusuru müzik sistemi !

    YanıtlaSil
  12. Çok memnunum bir tek aracı ilk çalıştırdığında geri vitese zor geciyor

    YanıtlaSil
  13. Arabayı bir öğretmen aldım 2 ay oldu 1.33 2012 model arac çok temiz çok keyifli bir sürüş sunuyor yalnız benim aradığım toyotanin seri bakımından hangi modelini almalıyım

    YanıtlaSil