2015 Ford C-Max Resmen Tanıtıldı

2015 Ford C-Max Resimleri
Ford'un Ekim ayında yapılacak olan Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtmaya hazırlandığı MPV modeli C-Max'in tüm ayrıntıları belli oldu.


Geçtiğimiz günlerde ipucu resmi yayınlanan Ford'un küçük MPV'si C-Max'in detayları ve görselleri yayınlandı. Ford'un tüm yeni modellerinde gördüğümüz ön ızgara tasarımını 2015 C-Max'te de görmek mümkün. Yeni modelin ön yüzündeki değişiklikler ızgarayla sınırlı kalmamış, yeni C-Max yenilenmiş farlar ve farklı bir tampon tasarımıyla karşımıza çıkıyor.

Yeni C-Max'in arkasında da, ön kısımdaki kadar olmasa da değişikliğe gidilmiş. Ön kısımda olduğu gibi arkada da yenilenmiş stop lambaları ve arka tamponu görmek mümkün.

Mevcut modele göre daha derli toplu ve daha dinamik görünen yeni C-Max'in dış tasarımında dikkat çeken diğer bir unsur ise yeni bir tasarıma sahip olan jantlar.

Yeni modelin iç tasarımında da değişiklikler kullanıcılarını bekliyor olacak. SYNC 2 bilgi-eğlence sisteminin 8 inç'lik bir multimedya ekranıyla beraber sunulduğu yeni C-Max ayrıca iç mekanda kullanılan kaliteli malzeme, direksiyon ısıtma sistemi, yük sabitleyici, aktif park sitemi ve çeşitli güvenlik sistemleriyle de dikkat çekiyor..

2015 Ford C-Max ve Grand C-Max'te, 120 hp'lik TDCi motora ek olarak, 2.0 litrelik 140 hp ve 163 hp gücünde iki farklı dizel motor sunuluyor. Benzinli motor seçeneklerine baktığımızda ise, 1.0 litrelik EcoBoost motorun 100 hp ve 125 hp'lik versiyonlarına ek olarak 1.5 litrelik EcoBoost motorun 150 hp ve 180 hp'lik versiyonlarının sunulduğunu görüyoruz. Yani C-Max'te, ilerleyen zamanlarda ise benzinli otomatik ve dizel otomatik kombinasyonlarına da yer verilmesi bekleniyor.

2015 Ford C-Max Resimleri

2015 Ford C-Max Resimleri

2015 Ford C-Max Resimleri

2015 Ford C-Max Resimleri

2015 Ford C-Max Resimleri
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder