SsangYong Tivoli Ortaya Çıktı



Koreli üretici SsangYong, küçük crossover modeli Tivoli'nin kamuflajsız ilk resmini yayınladı.


Detaylı tanıtımın önümüzdeki ay yapılacağı yeni Tivoli'nin ilk gerçek resmi, firmanın sosyal medyada yayınlamasıyla ortaya çıktı. Mevcut SsangYong modellerinin tasarım çizgisinden oldukça farklı görünen yeni tasarım dili, markanın bundan sonraki tasarımları hakkında otomobilseverlere önemli ipuçları veriyor.

Aracın iç tasarımının G.Kore karakteristiğini yansıttığı yeni modelde; yedi adet hava yastığı, bilgi-eğlence sistemini de içeren bir dokunmatik ekran, çift bölgeli klima kontrol sistemi, geri görüş kamerası ve bluetooth bağlantısı gibi özellikler de sunulacak.

Aracın motor seçeneklerine baktığımızda, 4 silindirli 1.6 litre benzinli ve Euro 6 standartlarında dizel ünitelerin kullanıcılarını beklediğini görüyouz. Motorlar hakkındaki detaylı bilgiler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

B-Crossover sınıfında Nissan Juke, Renault Captur gibi önemli rakiplerle ciddi bir rekabete girmek zorunda kalacak olan yeni SsangYong Tivoli'nin, Güney Kore'de satışına 2015 yılının Ocak ayında başlanması planlanıyor. Aracın diğer pazarlarda boy göstermesinin, önümüzdeki yılın ortalarını bulması bekleniyor.



Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder