2015 Honda Jazz Tanıtıldı



Honda, Cenevre Otomobil Fuarı'na az bir süre kala, yeni nesil Jazz modelinin Avrupa versiyonunu tanıttı.


2015 yazında Avrupa'da satışa sunulacak yeni Jazz'da, Honda modellerinde görmeye aşina olduğumuz tasarım dilinin kullanıldığını söylemek mümkün. 2015 Honda Jazz, önceki nesile göre 95 mm uzamış ve dingil açıklığı 30 mm artmış.

Japon üreticinin yeni nesil araçlarında kullandığı 'Magic Seats Sistemi' ile yeni Jazz, sunduğu iç yaşam alanı genişliği ile sınıfının lideri konumuna yükselmiş. Yine aynı sistem ile model, sınıfında görülmemiş bir yükleme kapasitesi ve çeşitliliği sunmayı başarmış görünüyor. 354 litre bagaj hacmi, koltuklar katlandığında 884 litreye kadar çıkıyor.

İç mekana baktığımızda; orta konsolda, Honda Connect sisteminin en güncel versiyonu da bulunan 7 inçlik multimedya ekran dikkat çekiyor. Bu bilgi eğlence sistemi; internet bağlantısı, gerçek zamanlı haber, trafik ve hava durumu bilgisi gibi özellikler barındırıyor.

Honda'nın yeni Crossover modeli HR-V ile aynı platformda yükselen 3. nesil Jazz, markanın yeni nesil 1.3 litrelik i-VTEC benzinli motor seçeneğine de sahip olacak. 102 hp gücündeki bu motor, yeni nesil 6 ileri manuel şanzıman veya yarı otomatik CVT şanzıman ile kombine edilecek.

2015 Honda Jazz ayrca, kamera ve radar sistemi entegre edilmiş Gelişmiş Sürücü Destek Sistemi, Akıllı Hız Yardımcısı, Çarpışma Uyarısı, Şerit Takip Asistanı ve Trafik İşaret Tanıma Sistemi gibi güvenlik sistemlerine de sahip olacak.



Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder