Toyota Corolla Kullanıcı Yorumları-2

Toyota Corolla Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-2

Oğuzhan <16.11.2015>: Arkadaşlar C segmentinde kusursuz araç yok. Her firmanın Öne Çıktığı alanlar var işte bizde bu alanlar arasından önceliğimizi belirleyerek tercih yapıyoruz. Şahsen sahibini üzmeyen Bir araba dayanıklı kırılgan bir model değil ve Yakıt ekonomisi çok iyi. Ben bu Özellikleri öncelik belirledim ve pişman olmadım sizde önceliğinizi belirleyin ona göre model seçin o zaman pişman olmazsınız
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kerim <27.12.2015>: TOYOTA COROLLA 2015. Araç güvenli, sağlam, ekonomik ama bir eksiği var, içine asfalt sesi alıyor, rahatsız edecek derecede.
Tavsiye eder misiniz?: -


Harun <11.01.2016>: corolla 1.4d advence 2015. Aracin hantalligi haricinde bir sikintisi yok az yaksin sorun cikarmasin ikinci eli deger kaybetmesin diyosan kisacasi basim agirmasin diyosan kesinlikle corolla.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muhtar sevinç Mah. De <11.03.2016>: Toyota Corolla 1.4 2014. Sesi içine çok alıyor özellikle arkaya lastik sesini rahatsız ediyor iźalasyon zayıf imalatçı fabrikaya duyurulur.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Furkan <17.03.2016>: Toyota corolla advance dizel otomatik. toyota corolla başta müşteri odaklı çalışamayan ve kalitesiz müşteri hizmetleriyle öne çıkıyor. 2 yıl 60000km garanti verirken; hyundai 7 yıl 80000km, fiat bile 5 yıl 100000km garanti veriyor. 2 defa yolda kaldım. dizel partikül filtresi sebebiyle. bu parça garanti dışı imiş ve rutin bakımlarda buraya bakmıyorlarmış. geliştirilmekte olan parçaymış. bakıma girdikten 2 hafta sonra yolda kalıp ve sorunun filtrenin tıkanması sebebiyle olduğunu söyleyip para alan bir firma. türkiyeye verdiği versiyonlar böyleymiş. teknolji zaten yok. yıl 2016 adamlaar el frenini bile çubukla yukarı çekiyorsun. çıkmam senle hiçbir yola toyota.....
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Gungor <31.05.2016>: Toyota advance 2016. Yeni aldim 1,6 advance benzinli tek kelimeyle harika bi araç çok güzel çok seri diyecek hiç bir kelime bulamıyorum tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Özcan <17.06.2016>: 2015 model advance multidrive corollaya 10000 km bindim. en çok hoşuma giden yani şanzımanı oldu. geçişleri hissettirmiyor, konforu iyi. bunun dışında yakıtı benzinli olmasına rağmen düşük. tabi performanslı kullanmazsanız. en sevmediğin yönü yol tutuşu. hiç güven vermiyor. virajlara hızlı girdiğimde arkası savuluyor. halbuki aynı hızlarda eski 2005 toyotamla girdiğimde sorun yoktu. içeriye asfalt sesi çok alıyor. iç mekan kalitesi zayıf. deri direksiyon bile deri hissi vermiyor bana. aynı sınıf diğer markalara göre daha sorunsuz evet ama ben yol tutuşunun böyle olduğunu bilseydim almazdım. gerektiğinde hız yapıyoruz ve ben kendimi güvende hissetmedikten sonra ne yapayım toyotayı.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İzzet <23.07.2016>: 2014 model Corolla aldım. Araç idare eder. Zaten yeni modellerin hepsinde bir kalite standartı var. Toyota 1.6 motor ihtiyaçlarınızı kesinlikle karşıar. Bagaj kapağına bakmadan almayın. dünyanın en komik bagaj kapağı. Gezecem çantam valizim çok derseniz vazgeçmeye sebep olabilir.
Satın almaya niyet ederseniz dikkatli olun. Satana kadar 50 tane yalan söylerler, bana göre bu firmanın çalışanlarına yapmış olduğu bir taktik. sattıktan sonrada marketten 10 kg lık patates almışsınız da içinden biri sanki bozuk çıkmış onu şikayete gelmişsiniz muamelesi yaparlar....
En basiti Bana araç donanımında navigasyon var dediler. Şu anda güncelleme olduğu için yükleyemiyoruz sizi arayıp ücretsiz yüklemenizi tamamlayacağız dediler 2 ay sonra aradım gelmedi mi navigasyon diye sordum navigasyon var dediler 1800 TL para getir 5 dakikada yükleyelim... :) satarken böyle demediniz dedim. Hani bedavaydı... Size arabayı şu temsilcimi sattı diye sordular evet dedim, e o herkese yalan söylemiş işten çıkardık dediler....
Bu sadece 1 örnek benzer 15 örnek daha yazarım.... Şikayet ettim işin peşini bırakmam dedim ama nafile.... Bu kalitede çok araba var araştırın bulun. Toyota kaliteli ama yanlış pazarlamacıların elinde... Bir araba alıpta patates almış muammelesi görmeyin. (Aracımı Yenibosnadan aldım) ben düştüm siz düşmeyin.... İnsanı salak yerine koyuyorlar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yunus sağlam <01.08.2016>: Hafta sonu toyota plazadaydim ankarada yeni kasa toyotayi inceledim ve hayal kirikligina ugradim o saclar ne kadar ince teneke inceliginde ön konsol berbat sanki tableti alip yapistirmisin gibi klima yerlerini yuvarlak yapmislar hava cikis yeri bu kadar basit uyduruk olamaz toyotaya karar vermistim ama vazgececegim galiba
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ahmet Demir <12.08.2016>: Tırtıklı asfalt ve parke yollarda tek kelime ile rezalet ses gelmeyen yeri yok. Motor hacmi yetersiz. Şanzıman berbat. Bir daha toyotanin önünden geçmem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Emine Bozkurt <22.08.2016>: 2016. Sıfır toyota corolla aldım ikinci gün kapı lastiği yerinden çıktı. Engelli indirimiyle araç aldım bana ailemden herkesin kullanabileceği söylenerek araç satıldı. Arabanın ruhsatında sahibinden başkası kullanamaz yazıyor ısrarla bişey olmaz diyorlar sanki trafik cezasını kendiler ödeyecek.Kendim gidip tse den kullanılabilir kağıdı alıp emniyete götürdüm ve ruhsata işletme parası ödedim. Çalışanlar ihmalkar, yeterli bilgiye sahip değil. Önerir miyim? Tabi ki HAYIR
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murat <05.09.2016>: Toyota advance. iyi idare eder.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet bora <06.10.2016>: 2015. Toyota 1.6 premium aldim 2 ay önce. Ses yalitimi, surus keyfi yol tutusu tumseklerdeki rahatligi taktire sayan. Burda toyotayi kotuluyenler var siz neye biniyorsynuz anlamadim. Acaba fatkli araclarami biniyoruz. tek sikintim on panelin ic acici olmamasi ama okadarda kotu degil idare eder. Araba cekmiyo diyenler lutfen yanima gelsinler... Saygilar
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tuncer Aral <08.10.2016>: Kalkış rezalet araç 1600 rampa sıfır viraj yol tutuşu mukemmel.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


FARUK ÇUBUKÇU <24.10.2016>: 2013 model yeni corollamı bir ay sonra götürdüğüm yetkili servisinde - garip bir oyalamadan sonra arabayla kaza yaptık dediler. Dışarıda mı yapıldı başka bir iş mi geldi aracın başına belli değil. VE biz mağdur olduk. KEsinlikle hiç bir yetkili bizimle ilgilenmedi cağrı merkezlerini aradık durduk. ARdından mahkeme açtık. Neredeyse bir suçlu olduk. Bir kere daha tekrar edeyim. toyota kendi satış ve servsi merkezinde servisteytek aracımızla kaza yaptılar ve bizi mağdur ettiler. Böyle bir durumda ben daha diyeyim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Serdar <02.11.2016>: İnci beyazı renk ufak bir hasardan 4 defa boyadılar rengini tutturamadı inci beyaz renk tutmuyor muş yok efendim olacağı buymuş o zaman neden bu renk 🚗 üretimi yapılmaktadır, nasıl servissiniz yazıklar olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ayhan YILDIRIM <08.11.2016>: 2013. Sakın almayın. Özellikle Toyota markasından uzak durun. Satış sonrasında verdikleri hizmet ve şikayetleri dikkate bile almıyorlar. Servis ücretleri çok pahalı. Ben pişmanım, siz bari pişman olmayın. O kadar şikayet bildirdim. Hiç dikkate almadılar. Koskoca TOYOTA ama içi bomboş.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet <10.12.2016>: Corolla 1.33 life 2016. Aracı aldım tüp taktım kullanıyorum kullanmadan kötüleyen arkadaslar size sesleniyorum ben çok memnunum çamur atmayın ailece binecem otobanda 2000 motor araclarla yol istemiycem yarışmıycam diyorsan al ailece bin bence sınıfının en iyisi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kagan han <11.12.2016>: Araç kola kutusu kıvamında incecik saç denediğim araçta gögüslükten ses geliyordu satıcı napacağını şaşırdı. bagaj küçücük. gögüslükteki eğri konumlandırma rahatsız edici. corollamı verip almayı düşünüyordum vaz geçtim. araç çekmiyor rampada tıkanıyor. aracımı satınca nissan ya da honda suv alacağım.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Semih er <11.12.2016>: Bir corolla kullanıcı olarak geçen hafta merterlerde mazda 3 denedim tek kelimeyle isim üzerinden kandırılıyoruz, mazda3 almaya karar verdim bu paralara sadece bize kötü eski teknoloji motorları satıyorlar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa  4. Sayfa


Siz de Toyota Corolla kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder